Hirdetés

Aktív témák

• geckowize

őstag

válasz sfdrakex #41546 üzenetére

sfdrakex:
    Azt a task managerben bepipáltad hogy mutassa a rejtett folyamatokat is?
    Ha az "összes felhasználói folyamat megjelenítése" gombra gondolsz akkor igen. Rejtett folyamatok megjelenítését nem találtam.

Vírus, trójai, spy vadászokat ráküldtél már a gépedre?
    ESET Smart Security-t lefuttattam, talált egy speedupmypc fájlt, amit már akkor szedtem le véletlenül mikor a processek után keresgettem google-n és a processlibrary.com-ról átirányított - feltehetőleg valami álcázott oldal lehetett - de nem telepítettem fel, sőt még a letöltést is megszakította az ESET, úgyhogy nem hiszem, hogy az az oka, mint már mondtam, a lassulás után történt a fájl letöltése.

Spybot S&D-t is lefuttattam, nem talált semmit. Mi javallott még?

pzstm:

Resource Monitor? (Erőforrás-figyelő)
    Az is megvolt, átlagolt cpu kihasználtság szerint raktam sorrendbe, onnan mondtam, hogy mw2 kb 50%, van pár 5%-os process, többi nulla egész valamennyi... :(

Óriási butaság volt mind a feltételezés mind pedig az eltávolítás
    Én is annak tartottam, csak google-ba beírva néhány fórumon erről is volt szó, hogy lassult a gép sp1 után...

Esetleg valami tuning, drivertelepítés, "optimalizációs csoda futtatása" nem történt mostanság?

Tuning szóba sem jöhet, mert notebookról van szó. Az a gond, hogy ez csak játéknál jött elő, átlag felhasználás mellett nem vettem észre, hogy ennyire dolgozna a proci, így azt sem tudom milyen időintervallumtól kezdve kéne gondolkodni, miket is telepítgettem.
    Wise PC Engineer optimalizációs csodának számít (rossz értelemben)? De azt se mostanság futtattam...

Aktív témák