- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
Windows 7 x64 mellé feltettem egy Open Suse-t, így most GRUB-al indulok, a Win7 által létrehozott 100MB partíció meg kiesett a pixisből, az MBR átkerült a Linux térfelére.
Viszont aláíratlan drivert szeretnék használni, így jó lenne megtoldani a BCD-t egy ilyen opcióval (pl. Easy BCD-vel), de ha jól érzékeltem, a Win boot GRUB-ból berángatva nem nyúl a BCD-hez (legalábbis ahhoz, ami a 100 MB-s partíción van nem).
Arra gondoltam, hogy visszatolom az MBR-t a WIN7 alá (a 100MB-s partícióra) és megoltodom a boot opciókat a Linux indítással, de még ezelőtt egy kérdést megér:
Van -e lehetőség arra, hogy a GRUB-os indítást megtartva mégiscsak használhassak BCD-t? Persze az is lehet, hogy benéztem valamit. Szerintetetek?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Revolut
- iGO Primo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest