- Mobil flották
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
stakika
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni
Van egy WAYTEQ X820-om és egy tönkrement micro SD-m. A WINCE 6.0 elindításához csak a "YFGo2CE.bld"-s módszert ismerem, ami ugye SD-nélkül......
Ami infót kérni szeretnék: El lehet-e indítani más módon csak a WINCE???
Honnan tölthetem le a teljes RESIDENTFLASH könyvtárat és megtalálható-e valahol a WINCE repair... esetleg install verziója.Segítségeteket nagyon megköszönném.
-
gezatata
aktív tag
-
gezatata
aktív tag
nagy segítségre lenne szükségem
egy német magyar szótárat szeretnék feltenni
a jomagam szótára gondoltam de panaszkodót h ez nem fog menni, mert ez a program nem érvényes winCE re
ha valakinek van ötlete, vagy tud esetleg más német magyar szótárt amit fel lehetne tenni rá, azt nagyon meg köszönném
-
o_tom
aktív tag
válasz
Stofl85 #5094 üzenetére
Gyerekek! Muja voltam!
Panaszkodtam, meg ti is sokan, hogy gyenge a GPS antennàja, lassan talàl jelet.
Aha... Azt hittem!
Meg van rà a gyògymód: ne fektetve tartsàtok amikor bekapcsoljàtok, hanem àllítva! Pikk-pakk megvan a jel. A GPS antenna a hàtuljàba van èpítve és azt hiszem pont a bal oldalàn.
Érezhető a különbség a jelerőssègben is:
-fektetve 15-20 egysèg a jelerőssèg, élére àllítva pedig 33 ès 39 között mozog a GPS Info "térereje"A müholdak szàmàban is làtszik. Pèldàul, ha a combomra fektetve nyomkodtam, vagy akàr 2 kèzben "markolom", mèg a kezem is àrnyékol. Szòval igy olyan 6-7 müholdat hasznàl. Àllítva 9-10 mühold van hasznàlatban!
Igy màr brutàljò!De szerintem hanyagoljuk itt a 920at. Van màr sajàt Topicja.
-
Stofl85
tag
Nem emlékszem, hogy végül is válaszolt-e valaki a 16GB-os kártyával kapcsoltban. Ezért most írom, hogy lett próbálva 16GB-os kártyával a készülék és működik jól. Kezeli, látja az egészet. Akit ez érint annak jippé!
-
Vandor76
tag
válasz
snowdog #5090 üzenetére
Kétség sem férhet hozzá, hogy ott helyben kell belepróbálni az akksit, az a legjobb ha előre leszögezi az ember, hogy olyat szeretne ami belemegy és csak akkor viszi el, ha tényleg jó bele.
A méret kérdésén felül én még hozzátenném (vagy SnowDog-hoz csatlakozva : felhívnám a figyelmet), hogy az érintkezők elhelyezkedését is alaposan meg kell vizsgálni. Nem elég ha ugyan olyan sorrendben vannak az akkumulátoron, de helyileg is ott kell legyenek (ez triviálisnak tűnik így a kényelmes széken ülve, de ott a boltban, -amikor 3-an állnak az ember háta mögött-, hajlamosabbak vagyunk kapkodni és néhány amúgy egyértelmű részletről megfeledkezni)A legjobb kivenni az x820-asból és odatenni a másik mellé, úgy hamar kiderül ha valami nem stimmel.
-
törölt tag
válasz
snowdog #5090 üzenetére
azt a 2mm-t igazán megoldhattad volna...segédeszköz
-
snowdog
veterán
válasz
Vandor76 #5089 üzenetére
Az előző gépemmel pont így jártam. Ajánlottak hozzá egy nagyobb teljesítményű Nokia akkut, megvettem és hazavittem. Nem próbáltam ki a helyszínen, mert megbíztam az ajánlásban. Kár volt, kb. 2mm-en múlott, hogy nem fért bele a gépbe. De nem fért bele. Mehettem vissza az üzletbe, és vehettemn helyette mást, mert pénzt nem szeretnek visszaadni.
Csak a figyelemfelhívás a szándékom, semmi más.
-
Vandor76
tag
válasz
snowdog #5088 üzenetére
Egy erősebb sniccer meg egy kis szigetelőszalag megoldja a problémát :-)
Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy mivel a Wayteq egy olcsó kínai tucattermék, nem valószínű hogy speckó akkumulátort tettek bele. Valószínűbb hogy úgy tervezték meg, hogy egy már létező és nagy sorozatban gyártott (tehát olcsó) akku menjen bele. Már csak meg kell találni, hogy melyik az.
Mobilboltosok figyelem, új feladat a láthatáronAzt sem bánom ha valaki a saját boltját belinkeli, ha kapható nála az x820-ban használható nagyobb kapacitású akku :-D
(mondjuk nem az én véleményem számít, hanem a moderátoroké) -
printer
csendes tag
Vaterán az egyik eladó azzal nyugtatta meg a leendő vevőt ,( aki a gyenge akksi képességeiről kérdezett ) ,hogy lehet bele tenni 2000 MaH-s Nokia akksit . Ha ez lehetséges megérné a befektetés.
Egyébként az én 820-asom is 4 órát bírja ,ha teljesen lehúzott fényerőnél zenét hallgatok rajta .
-
-
topi66
aktív tag
A 770 es 4órás üzemidejét én is visszasirom.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
snowdog #5075 üzenetére
De akkor meg mi zabál ennyit??
Merthogy az akkuja az hasonló az általad említettekéhez. (Most hogy 1350, 1440, vagy 1230 nem egy nagy különbség...)
BT folyamatosan aktív, vagy ki lehet kapcsolni?
FM közben úgy is töltőre van dugva, meg azt ki lehet kapcsolni.
A GPS vevőről se tudom elképzelni, hogy az zabálja le az aksit.
Más meg mi van még benne?Mondjuk a kijelző eleve 3-4× akkora, mint a telefonoké, de egy 15"-os laptop kijelző is kb 10-15W-ot eszik fényerőtől függően, akkor ez sem ehet többet 2W-nál max fényerőn. Tehát ettől még 1-2 órát is el kellene, hogy pöszörögjön.
-
PLaci58
addikt
válasz
snowdog #5073 üzenetére
És az Omnia valóban 624 MH-zen megy, szemben az X820-al, ami megsem közelíti az 500 MHz-et. Legalábbis azt olvastam róla, hogy ebben ugyan úgy vissza van fogva a proci sebessége, mint a többi Wayteq-ben.
Azért mindent nem kell elhinni! 500 MHz az! Ezt a procit már nem tudják befolyásolni.
Az Atlas III-nál volt (van) az, hogy a védelem 324MHz-en futtatja a 400 (374) MHz-es procit.
Ez viszont függ a beépített egyéb alkatrészek (ROM,RAM) sebességétől és a korrekt win driverektől. A védelmet ki lehet kapcsolni, csak kérdés, hogy érdemes-e. Esetleg kapunk egy instabil készüléket. Aki pörgetett már túl PC-t az tudja, hogy a proci lehet, hogy bírja, de gyakori a kékhalál (RAM hiba).A fogyasztás szvsz nem kifejezetten a procisebességétől függ, hanem egyéb alkatrészek, folyamatok is jócskán befolyásolják. Az Omnia is hamar lemerül ha folyamatosan játszik rajta valaki
-
snowdog
veterán
válasz
snowdog #5073 üzenetére
És akkor erről mit mondjunk?
HTC HD2 (Leo) (PDA + GPS + GSM + HSDPA + WLAN + BT)
Processzor: Qualcomm Snapdragon - 1GHz
Akkumulátor típusa: újratölthető lithium-ion
Kapacitás: 1230 mAh
Videó lejátszás: max. 8 óraEzzel csak azt akarom mondani, hogy nem a proci zabálja fel az akku teljesítményét! Mert az előbb arra céloztál, hogy bezzeg az 500-as proci. Hát nem az.
Én is azt mondom, a 820-asok és a 920-sok akkuja nagyon keveset bír.
-
snowdog
veterán
válasz
WindyJoe #5072 üzenetére
Egy mobiltelefonnak sincs nagyobb aksija, az mégis napokig bírja... (Jó 500-as proci sincs benne, de akkor is...)
Már hogyne lenne, az Omniámban egy ARM920T PXA312 624 Mhz processor van, 1440 mA/h-ás akkuval, és napokig bírja!
És az Omnia valóban 624 MH-zen megy, szemben az X820-al, ami megsem közelíti az 500 MHz-et. Legalábbis azt olvastam róla, hogy ebben ugyan úgy vissza van fogva a proci sebessége, mint a többi Wayteq-ben. Eddig még egyik Wayteq gép procija sem ment a névleges sebességen.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
#89874944 #5071 üzenetére
Hát ha tényleg 1350 mAh-s, akkor hiába nagyobb a kijelzője, tovább kellene bírnia a 820-asnál...
Az a fél óra nagyon kevésnek tűnik. Egy mobiltelefonnak sincs nagyobb aksija, az mégis napokig bírja... (Jó 500-as proci sincs benne, de akkor is...)MOD:
miért nincs benne a 2 GB rom?
MOD2: Jah, h ott RAM-ot ír... hát csak fölcserélték... -
törölt tag
válasz
#89874944 #5070 üzenetére
Gyártó: Wayteq
Típus: X920 Bt
Processzor: 500 Mhz Dual Core
Operációs rendszer: Microsoft Windows CE 6.0 Core
Képernyő méret: 5.0" TFT LCD 65 536 árnyalat
Képernyő felbontás (pixel): 480 x 272
Memória: 128 MB ROM/ 2 GB RAM - na ez az ami biztos nincs
Memória bővítés: micrioSD
Beépített GPS: SiRF Atlas IV (40 csatornás)
Audió: 3,5 mm sztereó hangkimenet
Bluetooth: van
FM Transmitter: van
Infra port: nincs
Beépített fényképező: nincs
Mobiltelefon funkciók: nincs
Csatlakozás: USB 2.0 Mini-B foglalat
Akkumulátor: 1350 mAh
Méret: 134,7 x 86,6 x 14,5 mm
Súly: 135g
Garancia: 12 hónap -
törölt tag
válasz
#89874944 #5066 üzenetére
hmm hát nemtudom...biztos rossz passzban volt. most háromszor megismételtem, a bekapcsolástól 16mp alatt megtalál 5-6 holdat, a nokianak 17mp kell. Ha a wayteqből levesszuk a bootidőt a menűig akkor csak 4mp.
snowdog: én is inkább a 900ra szavaznék,tapasztalat alapján.
nem lehet erre felrakni vmi matatóprogramot? ramot jó éenne azért megnézni mert a 64 elég karcsú128ra van írva.
-
snowdog
veterán
-
törölt tag
az normális hogy 10perc alatt se találja meg magát??
talál 4et kéken és 1-2között ugrál a használt műholdak.
mindjárt lemegyek megnézem mégegyszer.
Az ócska nokia gpsem fél perc alatt tudja hol van.snowdog: én eddig csak BT-set láttam mo-n.
enyém is az.
-
PLaci58
addikt
Az N770BT-ben külön van antenna a BT-nek és külön az FM-nek (beépítve)
A töltőt nem hiszem, hogy használja antennaként, de nem tartom kizártnak, hogy javít az FM-en a hosszú test vezeték, mivel ezzel összekötjük a rádió és a PNA testjét.Az N770, szobában kb. 2 m-ig jól működött, ott kezdett zajos lenni és már forgatni kellett a jó vételhez. A rádió antennája egy kb 3m-es drót a szekrénysor mögött
-
Isuka1
csendes tag
Holnap szeretnék egy ilyen készüléket vásárolni Wayteq x820BT. Kérdésem felétek az lenne, hogy BT-on összekötve a telefonnal kihangosítja ez a készülék az odáig rendben van, de lehet e úgy használni hogy FM transzmitteren keresztül az autó HIFI-jén halljam a kihangosított felet?????
Fontos lenne tudni, mert egyik ismerősömnek van ilyen készüléke de ő ezt nem tudja megcsinálni, kérdés hogy ő nem ért hozzá vagy nem tudja a készülék?Előre köszönöm a választ!
-
törölt tag
omg
...köszi.
Egyébként ha vkit érdekel, gpsparkéknál megjöttek az x920asok
a többinél mindenfélét kitaláltak... messziről jön az áru,sokára ér ide stb
felraktam pár számot, elindítom a playerben de hang nincs
a hangerőbeállítás maximumon. ha bluetouthal összekötöm a teloval akkor úgy szólnak a számok. Ez miért van?
-
törölt tag
Üdv!
Vki tudna küldeni egy áj-go8 tesztverziót? 3at próbáltam, egyik az init apinál döglik meg, a masik initial warning data, a harmadiknál semmi nincs a térképen csak egy recés duna. -
WindyJoe
aktív tag
-
Luissimo
veterán
az FM transzmitterek antennája lehet a hozzá csatlakoztatott kütyü( mp3 játszó, stb) audio kábele is , mivelhogy van olyan FM transzmitter, ami két "ceruza"elemmel is müxik.
De a PNA-knál valoszínűleg így van megoldva, hogy a töltő kábele működik antennagyanánt!
Antenna az kell neki !! -
dujita
csendes tag
wayteq x820 kütyün miopocket alól bekapcsolatam a transcribert. touchscreen nyekk.
mit tegyek. progit még tudok inditani pl. miopocket. a gép mass storagében van, távoli regedit activesyncben menne. mi a teendő. pl full hardver reset és hogyan -
xxx123
csendes tag
két kérdésem lenne.820bt-ben a fényérzékelő csak a menüben aktív a navigációban nem.Ezzel lehet valamit javítani?Igo8 van rajta belső memóriában.Másik,hogy az fm trans csak akkor működik ha a töltő be van dugva a készülékbe.Ez normális?
-
xxx123
csendes tag
válasz
makosrepas #5012 üzenetére
Hali.Nálam ezt akkor irta mikor zárolt jelszóval védett microsd-t raktam bele
-
m.jeno
senior tag
-
m.jeno
senior tag
válasz
AMILO1510 #5039 üzenetére
A TMC evőt teszteltem a TMCDEMO.EXE-vel, megtalálta magát a vevőt a PNA és kereste is az adást, de sajnos Fehérvár pont a Bp-i és Kabhegyi közti területen fekszik és nem elég egyik elerőssége sem.
A TMC vevő USB-n csatlakoztatva Igo Amigó felismeri, csak itt is az adó kereséséig jut el,
de látszik, hogy elméletileg mintha minden rendben lenne. -
snowdog
veterán
válasz
Azt írta, ha PC USB-ről táplálja, akkor rendben működik. Tehát a TMC vevő valószínűleg jó.
m.jeno
Akkor ide írom, amit priviben válaszoltam:
Egy kombinációra nem adtál választ. Ha a szivargyújtó töltőre csak a TMC vevőt kapcsolod, akkor milyen szinű a LED. Szerintem piros lesz.És ha ez így lesz, akkor szinte biztos, hogy a szivargyújtó töltő a kettőt együtt már nem tudja meghajtani, ezért marad zöld a LED.
Elővettem egy saját szivargyújtó töltőt (nem PNA-hoz adták) és a neten ezt írják róla:
PT-019
Car Charger built in Cable
Input : 9 ~ 27 VDC
Output : 5.5VDC, 500mAPróbáld megkeresni a töltőd adatait, és kiderül mennyit bír.
-
m.jeno
senior tag
válasz
Bocs snowdog, az előbb privátban küldtem el a kiséleteimet, nem így akartam.
Tehát az eddigi kisérleteimet összefoglalva:1. USB porton csatlakoztatva a TMC vevő majd PNA minden rendben és működőképes is lenne a dolog, ha lenne normális vételi lehetőségem. Minden led viágít, aminek világítani kell.
2. Szivargyújtó beduga led zölden világít rajta, PNA rádugva szivargyújtó leg pirosra vált,
PNA led a feltöltésig piros, majd zöld.
3. TMC vevő közbeiktatva szivargyújtó led marad zöld, PNA leg nem világít.Szivargyújtó aljzatra rámértem rendesen adja tápot, 12,4-et mutatott járó motornál.
-
AMILO1510
csendes tag
Vagy rossz a tmc vevö!!!
-
snowdog
veterán
Az összedugással nincs gond, csak egyféleképen lehet, az antenna nem játszik szerepet, a vétel erősítésére van. Visszajelző led nem világit összedugás után sem a szivargyújtónál, sem az x800-on, ha kihagyom a TMC veőt, akkor mindkettő jelzi a töltést.
Az antennát csak azért írtam, mert azt mondtad nem jelenik meg adat. De ez most valóban nem lényeges.Ha egy PC USB-jéről hajtod meg a TMC vevőt, ami össze van dugva a PNA-val, akkor tölti a PNA-t, világít rajta a LED?
A szivargyújtó töltő számomra azért különös, mert ha semmit nem kötök rá a LED akkor is világít rajta. Tehát hogy egyértelmű legyen, ha bedugod a szivargyújtót, világít rajta a LED, majd ha bedugod a TMC vevőbe, akkor meg elalszik?
Így látatlanban csak egyetlen okot tudok elképzelni. A szivargyújtó töltő nem tud annyi áramot leadni, hogy a TMC vevőt és a PNA-t egyidőben kiszolgálja.
Próbáld egyenként rádugni őket:
1. bedugod a szivargyújtó töltőt (világít a LED?),
2. rádugod a TMC vevőt (világít a LED?),
3. rádugod csak a PNA-t (világít a LED?),
4. rádugod a PNA-t és a TMC vevőt (erre azt írtad, hogy ekkor nem világít). -
m.jeno
senior tag
-
snowdog
veterán
Nem tudom, mert nincs ilyen gépem, és ebből következően kipróbálni sem tudom. Azoknak tettem be a linket, akiket érdekel a téma.
Egyébként ez egy általános SI felület, ami eddig még minden gépen működött, gondolom a 820-on is működni fog. Az más kérdés, hogy a gombokat, felíratokat nyilván a géphez kell illeszteni.
-
Luissimo
veterán
Bocsi mindenki!
Tudjatok egy ujszülöttnek minden uj, én az ittlétem rövid okán nemvoltam képben, ez jól látszott a hozzászólásomból is , hogy nem is értem a problémádat !Tehát Mea Culpa, Sorry és Pardono Mio !!
ne vegyétek okoskodásnak inkább alulinformáltságnak !!Megkellmondjam ezekután mostmár énis nagyon kíváncsacsi vagyok azokra franya hozzaszolasokra
-
snowdog
veterán
Szia!
Sajnos nekem nincs meg, nem mentettem le annak idején. Nem gondoltam hogy ennyire kimoderálják, ha már hagyták átírni. Persze mindenki pontosan tudja mi váltotta ki a törlést.
Lui!
Mivel tudom rólad, hogy ok nélkül nem szoktad hergelni a fórumozókat, ezért joggal feltételezhetem, hogy annak idején nem olvastad az említett két EREDETI hozzászólást. Az iGO telepítéséről volt bennük szó, de egy hatalmas vitának (veszekedésnek, feljelentésnek?) áldozatul estek. -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #5024 üzenetére
első hozzászólás:
http://prohardver.hu/tema/wayteq_x820/hsz_1-50.html1000 hozzánkszólás:
http://mobilarena.hu/tema/wayteq_n770_bt/hsz_951-1000.html"Már nem a tiéd! Lenyúltam, és most már az enyém lett az 1000. hozzászólás!
sleep üzemmódban merül az aksi? Mert nekem az a gyanum, hogy igen, de így kényelmesebb használni, mert ki sem lépek az igo-bol és az igo menüjéböl mindent elérek amire szükségem van.
Természetesen, és minél több program fut a háttérben, annál jobban merül. Ha azt hiszed, hogy már semmi sem fut, mert mindent leállítottál, még akkor is lesz fogyasztás.
Csak akkor nem merül az aksi, ha teljesen kikapcsolod a gépet.
Kellemes Ünnepeket kívánok!"
-
snowdog
veterán
válasz
papsoka #5016 üzenetére
Nem hagyom figyelmen kívül, csak
- nem erre a fórumra tartozik,
- ott meg csak arra válaszolok, amire tudom a választ.Megjegyzem nem is tudom melyik kérdésre/hozzászólásra gondolsz. Megnéztem, de nem tudom hova tetted.
Megnéztem a regisztrációs adataidat, és ezt látom: Összes hozzászólása: 0
Akkor mit is kérdeztél? -
snowdog
veterán
A következőképpen kell őket összekapcsolni: szivargyújtó egyik fele a kocsi szivargyújtójába dugva, a másik fele RTA 300 TMC vevő anya csatlakozójába, a TMC vevő másik fele pedig a Wayteq-be. És persze a TMC vevőbe legyen bedugva az antenna vezeték (egy darab drót).
Ha TMC vevő laptopról megy, és a gép az autós töltővel működik, de ebben az összeállításban mégsem működnek, akkor nálad valami nagyon rafinált hiba állt elő.
...nem kap elég töltést vagy nem tudom mi van, de az x820-on nem jelenik meg a töltés...
Gondolom a töltést egy LED jelzi. Nézd meg hálózati töltővel. -
makosrepas
tag
válasz
makosrepas #5012 üzenetére
Válaszolok magamnak
Mégiscsak a gépekkel volt probléma. Úgy néz ki hogy a mobil internet usb drivere miatt nem tudott csatlakozni ActiveSync módban. -
m.jeno
senior tag
Sziasztok !
Segítséget vagy legalább is valami ésszerű magyarázatot kérnék a következő jelenségre:
Adott egy WayteQ x830 tökéletesen működő turbósított Igo Amigó-val és adott egy RTA 300 TMC vevő, ami USB porton laptophoz illetszve - itt a Fórumon leírt
sys.txt beállítással - látja egymást és működne is, ha nem Fehérváron lenne midez, itt az FM1 Budapesti adás és a Kabhegyi egyformán men jön be - ez legyen az én bajom- de látszik, hogy dolgozik mint az állat, keresi a cstornákat, de csak néha talál egy kevés jelet, de nem ez a gond, a problémám akkor keletkezik, amikor ezt az egészet a kocsiban
szeretném használni, kocsitöltővel összedugva nem történik semmi, nem kap elég töltést vagy nem tudom mi van, de az x820-on nem jelenik meg a töltés, és a készülék sem ismerifel a vevőt, mert ugyebár a vevőhöz töltés kell, ha kiiktatom a vevőt, akkor van töltés és működik minden. USB töltőt már többet is póbáltam, nem azzal van a gond. A kocsi Ford Mondeo. Megköszönném, ha valakinek lenne valami tippje. -
makosrepas
tag
Sziasztok!
Nekem ActiveSync problémám van a frissen beszerzett készülékkel. Amikor csatlakoztatom az x820BT-t a géphez, az Active Sync a következő üzenetet dobja fel:
"Nem ellenőrizhető az eszközön futó ActiveSync verziója. Valamilyen program például tűzfal zárolja az ActiveSync által az eszközhöz való csatlakozásra használt portot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az ActiveSync újabb verziójára".A tűzfal ki van kapcsolva, és a 4.5-ös ActiveSync van fent és természetesen át van állítva AS módba a pna.
Próbáltam másik gépen is.
Lehet magával a készülékkel van gond?Üdv.
-
Raga
senior tag
Üdv kedves fórumtársak!!!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy akinek megvan ezen fórum 1. és 1000. hozzászólása az kérem jelezze nekem privátban, mert nagyon szeretném ha meglenne nekem is.
Köszönöm.
-
hav
tag
Remélem nem vág tönkre semmit, ez még nem füstölt
. Keresek más fajtát, kipróbálom azzal is, hátha javul a helyzet. Más! Valaki nem küldene nekem egy darabot egy olyan videóból, ami nem szaggat az Ő gépén? Nem boldogulok ezzel a dologgal sem, mindegy milyen kódekkel, mindegy milyen bitrátával de szaggat folyamatosan amivel kipróbáltam. E-mail címem: bgyozo@vipmail.hu
Előre is köszi!
-
AMILO1510
csendes tag
Sziasztok ha activesync kapcsolatra teszem a 820bt szerintetek mikor kihuzom a sz-gépből elötte leválasszam? Vagy nem lessz semmi baja hacsak kihuzom?
-
gs20
tag
Tedd az usb kapcsolat típusát activesync-re és nem lesz ilyen gond!
A rádió zavarásról: én mutattam hogy milyen töltőt használok ami nem zavarja a rádiót!
A hosszúkás alakú, sima usb porttal rendelkezőkkel viszont érdemes vigyázni, én egy 1000mA-s ilyen hosszúkás töltőt is próbáltam és kb 2 perc után elkezdett füstölni!!!!!!!! -
hav
tag
Üdv!
Pár oldallal ezelőtt írtam arról a problémámról, hogy bezavarja a rádiót az X820bt töltője. Ajánlottátok, hogy próbáljam USB átalakítós töltővel. Szereztem hozzá egy olyan csomagot, ami Iphone szett, autós és háló töltővel. Az Iphone kábel helyett rendes USB kábelt használok. A háló töltő frankón tölti, de az autós töltő UGYAN ÚGY bezavarja a rádiót és amikor beledugom USB kapcsolatnak látja a navi, de ha kilépek belőle tölti rendesen!!! Ez mért van gyerekek? Próbáljam egy másikkal, vagy keressem máshol a hibát???
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest