- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
blümbli
csendes tag
Helló!
Én eléggé nem vagyok szakértő a témában és eléggé pitiáner a problémám és lehet hogy rossz topicba is írok, de azt szeretném kérdezni, hogy társítottam egy programhoz egy másikat (Win 7-em van) már nemtom mi volt nem is ez a lényeg és be volt jelölve az a négyzet hogy minden ehhez hasonló programot ezzel indítson. És ezért elállítódott minden. Aztán mindent átállítottam megint...próbáltam keresni egy olyat ahol minden visszáll
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!
Aktív témák
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!