- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hojos
aktív tag
válasz
bakterka #6958 üzenetére
Helló !
[Regisztrálás után, itt megtalálod mindet.]
Ha olyanra van szükséged ami halott linken van, jelezz légyszíves felrakom máshova.
Az extrashare-n lévőket folyamatosan pakolom máshova.Üdv.
-
m.jeno
senior tag
válasz
bakterka #6393 üzenetére
" Ilyen tapadósat nem szeretnék ,mert utálom le-föl rakni,ahelye is látszki a szélvédőn és félek hogy valaki beveri az ablakot a kütyüért."
Nem értem teljesena felvetésed. én egyszer felttettem az ablakra atapadókorongos részét, és az azóta is ott van, a "kütyű"-t szedem csak ki, a tapadókorongért nem hiszem, hogy bárki is betöri az ablakot.
A mindenféle rácsra helyezhetők lényege, hogy mindeféle "kütyű"-höz jók, tehát egyik "kütyű" bölcsőjéhez sem passzolnak istenigazából. -
Stofl85
tag
válasz
bakterka #4738 üzenetére
Ez érdekes. Akkor biztos függ a navigációs szoftvertől, mert nálam eddig mindegyik navigáción mindegyik szoftverrel egyszerre ment a navigáció hangja és a telefon hangja is. Akivel beszélek az mindig hallja mit mondd nekem a navigáció. Ezért érdemes kulturált hangokat beállítani az irányítás hangjának. Akkor valószínűleg az én Nok 5130-am lesz selejt, hogy nem megbízható a kapcsolat.
OFF
Döbbenet, hogy a mostani a második 5130-asom, az elsőt 3 napon belül kérdés nélkül cserélték. A mostanival nem volt kedvem kivárni a sort, így használom. no nokia.
Bocs, csak kiírtam magamból a fájdalmat. -
Barnaa
csendes tag
-
PLaci58
addikt
válasz
bakterka #3361 üzenetére
Megpróbálom megválaszolni ezt a BT to FM kérdést
Mint valamikori szakmabeli és aki látott már pár telefon kihangosított elmondhatom, hogy a telefon kihangosítás nagyon érzékeny eleme a vételi (hangszóró) és adási (mikrofon) helyes hangerő beállítása.
Ezeket általában egy adott akusztikus térhez állítják be. (Pl. PNA-nál elől a mikrofon, hátul a hangszóró)
Ha jól tudom már a hangszórós kihangosítás is nagyon viszhangos és szinte egyirányú, mert amikor én beszélek visszaveszi a hangszóró hangerejét.
Most gondold el, hogy még megnövelnéd az erősítést a rádióval ami mind visszahallatszana a mikrofonba. Olyan gerjedések lennének, hogy csak na.
Sokan hibának tartják, hogy a BT-s telefonbeszélgetés nem megy ki FM-re.
Ennek bizony meg van a technikai oka! -
Vandor76
tag
válasz
bakterka #3360 üzenetére
A BT-FM kérdést majd nálam okosabbak fogják megválaszolni, a második kérdésed esetében felmerül, hogy mire kell a kütyü.
Ha csak navigálsz vele és semmi másra nem használod (esetleg még zenét hallgatsz) akkor a belső memóriába tedd.
Ha mindenféle programokat akarsz kipróbálni, esetleg többfajta navigációt is tennél egymás mellé (pölö autós, túristás, hajós) akkor inkább a kártyára tedd.Olvasd el az első és az 1000. hozzászólást, nagyon sokat segíthetnek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest