Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoka79
tag
válasz
haligali72
üzenetére
az enyémnek is ciripelős a hangja,sok a magas hang,online rádót hallgatva elég hamar meg lehet unni a hangját

-
montezuma
tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
a nyelv és bevitel - android billentyűzet - jobb oldalán kell keresni - aztán ki a pipát a hangjelzés gombnyomásra mellől
-
zoli03
őstag
Csak én hallom úgy, vagy tényleg le vannak vágva a mélyhangok fülhallgatón?
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok! Nemrég lettem egy ilyen gép boldog tualaja. Nagyon meg vagyok vele elégedve,kivéve a hangját. Nálatok is ciripel a hangszóró mint a régi tv- nél ahol a membrán már kilukadt, vagy csak egyedi hiba?
-
Biluxzsolt
aktív tag
Kérlek segítsetek!
A billentyű hangokat nem tudom eltávolítani.
Beállítások-audio profilok-általános-rendszer-érintés hangja.A pipa nincs a négyzetbe,de a billentyűhang van.
Csak a hangerővel tudom levenni,de akkor meg ugye mindennek lejön a hangja. -
montezuma
tag
válasz
zozoka79
üzenetére
Ezt írta a WayteQ Europe:
A készülék nem igényel különösen nagy sebességű kártyát (mint pl egyes FullHD sportkamerák), így egyszerűbb Class 4 sebességű kártyákat is használhat a készülékben akár videofelvételhez is. Gyorsabb kártya is használható, ám azok teljesítményét nem használja a készülék, így nem érdemes annak beszerzése. SDXC kártyák használata azonban nem támogatott.
-
zozoka79
tag
akarok egy 32-es sd kártyát a tabomhoz.szerintetek class 6 vagy class 10es kellene? elsősorban filmek mozgatására...
-
thetan
aktív tag
Nem tudom mi lehet a probléma, - szerintem nincs bekapcsolva a gps.
Nálam tökéletesen működik, hamar talál jelet és jó a pontossága is.
Ha lehúzod a jobb felső sarokból a (nem tudom minek hívják) állapotjelzőt, ott minden ikon kint van (wifi, fényerő tartózkodási hely) A tartózkodási hely ikon legyen bekapcsolt állapotban.
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok.
Van egy ilyen készülékem, sygic szoftverrel rendeltem, és nem tudom működésre bírni a gps-t.

Próbáltam a programon belül a hardverbeállításokban engedélyezni a gps modult, de kiirja, hogy : Sikertelen megnyitás : Ellenőrizze beállításait.
Mitévő legyek?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Tuya
tag
Na közben megrendeltem a közben életrekelő(reggel szar volt a honlapjuk) Edigitáltól 32,900,de itt nincs postaköltség....amúgy az árakra kérdeztem elsősorban,nem baj ha itt a fórumon lehet tudni,hogy hol mennyi.

-
kelzsoca
félisten
Amit a WayteQ forgalmaz olyat biztosan, de csörrenj oda szerintem telefonon, és nyugodtan kérdezz rá.
Értékesítés (WayteQ Europe Kft.)
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Megközelítés: Office Campus - A épület, Mester u. 89 sz. felől
GPS koordináták: É 47,46321°, K 19,08863°Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 9 - 17 óráig
Szombat, vasárnap zárvaTelefon: (+36-1) 21-73-632
E-mail: infowayteq.eu -
kelzsoca
félisten
A WayteQ-hez is lehet menni vásárolni. (1097 gubacsi út 6.)
-
Tuya
tag
Sziasztok!
Készülök venni egy ilyen ketyerét,ki honnan vette és mennyiért?Edigitalt nézem(elméletileg nincs szállítási költség),de telon nem birom megrendelni,a honlapjuk meg egy lassú ...... iponnál meg van 2500 szállítási kts.Mit javallotok?
-
rooland
senior tag
Sziasztok! Azt hogy tudom beállítani, hogy gépelés közben ajànljon fel magyar szavakat? Magyarra van beállítva minden, de úgymond nem ismer egy darab magyar szót sem magától.
-
tracky914
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszönöm.
Stock browsernek más a videólejátszó felülete, nem lóg bele az alsó navigációs sáv. Ma egész délelőtt a tablettel molyoltam, nem jöttem rá, miért nem szereti a Firefox a tabletet. Flash oda-vissza, de ha közvetlenül mp4 videót kell lejátszani, annyi.Stock rom ki fog kerülni valamikor? Esetleg a hangosításra tudsz megoldást ajánlani?
-
pityu8
tag
Sziasztok!
Milyen HDMI kábel kell hozzá, mini, vagy micro? Nem találom a gyártó oldalán. -
tracky914
csendes tag
Valaki fel tudná nekem tölteni a stock browser apkt ? Letöröltem és kéne

-
horlaci
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem telik el 1-2 óra.
Az "Azonnal"-t nyilván lehet egy kicsit árnyalni, de kb a másodpercenként 1% amit produkál lefelé menet, 40% alatt.szerk: Ja, a kijelzés nem teljesen "akad meg", vagyis nem 40% van a kijelzőn amikor kikapcsol. Szoktam látni 25%, 17%, aztán 10% alatt mindent. Csak nagyon gyorsan történik, és azért még nagy statisztikáról nem tudok beszámolni.
-
horlaci
csendes tag
válasz
Looserke
üzenetére
Nálam is rossz az akku százalék kijelzés.
Az üzemidőt nem próbáltam, de nálam 40%-ról kb 1 perc alatt esik nullára. Sokszor nem érek el a töltőig, míg magától kikapcsol.
A töltési ciklusokkal nem változik a dolog, és én a használatban lévő különbségekkel sem tapasztaltam változást. (Akár csak alvó üzemmódban van, akár videot nézek ugyanez a helyzet)
Kb. a 6. töltési cikluson vagyok túl, de nincs javulás.Csinálok egy üzemidő tesztet én is, hátha az akksi rossz.
-
tracky914
csendes tag
válasz
tracky914
üzenetére
Feltettem a flasht, de nem minden oldalon működik, ahol erőltetik a html5-t, ott nem tudok mit csinálni. A videót elindítom és hibásan jeleníti meg, hang is elindul, aztán abbamarad és szétfagy az egész. Persze ez csak Firefox alatt, Chrome/Opera párosnál minden rendben, csak a lejátszósáv tűnik el, ha állítgatom a hangot.
Nincs valami program, amivel a hangszóró hangerejét tudom feljebb tornászni ? MTK-s programok nem támogatják a SoCt, így azokkal nem tudok javítani rajta.
Ma kipróbáltam a HDMI-t, tökéletesen működik.
-
thetan
aktív tag
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, Sigic GPS használók felé!
Van egy WayteQ xTAB 50 amit GPS szoftverrel vásároltam.
Behal szegényke, ezt a tipust néztem ki.
A kérdés, az 50 es hez adott Sygic regisztráció áttehető e erre a típusra?Köszönettel!
Üdv: Karesz
-
-
válasz
luckyman
üzenetére
Most akkor nem egészen értem.
Az előbb 2GB-os tárhelyről beszéltél, most a 4GB-os tárhelyről.
Most akkor melyik?A 4GB-os helyre a programok esetleges kiegészitő fájljai mennek - ha épp van olyan -, tehát lehet, hogy pár játék nagyobb kiegészitő fájljaitól lehetett esetleg tele teljesen.
A felhasználótól függ, hogy arról mit töröl.
De ezt a már emltett dualtopikban kellene megbeszélni, mert nem a 8Q-hoz tartozik. -
luckyman
aktív tag
Köszi szépen, de nem akarok bíbelődni az átalakítással, egyszerűen nem tudom, mitől van tele a 4 giga usb és mit takarítsak? Csak a kislányom használja, ő meg csak a play áruházból töltöget és telepít, tehát minden megy magától, nem választja a telepítés helyét. Erre van megoldás, vagy root kéne, esetleg gyári visszaállítás? Tanácstalan vagyok. Rajta van a skype is, anyám pc-én találkoztam hasonlóval, gondolom ott is a skype volt a felelős a rendszerpartíció telítődéséért. Lehet, hogy itt is?
-
válasz
luckyman
üzenetére
Igaz nincs topikja külön, de van egy duál topik, és ott van egy link, ami alapján lehetőség van az átparticionálásra.
Viszont az tudni kell, hogy az USB-tár az nem a programok telpitésére szolgál.
A teleptési hely a "belső tárhely". Az UDB-tár a "belső SD tárhely" (FAT fájlrendszerrel), és van a külső SD kártya, ami ténylegesen SD kártya megnevezésű.
Egy "6-0" átparticionálást választva eltűnik az UBS tár és csak az SD lesz.
Előtte azonban az USB tárhely tartalmát le kell mentened.
Illetve ha megcsinálod, akkor az összes addigi adatod elvész. (Ez azért van, mert a gyári recoveryben nem lehet menüpontokat kiválasztani. Igaz, van már előrelépés módositott recovery ügyben, de nem kiforrott, ezért nem tettem publikussá).Mindenképpen olvasd el a hozzá tartozó leirást, akár többször is, mert a saját adatok elvesztése nem kis hátrány.
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Mivel nincs 7q topic és technikailag majdnem megegyezik a két gép, bátorkodom itt segítséget kérni.
A lányom felrakott már egy csomó játékot a 7q-ra. A 2 GB helyből még van pár MB, de a 4 giga "USB" tárból egyetlen bit sincs. Én nem értem a két hely közötti összefüggést, meg úgy általában az egész androidot. A lényeg, hogy a fájlkezelőjével akartam törölgetni az "USB" tárhelyről, de nem tudom, hogy mit, mert egyetlen könyvtár sem óriási, csak néhány max. MB. Mit kéne csinálnom, hogy kéne helyet felszabadítani? Nincs rootolva, teljesen gyári.
Köszi. -
montezuma
tag
válasz
zulumonkey
üzenetére
Nekem is egyszer volt ilyen, én is elvesztettem a hitemet, ugyanígy villogott a kék led a töltés után.
Mintegy 10 másodpercig nyomtam folyamatosan a bekapcsoló gombot, attól megjavult. Ez alatt nem volt töltőn. De lehet, hogy Te ezt nevezed factory resetnek, akkor már próbáltad. -
zulumonkey
csendes tag
Üdv, segítségre lenne szükségem!
Két napja vásároltam a készüléket.
Nagyon jó kis készülék, ár / érték arányban teljesíti az elvárásokat.
( Már 5-6 android tablet megfordult a kezem alatt kisebb nagyobb időre. )A következő történt, amivel még eddig sosem találkoztam.
Készülék hálózati töltésre került 17% körül majd lement alvó állapotba...Később (20-30 perc után,) szerettem volna "felébreszteni" érintéssel, de semmi. Abszolút! :_(
Kikapcsoló gomb, hangerő gomb természetesen működik, így kikapcsolni, bekapcsolni azt lehet ugye....
probáltam:
1, újraindítani - semmi hatás
2, kikapcsolni pár perc várás újra be - semmi hatás
3, akkor kikapcsolt állapotban feltöltöttem 100%ra (fény kéken világít fullon) 1, 2, újra de után is semmi
4, Akkor úgy voltam vele, hogy jöhet a factory reset, az majd visszahozza a touchot.
De NEM...
Factory reset után sincs touch érzékelés....Most vihetem vissza a boltba? - épp nov1, így majd hétfőn....
Esetleg valaki járt már így,
vagy van erre megoldás....- legyen szíves jelezzen, köszönöm előre is nagyon!
Norb
-
tracky914
csendes tag
Sziasztok,
pár napja vettem meg első WayteQ termékemet, 8Q tablet személyében. Úgy összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, de van pár zavaró tényező:
- Terméket védő fólia utána a kijelzővédő fóliát is le kellett szednem, ugyanis nem érzékelte az érintéseimet ezért úgy tűnt, mintha laggolna a gép. Ráadásul miután leszedtem a fóliát, sokkal élénkebb lett a kijelző.
- Erősebb hw ellenére nem annyira fluid a rendszer, mint a hasonló áru Lenovonál, viszont a játékok közben semmi akadást nem tapasztaltam.
- A legkisebb hangerő túl hangos, a legnagyobb hangerő túl halk. MTK-s alkalmazások nem ismerik a SoCt, így a hangszóró hangerejét nem tudtam feljebb venni (20-30% emelés már jó lenne).
- Firefox nem tudja lejátszani a videókat a böngészőben, mintha valami grafikus driver hiba lenne, Chrome/Operánál meg az a probléma, hogy ha elindítok egy videót, teljes képernyőre teszem és közben állítom a hangot, akkor az alsó háromgombos navigációsáv feljön és eltakarja a videólejátszó kezelőfelületét, így nem tudok benne tekerni, megállítani stb. Csak akkor lehet újra előcsalogatni, ha nyomok egy visszát és újra teljes képernyőre teszem. Ez nagyon zavaró. A legjobb az lenne, ha az indavideoo/vid.to stb. videókat a böngészőből egyenesen a Mx player nyitná meg, de Chromeban és az Operában nincs ilyen funkció, a Firefox meg behal, ha videót akarok megnyitni.Ezen hibák ellenére nagyon meg vagyok elégedve a tablettel, össze van rakva, szép a kijelzője, az akkumulátoros üzemideje is nagyon jó (nálam is előjött az akkumulátoros bug, ha elérem a 10%-ot, akkor fél percenkét merül 1%-ot, addig teljesen jól jelzi ki az értéket, de ez annyira nem zavaró), a 8' pedig tökéletes dokumentumok olvasásához. OTG-re bármit dugtam, mindent látott (netes sticket nem próbáltam). A root is gyerekjáték volt, hála Kelzsocának.
-
direwolf
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A felső réteget lehámoztam már a beüzemelés után. Az alsó elvileg touchscreen védő, az nem akadályozhatja a kapacitás átvitelt. Vagy tévedek?
Amúgy LG F6-omon "komoly" 750Ft-os "fólia" van, és nem okozott még használati problémát.
Még annyi, hogy direkt forszírozott teszteknél perfekt működik a touch, csak néha, játékok közben mintha belassulna az érzékelés, vagy nem tudom. Nehéz ezt megfogalmazni, leginkább olyan mint a PC-n mikor lagol a játék.
-
direwolf
őstag
Azt nem vette észre még senki, hogy egy picit mintha késne az érintés érzékelés, és nagy ritkán nem is érzékel.
Leginkább a reflexjátékoknál érezni, amikor gyorsan, és ütemre kell nyomkodni. -
asvald
senior tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
a 8éves fiamnak is bejövős a dolog.meg nekem is , nagyon erős hardver Én úgy gondolom
-
Biluxzsolt
aktív tag
Nekünk,azaz a 14 éves lányomnak annyira tetszik a készülék,(3.hete nyúzza)hogy a fiam (11)is azt kért-kap a közelgő szülinapjára!

-
kelzsoca
félisten
válasz
direwolf
üzenetére
Miért szeretnéd integrálni?
Egyébként több dolog miatt sem sikerülhetett:
1. Nem adtad meg az alkalmazás számára a megfelelő jogokat (rw-r-r)
2. Az alkalmazásban lib fájlok vannak, ami ha nem kerül be a system/lib könyvtárba (a megfelelő jogokkal itt is) akkor problémák lehetnek. -
direwolf
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Beragadt a Google Play Services process egy sikertelen ROM-ba intgrálás után (tényleg, tudja valaki, hogy kell ennek a frissítését ROM-ba integrálni, mert inden mást sikerül, de ezt nem
) Leszívta az akkut 2 nap alatt, és a grafikon szerint szépen lineárisan jelezte a merülést. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy használt a stat törlés. Még egy teljes ciklus kell lassabb merüléssel, hogy tényleg igaz legyen. -
montezuma
tag
Nagyobb kártyát (32G) általában már csak class10 UHS-Iben kapok, fogja kezelni a 8q az UHS-I-et, csak esetleg kisebb sebességgel, vagy ragaszkodjam a szimpla CL6-CL10 nem UHS-I-hez? Igaz, hogy lehetnek kompatibilitási problémák?
A CL6 már elég ritka.
-
asvald
senior tag
hy
valaki tudja miért nem működik a gamkiller app?
azt az üzenetet kapjuk , hogy " alkalmazás nem indítható " -
mikersz1
senior tag
Kedd óta van meg a tablet. 5 óra kijelző biztos volt azóta benne. Este egy sorozat részt megnéztem 60%-on volt az akksi, nem is merült a film alatt 1%-ot sem, kicsit furának is tartottam. Ma reggel elővettem megint a tabletet, 56%-tól 3 másodpercenként merült egy százalékot. 40%-nál rebootoltam a tabletet, de annyi ereje épp, hogy maradt, hogy betöltse a rendszert, majd egyből ki, mert lemerült. Nem hiszem, hogy beragadt valami alkalmazás. Amikor feltettem töltőre, 40 perc alatt egy százalékot sem töltődött, igaz, hogy néztem egy sorozatrészt (minimális fényerőn), de azt nem gondoltam volna, hogy nem töltődik ennyitől. Valami megoldást lehet várni a jövőben a hibás akkujelzésre?
-
gradient99
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia, én is beszámolnék egy eredménnyel
Másodszorra volt töltve a tablet(nem tudom számít-e) de 10 órát ment, abból nagyjából 8 óra 15 perc Imperium Galactica 2-vel való játszásból állt, minimális fényerőn, a többi netezés volt.
Egyébként az normális hogy 25% alatt rohamosan csökkenni kezd a töltöttség? 10%-nál mp-enként 1%-kal esik, és alig jutottam el a töltőig
Mondjuk a Cubot One telóval is ez volt -
Pferi
senior tag
Nagyon jó az akkuja a 8q-nak! Valamikor a hét elején töltöttem fel, napi 1-2 óra netezéssel állandó wifi kapcsolattal úgy hogy soha nem volt kikapcsolva még most is 42%-on áll. 1 hét készenléti idö nekem meglesz (az én használatomban). Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
zozoka79
tag
akit érdekel egy eredeti cube talk8 gps verzió,írjon privátban...
-
mikersz1
senior tag
válasz
gradient99
üzenetére
Működik, köszi.

-
mikersz1
senior tag
Tegnap megérkezett nekem is a tablet. A kijelzője szép, jól össze van szerelve, szóval ennyi pénzért nekem megérte.

Tegnap felraktam a micro sd-re egy filmet, nézni akartam a tableten, de hang nem volt. A film .mkv formátumú. Esetleg töltsek le egy másik lejátszót? -
Shade45
senior tag
thetan és montezuma köszönöm a lehetőséget, de nem valószínű, hogy a közeljövőben ezeken a helyeken járnék!

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bluetooth hangszóró

kelzsoca mondjuk nagy fájlok mozgatására lenne használva,filmekre legfőképp.1-2-3 gb-osokra

Érdekes, hogy ez a jelenség csak akkor jön elő, ha nem egyenletes a terhelés, sokat áll a tablet.

Szeretem, ha up2date a rendszer.