Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orizen
csendes tag
Szia Schaf,
na ennyit az iGO támogatásról, meg a warez szoftverekről, meg hogy miért is nem fogja supportálni az NNg a terméket
A Wayteq gyári keretprogramba épített hibásan működő számológép mitől warez?
Mi köze a számológépnek az NNG supporthoz? Ha egy IconX-ben lenne hibás egy alkalmazás, az NNG időlegesen visszatartaná a supportját? Össze nem függő dolgok között próbálsz vmi okból kifolyólag párhuzamot vonni. Tök felesleges, a Wayteq majd kihoz egy frissítést ha akar, a user meg feltesz addig egy FÉL TUCAT másik számológép alkalmazásból egyet, akár le is tudja cserélni a gyári XML keretprogramban, mert itt nem dumálnak kitalált meseszerű zagyvaságokról, hanem el is készítik azt amire szükségük van.Vajon menni fog a Wayteq kütyü 2 hónap múlva is?
Legjobban az ezen kérdés után található 3 db vihogó ugrabugra ikon zavar, mely arról árulkodik, hogy te nagyon szeretnéd azt, hogy az országban eladott összes wayteq készülék egyszerre tönkremenjen. Ez egy nagy szép ÁLOM barátom! Veheted elő a gombostűt is ki is lukaszthatod a szépséges lufidat. Nem fog megtörténni. Röhej.
-
tlala
addikt
Most akkor megint szétcsesszük a technikai fórumot végtelen szerzői jogi rágógumival... ?
Nem lehetne azt egy külön, a szerzői jogokkal foglalkozó topicban megtárgyalni?
-
Schaf
tag
válasz
devergo135
üzenetére
Sőt.. R3-as, R4-es és R5-ös PC-s verziót is kapsz tőlem, ha megvannak a papírok... pluszként ajándékba... rendben?
-
Schaf
tag
válasz
devergo135
üzenetére
Tudod... ebben az országban már nem is csodálkoznék rajta

-
Schaf
tag
válasz
devergo135
üzenetére
Igen... amint belügyminisztériumi papírt hozol róla, hogy nem ütközik a dolog jogszabályba.
Megegyeztünk...
-
Schaf
tag
válasz
devergo135
üzenetére
Röhögni fogsz, de az iconX A410 nagyker ára nem sokkal több szoftverek nélkül...
-
hfrici
aktív tag
válasz
devergo135
üzenetére
Amibe benne van a BT és a TCM,,ja olyan engem is érdekelne

-
hfrici
aktív tag
A sima x820-as első szériás,amiben nem megy a fényérzékelő -ami szintén nem hatott meg-még mindig vígan szaladgál gond nélkül,remélem a Bt-s változata is kibír annyit

Ha pedig bedja az unalmast,akkor amortizálódni fog valószínű és lehet érdekelni fog az a 20k-s kütyü,amit említettél.

-
Moon70
tag
Hát azt hiszem, hogy nem fogom a hajam tépkedni mert nem számol jól a számológépem. Elvégre is navigációs készüléknek vettem, nem matekozni.
Amúgy megértem én, hogy sárral kell dobálni a wayteqet, hisz beindított egy lavinát, hihetetlenül olcsón, legjobb ár/érték arányban kidobott egy sorozat navit, ( 620, 820, 820BT ), mely messze olcsóbbak a többinél, sokuktól gyorsabb is és nincs odaláncolva a NavNGo-hoz.
A magyar ember meg kénytelen feltalálnia magát, egy kis fórum, egy kis google és máris felhegeszti rá a kedvenc navigációs programját.
Szerintem inkább ez a tény, hogy e készülék óriási piacot és profitot leszakít a többi gyártó forgalmazóitól, mint a hibás számológép program vitt rá Téged a cikked megírásához. -
Schaf
tag
Nem dolgozik.. a tulajdonosa.

De ettől még hitelesebb a szakmai véleménye, mint a te irogatásaid.
OFF:
Mellesleg nem csodálkoznék, ha a több fórumba betett ugyanazon írásodért szankcionálnának... bár nem kívánom és kérem is, ha lehet max szóban dorgáljanak ére.. már, ha egyáltalán.
ON -
Lonny
csendes tag
Schaf fórumtársunk egy olyan veszprémi cégnél dolgozik, ahol az iconX, Garmin, Becker, Dreimgo igo-s termékeket árul és természetesen hivatalos igo formalmazó. Ez persze nem baj, de ennyit az objektivitásról. Ez az fórumos email címéből könnyen kideríthető.
Idézet az oldalról:
"Saját pozitív tapasztalatainkból kiindulva tavasz óta disztributori szerződések megkötésével a PDA üzletág beindításán dolgozunk, ennek lassan már gyümölcsét is érezzük, hiszen az LCP Hungary KFT-vel kötött szerződésünk például kizárólagos forgalmazói jogot biztosít számunkra a Mio és HTC készülékek forgalmazására Veszprém megye területén."Ennyit az üzleti érdekekről...
UI: Az LCP Hungary ellen nem csődeljárás van?
-
Schaf
tag
-
hfrici
aktív tag
Bízok benne,hogy a gyorsbolt nem fog megszűnni.A mai garis dolgokkal kapcsolatban pedig eddig csak jó tapasztalatom volt.30 nap szerviz idő után nem javíthatókén cserélték több általam is javítható terméket.Egyszer sem kellett bizonyítani,hogy pl.a fúrógép tokmánya miért áll ferdén,fel sem vetődött bennük,hogy esetleg nem rendeltetés szerint használtam

-
Schaf
tag
Megnézem hogy fogod gariba javíttatni, ha nem tudod bizonyítani, hogy nem miattad ment tönkre, vagy ha mondjuk januártól sehol sem lesz aki eladta neked.

Normális esetben ugye most az következne, hogy a hazai forgalmazó azonnali hatállyakl visszahívja a készülékeket ROM frissítésre, a saját költségén. (Na persze ehhez kellene olyan ROM, ami ehhez a hardverhez készült nem kis pénzért...)
Vagy nem?

-
plajos
aktív tag
Nem a navi külseje számít, hanem a beépített ROM. Nem véletlen, hogy mostanában komoly gyártók nem adnak (küldenek e-mailben) ROM-frissítést, hanem szervízben ingyen elvégzik, mert ezáltal jobban védhetik saját ROM-jukat. Egy ROM-fejlesztés idő, és pénz igényes tevékenység, ellopva hatalmas költséget spórol meg a klón-gyártó.
A cikk arról szól, hogy a CNS ROM-fejlesztői mit tettek a ROM-ba. Nem hinném, hogy a Wayteq-nak lenne ROM-fejlesztő csapata, legfeljebb egy ember, aki pár dolgot átír a lopott ROM-ban.
Mivel más ROM van a BT-s és a sima verzióban, ezért lehetséges hogy az egyik készülék jól működik (ebben lehetséges, hogy nincs csapda), míg a másik rosszul. Hacsak egy rosszul működő számológép a "csapda" akkor nincs nagy gond, ha más akkor... -
Schaf
tag
A cikk a "lopott" ROM-okról és az azokban elrejtett egyre több működési hibát generáló "húsvéti tojásokról" szól...
De gondolom egyetlen Wayteq tulaj sem fog meglepődni, ha mondjuk 2010 jan. 01.-től egy "Sorry" kép fogadja majd bekapcsoláskor....

Ui.. Nem mondtam, hogy így lesz, de hát láttunk mi már dróton varjút...
-
Schaf
tag
Minden Waytek tulajdonosnak javaslom olvasásra:
A cikk elolvasása után pedig két idézet egy warez fórumról:
..... Ma, 10:22 | Válasz | #58865
a sima x820-on a 100/2=5
vissza adom az érettségimet!
de tökmindegy, hogy milyen számot írtok be, a végén levő nullákat nem veszi figyelembe!!!!!
2560/2 az neki 128!!!!
Gratulálok a fejlesztőknek!vagy
..... Ma, 10:30 | Válasz | #58866
Akkor az kicsit másképp viselkedik, mit a BT!
Itt 100 / 2 = 50 * 2 = 0
Úgy nézem, hogy ha egy osztás eredménye 10 többszöröse, akkor további műveleteknél azt 0-nak tekinti.
Én is maradok az abakusznál!na ennyit az iGO támogatásról, meg a warez szoftverekről, meg hogy miért is nem fogja supportálni az NNg a terméket. más kérdés, hogy a forgalmazó tud-e (vélhetően igen) a hamis termékről.
"....Zárszóként még egy gondolat. Mi van akkor, ha a "védjegyezett" romok egy új irányvonalával állunk szemben? Mi van akkor, ha a fejlesztők megunták, hogy egy adott készülékre optimalizált romjukat más készüléken is használják, és így védekeznek, mint egy időzített bomba, a másik nem támogatott készüléken?..."Vajon menni fog a Wayteq kütyü 2 hónap múlva is?

-
kosztalaci
csendes tag
Végre sikerült elindítani a ketyerét
plajos KÖsz a skint
Nálam nagyon jól működik 
-
cultfeca
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.Az órám összevissza jár.Egyszer +1 órát mutat a rendes időhöz képest következő bekapcsoláskor pedig -1 órát.Mit kell beállítani,hogy rendesen működjön? -
lafi76
csendes tag
Eddig OK a skinnel minden, zsíííír..... Köszi szépen!!!
-
plajos
aktív tag
válasz
papsoka
üzenetére
Azért lett a 4. mező, hogy akár oda is kirakhatod. Nem akarom "teleszemetelni" a kijelzőt, ezért az én verziómban biztosan nem lesz sebességkiírás máshol . Az st3 verzióban van, használd azt, vagy másold ki onnét és rakd be bármelyik skinbe.
A mezők beállításához hosszan kell nyomni, azt hiszem írtam is a leírásba, mivel a rövid nyomás (klikk) vált köztespont és úticél adatai között. -
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Ígéretemhez híven elkészültem az újabb Riks skin módosításommal. Két újdonságot tartalmaz:
- az információs mező 4 mezős lett, és átkapcsolható köztespont, vagy úticél adatainak kijelzésére
- nemcsak sávinformációnál van hangjelzés, hanem kék tábláknál is
Letölthető az aláírásomban található weblapról. -
AMILO1510
csendes tag
Nagyon köszönöm már csak azt szeretném kérdezni hogy van a gépen "Extra Dump Files" mappa ennek mi a szerepe? Talán ebbe kellene tenni anavi programot? Én kivülre tettem igy is mükődik mit kellene vele csinálni?
-
AMILO1510
csendes tag
Köszönöm igy már értem
-
AMILO1510
csendes tag
Szia hát az igo-ban van a save mappa vagy nem is kell bele?
-
AMILO1510
csendes tag
Szia hát amelyik bent van a navigácios programba!
-
snowdog
veterán
válasz
JuhaszM
üzenetére
JuhaszM
WinCE-n is és a PC-n is a TotalCommander felső sorába (ahol kiírja az útvonalat) be kell írni, hogy ResidentFlash2. Vagy belemész a ResidentFlash könyvtárba, és a felső sorban a név mögé írsz egy kettest, majd Enter. Egyből belemegy.
AMILO1510
Melyik "save" mappára gondolsz? -
JuhaszM
csendes tag
Hogy lehet elérni a residentflash2-t pc-ről? Nekem nem találja, és a Win CE sem látja, csak ha megnyitom a ResidentFlash-t és átírom a nevét. Már beállítottam, hogy a rejtett és rendszer fájlokat is mutassa.
A számológép nekem is elfelejti az osztás eredménye után kiírni a 0-t.
-
AMILO1510
csendes tag
Sziasztok azt tudja valaki hogy a "save"mappába mik vannak? A számologép nekem is jo 820bt -van
-
kew
senior tag
Mivel van akinek megy, itt van rendszerinfó:
navi: X620
romversion: PA01V3.YF.5.T.0717
software version: V3.6.E06.7.14ahogy nézem csak az osztással vannak problémái, ahol az eredmény vége 0, ott egyáltalán nem jeleníti meg a 0-kat, pl 1500/3 és 150/3 is csak 5

De pl a 33656/6-ot kiszámolja. -
hfrici
aktív tag
Nekem műkszik.
-
PLaci58
addikt
válasz
molekula74
üzenetére
building mappa , 3dl, 3dc fájlok. Az egyikben vannak a kiemelt, fényképszerűek (Székesegyház) a másikban a kocka épületek.
-
molekula74
csendes tag
Tud valaki segíteni melyik fájl felel a 3D épületek megjelenítésében?Melyik mappában kellene lennie (talán building)?Eddig a 8.3.2.93112 használtam azon minden ok volt most 8.3.4.102680-nal nem jelennek meg a lakóépületek Pécsett kb.6 db épület jelenik meg pl.Székesegyház.
Legújabb TM térkép van a navin de ha jól tudom nem ez a felelős az épületmegjelenítésekért.
-
mcgoat
aktív tag
nektek jó a számológép? nekem 100/2=5
-
kew
senior tag
Kézhez is kaptam az x620-at, szerintem teljesen rendben van a mérete
Az anyaghasználat is nagyon tetszik, igo 8.3.4.102680 fut rajta (aug 13), 1 éves elektrodokis garlevél, helyben kitöltve wayteq europe kft pecsét rányomva. Bátran merem ajánlani mindenkinek az eladót 
Tettem fel néhány képet a kütyüről szemléltetve a méretet, ha valakit érdekelne

-
kosztalaci
csendes tag
Urak nagy baj van !!!!
Annyira belepiszkáltam, hogy se előre se hátra....vagyis csak hátra.....
sd-ről megy a cucc, de a ResidentFlash-ről nem faja......
már2 napja ezen rágódok.Esetleg ha lenne valaki, aki megnézné, azt megköszönném(vagy megfizetném
) de nekem jövő héten szükségem lenne a motyóra.Budapest környékén vagy budapesten elvinném bárhova..Nagyon fontos lenne!!!!!
Elöre is köszönöm a segítséget... -
Karavik
veterán
Szasztok,
az iGO8\content\dem folderben mely fájloknak kell benne lenni? (azt is jó lenne tudni, hogy mire jók ezek?)
Ezek a lehetőségek vannak:
EasternEurope.dem
WesternEurope.dem
Europe_NASA.dem
Euroasia.DEM -
topi66
aktív tag
Miért éppen vatera?Ott mennyibe kerül?avplanet26rugó és nem kapugaranciás
-
kew
senior tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Mondjuk már lecsaptam vaterán egy 620-at, de azért írtam az eladónak, hogy ha hozza a cumót, hozzon egy 820-at is összehasonlítani őket. Meglátjuk mennyire rugalmas az ember, bár azért plusz 7500huf-ot nem tudom, megér-e nekem a 820BT (simát nem árul). Majd holnap meglátjuk

-
topi66
aktív tag
Én a bt-s verziót ajánlanám,mivel mellette szól a több memória(stabilabb)és az fm.A bt csak ajándék hozzá!Az Acerhez képest mindegyik fényévekkel jobb
-
hfrici
aktív tag
válasz
PLaci58
üzenetére
Meg is érdemli,mert mindig azokat a 6-osokat erőltette,persze,hogy kiszúrták.Miért nem lett pl.Seven,vagy Kilenceske,ezek a nevek már biztos nem lettek volna olyan feltűnőek

Most biztos szomorúan olvasgat itt és nem tud beszólni senkinek.
Mondjuk ki őszintén,hogy már hiányzik
-
hfrici
aktív tag
Hát én ezt nem is mertem volna feltételezni,hogy képes visszajönni más regivel

-
szopi
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem az autós töltő 24 V -rol is működik-e?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálam nagyon jól működik 

Az anyaghasználat is nagyon tetszik, igo 8.3.4.102680 fut rajta (aug 13), 1 éves elektrodokis garlevél, helyben kitöltve wayteq europe kft pecsét rányomva. Bátran merem ajánlani mindenkinek az