- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sada88
aktív tag
válasz
snowdog #5299 üzenetére
XML még csak menni fog
csak nem találok ehez rendes leírást most nézem ezt a SI dolgot de fateromé a x820as és túlbonyolítani nem akarom neki csak kicserélni a filmlejátszót olyanra ami kezel felirat (" coreplayer " )
na mindjárt megnézem és a quick launchoz van ötlet?
ja most nézem ,hogy a te oldaladra regeltem
majd lehet inkább levelezésbe lenne pár kérdésem. drupal powa
-
snowdog
veterán
Én elmondom neked hogyan éred el a ResidentFlash2-t, de ha valamit elcseszel benne és a géped nem fog elindulni, akkor azért majd ne engem szidj!
Itt [link] olvasd el a #5128 hozzászólást, képet is találsz róla.
"Amikor ActiveSync-el kapcsolódsz a WinCE Device-be, lépj be a ResidentFlash mappába mint a a képeden), ez van a felső sorban: \\\WinCE Device\ResidentFlash\*.*
Kattints a "h" és a "\" közé, és írj ide egy 2-est, ekkor ilyen lesz ez a sor: \\\WinCE Device\ResidentFlash2\*.*
Nyomj egy Entert, és belép az RF2-be"u.i. Mindezt a PC-n kell megtenni a TotalCommander-ben!
-
Sada88
aktív tag
Hali!
olvasgattam meg kerestem af órumba de mégse találtam rendes vlaszokat\ResidentFlash2\YFAPP\BG_XZ_43_W0009_84A_FLASH_EN\Color7MoveShell.xml<-- ezt írja,hogy itt az XML én MS syncbe csatolva látok mindent de ilyen mappa akkor sincs,hogy ResidentFlash2 ... mert azon gondolkoztam felrakom a coreplayert és azt linkelem ki a média gomb helyett ezt meglehet csinálni gondolom az XMLből .
mert a quick launchoz se találtam rendes leírást ,hogy meg hova kellene felrakni ,hogy menjen rendesen.
-
mumus18hu
csendes tag
-
Sziasztok.
Tud valaki valamit arról, hogy a 920BT fm transzmittere hogyan kelthető életre?
Bekapcsolom, hogy melyik frekvenciát szeretném, pipálom az fm aktívat, ki is jelzi fent a főmenüben, hogy kihangosítás tiltva, fm rádió aktív, behangolom a vevő rádiót a megadott frekvenciára, de semmi nem jön át. Továbbra is a 920BT saját hangszóróján szól minden.
A leírásában nincsen semmi különös róla. Olyan evidensnek veszik a működését, hogy nem is írnak arról, hogy mivan, ha nem működik.Ötlet valakinek? Nekem úgy tűnik, mintha nem is lenne benne fm transzmitter, vagy hibás.
Vagy elkerülte valami a figyelmemet?
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
snowdog #5289 üzenetére
?
De ha egyszer TGA és TGA mappában van, és ahogy jobban utána nézegettem a fejléce (már amennyire azt a tömörített 18 bájtot annak lehet nevezni...) is TGA.
A probléma az lehet vele, hogy mozgó animációk vannak benne, tehát valószínű animált TGA, ezt pedig semmivel sem tudtam megjeleníteni, amivel próbáltam. Az is lehet, hogy el van cseszve benne valami, ami miatt nem lehet rendesen megjeleníteni, de a dat-ban az nem számít.
(Találkoztam már olyan progival, ami olyan TIF-eket gyártott, amit 1 kivétellel csak a saját progijával lehetett megnyitni.)(Természetesen PNG kiterjesztéssel sem működik, de amúgy is tökmind1 a kiterjesztése, az intelligensebb nézegetőknek föl kellene ismernie...)
Esetleg, ha valaki tett már be mortscriptet a gyári menübe futtatásra az elárulhatná, hogy hogy csinálta. Ahogy nekem lejött a dolog, csak exe-ket lehet elindítani, még lnk-t sem indított, hiába mutatott az explorer.exe-re. ):
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Aki használja a 820BT-t FM transzmitterként, az legyen kedves ossza meg velem a tapasztalatait, hogy milyen minőségben működik a kicsike...
Előre is köszönöm...
-
WindyJoe
aktív tag
Végre sikerült leszedni.
(De rühellem ezt a rapidsharet...)
Ki tudtam bontani a bin-ekre, de hiába nevezem át tga-ra, akkor sem tűnik kép formátumnak. ):
Erre tudsz esetleg valami progit, amivel megnézhetem?
(Csak a mainmenu-ben lévőket, a mediást pl már simán megnyitja bármi.) -
WindyJoe
aktív tag
A gyári skinek .dat fájljait tudja valaki mivel lehet megnyitni, esetleg szerkeszteni...?
Még jobb lenne egy olyan progi, ami az xml-eket és a datokat is be tudja olvasni / megjeleníteni rendezetten... -
DM43
őstag
válasz
snowdog #5280 üzenetére
Erre gondoltál?
A fenti SI 480x272-es felbontásban is (tesztelve x820BT-n) és 800x480-as felbontásban is (tesztelgetve n800-n) futogat. Használat előtt olvassátok el a leirás.txt-t.
Szerk: hu de furmányos kóddal teszi be az oldal a kép linkjét .... és miért nem mozog az animált gif?
-
snowdog
veterán
válasz
mumus18hu #5276 üzenetére
Tehát megköszönném ha valaki jelentkezne aki már csinált ilyet és pontosan tudja hogy kell nem szeretném tönkre tenni a kütyüt, de szeretném kihasználni az általa adott lehetőségeket.
Több helyen is találsz róla inormációt. Kezd mindjárt itt (olvasáshoz is regisztráció szükséges) [link]
Ezt a leírást regisztráció nélkül is olvashatod [link]
Egy kis ízelítő (DM43 fórumtársunk munkája):
-
snowdog
veterán
válasz
compi.hu #5277 üzenetére
Azt hiszem félreértetted a kérését. Nem a gyári shellt akarja átírni (ami valóban rendkívül kockázatos), hanem egy SI-t akar feltenni, illetve talán testre szabni. Ebben viszont semmi kockázat nincs. Különösen ha kezdetben ezt az SD kártyára teszi (persze mehet a belső tárhelyre is).
-
compi.hu
senior tag
válasz
mumus18hu #5276 üzenetére
Megprobaltam erthetoen osszefoglalni hogyan is jut el a keszulek menujeig a kutyu itt es itt. Ha ezt felfogod es minden egyes lepesed elott vegiggondolod hogy az hogyan befoilyasolja majd ezt a folyamatot akkor jo esellyel nem fogod elcseszni a ketyeredet. Ahoz hogy ugy elcseszd hogy egy frissitessel ne lehessen helyrekalapalni nagyon balfeknek kell lenni, csak ugye szamold bele, hogy ha magad frissited egy esetleges elbaltazas utan, akkor oda a garancia, ha meg beviszed a szervizbe frissiteni az nem lesz ingyen (par ezer HUF)
-
mumus18hu
csendes tag
válasz
bandersen #5275 üzenetére
Helló, Én nem rég vettem egy X820 Bt -t és érdekelne ez az SI dolog, a szebb és jobb kezelő felület, és más szoftverek használata miatt. Kérem aki tudna ebben segíteni és tud adni olyan kontaktot ahol el tudják magyarázni azt nagyon megköszönném.
mumus18hu@freemail.hu <=MSN címem, illetve a @-cal kezdve a végét törölve Skype is... illetve amint látszik e-mail is
Tehát megköszönném ha valaki jelentkezne aki már csinált ilyet és pontosan tudja hogy kell nem szeretném tönkre tenni a kütyüt, de szeretném kihasználni az általa adott lehetőségeket.
-
bandersen
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy X820BT tulaja vagyok, N770BT után váltottam.
Esetleg az N770-ről váltani szándékozóknak:
amiben jobbnak tartom a 820-t
- szebb forma, laposabb méret, jobb gyári alkalmazások, talán valamivel gyorsabb működés
amiben rosszabbnak tartom
- lényegesen kisebb akkuidő (kb 3 helyett 1,5 óra), halkabb a hangszóró, a tartó oldalirányban nem igazán fordítható
Ha segítség volt, akkor talán nem feleslegesen osztottam meg, de szívesen olvasom más ezirányú véleményét is.
Más:
Ha valaki tudna segíteni egy MyGuide 3100GO készülékre a tudjukmi 8-as verziójának felsegítésére tanácsot adni, azt nagyon megköszönném!
Rákerestem már, de sajnos csak azt olvastam, hogy van akinek sikerült és e-mailben tájékoztatott, hogy "szívesen" -közel 7 rugóért- meg is osztaná velem. -
Bacy85
csendes tag
Köszi az infókat.
Az Edigitalnál a legolcsóbb, ma néztem lejjebb ment az ára. 20900Ft ami szerintem nagyon baráti, bár jó lenne bemenni 20 ezer alá. MÉg várok vele hátha karácsony után áraznak még rajta , vagy az újjévre.Amúgy honnan tudom hogy egy készülék 128as már? Nem akarok most már belefutni egy 64esbe amit rám akarnak sózni készletkisöprés címén.
-
DM43
őstag
Természetesen van már 128 MB-os változat, hiszen október közepétől már csak ilyet hoznak be az országba. Nem a gyorsaságon van a hangsúly, hanem azon, hogy ha a 64MB-tal tervezel egy rendesebbet (pl. Bp-Madrid autópályák tiltva), vagy egy komolyabb POI, esetleg Speedcam adatbázissal akarod elindítani, akkor bizony le fog térdelni a vas.
Az x620 3,5"-os kijelzője 320x240-es felbontású, az x820 4,3"-os kijelzője pedig 480x272-es.
Árügyben pedig pl: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/gps_keszulekek/wayteq_x820/
-
Bacy85
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a köv.
Szeretnék venni "a közeljövőben" egy 820as Wayteqet , de lenne 1-2 kérdésem.
Találkozott már valaki a 128mb-os változattal? Sokkal gyorsabb , mint a 63?
Mennyibe kerűl most a készülék legolcsóbban és hol?
Utsó kérdésem:
A x620-ashoz képest , csak a képernyő méretében tér el ?
ÜD! Előre is köszi a válaszokat!!
-
DM43
őstag
válasz
hariboy #5268 üzenetére
Ebben a témában nézd meg a csomagban levő Olvasd_el.txt file 8. pontját. Bár tudod mit? Idemásolom:
Extra menük. A Beállítások(2.oldal)/Menü/Extra menü használata gombbal a skin "Extrák" funkcióval bővül. A kiválasztáshoz a gombon "Extrák" feliratnak kell látszódni. Ha "Oasis" a felirat, akkor az Oasis modulok használhatók. Az Oasis modulok használatához olvasd el a Skin súgóját! Az "Extrák" gombot a fenti aktiválás után a Navigációs menüben találod. Az extra menük használatához szükséges egy programcsomag és egy játékcsomag. Mindkettő letölthető a http://riks.fw.hu oldalról. A skin új kifejezésekkel bővült, ha ezeket is magyarul szeretnéd látni, akkor frissítsd a nyelvi fájlt is a fenti oldalról.
-
hariboy
csendes tag
Köszi a segítséget, sikerült!
A térkép nézetben tudok váltogatni a menük között, de a Navigációs menüben, ha rábökök az extrák-ra egy ablak jelenik meg a következő felirattal:
FFUIERROR: Unknow object identifier. Identifier= [st_OasisExtras] Script " [Unnamed ]" command 0
Ez minek köszönhető? -
compi.hu
senior tag
Nem akartam illegálist.
Jól látod. Ez itteni értelmezés szerint illegális. Abban a pillanatban kezdek el komolyan egy marsutazas-projecten dolgozni, amikor egy a tulajdonomban levo keszulek barmely komponensenek megvaltoztatasa illegalis lesz ezen a bolygon. Onnantol hogy csak egy peldat mondjak lottek az autok tuningolasanak, es meg egyeb ezer barkacsprojectnek is. Nem szeretnek egy olyan vilagban elni, mint amirol az itteni moderatorok mar azt kepzelik, hogy itt is van.
-
snowdog
veterán
Nem egyszerű. Speciális program kell a szerkesztéshez, és ha nem sikerül, akkor a gépből papírnehezék lesz. Ezért mondtam, hogy jól gondold meg mielőtt belevágsz.
Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb egy SI használata. Ez a téma már nem illegális, mert egy ingyenes program az alapja. És nagyon könnyű szerkeszteni. Egyszerű szöveges állományokat kell átírni. Mindenképpen ezt javasolom. Itt [link] is írtam róla.
Cikkben szereplő ForumX-re mutató link átmenetelig megint nem elérhető, sajnos azzal a szerverrel az utóbbi időben rengeteg probléma van. De ha néha visszanézel rá, akkor egyszer csak működni fog, eddig legalábbis így volt.
-
Cipó
csendes tag
Köszi én azt hittem egyszerűbb. Nem akartam illegálist. Mármint, hogy sys fájlt kell írni vagy valami ilyen egyszerű, de majd akkor átolvasom.
-
snowdog
veterán
Nem veszélytelen amire készülsz. Ezt olvasgasd [link]
A gyári shellt kell módosítanod. Ez itt tíltott téma, mert itteni értelmezés szerint a gyári shell-t szerzői jog védi. Tehát annak módisítása illegális, ezért itt kitárgyalni tilos. Ezért nem találsz róla információt (legalábbis ebben a fórumban).
-
Cipó
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy kell új játékot hozzáadni a játékok közé. Nem win módba hanem a gyári gui-val. Kerestem ezer helyen, de nem találtam rá megoldást.
Esetleg sys fájllal kell ügyködnöm? Nincs erről valahol egy leírás?Előre is köszi.
-
DM43
őstag
válasz
WindyJoe #5261 üzenetére
Russa pajtásnál trükközni kell a wince6 alatt:
A kalapácsos menüben a Csatlakozás a gps-hez elöl szedd ki a pipát, majd lépj ki a Russából. Ezek után windows felületen indítsd újra, és akkor bejön a beállítás menü. Itt beállítasz mindent, és utána már normálisan indítva is működni fog. -
Gabriell1974
csendes tag
Sziasztok.
Nincs meg valakinek vagy nem lehet valahogy letölteni 4000-től az összes hozzászolást?
Mert nagyon elovasnám mindet csak nem vagyok netközelben és mindeig lemaradok mindenről már kéne foglalkoznom a kis drága 820bt vel is egy kicsit.
Köszönöm. -
-
WindyJoe
aktív tag
Valaki mondja már meg, hogy hogy lehet ezen (vagyis x920BT-n, de ez lényegtelen) elindítani a russát. Már föltettem rá vagy 4 féle verziót és mindegyik betöltés után egyből kivág egy hibaüzenettel. ): Még a telepítős is...
-
PLaci58
addikt
-
mpepe20
tag
érkezett hozzánk 5db X820, vegyesen sima és bt-s, 3nak az a hibája, hogy usb-ről feltölt, de az autos töltöt nem érzékeli.... vmi ötlet?
-
hariboy
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem! Most vettem egy Wayteq x820 BT-t. Megoldható e, hogy a Bluetooth is menjen az FM transzmitteren keresztül, mert a saját hangszóróját 100-as tempó felett már nem igen érteni. A másik kérdésem, hogyan lehet a GPS-ből való ,kilépés nélkűl belépni a médiába,ill. a Bluetooth-ba. Segítségeteket előre is köszönöm: Egy nagyon kezdő.
-
compi.hu
senior tag
válasz
WindyJoe #5240 üzenetére
Nem lehet, hogy elég ránézni a hátuljára, és ha van rajta kis kerek átlátszó felület (nekem speciel a fülhallgató és az SD nyílás közötti részen), akkor fényérzékelős, ha nincs, akkor meg nem az? (:
Á, az túl egyszerú lenne...
A fényérzékelő nélküli (első széria) kívülről ugyan úgy néz ki mint a fényérzékelős, csak a szenzor nincs beépítve az ablak mögé.
-
snowdog
veterán
...honnan tudhatom meg hogy az én x820-asom fényérzékelős-e avagy sem?
Idézet a cikkből:
"Hogy a készülékünk fényérzékelős vagy nem, azt legegyszerűbben a háttérfény beállításoknál tudjátok leellenőrizni. Ha van "Auto háttérfény" feliratú checkbox akkor fényérzékelős, ha nincs akkor nem az."
-
compi.hu
senior tag
válasz
compi.hu #5187 üzenetére
Ahogy korábban ígértem, folytatódik az Wayteq navigációs készülékek ROM fájljainak közreadása a gpsforum.hu oldalon, regisztrált felhasználók számára. A nem egészen egy hete elérhetővé tett x820BT firmware után, most az oldalon lezajlott szavazás eredménye alapján a Wayteq Europe engedélyével és segítségével a "szimpla" x820-as mindkét sorozatának (fényérzékelős és fényérzékelő nélküli) firmware-e érhető el a gpsforum.hu regisztrált felhasználói számára.
Várhatóan a következő körben az N800 firmware-ét teszem elérhetővé valamikor a jövő hét eleje tájékán.Vigyétek amíg még meleg
-
Skyric
csendes tag
Helosztok
Kérlek segítsetek nekem mert nagy gondban vagyok. Van egy waíteq x820-as készülékem és frissíteni akartam ezért felmentem a siygic oldalára és ott találtam egy sdcard.dll fájlt amivel elvileg frissíthetem. Ott volt a telepítési útmutató, meg is csináltam ahogy ott le volt írva. De azóta nem tudok belépni a térképekhez, mert azt írja ki hog nincsen térkép. Meg azt hogy kéri az aktivációs kódot. Nekem viszont nincs olyanom, legalább is nem adtak hozzá semmiylen papírt ahol le lenne írva:S:S
Kérlek segítsetek ha tudtok!! Fontos lenne nagyon!!!
Kössy előre is!
Csáó
-
late
tag
A x820-on futtatható játékok listája engem is érdekelne. Ebben nincs semmi Warez, amíg nem full verziós cuccokról nem küldünk linkeket... Szóval ki mit futtatott a gépén?
-
-
1soproni
csendes tag
Arra van valami megoldás, hogy ha össze van hozva az x820BT a telefonnal, megy közben az IGO, felveszem a bejövő hívást, akkor a hívás végéig ne a telefon részt lássam, hanem esetleg a térképet? Bár akkor meg nehézkes megszakítani/letenni a hívást...
-
rolihir1
csendes tag
válasz
Luissimo #5220 üzenetére
Köszi a választ. Nekem nem lényeges, hogy a pontos időt mutassa. Nem szoktam rajta nézegetni.Navigációra ritkábban használom a gépet.Inkább olvasok rajta, meg pár játékot szeretnék rárakni. Ezzel is csak az a gond, hogy 7 napig lehet használni, utána lejár a próbaidő.Végül is az nem gond mert ki-be kapcs. után mindig nullázza az órát így elölről indul az egész. Akkor lesz gond ha műholdat talál és beáll a pontos nap-idő. Egyből lejár a próbaidő és állíthatok mindent alapra. Na mindegy majd kitalálok valamit.Még átgondolom jobban.
-
Luissimo
veterán
válasz
rolihir1 #5219 üzenetére
nincs, mert ezeknek nincs belső órájuk igy kikapcsolásnál elfelejtik az időt !!
Erre a legjobb megoldás, hogy a bekapcsolás után fogass vele mindig műholdat és akkor az egyből beállítj a az órádat !!
(nem fontos hozzá az Igo, elég ha a GPS viewert elidítod és bepozicionál Téged hogy holvagy és akkor máris látod, hog yaz órád is helyes időt mutat !! -
rolihir1
csendes tag
válasz
Luissimo #5218 üzenetére
Köszönöm a választ. A gyári értékek visszaállításával törlődött minden kacat. A regeditor programnál ez a funkció nem igazán működik. Tudok biztonsági mentést csinálni de visszaállításnál a compare menübe irányít a program. Ott össze tudom hasonlítani a mentést a jelenlegi állapottal, de nem tudom törölni a különbözőségeket. Az export-import megoldás se jó. Mindegy, megoldódott a probléma. Végül is abból indult ki a dolog, hogy felraktam a gépre egy PDA-ra írt játékot amely 7 nap múlva lejárna. Amíg csak a telepítés idejéig állítottam vissza az órát addig tökéletesen működött, de véletlenül pár nappal előrébb állítottam és kiírta hogy trial verzió. Utána már állíthattam bárhova.Nem találtam a registryben hová írt be. Nincs véletlenül valami ötleted hogy bekapcsolás után mindig visszaálljon az óra egy megadott időre WinCe módban? Mégegyszer köszönöm a választ.
-
Luissimo
veterán
válasz
rolihir1 #5217 üzenetére
A legegyszerűbb modja, a készülék Beállítások menűjében a "gyári beállítások visszaállítása" valami ilyesmi nevű gombra rányomva, akkor visszaáll alapra!
Egyébkéntpedig ha van egy backup registry menűpont a programban, amivel mentettél, akkor van egy restore registry, amivel betöltöd a mentettet!
vagy ha a Te programod export registryként menti ki a fájlt, akkor import registry nevű menűvel töltheted vissza a mentést !!Próbálkozz először mindenképpen a kevésbéveszélytelen elsőfajta megoldással !!
-
rolihir1
csendes tag
Sziasztok! Ezt a kérdést már feltettem az N800-as fórumban is, de itt talán többen olvassák.Meg mást is érdekelhet a válasz. Egy kis segítségre lenne szükségem a hozzáértőktől. Mikor megvettem a készüléket lementettem a registryt a CeRegistryEditor nevezetű progival. Azóta próbáltam rajta sokmindent elindítani és már nagyon teleszemetelődött. A kérdésem az lenne hogyan tudnám visszamenteni a biztonsági mentésemet. A compare funkcióval össze tudom hasonlítani a jelenlegit és a mentést, de nem tudom hogyan lehet felülírni.
-
kukucc
csendes tag
Hali, X820-asra, hogy kell igo-t tenni?
-
lynty
tag
Hello!
Kérdésem lenne hozzád:
Az X820Bt (expedition) alapból tudja az FM transmitter funkciót?
Mert én nem találtam a gyári specificationban ilyesmit...
és ha tudom akkor inkább BT verziót veszek.Ill. ha tényleg tudja, akkor van egy ELADÓ 1NAPOS WAYTEQ X820 EXPEDITION készülékem
-
lynty
tag
Köszi megtörtént.
Viszont, bár nem vagyok rutinos pna felhasználó, de az x620-as után nekem kissé pontatlannak tűnik:
1.
aross utcában - 8.ker - "a dzsípíeszvétel megszűnt" pedig az épületek nem voltak nagyobbak azon a részen...
2.:Simán átrak egy párhuzamos útra, ha a két út között nincs 3D objektum...ezután meg mire észbe kap és párszor megforgat a tengelyem körül(a kijelzőn).
3.:Egy esetben meg az ajánlott útiránynak megfelelően befordulok a kanyarban, de a gép úgy látja mintha egyenesen mennék tovább. Persze rájön hogy mégsem tértem le az útról, de addigra 3szor újratervezést kiált, az utolsó után az első útvonalat jeleníti meg.
Kézben tartva tudom csökkenteni a gps jel erősségét, attól függően, hogyan tartom....
Az x620assal ilyen gondom nem volt.
Elméletileg ugyan az a rendszer nem igaz?
Akkor ez miért csinálja?
Hiba lenne? -
tzh
csendes tag
Beszereztük az x820bt-t.
Az autó máshol tartózkodik, de amire kíváncsi voltam, azt ki tudtam próbálni, mint:
- FM transzmitter, ehhez az FM-rádiós mp3 lejátszóm volt segítségemre. Működik, bár zenei fájlt csak a micro SD-ről volt hajlandó észrevenni, a beépített memóra hiába másoltam fel, talán nem ilyen egyszerű. A lényeg, hogy működik.
- Bluetooth, ami biztos, hogy a SE V630i telefonnal sikerült párosítani, számjegyzék átvitel is ok, tehát egyelőre ez is működik.Jó lesz ez
-
lynty
tag
Hello mindenkinek!
Én x620asról váltottam ma ill.tegnap x820ra.
A komplett - x620ról lementett - "mobilenavigator" mappát felmásoltam a "resident flash"be.
Tök simán elindul az IGO8, viszont csak az X620 képrnyőjének felbontásában.Hogyan tudom fullscreen-re állítani?
FULLSCREEN???
Üdv!
B
-
Isanka
csendes tag
Sziasztok,
Pls vki help.... fateromnak van egy wayteq 820bt-je... probálom feltenni neki az igo8-at, kb. 2 napja szivok vele...a forum már segitett hogy tudok kikerülni a hurokbol :-), de nem találok semmit liszensz probléma megoldásra...
Valaki segitsen nekem...(honnan, melyik,lehetöleg legujabb és müködö! :-) )
Elöre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest