- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
katt777
félisten
Van valami megoldása annak, hogy ne legyen minden felcsatlakozáskor újabb ás újabb hálózati kapcsolatom ua? Már vagy 8 Pannon GSM kapcsolatom van, és rühellem mindig a registry-ből törölgetni. Vistán, ha kikapcsoltam az aut. felismerést, szépen elnyugodott 1 db kapcsolaton, de ez a qrwa nem.
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.
Kicsit idegesítő az is, hogy Mail nincs, ahhoz megköszönnék egy olyan linket, amely nem netről installál, hanem offline telepítő, mert ezt sem találtam. Eszem ágában sincs úgy telepíteni egy rendszert, hogy közben a netre megyek, a többi levelezőprogram meg egy kalap szar, Thunderbird pl. még a postafiókok és a címjegyzék importálására is képtelen.
Előre is kösz, ha valaki tud megoldást a fenti 2 problémára.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Android szakmai topik
- Revolut
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.