Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurez
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalt-e már közületek Valaki olyat, hogy Wayteq x820-hez a hozzá kapható Royaltek TMC antenna mini usb-re való csatlakoztatásakor nem viszi át a töltést, ráadásul a töltésjelző LED pirosan villog össze vissza.
Akinek van ebben tapasztalata, kérlek jelezze,
köszi,
Kellemes ünnepeket,
Üdv,
Gyuri
-
törölt tag
Üdv! Sys.txt-ben melyik az a paraméter, ami kikapcsolja a navi sw-t, amikor lehúzzuk a töltöt?
Egyébként mindenkinek Happy Xmas! -
DM43
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Például itt találsz néhány megoldást "csinosításra, okosításra"
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
megszeretném kicsit buherálni a készüléket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
milyen cuccokkal lehet kicsit kicicomázni? gondolok itt skinekre , ikonokra...stb.
-
bakterka
tag
Hello!Kellemes ünnepeket mindenkinek!x820Bt-re felraktam a Gold Editiont,de az üzemanyagszámítás gomb nem műxik.Valami tipp?Előre is köszi.
-
compi.hu
senior tag
-
compi.hu
senior tag
Akkor nosza aktivaljunk

Termeszetesen a kezi modszert valasztom, nekem csak ne onaloskodjon. Na itt kene kapni azt a franya kodot, amit a sygic honlapjan nelkulozhetetlen az aktivacios kulcs legyartasahoz. Ez ha a keszulekben sd kartya talalhato, a kovetkezokeppen nez ki:

SD kartya hianyaban ez a kepernyo viszont a kovetkezo vicces format veszi fel:

Teszi ezt annak ellenere hogy az "about" kepernyo tokeletes keszulekkodot mutat:

-
compi.hu
senior tag
Ha felmasolom a memoriakartyarol a belso flashbe (egy-ket hang, nem feltetlenul szukseges binaris egy ujabb orszag - torokorszag - a meg kisebb hely aldozata), es elinditom az uj helyrol ugy, hogy a memoriakartyat a keszulekben hagyom, a cucc szo nelkul mukodik.
A gond akkor kezdodik ha inditaskor kiveszem a kartyat:

Bizony tót baratunk nem talalt aktivalt terkepet, ezert keri hogy valasszak egyet - az egybol
, amit szives oromest meg is teszek neki. Ezutan kozli velem a lelombozo tenyt, hogyaszondja
-
compi.hu
senior tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Na akkor gondoltam utanajarok ujra ennek a sygic aktivalas dolognak. Nem azert fogom egymillio kisebb hozzaszolasban felvinni ezeket a lepeseket amiket vegigcsinaltam mert teljesen elment az eszem, hanem mert ez az elb.szott forummotor nem ismeri a preview funkciot, es bekuldes utan 5 perced van az anyag javitasara, ami 10 mondatosnal nagyobb hozzaszolasnal mar lof.szra sem eleg...
Szoval a kutyu egy Wayteq N800, normalis keszulekazonositoval.

A Sygic egy "hofeher" 7.71 fulleu, Edigitalbol vasarolva jopar honappal ezelott

Ezt fogom a keszulek belso memoriajaba masolni es megnezni mikor es hogyan szeretne aktivalni
-
kbenya
csendes tag
Természetesen leokéztam a kiválasztott exe fájlt, de nem értem miért nem indul el a program. Talán várnom kell? kb 10 perc után sem történt semmi
-
-
kbenya
csendes tag
Sziasztok!
Igo programot szeretnék telepíteni kínai Pna -ra. Típus sieger, osanos kütyü, sehol nem találtam leírást róla a neten. Talán wayteq 820-as lehet a kinézete alapján. Sd kártyán van a program, a készülék kéri a navigation exe fájl elérési útvonalát, sőt még fel is ajánl egy exe fájlt, de ha utána mindent leokézok, baszik elindulni a navigációKérlek segítsetek mit kell ilyenkor csinálni?
-
törölt tag
válasz
balazs0322
üzenetére
melyik képen ??

Mit nyomtál pontosan?
gyári értékek visszaállítása??
Az nem olyan nagy baj, akkor szokott igazán működni a kicsike a sok buhera után inkább...
-
balazs0322
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném Wayteq x820BT adat visszaállításához!!
Véletlenül megnyomtam a adat visszaállítást a készüléken, és azóta nem tudok vele kezdeni semmit!
A képen látható szöveget és + -jelet írja ki! Mi a teendő ilyenkor! Válaszotokat előre is köszönöm.
-
balazs0322
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném Wayteq x820BT adat visszaállításához!!
Véletlenül megnyomtam a adat visszaállítást a készüléken, és azóta nem tudok vele kezdeni semmit!
A képen látható szöveget és + -jelet írja ki! Mi a teendő ilyenkor! Válaszotokat előre is köszönöm.
-
MrBacon
csendes tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Én ezt értem és tudom, ugyanakkor a Sygic aktivációs weboldal 3 fázisból áll:
1. fázis: kér nevet, emailt és egy 4x4 karakterből álló "Product code"-ot (gondolom, ennek kéne lennie a gép hardver azonosítójának, amihez köti majd a szoftver használatát)
2. fázis: (ide még nem jutottam el, de név alapján) kér egy "Device code"-ot, amelyet tényleg a programon belül ki is ír.
3. fázis: "Get activation code", amely szerintem önmagáért beszél. -
PLaci58
addikt
válasz
MrBacon
üzenetére
"you can find the device code when you open about sygic mc guider"
A Device kódot a Sygic program írja ki! Beállítások/ A Sygic DRIVE-ról menüpontban :
Ezzel a készülékkóddal lehet generálni egy licence kódot, amit a licence.txt-be kell beírni.
Az eredeti Sygic tudtommal SD-ről fut és az SD kártya HW kódját használja.
Gondolom neked valami Demo kóddal bemásolták a Residentflash-be. -
MrBacon
csendes tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Nos, úgy van -feltételezésem és a gép alapos áttanulmányozása, nomeg a manual szerint-, hogy van egy 10 karakterből álló kód, ami a Sygic progi azonosítója és kell lennie egy 16 karakterből álló hardver azonosítónak. Ebből a kettőből hoz létre valamilyen módon egy aktiválási kódot, amelyet be kell írnom a készülékbe.
Miután utolsó esélyként visszaállítottam a gyári beállításokat, most engedi használni a térképeket, de nem hiszem, hogy ez hosszútávon normális lenne, úgyhogy most várom, h mind a Sygic, mind a WayteQ írjon vissza, és amennyiben van valami megoldás erre, akkor megírom. -
MrBacon
csendes tag
-
compi.hu
senior tag
válasz
MrBacon
üzenetére
A magyarorszagon kaphato sygic kartyak elore aktivaltan erkeznek. Szoval ha boltban vasarolt verziod van, azt nem kell aktivalnod. Ha megis valamilyen baleset folytan az eredeti kartyarol inditva aktivaciot kerne a szoftver a terkepekre, akkor keresd meg a Sygic magyarorszagi kepviseletet a problemaddal. Fognak segiteni.
-
Đusty
addikt
Létezik ilyen készülékre karakterfelismerő? (kézírást felismeri és beírja txt-be vagy word-be, nyomtatottan)
-
-
MrBacon
csendes tag
Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogy aktiválom a GPS-ben a térképet? Hiába dugom rá a gépre, netet nem talál, a 'Rendszerinfo' szerint a 'Device ID'-m csupa nulla, pedig kell egy 'Product ID' a Sygic térkép aktiválásához. A dobozon nem találtam kódot, ami megfelelne neki.
-
-
hojos
aktív tag
Minden kedves fórumozónak békés, boldog karácsonyt kívánok !
-
törölt tag
válasz
micky68
üzenetére
ezt azért nagyban meghatározza hogy mire is akarod (akarja asszonypajtás) használni !!
Ez azért már körvonalazódott gondolom, hiszen nem véletlenül vetted ezt a kütyüt ...
miért kéne rá programokat telepíteni és hogyan is kéne, merthogy ez nem egy PDA, amire telepítgetünk. -
micky68
csendes tag
válasz
üzenetére
Konkrétan azt se tudom hogy kell-e programokat rá telepíteni , vagy úgy ahogy van jó. Eddig a navival harcoltam (megsemmisitő vereséget szenvedtem), de tudom az egy "más" kérdés , bár a vacsorám múlik rajta.....
Kicsit lentebb olvastam , hogy a Windows Mobile Device 6.1 rakta fel a sorstárs. Az kell rá? Ne felejtsd el ötéves gyerek szint
)) -
micky68
csendes tag
Nagy a baj.... A nejemnek vettem egy wayteq x820bt navit , és lassan a beszélő viszony is kezd megszűnni köztünk mert nem müködik rajta semmi......
Ha kérhetem lépésről-lépésre írjátok le , hogy mit hogyan kell vele csinálni annak reményében , hogy müködjenek a funkciók. És ha kérhetem úgy . mint ha egy ötéves gyerek kérdezné. Köszi -
törölt tag
-
darál0w
Jómunkásember
azt gondoltam beugrik magátol, ha elindulok vele, de igen...idegesítő, h miért Párizst mutatja. beállítom

többi válasz átolvasva kösz mindenkinek

5kért megcsinálták azt, amit meg tudok én is, naív nem vagyok, de lehet bejött bnőm az eladonak

-
m.jeno
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Mindaddig Párizsból tervezi az útvonalat műholdas kapcsolat nélkül, amíg át nem állítod a kezdőpontot a lakhelyedre, vagy valami másra. Az átállításhoz a címkeresésben meg kel adnod a kiindulási cimet, majd a további lehetőségeknél válaszd ki a beállítás lezdőponként fület. Egyébként nem árt az összes beállítást átnézni.
-
törölt tag
válasz
darál0w
üzenetére
Azért kaptad belevart Ájgó-val a kütyüt valószínűleg, mert valaki már tesztelte, kipróbálta, visszaküldte, mert nem volt vele valamiért megelégedve.
Ezt én a helyedben az E-digitalnal egy kellően felháborodottnak tűnő TELEFONHÍVÁSBAN vagy levélben visszautasítanám és kikérném magamnak.
MIAZHOGY NEM ORIGINÁL KÉSZÜLÉKET KÜLDENEK !!
Ha bajod van vele.
De ha nincs , örülj neki mit kaptál, legalább nincs gondod vele.Azért indulna Párizsból, mert még nemtalált műholdat.
Fogass vele poziciot a szabadégalatt...És ne warezoljál itten

Békés Boldog ajándékokkal terhes, beiglimérgezéstől mentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek !!

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
compi.hu
üzenetére
kizárva. de most kérdeztem meg, h ez mi a bréééém

aztmondta megkérdezte tőle az elado csávo, h kell e rá softver. erre azt mondta ja. ő meg 5kért feldobta rá ezt.
szvsz warez. vagy nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
később elolvasom a leírást is, de azért leírom. címet beütöm, és Párizsbol akar indulni

nemértem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kocsiba még nem ültem vele mivel ittam. lehet csak akkor ugrik oda a saját helyemre, ha elindulok vele és megteszk pl 100métert? mer lemegyek futok 2 kört h kiprobáljam

-
darál0w
Jómunkásember
hali.
1 észrevétel és egy probléma

Warezolás: iGO legálisan nem futhat a gépen, az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat töröljük.
ma kaptam bnőtől x820BTt, edigitalbol van és IGO! van rajta. ez hogy történhetett?
a probléma pedig a következő.

később elolvasom a leírást is, de azért leírom. címet beütöm, és Párizsbol akar indulni

nemértem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam egy X820-at, aztán feltettem a Windows Mobile Device 6.1-et ,de nem akarja látmi,azt írja nincs kapcsolat.A Sajátgépben látok 2 meghajtót,egyikbe enged lépni,abban van néhány file. 5-let? -
törölt tag
válasz
Stirlitz
üzenetére
Netán igen, működik a W-LAN , az N800 nagy előnye !!
A blututi beállításhoz beidézem nektek PLaci szösszenetét.
Egyébként a keresőben találtam énis:
Az N770 értelemszerűen helyettesíthető x820bt-vel, mivelhogy az is tudja a DUN módot.azthiszem
.................................................................................................................................
" Az N770BT tudja a DUN üzemmódot.
"Bluetooth dial-up networking (DUN) refers to getting wireless Internet connectivity on a laptop by using a Bluetooth-enabled cell phone."
"When setting up a Bluetooth DUN, an Internet Service Provider (ISP) username and password are required, as is a dial-up access phone number."
Vagyis be kell állítani az ISP-t, felhasználói nevet és jelszót, ha szükséges és a telefonszámot, amin keresztül a teló elérheti a netet. Ezek mobiltelefon szolgáltató függő adatok.
A beállítást a rejtett Residentflash2/YFAP20 mappában kell megtenni a GPRS.ini fájlban.Létre kell hozni egy új bejegyzést (mivel magyar szolgáltatót gyárilag nem tartalmaz :-) az előzőek mintájára.
pl.
[H-pannon]
APN = "internet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = "internet"
Password = "internet"Természetesen az internet szavakat a szolgáltatótól kapott adatokkal kell helyettesíteni!
Még be kell írni a
[Config] résznél az új szolgáltató nevét (hogy kiválasztható is legyen)
Operators = O2 UK,H-pannon,........
Így már a BT elindításakor a DUN ikonnál ki tudjuk választani a szolgáltatót és megfelelő BT modemes telefonnal GPRS-en (nem GPS!!!:-) keresztül lehet netezni.Nálam így néz ki a GPRS.ini:
# \ResidentFlash2\YFAP20\GPRS.ini
[Config]
Operators = T-Mobile H
Default = T-Mobile H
ModemName = BT Modem
Automatica = 0[T-Mobile H]
APN = "ide írtam idézőjelek közé a saját APN-emet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = ""
Password = "".................................................................................................................................
-
ecostar
csendes tag
válasz
Green69
üzenetére
Adeneo Bluetooth Manager-t már próbáltam de valami olyat írt hogy driver nem található vagy vmi ilyesmi nem tudom pontosan de most nem akar elindulni se és leszedni se tudom azt írja hogy használatba van pedig nincs megnéztem Taskmgr-el is, valami ötlet hogy szedjem le?
-
Green69
csendes tag
válasz
ecostar
üzenetére
A X820BT BlueTooth-ja ezzel a progival is működik:
"Adeneo Bluetooth ManagerSupported Bluetooth Profiles :
- DUN profile
- A2DP profile
- Audio connection to a remote
Stereo headset
- PAN profile
Connection to a Personal Area Network
PAN-PANU, PAN-GN, PAN-NAP
- FTP/OPP profile
Local and remote service
Directory and file management
Files upload and download
Objects upload
- SPP profile
Local and remote service
Full serial port emulation
Connection to remote service
Allow LAN and WAN connection"A SkyFire szintén megy a X820BT-n

A net valahogy mégsem akar összejönni a X820BT-men

-
andr_s
tag
Sziasztok!
én is vettem egy ilyen kütyüt, pontosabban kettőt!
az elsőnél (apámnak vettem sima X820-as) nem is értem miért volt problémája sokaknak a hangerővel, nem csutkán is elég jó hangos volt.Teljesen meg voltam elégedve vele
, annyira, hogy eladtam a régit és:Aztán vettem egy BT-set és ennél valamiért tényleg nagyon halk
. pedig pont itt lenne a lényeg, hogy ha telefonálsz akkor ki legyen hangosítva, de annak most mi értelme van, hogy ha telefonommal egy szintű kihangosítást tud??? amiben kb 10-ed akkora hangszoró van? 
5 ezerért dárgábban vettem egy olyan plussz szolgáltatást aminek semmi értelme csak azért mert halk, pedig a vas tudná a hangerőt!
nem lehet hogy valami más beállításra van szükség a win ce-ben???
-
Wolfskin
őstag
válasz
compi.hu
üzenetére
Nem tudom, jól értem-e a problémát, de YFAPP alól úgy tudom elérni a wint, hogy a riks skint használom, ott a beállítások/extrák alatt van tcm, azzel megkeresem az explorer.exe-t, és elindítom. akkor elindul a win
windows/programs/explorer.exe.vagy használd ezt az SI-t, [link] akkor a system menüpont alatt van egy közvetlen win indító
-
Vandor76
tag
válasz
compi.hu
üzenetére
Ez a probléma az adott EXE és a hozzá tartozó DLL file-ok SD kártyára másolásával is orvosolható (köszönet DM43-nak az infóért).
Hogy egy EXE-hez milyen DLL-ek kellenek, azt az Anywhere PE Viewer nevű programmal lehet kideríteni (az Import Table fülön). Ingyen letölthető innen : UCWareMivel a ResidentFlash2-ben levő programok tömörítve vannak, töltsd le az UPX nevű programot innen : UPX és tömörítsd ki vele valahogy így :
upx.exe -d -oCELFILE.EXE FORRASFILE.EXE -
compi.hu
senior tag
válasz
ecostar
üzenetére
Mert az a ResidentFlas2 alatt valahol csucsulo YuanFeng fejlesztesu GUI-thozna fel gondolom, az meg nem tud elindulni mer a ResidentFlash2\YFAPP konyvtarban vannak a DLL-en amik kellenenek hozza, ott meg nem keresi oket magatol a rendszer. A legtobb gyari shell altal elinditott exe-vel jelentkezik ez a poroblema ami azt eredmenyezi hogy nem tudod oket elinditani ha nem fut a shell. Egyszeru megoldas nem nagyon van, esetleg elindithatod az eredeti shellt, az berantja a dll-eket, aztan valahogy vissza kell juss CE ala. PNAMenu 2.0-ban lesz ra parancs amivel "preload"-olni lehet egy adott DLL-t vagy egy konyvtarban talalhato osszeset, elvileg az el tudja majd inditani.
-
törölt tag
válasz
Vandor76
üzenetére
Ez így oké, de ettől még böngészője továbbra sem lesz !!
Az N800-on lévő IE átültetése az x820-ra a win6.0 alá bizonyos kisérletek után zsákutcába jutott egyenlőre, de más böngésző meg nem hajlandó elindulni 6.0 alatt, se FF, se Opera, se Safari, se Chrome, se SEMMI !!
Tehát várakozóálláspont van.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként mindenkinek Happy Xmas!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)