- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Aktív témák
-
katt777
félisten
Van valami megoldása annak, hogy ne legyen minden felcsatlakozáskor újabb ás újabb hálózati kapcsolatom ua? Már vagy 8 Pannon GSM kapcsolatom van, és rühellem mindig a registry-ből törölgetni. Vistán, ha kikapcsoltam az aut. felismerést, szépen elnyugodott 1 db kapcsolaton, de ez a qrwa nem.
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.
Kicsit idegesítő az is, hogy Mail nincs, ahhoz megköszönnék egy olyan linket, amely nem netről installál, hanem offline telepítő, mert ezt sem találtam. Eszem ágában sincs úgy telepíteni egy rendszert, hogy közben a netre megyek, a többi levelezőprogram meg egy kalap szar, Thunderbird pl. még a postafiókok és a címjegyzék importálására is képtelen.
Előre is kösz, ha valaki tud megoldást a fenti 2 problémára.
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Filmvilág
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.