- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Aktív témák
-
baloghlorand
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha már volt ilyen kérdés a fórumban, de nem szívesen olvasnám végig a 12k hozzászólást...

Az a problémám, hogy a Win7 telepítése megszakad az utolsó lépésben, azaz a telepítés befejezése fázisban, miután regisztrálja a bejegyzéseket utána kiírja, hogy a telepítő elindítja a szolgáltatásokat, és akkor elsötétül a képernyő és pár másodperc múlva újraindul a gép. Utána pedig el sem indul, mert a windows logónál ismét újraindul ésígytovább ésígytovább... Csökkentettmódban folytatná a telepítést, csakhogy úgy nem lehetséges. Kipróbáltam másik videókártyával, azzal ment de az az érdekes, hogy ha visszateszem a mostanit akkor megint kihal a driverjével.(ismerek olyat akinek ezzel viszont megy)
Olvastam itt-ott, hogy nvidia driver, vagy monitor hiba, de nem tudom mit csináljak...:S Ha tudnátok mondani valami megoldást, vagy, hogy hol találok erre hozzászólásokat, annak nagyon hálás lennék!A konfigom:
Asus P5q3
GeIL Ultra 1600 DDR3
Core2Duo E7400 2.8GHz
Inno3D GeForce GTS250
Montitor: LG 1919SElőre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest