Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
blümbli
csendes tag
Helló!
Én eléggé nem vagyok szakértő a témában és eléggé pitiáner a problémám és lehet hogy rossz topicba is írok, de azt szeretném kérdezni, hogy társítottam egy programhoz egy másikat (Win 7-em van) már nemtom mi volt nem is ez a lényeg és be volt jelölve az a négyzet hogy minden ehhez hasonló programot ezzel indítson. És ezért elállítódott minden. Aztán mindent átállítottam megint...próbáltam keresni egy olyat ahol minden visszáll
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!