Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
Megmondom neked.

Amióta volt az, hogy volt olyan játék, ami nem volt hajlandó elindulni, hogy ha volt fent bármilyen codec csomag telepítve, azóta nem vagyok hajlandó semmit feltenni. Lehet felőlem bármilyen jó, mondhat bárki bármit, de ameddig minden file formátumot le tudok játszani, olyan minőségben, amire nekem szükségem van (itt gondolok a kép és hang minőségére egyaránt), addig nem fogok feltenni semmit, mert nincs rá szükségem.
Az általad írt szöveget kiegészíteném úgy, hogy:
"ő csak felteszi az "eztaszart" aztán "aztaszart" meg még "izét" és "satöbbit", aztán ezeket persze néha frissíti, de nem gond, mert így szinte majdnem mindent lejátszik" + aztán ha valamit nem játszik le, feltesz még vmi sz@rt, aztán a végeredmény az, hogy nem tud lejátszani semmit...

Tehát, amíg akár egy "vacak codec pack" nélkül lejátszok mindent, ami nekem kell, addig minek tegyek fel bármit is? Ac3 filter is csak az SPDIF miatt kell...

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 6Hó Garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest