- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Hello!
Olyan problémám lenne, hogy random szerűen BSOD van a rendszerben. W7 Ultimate 64 bit.
Nem mókolt, minden frissítés (választható is) rajta van.
Minden programból a legújabb verzió van fent, legalábbis, amik állandóan futnak, azokból biztos.
Ezek vannak kizárólag feltelepítve a rendszerre:
A processzor (X6 @3.7Ghz), memória (Kingston DDR3) tuningolva van, de 120 perc Prime BLEND teszt után is stabil (ma teszteltem megint). +A W7 beépített memória tesztelője sem talál semmit. Egy éve ezen a beállításon jár, eddig sosem volt vele gond. Pár hete húztam újra a rendszert (ugyanezt), azóta csinálja ezt, a régivel semmi problémája nem volt. ebben a 2 hétben 3-szor húztam újra a rendszert. A 100Mb-os partíció össze lett vonva a c:-vel a telepítőben. Amikor nem volt, akkor is csinálta.
Bekapcsolt AHCI-vel lett telepítve.
Videókártya tuning mentes, legújabb Catalyst-al, 45 perc Furmark után is teljesen stabil.
Ennyike információból mit lehetne kideríteni? Az "ntoskrnl.exe+7f2a9" hibakódot kaptam az utolsó után a BSV-ben.
Utoljára akkor csinálta, amikor futott az ütemezett NOD32 optimalizált keresés a háttérben + filmet néztem az asztalon a Media Player Classic Home Cinema-val. Más nem ment.
Előtte a másik rendszeren csinált újraindulást, amikor flash videókat nézegettem a youtube-on 1080p-ben, de 720-ban is csinálta. Indulás után rögtön kékhalál. Azóta azzal nem csinálta. Chrome van fent, így ugyebár a legfrissebb Flash is beépítve.
Videókártyára/Catalyst-ra terelődött a gyanúm akkor, de a furmarkban meg tökéletesen teljesít.
Egyszer csinált olyat, hogy olyan fájlokat jelölt meg a Blue screen viewben, amiket ide a fórumba beírva, a merevlemez driverével volt kapcsolatban. Akkor néztem utána és mindvégig kikapcsolt AHCI-vel használtam a vinyót (Seagate 7200.12 500 Gb). Amit most telepítettem rendszert 2 napja, ebben viszont már a telepítés kezdete óta be volt kapcsolva a BIOS-ban az AHCI.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet, de nagyon idegesítő.
Kicsit hosszú voltam, elnézést.

Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Villanyszerelés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest