Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
polonic
üzenetére
Arra gondoltam a TC kapcsán, amire woland_y2k utalt. Konkrétan nem tudom, hogy miknek kellene látszódnia a defrag mappába(nem használom a W7 defragját, így az időzített futtatás is le van tiltva), de elég szemléletes a különbség:
Total Commander vs. Speed Commander x64 (Mindkettő Admin-ként indítva és W7 x64 alatt)A képek ugyan, nem a defrag mappáról készültek, de jól látszik, mik is a különbségek. Ezért gondoltam, hogy vannak(vagy legalábbis lehetnek) ott olyan fájlok, amit a TC "nem lát", ergo le sem törölted...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)