- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Kedves Vimre, nézd meg a #1132 Kamillo hozzászólást!
"A residentflashre szánt rész felmásolható a 820-ra is , de nem valószinű, hogy minden progi fog működni"Egyáltalán semmi nem működik, használhatatlan lett, semmire nem reagál...
Kösz a linket, ehhez még várom a reget.Hiba volt, nem volt hiba ki-ki döntse el de inkább az építő jellegű megoldásokat és a feltett kérdéseimre a választ várom, hogy haladjak előre vele. Nem így akarom nézegetni... Köszönöm.
-
Luissimo
veterán
mer nemértünkhozzá, vaze.
Pedig ugy kérdezett, hogy azonnal ugranunk kellett volna a programlistával, sőt fel is telepíteni helyette...Egyébként jóreggelt mindenkinek.
Főleg egyetlen barátomnak, Guglinak,
"Elmegy a Gugli egy este berugni, mert ö az a gugli ki nincs fából..." -
lynty
tag
Köszi megtörtént.
Viszont, bár nem vagyok rutinos pna felhasználó, de az x620-as után nekem kissé pontatlannak tűnik:
1.
aross utcában - 8.ker - "a dzsípíeszvétel megszűnt" pedig az épületek nem voltak nagyobbak azon a részen...
2.:Simán átrak egy párhuzamos útra, ha a két út között nincs 3D objektum...ezután meg mire észbe kap és párszor megforgat a tengelyem körül(a kijelzőn).
3.:Egy esetben meg az ajánlott útiránynak megfelelően befordulok a kanyarban, de a gép úgy látja mintha egyenesen mennék tovább. Persze rájön hogy mégsem tértem le az útról, de addigra 3szor újratervezést kiált, az utolsó után az első útvonalat jeleníti meg.
Kézben tartva tudom csökkenteni a gps jel erősségét, attól függően, hogyan tartom....
Az x620assal ilyen gondom nem volt.
Elméletileg ugyan az a rendszer nem igaz?
Akkor ez miért csinálja?
Hiba lenne? -
stakika
csendes tag
Szia VImre,
Köszönöm értékes segítséged
Bár a fiam most mondta, hogy van egy trojan ami töröl a DISK1-en 3 particiót. Ezért volt fura a válaszom, hogy nekem NINCS!!!! ResidentFlash2-öm.Ismét köszönet DM43-nak, hogy a RF2 könyvtárat átküldte nekem.
Már müxik a CE
Ez (bár progizó vagyok) sok újra tanított meg. Pl.: fogalmazz világosan, látszatra értelmetlen, illogikus dolgokat ne vess el könnyedén.
Köszönet mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest