Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toma
tag
Igen, írják is a leírásában ,hogy univerzálisan 7"-10"-ig használható!Mondjuk elég borsos az ára, de ha azt vesszük, hogy egy autós töltő is egyben, akkor elmegy!
-
Toma
tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Jó tipp, ok ezen a vonalon is elindulok, annál is inkább, mert a 8Q-hoz em találtam Wayteq-et eddig!
Kösz! -
thetan
aktív tag
Sok helyen forgalmazzák - most hirtelen ezt találtam a példa kedvéért.
Az egyik fényképen a levegőben tartja a tabletet, ez nem igaz, mert a nyaki forgórésze könnyel elfordul. (Persze kisebb telefonoknál persze jó, de ekkora súly elmozditja)
Mint irtam én ráhelyezem a tablet alsó peremét a műszerfalra, majd ugy nyomom a tapadós felülethez, igy nincs suly rajta és stabilan áll, alig lehet leszedni.
a kitakarása a szélvédőből még az elviselhető kategória
-
Shade45
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Akkor nem tudom én mit láttam rajta...

Viszont annak a gépnek a képminősége nagyon-nagyon rendben volt! Bár egy 20-assal drágább is!
Esetleg nincs olyan gép amihez tudnád hasonlítani a kijelzőjét? A fentebb említett Alcatellel találkoztál már? Ha igen, ahhoz képest milyen?Nincs tudomásom debreceni felhasználóról...

-
kelzsoca
félisten
Én nem látok semmi hasonlóságot.

Bár az Edigitálnál kibontottak nekem egyet, de bekapcsolni nem hagyták
Valószínű mert az már onnantól használt készüléknek minősül(ne)
Szerintem rendben van a képminőség és a fényerő is, esetleg nincs véletlenül itt egy debreceni felhasználó, akinél össze tudnál futni?(#384) Toma
A WayteQ-nek ha jól tudom van ilyen univerzális tartója 7-10"-ig belepattintható készülék.
-
Shade45
senior tag
Van bármi hasonlóság eközött a tablet között és az Alcatel One Touch Pop 8 között?
Külsőre kísértetiesen hasonlítanak egymásra...Debrecenbe tud valaki egy boltot, ahol meglehetne nyomkodni a WayteQ-es gépet? MM kilőve, Edigital szintén.
Bár az Edigitálnál kibontottak nekem egyet, de bekapcsolni nem hagyták, a kijelző képminőségének a tudta nélkül pedig nem merem megvenni...
-
Toma
tag
Tervezek navigálás céljából, autós tapadókorongos, szélvédőre helyezhető tartót venni a 8Q-hoz. Vásárolt már esetleg valaki megfelelő, ne adj' isten akár olyan konzolt amibe tokkal együtt is behelyezhető a tab?
-
thetan
aktív tag
válasz
szabnorbert
üzenetére
Eddig minden működött amit kipróbáltam
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76
üzenetére
Nekem is rootolt, meg is jelenik, lejjebb tudom vinni, de a hangerő nem lesz kisebb a "normál" minimumnál.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76
üzenetére
Tök minimumra vettem mindent, de semmi se változott. Játékokkal próbálom, a zenelejátszás nem érdekes, azt fülhallgatóval szoktam. A túlvezérlést nem próbáltam

(#378) szabnorbert Voldemort nevét nem mondjuk ki!!!

-
szabnorbert
újonc
Üdv mindenkinek.
Segítséget kérnék tőletek.
Telepített már valaki 8q-ra IGO Primo-t?Válaszokat előre is köszönöm.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76
üzenetére
Kösz a tippet, tényleg jó a progi, de a minimális hangerőn nem változtat

-
thetan
aktív tag
válasz
gradient99
üzenetére
Nem. fennt van korábban, hogy hogyan tudod rootolni. Megbízható - illetve egyuttal ki tudod bőviteni a tableted lehetőségeit is. Olvasd el Kelzsoca blogját
-
thetan
aktív tag
válasz
krisztus76
üzenetére
Köszi megskubizom.
Más:
Könnyen virust kap az android rendszer? felmentem a sorozatbarát oldalra - kiváncsiságból hogy lejátsza a-e a készülék a filmeket, de egy csomó ablak feljött hogy ilyen meg olyan vírust kapott a készülék, és hogy kattintsak a viruskeresés linkre. ezek olyan becsali oldalak, - természetesen nem kattintottam semmire.
Letöltöttem egy vírusirtót rögtön, de nem talált vírust.Kérdés: kell -e vírusirtót felteni, ha igen melyiket.
-
válasz
gradient99
üzenetére
Root-oláshoz használd Kelzsoca blogjában található módosítái leírást.
-
gradient99
tag
Sziasztok!
Próbáltam felrakni a SuperSU-t, de nem engedni frissíteni az su binálist. Másnak is van ilyen gondja
Kiegészítésképpen nem nagyon értek az ilyesmihez, de korábban egy MT6589-es telefonon gond nélkül ment, sőt még LG Optimus G-n is -
Nem egészen.
Az 1GB az a programok telepítésének a helye: az apk-k települnek ide. (Ez pedig feltornázható 6GB-ra
)
Az, ami neked 1GB/2GB-os játék/egyéb alkalmazás, az már alkalmazás-adat, ami az SD kártyára kerül az apk telepítése után (vagy kiegészítő fájlok letöltése esetén telepítés előtt). -
Shade45
senior tag
Az eddigi hozzászólások alapján jól szűrtem le, hogy csak 1 giga hely van a programok telepítésére?
Tehát ha fel akarok rakni egy 2 gigás játékot, akkor az nem fog sikerülni? -
montezuma
tag
válasz
gradient99
üzenetére
Végül elővettem a fényképezőgépet, megnéztem a kopást és nem kopott, csak megfogta feketére a tok. Nedves tisztítóval könnyen lejött. Vaklárma. . .

-
s8109csa
tag
Az ugye nem a készülék hiánya, hogy a PvZ2 elfelejtette az állásomat és elölről kellett kezdeni. Valahol írogatnak ilyen szinkronizálási problémákat a játékkal kapcsolatban...
-
direwolf
őstag
Próbálta valaki az ART runtime-ot?
-
montezuma
tag
válasz
gradient99
üzenetére
Nekem is voltak szemcsék, egy ideig tűrtem, aztán kíváncsiságból leszedtem a fóliát, (visszarakni nem lehet), nem volt alatta semmi probléma.
Hátul, pláne tokban, mindegy, elől viszont még ragyogóbb a kép fólia nélkül. -
direwolf
őstag
válasz
gradient99
üzenetére
Nekem ugyan ez a gondom a hanggal, a minimális is hangos éjjel

-
kelzsoca
félisten
válasz
gradient99
üzenetére
Az szállítási fólia, nyugodtan húzd le a készülék hátuljáról, illetve a kijelzőről is, mivel ott meg 2 fólia is van alapból.
-
zozoka79
tag
válasz
gradient99
üzenetére
Az enyémen 1-2 bubi van,de tokban nem látszik
-
gradient99
tag
Sziasztok! Ma vettem egy ilyen tabletet, szerintem jó vétel volt, egy két óra nyomkodás után

Ha valakinek kérdése lenne, szívesen válaszolok
Illetve lenne egy kérdésem: Másnak is buborékos volt a hátlapján a fólia? Nekem pár helyen apró fekete szemcsék is vannak
-
mikersz1
senior tag
Köszi az infókat mindenkitől.
Remélem tudok csatlakozni jövőhéten a felhasználókhoz. 
-
direwolf
őstag
válasz
mikersz1
üzenetére
Kicsit tényleg ropog ha csavargatod, de nem vészes. Anyagok teljesen okésak, csak egy picit élesre sikerült a széle. De ez nem sorja!!!
Lehet, hogy a származása és az ára alsó kategóriát sejtet, de az erős hw, a folyamatos működés és a bika akku nagyon nem ezt tükrözi! Egyedül az 1Gb RAM amibe bele lehet kötni. -
mikersz1
senior tag
Hali.
Tabletet készülök venni és egy ilyen a kiszemeltem. Pár kérdésem lenne.
1. Összeszerelés és anyaghasználat minősége megfelelő? Persze, tudom, hogy ez az alsó kategória, de nem rajongok azért, ha recseg a ház.
2. Frissítés várható? Vagy ez nagyon korai kérdés?
3. Az a bizonyos gyári tok a csomaghoz tartozik vagy külön kell megrendelni? -
NoMagix
addikt
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
A gyári billenytű beállításainál megtalálod a pipát, amit ki kellvenni!
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
A billentyűhangokat,de csak azokat,hogy lehet kikapcsolni? -
thetan
aktív tag
Kipróbáltam a tabletet navigációra. Azt gondoltam előszőr, hogy túl nagy erre a célra, - de nagyon meglehet szokni. Eddig a telefonnan navigáltam, és az sem a kissebb fajtából való (Wayteq T5H) de ezzel sokkal áttekinthetőbb minden. Kb 5 perc alatt talált jelet, aztán nem volt gond
-
asvald
senior tag
Hy
Valaki találkozott ilyennel? : Billentyűzár bekapcsolt , és kikapcsolt a tablet ,de már vissza nem tudjuk kapcsolni + töltést se veszi fel
Eddig tartott az öröm? -
kelzsoca
félisten
válasz
montezuma
üzenetére
Inkább Calss 6-os kártyát érdemes beszerezni, a class 10 nagy fájlok mozgatására jobb, de sok apró fájl mozgatása esetén belassul.
A micro SD kártyák már egész szépen felfejlődtek, így nem meglepő hogy közel azonos vagy akár jobb teljesítményt nyújt mint a készülékbe épített nand flash.
-
montezuma
tag
Ehhez ugye CLASS10es kártyát érdemes venni, gyorsabb kártyát, pl. UHSt, kezeli, de nem gyorsabban, mint azt.
SD bench szerint a mért sebességek:
internal Read14,Write7.2
a belső SD kártya R13,W6.55
a külső CL6 SD kártya: R14.5, W4.64.A külső CL6 kártya gyorsabban olvas, mint a belső

-
zoli03
őstag
Felesleges méregetni, van kalkulátor, én ezzel szoktam számolgatni. A képarányt (16:10) meg a felbontásból (ha nem ismered az átlagos felbontásokhoz tartozó képarányt) egy pillanat alatt ki lehet számolni.
-
NoMagix
addikt
Szisztok!
Milyen képaránya van ennek a kijelzőnek 16:9 vagy 16:10?
Egy kedves tulajdonos lemérné, hogy mekkora cm-ben, előre is köszönöm! -
-
Toma
tag
A fájlkezelőben most csak a saját SD kártyámat kell látnom igaz?
-
krisztus76
csendes tag
-
Toma
tag
Eddig nekem is szépen megy, bár nem vagyok profi tesztelő!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kösz!

)