Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
blümbli
csendes tag
Helló!
Én eléggé nem vagyok szakértő a témában és eléggé pitiáner a problémám és lehet hogy rossz topicba is írok, de azt szeretném kérdezni, hogy társítottam egy programhoz egy másikat (Win 7-em van) már nemtom mi volt nem is ez a lényeg és be volt jelölve az a négyzet hogy minden ehhez hasonló programot ezzel indítson. És ezért elállítódott minden. Aztán mindent átállítottam megint...próbáltam keresni egy olyat ahol minden visszáll
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!