- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Hali
Igen én is azt olvasgattam róluk h az IGO8 content mappáját akkor is felismeri ha az egyik a készülék mem.jében van a másik meg kártyán.
Ezt szokták tanácsolni:
próbáld meg beírni a Primo sys.txt-be az alábbit:[folders]
has_secondary_root=0
Ha esetleg megcsinálod értesítenél minket a fejleményekről? -
hubi1
csendes tag
Helló.
Épp ma tettem fel a primót,nekem teljesen jól működik,bár meg kell egy kicsit szokni.pl;nem találok rajta sebességfüggő hangerőt,poi ikonokat,de lehet még jobban át kell tanulmányozni.A régit letörlöd,az újat felrakod és már működik is.(legalábbis nálam így volt
)
-
lafi76
csendes tag
-
Nemgéza
csendes tag
Közvetlenül bemásolva sem indul el nekem. MP3-al sem. Közben kipróbáltam a videolejátszót is, ez klasszul működik. Megtalálta a telefonnal vfelvett videót magától és le is tudom vele játszani.
Ki érti ezt?
Ok, én vagyok a hülye. Csak egyszer kattintottam a kártya ikonjára, Kétszer kellett volna.
Bocs mindenkitől, de hát én már öreg ember vagyok. Nagyon köszönöm a segítségeteket.
-
plajos
aktív tag
Sajnos nem volt időm játékokat keresgetni a neten, így a saját gépemről másoltam át őket, (főleg a miatt, hogy lássátok hogy kell saját kezűleg módosítani a leíró listát) valószínű vagy a WinCE5 miatt nem megy, vagy egy részük a "gépemen maradt". Sorry.
Ha küldtök használható játékokat, akkor jó lesz a csomag. -
Schaf
tag
-
Schaf
tag
Megnézem hogy fogod gariba javíttatni, ha nem tudod bizonyítani, hogy nem miattad ment tönkre, vagy ha mondjuk januártól sehol sem lesz aki eladta neked.
Normális esetben ugye most az következne, hogy a hazai forgalmazó azonnali hatállyakl visszahívja a készülékeket ROM frissítésre, a saját költségén. (Na persze ehhez kellene olyan ROM, ami ehhez a hardverhez készült nem kis pénzért...)
Vagy nem?
-
plajos
aktív tag
Nem a navi külseje számít, hanem a beépített ROM. Nem véletlen, hogy mostanában komoly gyártók nem adnak (küldenek e-mailben) ROM-frissítést, hanem szervízben ingyen elvégzik, mert ezáltal jobban védhetik saját ROM-jukat. Egy ROM-fejlesztés idő, és pénz igényes tevékenység, ellopva hatalmas költséget spórol meg a klón-gyártó.
A cikk arról szól, hogy a CNS ROM-fejlesztői mit tettek a ROM-ba. Nem hinném, hogy a Wayteq-nak lenne ROM-fejlesztő csapata, legfeljebb egy ember, aki pár dolgot átír a lopott ROM-ban.
Mivel más ROM van a BT-s és a sima verzióban, ezért lehetséges hogy az egyik készülék jól működik (ebben lehetséges, hogy nincs csapda), míg a másik rosszul. Hacsak egy rosszul működő számológép a "csapda" akkor nincs nagy gond, ha más akkor... -
Schaf
tag
A cikk a "lopott" ROM-okról és az azokban elrejtett egyre több működési hibát generáló "húsvéti tojásokról" szól...
De gondolom egyetlen Wayteq tulaj sem fog meglepődni, ha mondjuk 2010 jan. 01.-től egy "Sorry" kép fogadja majd bekapcsoláskor....
Ui.. Nem mondtam, hogy így lesz, de hát láttunk mi már dróton varjút...
-
plajos
aktív tag
Nem törölted közben az útvonalat?
Alapvetően kétfajta kiírás van az adatmezőkben. Ha van útvonal akkor írja ki az érkezési időt, hátralévő távolságot, stb, ha nincs útvonal, akkor a GPS időt írja ki, a magasságot és a sebességet. Ezeket a kiírásokat az útvonal meglététől függően automatikusan váltogatja. Ezen adatokat az Igo.exe-től kapja, a skin csak a kiírást végzi.
Vasárnap délután látogass el az oldalamra, 4 mezős lesz a navinfó panel, bármelyik mezőbe bármi kiíratható, és kattintásra váltogatja hogy a célhoz, vagy a köztesponthoz tartozó adatokat (idő, távolság) mutassa.
Ez utóbbi főleg futároknak hasznos, egy kattintás és látják mikor érnek a következő köztesponthoz.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest