- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ebbe a logon soundba már nem vagyok biztos, most leszedtem a cuccost és továbbra sem működik jól a hang, holott az előbb ment enélkül, így bőven lehet, h más kavar be neki. Nem kevés drivert/progit telepítettem tegnap óta. Mellesleg az az okosság, nem nyúl rendszerfájlhoz. Legalábbis nem tudok róla.
Attól meg, h csináltam vmi egyszer és tudom, h hogy működik még nem jelenti azt, h még most is azzal szívok. Mellesleg amikor amiatt szállt el a rendszer, akkor egyértelműen nyilvánvaló volt, h mi okozta. Az meg, h ez hány éve volt, már magam sem tudom.
Értem, h mire akarsz kilyukadni, csak nem szeretném, ha vérpistikének néznél, aki csak anyázni jön a topikba, h mekkora rakás shit ez win, meg különben is mennyire szar az ms, meg kikérem magamnak, h nem ingyen van és nem működik magától tökéletesen minden junk programmal.
(#12640) sfdrakex: Megfeledkezel azokról a felhasználókról, akikenek fogalmuk sincs, h mitől eredeti/legális a rendszer. Vagy ha azt modndod, h windóz aktiváció, akkor azt kérdezik vissza, h sütni tud-e. Többen vannak mint hinnéd.
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Steam topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs