Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
Mára befejeztem,de a Mindig TV nem működik.
Az alkalmazás leáll. -
kalozhun100
őstag
Nekem úgy néz ki a gomboknál ahol a fekete előlap és a fehér hátlap találkozik ott van közötte egy kis hézag.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
A rövid egy nap inkább tegnap este kb19 h tól kb ma 0,30ig .Ez idő alatt sikeresen megcsináltam minden átalakítást,és pár dolog került rá.Amikor letettem 86% volt az akku.
Ma szintén este vettem kézbe mert csak most van időm(ekkor 83% volt az akku) ,meg figyelnem is kell ne,hogy észre vegyék mert ajándék.Kb 2,5-3 óra kijelző használattal ,amiben volt játék ,youtube,net,most 67% az akku.Egyenlőre megy szépen nincs bajom vele,illetve egy a Bluetooth nem tudott fogadni adatot a telómról, pedig a láthatóság beállítva,párosítva,de semmi.De ezt elhárítottam a Bluetooth File Transfer progival.Amikor kibontottam nagyítóval néztem körbe az illesztéseket meg egyéb dolgokat.Semmi nem utal arra,hogy esetleg valaki ezt már vissza vitte.A kijelző mindenhol egyformán a helyén van pontos.
Egyenlőre ennyi. -
válasz
bandess9323
üzenetére
Én bátran merem javasolni az átparticionálást (Kelzsoca blogja), és megszűnnek az ilyen irányú problémák a 6-0 opciót választva. Ha rászánod magad, akkor vedd figyelembe a figyelmeztetéseket is!
-
bandess9323
csendes tag
Hali! Most vettünk egy ilyen táblagépet, és lenne egy kérdésem. Szeretném rá feltelepíteni a Hearthstonet, de azt írja nincs elég hely. Találtam rá megoldást, hivatalos forumon az egy dolog. Viszont ügye ha több program kerül rá és ne terhelődjön le a rendszer, direkt vettünk hozzá egy 32 gb-s sd kártyát. [Ezt] megcsináltam, de valahogy nem akar működni, hogy az SD kártyára települjenek a dolgok. Van rá valami mód, hogy meg lehessen csinálni, hogy ne a belső tárhelyre hanem, az SD kártyára települjenek a programok, játékok?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Igen. Kinyitod az összefoglalót, és ott a közvetlen link hozzá!

-
kalozhun100
őstag
Amit edigitalban lehet kapni tokot hozzá az jó?
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Egyetértek Kelzsocával, a gyárit vedd meg mindenképpen. Vannak hibái és kifogásolható pontjai, de szerintem még mindig ez a legjobb választás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100
üzenetére
A gyári esetleg?
-
kalozhun100
őstag
Hello, milyen tokot ajánlotok ehhez a készülékhez?
-
kelzsoca
félisten
válasz
szimla65
üzenetére
Nem kell full backup, ami fontos az be van jelölve:
- boot (kötelező)
- system (kötelező)
- data (opcionális)
- recovery (nincs értelme menteni, mivel a custom recovery-t menti le ez esetben, tehát teljes gyári állapothoz vissza kell az alkalmazásból tenni a gyári 3e recovery-t) -
szimla65
aktív tag
-
szimla65
aktív tag
Ha teljes mentést akarok (FULL BACKUP) akkor mindent ki kell pipálni?
Előtte vagy utána kell WIPE?
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg a gép.Egy nap késéssel az igérthez képest.
Most azt tervezném,hogy csinálok egy full Bacupot.De ehhez azt hiszem fel kell tenni a TWRP-t.
Jól gondolom? -
Yummy
tag
Tudtok valami jo film lejatszo alkalmazast? A gyari es az mx player se jatszik le hangot. Ac3 hibas formatum miatt nincs hang. Egyedul VLCvel vannak hangok, de azt meg nem szeretem. Valaki talalkozott ilyesmivel?
-
trebore
csendes tag
kérdés:
6-0 -nál a belső memória és az SD kártya köz9tt nincs átjárási lehetőség ? PC re kapcsolódva is csak az SD-t érem el, a TAB file kezelőben is.
-
nagyfejü
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Hali!
Én akkor jártam igy amikor az SD kártyára másoltam fel a mappát! Próbáld meg a belső tárhelyre másolni!
Nekem ugy megy!üdv
-
zoli03
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Úgy nem próbáltad, hogy a képernyő automatikus forgatása le van tiltva?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szuper, majd esetleg az akkumulátor teszt is bekerülhet a jövőben.
-
Ferenczi Áko
addikt
Frissült az összefoglaló!

-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ez ugye nem warez verzió amivel próbálkozol?

-
kalozhun100
őstag
Feltelepítettem az NFS: Most Wantedet, elindítotam, letöltöttem a fájlokat, majd kiírja, hogy a működése leállt. Akárhányszor próbálom elindítani, mindig kiírja. Miért csinálja ezt?
-
gubacsino
aktív tag
Üdv urak.
Gyerkőcnek most lakom be éppen a vasat. A Clumsy Ninja hibásan jelenik meg
Van 4.4.2 nél újabb OS? Talán az helyrehozná a grafikai bug-ot?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Jó lett a teszt.

-
-
trebore
csendes tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
bocs, de én csak szájbarágósan értem meg a dolgokat

-
trebore
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Az átparcuval és minden egyéb kérdéssel kapcsolatosan köszönöm a segítségeket, mégegyszer.

Igaz hogy a gyereknek lesz, de valahogy nem tudok leszakadni róla...

Na még egy egyéb kérdés: Ha pl. egy Igoprimo-t teszek rá, akkor azt a komlett mappát felmásolom a kártyára, de hogy kerül fel az indító ikonja a képernyőre ?
-
Ferenczi Áko
addikt
-
trebore
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
igen, meg van azok feljöttek amiket írtál, megy is így a file átvitel.
most a tárhely adatok sorban:
Tárhely
összeshely 6,04 GB
Elérhető:5,71 GB
Alkalmazésok 315 MBSD kártya
Összes: 29,27 GB
Elérhető:29,27 GB
stb.ez jónak tűnik. Jó ??
a korábban bekepcsolt USB hibakeresőt kikapcsoljam ?
-
PiciDikenz
aktív tag
Kelzsoca, millió köszönet a módosító toolodért, elképesztően sok mókolástól mentettél meg
Varázsütésre ment a root és a particionálás is, pedig szoftverfejlesztő létemre is féltem tőle, mielőtt nekiálltam, hogy vajon mi lesz a végkimenetel 
Egy kis apróság: Nekem is YunOS Phone-ként ismerte fel a cuccot a Win 8.1, de ahogyan írtam is, minden tökéletesen ment ennek ellenére is

Szóval még egyszer köszi, egy sörre a vendégem vagy

-
válasz
trebore
üzenetére
Milyen módban van a tab?
Ha fentről lehúzod az értesítési sávot bal oldalon, akkor - ha csatlakoztattad a sztgéphez a tabot - Látható olyan, hogy:
USB-háttértérként csatlakoztatva -> erre kattints -> ott lesznek az opciók:
usb tároló
Médiaeszköz
Kamera
Csak töltés
Beépített CD-ROM.Én az USB tárolót használom mindig.
Ha fentről lehúzod az értesítési sávot bal oldalon ismét, akkor - ha csatlakoztattad a sztgéphez a tabot - látható olyan, hogy:
USB-eszköz csatlakoztatva, érintse meg fájlok másolásához a számítógépről/re. -> itt tudot a számítógéphet csatlakoztatni az sd kártyát. -
Yummy
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
1 hete lesz szoval ez az opcio nem jatszik. Nincs megoldas? Buktam az egeszet? Nem mukodik az atalakitos dolog?
-
-
-
zoli03
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Miért lennének kötelesek kicserélni?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Mai nap vásároltam egy ilyen csodakütyüt ajándéknak, de nem bírtam ki, hogy ne nyomkodjam meg egy kicsit
Teljesen korrekt a gép, én elégedett vagyok vele. Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári képernyővédő fóliát amit egy füllel lehet lehúzni, az egy ilyen sima 1 rétegű képernyővédő volt, vagy rendes 2 rétegű, és a lehúzásával aktiváltam az eredetit? Mert 1-2 helyen észrevettem kis buborékokat, próbáltam nyomogatni de nem reagáltak. Most vagy olyan stabilan van rajta a kijelzővédő, vagy ez burkolat alatt van. -
Yummy
tag
Hello!
Kaptam ehhez a tablethez egy billentyuzetes tokot, de nem neztek a boltba, hogy a bill. mini usbs a gepen pedig csak mikro van. Neztem neten ilyen atalakitot, meg boltba is kerdeztem, de aztmondtak, hogy az ugy nem mukodik. Van erre valami megoldas? Vagy lehet visszavinni? Elore is koszonom!
-
kelzsoca
félisten
válasz
czeller
üzenetére
Éppen most válaszoltam a blogomban, de itt is leírom, az elérhető módosítások nincsenek, nem lehetnek hatással a GPS-re, Play áruházból le kell tölteni a GPS Status nevű alkalmazást, resetelni kell a gps-t, majd hidegindítással megkerestetni a holdakat.
Mivel minden GPS adat törlődik, ez esetben a pozícionálás akár 10-15 percet is igénybe vehet, célszerű szabad ég alatt, vagy ablaknál elvégezni a műveletet.
-
czeller
csendes tag
Sziasztok!
Ma megcsináltam a 6-0 - s átparticionálást, nagyon könnyen jól sikerült, de később vettem észre, hogy a GPS nem talál műholdat, pedig eddig talált. Mi lehet az oka? -
trebore
csendes tag
válasz
trebore
üzenetére
újból futok neki:
recovedy moode <=
fekvő robot, "NINcs parancs."
nyomo egy bekapcsot,
megint a "Android system recovery <3e> l és lista jön be.
választom a backup-ot "rendszerfrissítés telepítése"
a robot felett megy egy skála kékkel,
"ui: az utolsó bekezdésben leírtak csak a /data partíciót mentik, tehát ha full mentést szeretnél semmihez nem kell nyúlni csak elhúzni a slide-ot."
semmi slide nem jelent meg nekem ?!?
Igen az lett volna cél
akor a blog fekete ablak szerinti 2-es sort a "custom recovey install kell ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
trebore
üzenetére
Namost, teljes mentést szeretnél készíteni a rendszerről?
Mert ha igen, akkor elsőként a twrp recovery-t kell feltenni, és azzal tudod megoldani.
A gyári 3e recovery is tud mentést készíteni, de az csak a felhasználói adatokról, és azért nem találod a külső sd kártyán mert a mentések a belső tárhelyre készülnek el.
(#1126) kotipas
Igen, ez a kábel szükséges.
(#1124) nagyfejü
Melyik xbmc-vel próbálod?
-
-
kotipas
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a gyártó oldalán nem látom, de jól sejtem, hogy mini-HDMI van a masinán ?
Szeretnék hozzá rendelni egy kábelt is,h tv-re köthessem.Jól sejtem,h egy ilyen lenne a megfelelő?
http://www.edigital.hu/HDMI-kabel-csatlakozo/Equip-119307-HDMI---MiniHDMI-kabel-1.4-apa/apa-2m-p293176.htmlElőre is köszi a válaszokat.
-
trebore
csendes tag
Segítség !
Még nem csináltam semmit, de már elrontottam ?
Először a rendszermentést akartam megcsinálni, be is jött valami két sor, már nem tudom mit választottam, de most amit kiír sorban:
Android syst.... recovery <3e>
rebot system now
apply update from ADB
..........sdcard
.........from cashe
wipe data/factory reset
wipecashe partition
bacup user data
restore user datamost hogyan tovább
(8gb kártyám van)
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Valaki tudna segiteni? Most probálkozom e tabbal. Felraktam rá az xbmc t. wifin keresztül szeretnék lejátszani mediafájlokat a pc ről. látom a fájlokat de amikor rányomok a lejátszásra kiirja hogy dolgozom és egy kis idő után kilép a programból. Valami ötlet?
üdv
-
ThorsHUN
őstag
Ket hete vettem egy ilyet karacsonyra Asszonykamnak.
Nem bontottam meg ki, szal csak remenykedek, hogy minden okes lesz vele. Penteken mondjuk lehet eloveszem es ranezek minden oke e vele, de bekapcsolni nem akarom.
Persze vettem hozza gerilla tokot a hurcibalashoz es egy class10es 16 GB-os samu kartyat is... foliat milyet lehet ra venni?Ha valami galiba lesz karacsonykor jelentkezek

(Folyamatosan probalom olvasni a topikot nagy respect a masikakat segitoknek
) -
trebore
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
rendben
-
trebore
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Bocs Kelzsocának szántam
Ma jön meg a kártyám.
Tehát ha a jelenlegi állapotot - és itt első sorban a gyári rendszerre gondolok, nem az általam telepített programokra - szeretném lementeni, akkor kvázi egy "biztonsági kártyát" kell rendszereznem, amit majd lezsírozva elteszek, mert ugye nem volna célszerű arra a kártyára menteni, amitől majd esetleg attól tartok hogy egyszer "beáll". Ez a biztonsági kártya mekkora legyen ? (vagy nem jól értelmezem az egészet ?) -
trebore
csendes tag
Ma jön meg a kártyám.
Tehát ha a jelenlegi állapotot - és itt első sorban a gyári rendszerre gondolok, nem az általam telepített programokra - szeretném lementeni, akkor kvázi egy "biztonsági kártyát" kell rendszereznem, amit majd lezsírozva elteszek, mert ugye nem volna célszerű arra a kártyára menteni, amitől majd esetleg attól tartok hogy egyszer "beáll". Ez a biztonsági kártya mekkora legyen ? (vagy nem jól értelmezem az egészet ?) -
kelzsoca
félisten
válasz
OldMike
üzenetére
Ezek szerencsére már nem annyira kényes akkumulátorok, mint a régiek, bár itt sem ajánlott teljesen lemeríteni, de amikor kikapcsol, mivel tévesen állítja le a rendszer, az akkumulátorban azért még van tartalék.
Frissítéssel elvileg meg lehet oldani, illetve én is nekikezdtem, meglátjuk mi lesz belőle.
-
OldMike
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz
OldMike
üzenetére
A jelenségről tudok, többször is volt már téma a topicban, a kijelzés a hibás, és nem az akkumulátor.
(#1104) psykie
A root erre biztosan nincs hatással, szerintem az illesztőprogram sem, amikor csatlakoztatod a készüléket a pc-hez, akkor a bal felső redőnyt lehúzva válaszd ki az usb meghajtót, majd a felugró ablakban válaszd az MTP módot.
(#1105) PiciDikenz
Rendszer módosítás nélkül talán az xposed framework tudja ezt, de erre külön a rendszerben kapcsoló vagy ilyesmi nincs.
-
OldMike
őstag
Szia!
Jó lenne erre a dologra nagyon hamar választ kapni. Szombaton vettem az eszközt, vasárnap este (persze nem volt egyfolytában használva) 21%-on volt. Gondoltam hogy feltöltöm, de nem akartam kikapcsolni, mert egy-két dolgot még később meg akartam nézni.
Rátettem a hálózati töltőre, és abban a pillanatban 1% töltöttséget mutatott. Onnan is töltődött felfelé, kb. fél óra múlva 14%-ot mutatott. Utána már nem foglalkoztam vele, reggelre tele lett. Most szünet volt, így nem tudom hogy még egyszer előjön-e?
Talán Kelzsolca elolvassa, és tud valamit mondani rá.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
A WayteQ xTAB-8Q nem érhető el sehol 2 év garanciával?
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Még valami, én úgy tudtam, hogy a 4.4-től már átlátszó az információs sáv és a virtuális gombok mögötti rész is, itt azonban nem. Be lehet ezt kapcsolni valahogyan?
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Erre valakinek valami ötlete [link]
-
PiciDikenz
aktív tag
Nos mar en is a 8Q tulajdonosok koret bovitem. Egyelore nagyon meg vagyok vele elegedve, az android meg szokatlan, de majd alakul...
Par aprosag:
- A doboz mar eleve nyitott es kicsit nyuzott volt, ezt egy kis negativumkent elltem meg,
- A gyari tokon nem ertem, hogy hogyan fordulhat elo az, hogy egy csatlakozo ki van takarva, de ugysem hasznalom, igy szemely szerint tulelem 😀
- A toltokabel hossza egy rossz vicc, ennel kb meg az apple is hosszabbat ad 😀
A pozitivumok listaja egyelore jo hosszu, a kijelzo szerintem szep, minimum fenyeron is kellemes, az akkumulator eddig jol teljesit, es bar az asphalt 8at nem tudom megnezni amig az sd kartyam meg nem erkezik, de a real racing 3 meglepoen jol fut ☺
Osszessegeben egy jo kis tablet ez, remelem semmi gondom nem lesz vele
-
trebore
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ha tablet vásárlása előtt állnék, ez a leírás biztos meggyőzne (Joooóóó !!), de már túl vagyok rajta. Eddig azt hiszem rendben van.
Sajnos ma nem jött meg az SD kártya, úgy hogy holnapra tolódik a 6-0 bruttósítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest