- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Gyerekek azért kezd már kicsit viccessé válni ez az aktivációs mizéria a win7-el..
A multkor említettem, hogy egyszer csak gondolt egyet, és a beaktivált winem deaktiválta magát 3 nappal a 30 nap letelte előtt. Akkor telefonon sikerült rendeznem a dolgot.
Erre ma egy restart után fekete képernyő fogad, a "windows not valid..." szöveggel, hát a...d
Utána rányomtam, hogy validate now, és ment tovább, de ha ezt egyszer eljátssza velem, ha valami fontos dolog kellene, és éppenséggel akkor már beaktiválódni sem fog, akkor majd az ms megcsinálja a dolgomat helyettem?
Nagyon felhúzott ez most..
Mi a franc ez? Komolyan mondom, eredeti win, de jobban szívok, mintha..
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon felhúzott ez most..