Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
katt777
félisten
Van valami megoldása annak, hogy ne legyen minden felcsatlakozáskor újabb ás újabb hálózati kapcsolatom ua? Már vagy 8 Pannon GSM kapcsolatom van, és rühellem mindig a registry-ből törölgetni. Vistán, ha kikapcsoltam az aut. felismerést, szépen elnyugodott 1 db kapcsolaton, de ez a qrwa nem.
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.
Kicsit idegesítő az is, hogy Mail nincs, ahhoz megköszönnék egy olyan linket, amely nem netről installál, hanem offline telepítő, mert ezt sem találtam. Eszem ágában sincs úgy telepíteni egy rendszert, hogy közben a netre megyek, a többi levelezőprogram meg egy kalap szar, Thunderbird pl. még a postafiókok és a címjegyzék importálására is képtelen.
Előre is kösz, ha valaki tud megoldást a fenti 2 problémára.
Aktív témák
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.