- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
atesss
üzenetére
Annak örülök, de annak nem, hogy felmerült bennem, lehet hogy a VGA nem kapja meg az 1 gigát. Elkezdtem olvasgatni a PAE -t, hátha az kavar be, de most már annyit sem értek belőle, mint amennyit eddig.
Viszont megnéztem az erőforrásokat, az szerint 256 MB van kiosztva a VGA -nak, de az öcsém 512 MB -os karijánál is ugyan ez van (D0000000-DFFFFFFF -ig), pedig abban csak 2 GB RAM van...Az meg alapból lehetetlen, hogy 256 mega legyen neki kiosztva, mert 1680X1050 -ben a legtöbb játéknak már a menüjébe belefagyna
Az meg a másik, hogy sem az everest, sem a GPU-Z nem hajlandó kiolvasni a videoram használatát...Sajnos ezt nagyon elcsesztem, mert 32 biteset vásároltam...most újra meg kellene vennem, ha 64 bitest szeretnék. Nem jártam kellően utána, nem tudtam hogy a win7 64 bites már nem olyan sz@r mint az XP.
A konfig amúgy az adataimnál megtalálható.
Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont megnéztem az erőforrásokat, az szerint 256 MB van kiosztva a VGA -nak, de az öcsém 512 MB -os karijánál is ugyan ez van (D0000000-DFFFFFFF -ig), pedig abban csak 2 GB RAM van...Az meg alapból lehetetlen, hogy 256 mega legyen neki kiosztva, mert 1680X1050 -ben a legtöbb játéknak már a menüjébe belefagyna