- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ebbe a logon soundba már nem vagyok biztos, most leszedtem a cuccost és továbbra sem működik jól a hang, holott az előbb ment enélkül, így bőven lehet, h más kavar be neki. Nem kevés drivert/progit telepítettem tegnap óta. Mellesleg az az okosság, nem nyúl rendszerfájlhoz. Legalábbis nem tudok róla.
Attól meg, h csináltam vmi egyszer és tudom, h hogy működik még nem jelenti azt, h még most is azzal szívok. Mellesleg amikor amiatt szállt el a rendszer, akkor egyértelműen nyilvánvaló volt, h mi okozta. Az meg, h ez hány éve volt, már magam sem tudom.
Értem, h mire akarsz kilyukadni, csak nem szeretném, ha vérpistikének néznél, aki csak anyázni jön a topikba, h mekkora rakás shit ez win, meg különben is mennyire szar az ms, meg kikérem magamnak, h nem ingyen van és nem működik magától tökéletesen minden junk programmal.
(#12640) sfdrakex: Megfeledkezel azokról a felhasználókról, akikenek fogalmuk sincs, h mitől eredeti/legális a rendszer. Vagy ha azt modndod, h windóz aktiváció, akkor azt kérdezik vissza, h sütni tud-e. Többen vannak mint hinnéd.
Aktív témák
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest