- Fotók, videók mobillal
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulot
tag
Aki már vett, jól tette.
Megy fel az ára! Egy hét alatt 4 ezerrel drágult. Francba... -
hav
tag
válasz
molekula74 #5498 üzenetére
Én úgy tudom, hogy lehet, mert mindig a legfrissebbet veszi figyelembe.
-
molekula74
csendes tag
Lehet egyszerre a "map"mappában azonos országból több térkép is:
pl:Hungary8.3TM és Hungary8.3NTQ vagy ezek bezavarják a navit együtt? -
compi.hu
senior tag
Az a baj hogy a "mukodjon rendesen" erosen szubjektiv kategoria. Osszehasonlitva az N800-zal, az x sorozat eszrevehetoen elmarad a videolejatszas teljesitmenyeben beepitett lejatszo eseten. Ha veletlenul a core player ugy dont hogy most o nem elszall hanem inkabb lejatszik, akkor lathato hogy milyen az amikor framedrop nelkul megy rajta a video.
Csak tipp, hogy a stylus nem Yuan Feng fejlesztes, igy valoszinuleg teljesen mas torol fakado videolejatszo van benne. Erdekes kiserlet lenne megnezni mit nyujt az a lejatszo az x820-adon, de az nem kicsit bonyolult operacio lenne ha egyaltalan megoldhato technikailag (mondjuk jo sok szivas aran valoszinuleg igen).
Osszehasonlitasnak amugy nem egy stylussal, hanem egy masik x820-szal lenne barmi ertelme abbol a szempontbol, hogy vajon a te keszuleked hibas, vagy a beepitett lejatszo egyszeruen ennyit tud. -
hav
tag
válasz
compi.hu #5492 üzenetére
Azért nem gondolom, hogy sokat várok el tőle, mert van nálam egy CNS Stylus és bizony azon tökéletesen mennek a videók, és én úgy gondolom, hogy valahol úgy van ez, mint a nőknél, hogy mindegyiknek egy az anyja
! Csodákat nem várok, meg házi-mozi minőséget sem, csupán annyit, hogy ha egy másik gépen működik valami rendesen, akkor az enyémen is működjön.
-
compi.hu
senior tag
Hat nekem momentan az tunik a legvaloszinubbnek hogy tul sokat varsz a beepitett lejatszotol. Lecsekkoltam egy x820BT-n es nalam is hatarozottan latszik a framedrop a tesztvideoval. Core playerrel nem veszek eszre kepkockadobast, egyszeruen ugy tunik ennyi telt a kinai kollegaktol.
Az en Core playerem meg valmi neten osszeszedett verzio, es lepten-nyomon maga ala fosik, emiatt nem is igazan hasznalom.
Azert azt latni kell, hogy ezen a kutyun a videolejatszas nem a hazimozi helyettesitesere lett kitalalva, (bar a coreplayer esete mutatja, hogy hardveresen tokeletesen alkalmas lenne 480x272-re atmeretezett videok lejatszasara) hanem arra, hogy ha elakadsz a dugoban akkor legyen mivel elutni az idot.
Az YF shell elozo verzioja (amivel pl a bp diamond jott) meg egy komolyabb bitrataju mp3 fajltol is csuklasrohamot kapott, ehez kepest a x sorozat shellje maga a menyorszag. Ugy tunik egyedul a core player az ami ezen az eszkozon mpeg4 kodolasu videot eszreveheto framedrop nelkul le bir jatszani, cserebee viszont fizetos.
Ami fura hogy mpeg2 kodolasu videonal meginkabb eszreveheto a framedrop, pedig az ember pont az ellenkezojet varna. Megprobalom megnezni mpeg1-gyel is hatha azt jobban csipi a gyari lejatszo
-
compi.hu
senior tag
-
crwn
senior tag
válasz
makosrepas #5480 üzenetére
Ugyanaz, mint a lentebb jelzett...
Nekem az a bajom (volt), hogy valami miatt nem tudtam szinkronizálni az ActiveSync-kel, de rátettem memóriakártyára az igo-t, beállítottam az eszközön, hogy onnan indítsa, és minden rendben. Sajnos eddig még nem rágtam át magam az összes, több mint 5000 hsz-en, hogy milyen gondok jöhetnek elő a kártyáról való futtatásnál, mikor alakul ki hurok, stb. és akkor mit kell csinálni, de egyenlőre én annak is örülök, hogy be tudtam hozni a szoftvert annak ellenére, hogy a szinkronizáló program nem kapcsolódik a vassal.
-
compi.hu
senior tag
válasz
makosrepas #5473 üzenetére
Megneztem. x820BT mult heti. SD Card ID-n kivul total ugyan az minden. Kozvetelenul WQEU-tol hoztam kb egy hete, a legutolso szallitmanybol.
Es most kapaszkodj meg: ugyan ez koszon vissza a 920-asomban is. Ugy tunik kinai barataink nem szarakodnak mar a 820-as romjaval kulon, hanem toljak ra a 920-aset, igy csak egy branchet kell karbantartaniuk. Es ezzel megvalaszolasra kerult az a kerdes is hogy a 820BT kulonbozik-e a 920BT-tol barmiben a kijelzon kivul.
-
Rellind
senior tag
válasz
A Device ID-m nekem is sok 0....
-
DM43
őstag
válasz
makosrepas #5476 üzenetére
Nem csak te találod érdekesnek ...
-
DM43
őstag
válasz
Ez több mint érdekes. Szerintem tedd fel ezt a kérdést itt. Vagy írjál ide: info@wayteq.eu
-
Wolfskin
őstag
heló,
vettem egy x920BT-t és feltettem a belső memóriára egy jóféle navigációs programot (kipróbálni, PL skinnel), meg egy tcm-t. aztán egyszer csak elkezdte eldobálni az usb kapcsolatot. ha rádugtam a gépre fellépet, majd rögtön le, és ezt csinálta, amíg le nem vettem.
aztán letakarítottam, mindent töröltem, gyári beállítások visszaállítása, reset, volt minden, most olyan 3-5 percig képes megkapaszkodni a pc-n, aztán lekapcsolódik magától.
mi lehet?
amire gondolok, hogy nézelődés közben elállítottam valamit a settingsben (win CE-alatt), pl. az usb kapcsolatokat (most "mass storage"-n van), vagy a "connect to PC"-ben (pipa be van kapcsolva). kipróbáltam minden kombinációban, ez az a beállítás, amelyikkel 3 percig él az USB kapcsolat.több ötletem nincs.
esetleg van valakinek? (talán csere garanciában?)
-
hav
tag
Erre már én is gondoltam, próbáltam több kártyával és belső memóriáról is. Eredmény semmi! Még annyit észre vettem, hogy amikor próbáltam rá felrakni egy G***in XT-t, akkor az is használhatatlan lassú volt a mem kártyáról, de amikor felraktam belső memre minden rendben volt. Ezt csak azért írtam le, hogy hátha van összefüggés.
-
DM43
őstag
Ezt a videót a bdw fórumról ST3 barátom készítette - HD felbontásból konvertálta. Én nem néztem, de mivel ő ezt publikálta, biztos vagyok benne, hogy nála tökéletesen megy. Ha nálad ez sem jó, akkor tényleg marad a szerviz.
-
hav
tag
És akkor ez mit jelent? Írtam az elektro dokinak, leírtam részletesen a gondomat, azt is hogy mikkel próbálkoztam és azt is hogy ugyan azok a videók másik gépen jól futnak. A tanácsuk az volt, hogy VEGYEM KISEBBRE A FELBONTÁST
. Írtam nekik, hogy ez sajnos nem vezet eredményre, azóta semmi válasz.
-
hav
tag
válasz
compi.hu #5455 üzenetére
A konvertálós dolgokon már túl vagyok! Kaptam olyan fájlt is egy fórumtárstól, ami nála szépen futott, nálam az is akadt a gyári lejátszóval. Meg ha ilyen gond lenne akkor a tcpmp se tudná lejátszani szerintem. Tanácstalan vagyok kicsit, mert nem értem mi lehet a gond!
-
-
hav
tag
Írtam régebben, hogy van egy olyan problémám az x820bt-el, hogy bármilyen videót teszek rá szaggat, akadozik. Feltettem a DM43 SI-t és a benne lévő lejátszó progival kipróbáltam és teljesen akadás mentesen ment minden, csak ugye az meg néha elszáll sajna. Ebből levonva a következtetést a belső lejátszójával lehet valami probléma. Szerintetek ezt orvosolná egy ROM frissítés garanciában?
-
compi.hu
senior tag
Mekkora RAM van ebben a készülékben?
A neten mindenhol 64MB-al hirdetik és csak az Exped. Edition-nál írnak 128M-át.Memória (RAM): 128 MB** (programok futtatásához)
**A korábbi modellek 64MB memóriával rendelkeznek, a 128MB csak a 2009. október közepétől forgalomba kerülő termékekre vonatkozik.
-
crwn
senior tag
Sziasztok. Kérem, segítsen, aki tud! Wayteq x820BT navim van, szeretnék rá szoftvert tölteni ActiveSync 4.5 program segítségével, de USB csatlakoztatáskor ezt írja ki a számítógép:
"Nem ellenőrizhető az eszközön futó ActiveSync verziója. Valamilyen program például tűzfal zárolja az ActiveSync által az eszközhöz való csatlakozásra használt portot, vagy a számítógépen frissíteni kellene az ActiveSync újabb verziójára".
A tűzfalat kikapcsoltam, a navi AS módban, de mindenhogy ugyanaz a hibaüzenet. Már újra telepítettem az ActiveSync-et is, de semmi. Próbáltam bluetooth-on, úgyse semmi. Olvasgatom a fórumot, de konkrét megoldást nem találtam, egy kolléga írt hasonlót, neki állítólag a mobilinternet driver-jével volt ütközés. Nálam fogalmam sincs hogy mivel van, meg ha van, hogy azt hogyan deríthetném ki...
Köszönöm. -
Hulot
tag
Mekkora RAM van ebben a készülékben?
A neten mindenhol 64MB-al hirdetik és csak az Exped. Edition-nál írnak 128M-át.
-
Bacy85
csendes tag
Sziasztok!
EGy kérdés ötlött fel bennem.
És pedig:
Hány gigás karit kezel maximum az X820? Működik 4 vagy 8gigással?
Gyorsabb memokártyával (pl class 4) gyorsabb lenne a navi vajon?ÜDV!további jó utat !
-
Vandor76
tag
Van e arra lehetőség, hogy ne sleep módba kapcsoljon csak ki a készülék win ce alatt
Nos a Wayteq-féle grafikus felület a \ResidentFlash2\YFapp\System\PowerOff.exe-t használja a kikapcsoláshoz, ami viszont a WinCE felületről nem indul el. Először azt hittem hogy azért, mert a Upx nevű programmal létrehozott tömörített futtatható állomány, de kicsomagolva sem indul el. Sejtésem szerint valami paraméter kéne neki vagy ilyesmi.
Azért egy kis trükközéssel megoldható a dolog :
Elindítod a \ResidentFlash2\YFapp\YFloader.exe-t és onnan kezdve működik a kikapcsolás (sőt, ha az iTaskMgr-el kilövöd a Color7MoveShell.exe-t, akkor onnan kezdve simán a WinCE felületen is fog működni (a Wayteq saját kikapcsolómenüjét hozza fel a power gomb megnyomására). Nyilván az YFloader indulásakor történik valami, mert nemcsak hogy a kikapcsológomb megnyomásakor jön fel a Wayteq-féle kikapcsoló menü, de most már a PowerOff.exe is működik szépen...Valaki aki nálam járatosabb a MortScript-ben, összedobhatna valami ilyesmit, ami induláskor lefutna :
START YFloader.exe
WAIT ... <- néhány tizedmásodperc?
KILL Color7MoveShell.exeSnowDog? DM43?
-
Gabipro
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam az összes hozzászólást! A többiek nevében is köszönet a sok hasznos információért!
Régebben (de azért még most is kicsit) nekem is fontos szempont volt a multimédiás képesség... ezért is jók a régebbi winCE 5-ös készülékek (pl. 770BT, BP Azure, stb.), de komoly jövő állhat az új, 6-os winCE eszközök előtt is, ha (át v. meg)írnak nekik programokat... (Ettől mondjuk félek kicsit..., a jövő kiszámíthatatlan!) De navigációra már most is jónak tűnik ez az új szériás WayteQ, +64M=128M RAM-al már egész ügyes. (a 920 +még a nagy kijelzőjével és csak +3-4e Ft ...de ez a másik topic tárgya)
De most találtam egy "kütyü"-t, amit GPS képességekkel felruházva egész jó multimédia+GPS kombinációt alkothat, amellett, hogy lehet rajta internetezni is (pl. wifi-n) és fut rajt a world+excel, stb. (Mindezt 7'-os kijelzőn, 800x480-as felbontásban, 2Gb beépített flash+SD (SDHC) kártyaolvasó+USB port) Ja... és mindez kb. 40.000 Ft.Nem hangzik rosszul. Majd kicsit körbejárom a dolgot és ha tényleg működik, szólok!
(Biztos használja már ezt valaki így ...)
Más. TMC... Néhányan felvetették régebben, hogy jó lenne valahogy a "fix" lezárásokat (pl. Margit híd) felvinni a navigációba TMC nélkül. Régebben olvastam erről (gúgli: offline TMC), most megint megnéztem...hááát... eléggé "fapados"...és nem az igazi... de tán a semminél több. Tulajdonképpen csak POI-kat rak ki a térképre (rossz esetben az útvonaladra) amit minden esetben manuálisan ellenőrizni kell. (Tervezésnél nyilván ezeket nem veszi figyelembe!)
Itt a leírás hogy hogy működik: [link]
Elég szerintem havonta 1x frissíteni a fájlt...
Egyenlőre ennyi! Üdv. -
S0m30n3
aktív tag
Hello. Ki az aki lenne olyan segítőkész, és privát üzenetben leírná, hogy hogyan is kell telepíteni egy igo-t, esetleg letöltési linket is adna hozzá. Még nagyon kezdő vagyok, jól jönne az útmutatás.
Visszaolvasni nem nagyon van időm, meg amit eddig olvastam azt nem nagyon értettem, de ha van egy -két jó hozzászólás, akkor annak a száma is elég lenne, hátha megértem azokból.(de természetesen a legjobb még mindig privátba lenne
)
-
Rellind
senior tag
Megjött a kis ketyere
X820BT Expedition
Kérdés: Hogy tudom a pc-vel a 2gb tárhelyet felismertetni? Windows 7-em(32bit) van,activesync nem játszik.Nem csinál semmit.Mass storage szintén...Ötlet? Köszönöm. -
hariboy
csendes tag
Sziasztok!
Bemásoltam a programs, ill. a games mappát, ahogy a leírtakban olastam, de ha rákattintok az Extra funkciókra, akkor a következő ablakon a az alábbi feliratok jelennek meg: Total Commander, Képek, MP3 lejátszó, Videók, Számológép, PDA Beállítások. Amiből csak az MP3, a számplógép és a PDA gomb működnek, a többi nem. Már megint mit bénáztam? -
smkb
őstag
Sziasztok!
Olvastam ez első hszben, hogy lehet Win Ce módban indulni. Van e arra lehetőség, hogy ne sleep módba kapcsoljon csak ki a készülék win ce alatt, mint az első hszben jelezve van, hanem ténylegesen?
-
DM43
őstag
Ha elolvasod a skinekhez csatolt olvasd_el.txt-t, akkor láthatod, hogy:
"12.A sebességmérő kamera beállítások teljesen átírásra kerültek. Lehetőség van kamera típusonként beállítani a figyelmeztetési és a gyorshajtási paramétereket, ha a "Profi mód" van kiválasztva. Ezzel egyidőben a figyelmeztető hangok kikerültek a skinből, azokat az "Audio" mappa kell hogy tartalmazza.
A magyar női és férfi kamera hangok letölthetők a http://riks.fw.hu oldalról." -
Krepuska
csendes tag
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Pár órája megleptem magam egy X920BT-vel. Eddig jók a benyomásaim, az alapfunkcióit próbálgattam, most jöjjön ki, ami ki akar. Az OMNIA-val hiba nélkül kommunikál, a telefonkönyvet beszippantotta, hív, fogad. A tartója a régi fajta, csuklós, azt hiszem marad a kocsiban lévő atomstabil HAMA. Az I900 csillogó és a rossz szememnek apró kijelzője után ez felüdülés, végre látom is, nem csak hallom. Meg bosszantott a T-Mobile által reklámozott iGO 8 az OMNIA-ban, ami a valójában csak egy csökkentett változat volt, de legalább jogtiszta és frissíthető. Ami a legfőbb gondom, hogy holnap utazom vidékre, jó lenne kipróbálni a vasat egy "kapott", általam már ismert, de nem mindig kedvelt programmal, ami állítólag PNA-n hibátlanul műxik. Instrukciók szerint felrak, elérés megad, szép kék, már ismert képernyő bejön, jobb-alsó sarokban megjelenek az "INIT API" felirat és utána semmi, csak a főmenü
. Biztos, hogy ez már le van írva valahol, ígérem, ha visszajöttem, egy hétig keresek illedelmesen, de most nem alkalmas, mert melózom. Ha megszánna valaki itt, vagy magánban, azt egyelőre nagyon megköszönném. Ahogy szokás mondani, minden megoldás érdekel..
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Riks skinemnek elkészült Gold Edition változata. Letölthető az aláírásomban található weblapról.
-
Luissimo
veterán
válasz
runner 125 #5413 üzenetére
azhát!
Szoktunk mi olyat?
Nem.
Válaszoltunk neki?
Nem.
küldünk mi neki linket??
Nem,
csak privátban -
eizol
csendes tag
Nincs valakinek egy használható linkje egy viszonylag próbléma mentes igo8 hungary-hoz?
-
snowdog
veterán
Ha valakinek első sorozatból származó X820-a van, és a billentyűzeten nem jól jelennek meg a karakterek, azok ajánlom ezt az oldalt [link] ahonnan letölthetik az általam javított verziót.
Telepítési útmutató természetesen mellékelve.
Így néz ki az eredeti, hibás billentyűzet. Az első képen a bal oldalon van két gomb, amin csak két kocka látható (a képen alig látszik
) A második képen az alsó sorban a jobb oldalon vannak a hibás felíratok.
-
dik
őstag
Nekem is van pc-re igo (104mb).
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
WindyJoe #5403 üzenetére
Apropó, tapasztalt már valaki olyat, hogy a "Factory Reset" nem nullázza le, se a GPS patcht, se a registry-t?
DM43: Wow, ez jól hangzik, kipróbálom.... Amint le tudtam szedni... ):
Kérhetnék egy olyat, hogy ne ezt a hoki rapidshare-t használd, hanem egy másik ingyenes feltöltőt? Pl Megaupload, vagy bármi mást.
Egyrészt nem enged egy nap 1-nél több letöltést, másrészt, ha valamit frissen teszel föl, akkor köcsögködik, hogy nincs elég letöltési szál, egészen aznap éjfélig... Mindenképp azt akarja, h premium member legyen az ember. -
WindyJoe
aktív tag
x920BT esetében is ott van.
Én is szívtam vele, mert átírtam a gyári menüt, aztán most menne szervizbe, és vissza akartam mindent állítani. Az index.ini-t vissza is állítottam, de a settings.ini-t elfelejtettem, és nem jött be a gyári menü...
Szóval a menü és a GPS progi elérési útvonalát is abból olvassa ki, csak tudnám, hogy akkor az index.ini-be minek lett beletéve...
Sorry, hogy csak most mondom, de ha egyszer eddig aludtam...
Gratula, hogy megtaláltad magadtól is.És Xuan tovább Zuhan...
MOD:
Bacy: létezik PC-s változat, ha jó helyen keresgélsz biztos ráakadsz... (:
(iGO8PC1000x700)
De USB-s vagy BT-s GPS nélkül nem sokra mész vele, csak a térképet nézegetheted... -
Bacy85
csendes tag
Sziasztok!
Létezik Windows alá (XP,Win 7 stb.) valami megoldás akár emulátor ,hogy az IGO-t kipróbáljam a szgépemen?
Valamiféle windowsce emulátor kéne talán , bár ne mtudom ,hogy létezik-e.
Nagyon hülyeséget kérdeztem??
ÜDV!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Játékos Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest