- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung A56 tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Szasztok,
az iGO8\content\dem folderben mely fájloknak kell benne lenni? (azt is jó lenne tudni, hogy mire jók ezek?)
Ezek a lehetőségek vannak:
EasternEurope.dem
WesternEurope.dem
Europe_NASA.dem
Euroasia.DEM -
Karavik
veterán
válasz
Anti666 #2844 üzenetére
Erre több alternatív megoldás is van, levezetem neked az egyiket (de szerintem tök logikus):
Profile-->General Video-->DivX Video (*.avi) vagy XviD Video (*.avi) -->Profile settings-->Video Size melleti mezőbe bepötyögöd kézzel: 480x272 (Alapértelmezetten itt Auto beállítás szerepel)
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
Anti666 #2828 üzenetére
"Ezzel a Xilisoft-al van egy kis gond Nincs benne 480x272-es felbontás"
Ezt nagyon benézted. Ne légy olyan mint a főnököm, aki a hülyeséget is nagyon megyőzően tudja magyarázni
Nemhogy 480x272 de bármilyen felbontás és aspect ratio érték szabadon beállítható:
Profile settings ---> advanced profile settings és csak bele kell kattintani abba a mezőbe amit módosítani akarsz és szimplán átírni az értékeket kívánság szerint.
Ezen felül az összes többi paraméter is hasonlóképpen módosítható, majd az ílymódon személyre szabott profilunkat el lehet menteni másként, hogy legközelebb ne kelljen újból a beállításokkal vesződni.
-
Karavik
veterán
válasz
Anti666 #2821 üzenetére
Mindenkinek az a legjobb, amit használ és megszokott.
Én pl. ezt preferálom:
Xilisoft Video Converter
Nekem ebből a platinum edition van meg.
Minden médialejátszóra tud kompatibilis videót konvertálni, mint pl. iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, Mobil telefon, MP4, Apple TV...stb. Ehhez vannak előre beállított programok az egyszerűség kedvéért, de természetesen a kimeneti paramétereket egyedileg is teljesen mértékben személyre szabhatjuk.
Én ettől profibbat még nem találtam.Info: [link]
-
Karavik
veterán
"A leállításos bug nekem is előjött"
Köszi, épp akartam kérdezni, hogy másnál mi a helyzet. Kár hogy az új szoftver ilyeneket produkál. Ráadásul a legutóbbi auto kikapcs után már vissza se tudtam kapcsolni a gépet. Reset kellett neki.
"Ami viszont az utcanevek megjelenítését illeti, nem lehetséges, hogy ez vmi beállítás és nem a verzió kérdése?"
Nem, nem beállítás kérdése! Amikor az iGO8 v8.3.2.93112-re felteszem az iGO_8.3.2.9605 frissítést, utána változik meg az utcanevek megjelenítése számomra előnyösebbé. Plusz ezzel a frissítéssel nem tapasztaltam abszolút semmi rendellenességet. Tök stabilan megy vele, egyszer se tudtam lefagyasztani, pedig tőlem kap terhelést rendesen
-
Karavik
veterán
Szerintetek meg lehet olyat oldani, hogy a navi ne csak automatikusan kikapcsoljon a motor leállításakor, hanem automatikusan be is, amikor a szivargyújtóról megkapja a tápot?
-
Karavik
veterán
Találtam egy bug-ot az új iGO 8.3.4.102680-ban. A motor leállítás után az automatikus kikapcsolás faszán el is indul, viszont újra bekapcsoláskor minden esetben fagyással indul az iGO.
Visszateszem ezt a verziót: iGO_8.3.2.9605 Sokkal stabilabb, és jobban tetszik benne, hogy az utcaneveket nem belezsúfolja az utcába apró betűkkel, hanem képfeliratként jelöli meg azokat.
-
Karavik
veterán
válasz
Fenyo12 #2615 üzenetére
"Térképek is frissebbek benne?"
A térképeket külön kell frissíteni.
Nekem az alábbi magyarországi térkép van fenn: Hungary83_2009.02_090409_topmap
Én is felfedtem benne jó pár hiányosságot. PL. Balassagyarmaton a "Nógrádi Sándor lakótelep" mint megnevezés kb. 10 éve megszűnt létezni, és Móricz Zsigmond utcára változott. Ennek lekövetésére 10 év kevés volt a térkép fejlesztőknek... -
Karavik
veterán
válasz
snowdog #2611 üzenetére
De ez csak készenléti állapotba teszi sztem, mert bekapcs gomb megnyomása után azonnal ( 2 másodpercen belül) beadja a legutolsó (kikapcsoláskori) állapotot. Meg hát van 10 sec hogy beavatkozz a leállási folyamatba. Egyéb iránt, természetesen megértem ha valakit zavar ez a funkció...
-
Karavik
veterán
Rengeteget gyököltem mostanság a navival, így volt időm kikísérletezni a világ legjobb sys.txt tartalmat x820-ra, íme (nekem sd kártyáról fut):
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"[rawdisplay]
driver="GDI"+ automatikus GPS indítás funkciót aktiválni kell és eredményül nincs homokórázás, nincs crash.txt generálás, sem pedig egyéb problémák (fagyás, lassulás stb...) még akkor sem, ha közvetlenül iGO-ból kapcsoljuk ki a gépet. Tesztelve!
Ettől több bejegyzés a sys fájlba csak ronthat a helyzeten szvsz. Content sor sem kell abban az esetben, ha az iGO szoftver és a content mappa ugyanarra a meghajtóra vannak másolva (pl. mindkettő belső memóriába vagy mindkettő sd kártyára).
-
Karavik
veterán
Én is feltettem az iGO8 8.3.4.102680 verziót, egy csomó pénzembe került
Bár én elégedett voltam az iGO_8.3.2.9605-vel is. Tetszett, hogy ha levettem a gyújtást a kocsiban és megszűnt a tápellátás a szivargyújtóról, akkor automatikusan kikapcsolt a navi is. Előző verziókkal ezt nem tapasztaltam. -
Karavik
veterán
válasz
kircsi28 #2429 üzenetére
Szerintem IGO8 8.3.2.97113 mint olyan, nem létezik, ellenben iGO8 8.3.2.97313 annál inkább, de ez elvileg csak PDA készülékeken működik. Csodálkozom hogy elindult az N470-en...
A legújabb frissítés PNA-hoz: iGO 8.3.2.96054 (Update Only)
Gond nélkül fut az x820-on, ez van fent az enyémen is.
-
Karavik
veterán
Jól jött le neked, mert pont azt jelenti amit írtál. Tehát az automatikus indítás annyit tesz, hogy bekapcsolás után kapásból elindul az iGO8 szoftver külső beavatkozás nélkül.
Csak akkor pipáld be ezt a funkciót, ha már előzőleg kézi indítással megbizonyosodtál arról, hogy a telepített iGO8 szoftver gond nélkül elindul a gépeden. Ellenkező esetben könnyen hurokba (loop-ba) kerülhetsz!
-
Karavik
veterán
Aktiváltam az automatikus indítást és azóta nekem nem homokórázott. Úgy néz ki, ezt a problémát pipálhatjuk.
Kipróbáltam a legújabb iGO8 frissítést (update 8.3.2.96054) remélve, hogy ezzel megszűnik a crash.txt generálódás is, de sajnos negatív az eredmény.
Továbbra is ezt a hibaüzenetet kapom:
"WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\iGO8\iGO8.map not found)" -
Karavik
veterán
válasz
Killerlaca #2385 üzenetére
Az x820-nak nagy falat a teljes eu speedcam fájl . Érdekes viszont, hogy a N770-re simán fel tudtam tenni. Az x820-ra én a poi plazáról töltöttem le a szükséges országok traffipax adatbázisát. Több .txt fájlt is át tud konvertálni egyszerre, úgy hogy nem gond neki...
-
Karavik
veterán
Megjelent egy frissítés iGO 8.3.2.96054 PNA Update
Hogy kell a frissítést elvégezni? A letöltött fájlokkal felülírom az előző verziót a v8.3.2.93112 és annyi, vagy van még valami trükk?
Kiszereteném próbálni az x820-on... -
Karavik
veterán
válasz
snowdog #2307 üzenetére
Nem nekem kell, sógorom kamionon sofőr, neki kellene nagyon. Jelenleg Wayteq 770-el és iGO8 busz programmal rója az utakat, de azt mondja sokszor megszívja így is: súly-magasságkorlátozás és egyéb teherforgalmi szabályok miatt.
Sygic nem tudja véletlenül? Illetve továbbra is érdekel az a program ami útvonaltervezésnél számol a fent említett korlátozásokkal és teherforgalmi szabályokkal.
-
Karavik
veterán
Úgy emlékszem, hogy a régebbi iGO programok tartalmazták a teherautó programot is, de az újakban nem találom, pedig kellene. Van lehetőség teherautó programot utólag rátenni, vagy az iGO8-val ez nem megoldható?
-
Karavik
veterán
Próbáltátok már x820-on a következő frissítést:
iGO 8.3.2.96054 PNA Update Only
Kipróbáltam N770-el úgy, hogy a 8.3.2.93112 verziót felülírtam az update fájlokkal. El is indult faszán az iGO, tetszik is az új felölet, de nagyon nehezen talál így műholdat. Elég sokat kellett köröznöm autóval a városban még észhez tért. Először azt hittem tönkrement a cucc...
Vélemény, tapasztalat esetleg ez ügyben?
-
Karavik
veterán
válasz
GinJoe0001 #2226 üzenetére
"...ha "speedcam"-hez közelítek akkor haverom gépe - amin legális iGO8 fut - hangosan ciripelni kezd. És egyre erősebben, ahogy közelít a kamerához, aztán ha elhaladt mellette, akkor hirtelen csend."
Az enyém is ciripel ha közelítek a speedcam ponthoz a sebességtől függetlenül, mert azt a beállítást választottam. Két opció van erre: csak gyorshajtáskor vagy közeledéskor (értelem szerűen választani).
"Viszont a sebesség túllépésekre nem figyelmeztet szóban. Csak villog a sebességkorlátozó tábla a képernyő alján."
Nekem figyelmeztet. Ez is beállítás kérdése csak, a figyelmeztetések gyorshajtáskor menüpontban: hangos figyelmeztetés
-
Karavik
veterán
A homokórázásra továbbra sincs megoldás? (...azon kívül, hogy várni kell a műholdra)
Az autostartot beállítani mennyire biztonságos? Későbbiekben már nem kerülhet loop-ba ez miatt? -
Karavik
veterán
Most értem haza nyaralásból az x820-al. Valóban nem szereti, ha az iGO közben kikapcsolásra kerül a készülék - ezt én is tapasztaltam. Gyakorlatilag kétszer volt vele kisebb gondom:
1. iGO közbeni kikapcs után, majd másnap újbóli indításnál homokórával kezdte a napot, majd később útközben úgy lefagyott, hogy a gombbal kikapcsolni sem tudtam. Akksi levételével orvosoltam a problémát
2. Legfrissebb mo-i topmap Egereben be akart vinni abba a sétálóutcába, ahol a Meki is van. Vajon mióta lehet ez sétálóutca? -
Karavik
veterán
válasz
snowdog #1881 üzenetére
"A tanácsokat főleg az N770-en szerzett tapasztalatok alapján írtuk, azon a gépen viszont nem volt ilyen funkció."
Pár ismerősöm navijára tettem már fel szívességből iGO8-at ezelőtt, de nekem sem volt még dolgom ezzel a funkcióval csak az x820 esetében. Biztos valami újkeletű dolog lehet...
"Mivel közeleg a 2000. hozzászólás, ezzel kiegészítve ismét lehet írni egy ajánlást!"
Köszi szépen a pozitív hozzáállást a többiek nevében is!.
Bizonyára rengeteg felesleges kérdés megelőzhető lesz majd ezáltal, de egy-két kivétel biztos akad majd így is... -
Karavik
veterán
válasz
ATM_automata #1877 üzenetére
Bevallom őszintén, a navi mappa elérési útvonal beállítást először én is benéztem, mert előző navimon Mio c720 -on nem volt ilyen, pedig arra is én buheráltam rá az iGO8-at. Szvsz jogos, hogy az 1000. hsz-nek ezt is kellet volna tartalmaznia, ezzel együtt lett volna teljes a leírás. Viszont ettől több már tényleg nem kell!
-
Karavik
veterán
válasz
jodamester #1867 üzenetére
Kívánom neked, hogy maradjon is így...
De majd azt is írd meg, ha netán újból nekilát -
Karavik
veterán
Tervezem tükröződésgátló fólia beszerzését a cuccra, milyet érdemes venni ami ténylegesen csökkenti a reflekciót és nem csak a karcok ellen véd? (...esetleg dobhatna kicsit a kontraszton is
)
-
Karavik
veterán
válasz
ATM_automata #1837 üzenetére
Természetesen igazad van de - a többiek védelmében mondom - itt annyiban más a helyzet, hogy alapból üres ez a beállítás (nincs default setting) az első GPS indítás előtt meg kell adni a navigációs szoftver útvonalát (a használati utasítás hivatkozik rá). Program hely változtatásról még csak ezután beszélhetünk...
A másik dolog pedig, több készüléken ezzel nem is kell bajlódni, mert nincs ilyen opció. Nekem pl. Mitac Mio c720 volt előtte és ott sem kellett. Gyárilag volt hozzá navi soft, de később feltettem rá az iGO8.3.2-t és a sys.txt folders bejegyzés elegendő volt, hogy a készülék megtalálja az indító fájlt, pedig SD kariról futott az iGO.
-
Karavik
veterán
"Ajánlanám az 1000. hozzászólást abban minden benne van"
Egy lényeges dolog azért nincs benne:
A navi program és a content mappa készülékre történő felmásolása után nem elegendő csupán a sys.txt-vel gyökölni. Ezen felül az x820 "Beállítás\Nav mappa\Navigációs program választás" menüjében meg kell adni a bemásolt iGO.exe fájl elérési útvonalát, máskülönben nem működik!
Korábbi hozzászólásokból ítélve úgy érzem, ez utóbbi pár embernél ez kimaradt.
-
Karavik
veterán
válasz
PLaci58 #1823 üzenetére
"Azt tapasztaltam, ha bekapcsolás után várok 1-2 percet, akkor ledolgozza a magáét és megy rendesen."
Én a homokórázást nem tudom összefüggésbe hozni ezzel. Ma direkt úgy nyúztam a cuccot, hogy ki-be kapcsolgattam legalább 50x. Minden bekapcs után (reflexből) abban a pillanatban indítottam a GPS-t amikor megjelent a virtuális gombja, és semmi homokórázás egyszer sem. Tök happy voltam, hogy milyen fasza, nekem nem csinálja azt mint másoknak. Aztán nem sokkal később levittem a kocsiba, hogy megyek vele pár kört. Megvártam míg talál műholdat (nem tudatosan), utána indítottam a GPS-t és homokóra lett a végeredmény.
Szvsz random szerű, hogy mikor homokórázik és mikor nem. -
Karavik
veterán
Azt vettem észre, ha betöltéskor elkezd homokórázni (mintha lefagyna), de megbököm a kijelzőt valamelyik virtuális gombnál 3-4-szer (én pl. a jobbra nyilat szoktam), akkor rögvest visszatér belé az élet és szépen folytatja a munkát. Nem kell resetelni!
-
Karavik
veterán
Töltöttem le magyarországi fix és mibil traffipax speedcam adatbázist. A fájlnév minkettőnél azonos. Ha mindkét traffipax előrejelzőt átnevezve bemásolom a speedcams mapába, akkor elvileg az úgy működhet? Mindkettőről fogja szedni az adatokat, vagy egyszerre csak egy speedcam.txt-t lehet használni?
-
Karavik
veterán
válasz
Killerlaca #1778 üzenetére
Ha erre a verzióra gondolsz: iGO 8.3.2.97313 nekem is mindig újraindul. Nálam a letöltött fájl névben volt utalás, hogy ez egy PDA verzió. Valszeg kompatibilitási gondok lehetnek...
-
Karavik
veterán
válasz
kubupek #1771 üzenetére
...hát enyhén szólva rajtam is úrrá lett a pánik tegnap este, amikor ezt tapasztaltam. Azt hittem valamit elqrtam rajta, ezért ijedtemben éjjeli fél 12 körül még lementem kocsikázni a navival, de kint hál' istennek működött.
Biztos függ a vételi képesség az időjárási körülményektől is (legalább is remélem ez van a dolgok mögött) -
Karavik
veterán
Lehet hülye kérdés, de elképzelhető, hogy valami miatt meggyengült az x820 műholdvételi képessége? Azt vettem észre, hogy szobán belül, mindig ua. a helyen (PC asztalon, ablak mellett) kezdetben fél percen beleül talált műholdat bekapcs után, most meg egy napig is otthagyhatom akkor sincs kapcsolat. Most már utcára kell vele mennem, hogy műholdat fogjon...Mi történhetett??!!
-
Karavik
veterán
Ez az! Igazad van, konertálás után került rá. Most ellenőriztem pc-n. Tehát nem a navi ugrasztotta össze, hanem konvertáló program betett két oldalról fekete csíkokat, mergtartva ezáltal az original aspect ratio-t, és a csíkkal együtt adja ki a 480 pixel szélességet.
Viszont a 4:3 (1.33:1) káparányú filmeket a navi az ablakmérethez igazítja, széthúzza 16:9 (1.77:1) méretre. -
Karavik
veterán
Ne legyél már annyira korlátolt, mint a lépcső. Pont azt írtam, hogy az első kettőnél nincs sáv oldalt, pedig elvileg kellene lenni, mert azok kevésbé szélesek mint az x820 kijelzője (480x272). Ha egy képmegjelenítőn a kijelző effektív felbontásával megegyező a műsorforrás felbontása akkor ott nem kell sávnak lenni sehol.
-
Karavik
veterán
Ma próbálgattam a multimédiás képességeket is. Felmásoltam rá pár 720x540 és 1000x600 felbontású 25f/s sebességű és 320kb/s bitsűrűségű xvid.avi klipeket. Lejátssza teljes ablakban de kicsit szaggat. Ugyan ezeket átkonvertáltam a kijelző effektív felbontásának megfelelően 480x272 méretre. Így már nem szaggat, viszont ezeknél meg két oldalt fekete sávot tesz. Ebben a felbontásban ki kellene tölteni a teljes ablakot, nem?!
-
Karavik
veterán
válasz
jodamester #1728 üzenetére
Az sajnos nem oldódik meg vele.
Nekem még mindig a 2 soros sys.txt bejegyzéssel a legstabilabb, úgyhogy én visszatértem ehhez. (Ja és persze usb=Mass Storage beállítás). A crash fájlt jobban elviselem, mint a homokórázást... -
Karavik
veterán
Rájöttem hogy a "defaults" mappában lévő fájloknak mi a szerepe.
Alapértelmezettként beteszi a benzinkutakat látható POI-nak, távoli láthatóság beállítással. Ez annyit jelent, hogy 5km-es körzetben lévő benzinkutakat megjeleníti a térképen navigálás közben.
Szóval ez sem lehet a keretprogram része. Aki nem akarja ezt az alapértelmezett beállítást, az nyugodtan törölheti a defaults mappát. Tesztelve.
-
Karavik
veterán
Nekem azóta nem homokórázott, mióta a sys.txt-ből kivettem a content sort.
Így néz ki a sys.txt (ennyi az össz. bejegyzés):
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"Viszont azt vettem észre, ha sz USB-t mass storage-ról átállítom AS-re, egyből visszatér a homokórázás.
-
Karavik
veterán
válasz
Anti666 #1640 üzenetére
Hát bizony PC-n is kell takarítani a stabil működéshez. Szűz op. rendszeren kb. 2000 szükségtelen registry bejegyzés és kb. ugyanennyi szükségtelen fájl található, amik idővel még tovább gyűlnek és instabillá tehetik a rendszert.
Biztos a registry cleaner, junk file cleaner, smart uninstaller...stb. cleaner programokat is ügybuzgó lámák fejlesztették... -
Karavik
veterán
iGO8 mappán belül a defaults mappa megléte szükséges? Csak azért kérdem, mert vannak olyan elérhető változatok, amik tartalmazzák a defaults mappát és vannak olyanok is, amik nem. Kérdés, hogy a defaults mappa a keretprogram része vagy sem.
Ezek vannak benne alapból:
poi_visiblities.txt
queries.dat
user.upoi -
Karavik
veterán
Ha én előre tudom, hogy a BP Diamond belülről tök ua. mint x820, akkor én biztosan a BP-t választottam volna. Kizárólag az erősebb konfig miatt döntöttem x820 mellett, csak hát - mint utólag kiderült - sok internetes boltban tévesen gyengébb specifikációval látták el a BP Diamond-t . Ráadásul dupla memória, tartozék hálózati töltő és erősebb akksi lett volna ua. pénzért.
-
Karavik
veterán
BP Diamond-ot én is nézegettem, de elbizonytalanodtam vele kapcsolatban, mert a forgalmazóknál eléggé különböző a közzétett specifikáció.
Sok helyen ezzel a speckóval árulják:
32bit SiRFatlasIII AT640, 396MHz
Microsoft Windows CE 5.0 Core
1500 mAh Lithium-Ion beépítettValahol pedig ezzel:
Processzor: SiRFatlasIV, 64 bit RISC
Processzor sebesség: 500 MHz
Operációs rendszer: Microsoft Windows CE 6.0
Akkumulátor: 900 mAh, Li-Polymer -
Karavik
veterán
PC-s USB kapcsolat esetén nekem nem tölti fel rendesen az aksit. Direkt csatlakoztatva hagytam teljes éjszakán át, de csak félig kúszott fel a töltöttségi szint, ami kapcsolat bontás után kisvártatva le is redukálódik 0-ra némi nyomkorászás mellett. Pedig az akku szimbólum jelzi a töltést...
-
Karavik
veterán
válasz
snowdog #1523 üzenetére
Egyszer élünk, próba cseresznye
...csak bemásolon a speedcams20090703.txt fájlt a speedcam mappába és kész, vagy van még valami trükk ezen kívül hogy használható legyen?
Abban a mappában automatikusan generálódott egy SpeedcamUpdates.spud fájl, ez maradhat vagy törölni kell? -
Karavik
veterán
"Valóban gyorsabban indul a program a content sor nélkül, viszont a crash.txt ugyanúgy generálódik ua. a szöveggel"
Ugyan ez a tapasztalatom. Úgyhogy én maradok a content nélküli (2 soros) sys.txt fájltartalomnál.
Vannak olyan elérhető iGO8 szoftver verziók, amelyek mappájában megtalálhatók a következő fájlok is: NNGCxNav.dll, gpstmc.dll és iGOToday.dll
Enyémben ezek nincsenek benne. Nem lehet hogy ezek hiánya miatt van crash?
-
Karavik
veterán
válasz
Johnny70 #1524 üzenetére
"nála kellett a content sor is, előtte csak homokórázott és valami map.exe-t hiányolt a crash file-ban"
Nálam ez a dolog nem függ össze a content sor meglétével.
Tegnap végig a content sorral teszteltem a cuccot és bekapcs után minden esetben sokat homokórázott az iGO8 betöltésekor, és generálódott crash.text fájl az iGO8 mappán belül. Viszont érdekes, ha csak a programból lépek ki de nem kapcsolom ki a készüléket, majd újból futtatom az iGO-t, akkor tök gyorsan betöltődik homokórázás nélkül.
Most content sor nélkül próbálgatom, első bekapcs után gyorsan felállt a program (remélem így is marad).
Bemásolom a crash.txt tartalmát hátha valaki ebből rájön mi okozhatta az ütközést:
------------------ Crash Log Begin -------------------
Current System time: "2009-07-18 12:15:54"
Build: 8.3.2.92992 Built @ Jun 8 2009 - 12:27:43Memory Stats:
FreeMemory: 26 MB, 608 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 32 MB, 56 KB, 0 B
MaxMemory: 132 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 4 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 731 KB, 72 B
GarbageSize: 0 MB, 731 KB, 72 B--------------------------------------------------------------------------
Process Name PID BaseAddr ParentPID PrioBase
--------------------------------------------------------------------------
iGO8.exe 0x072b0002 0x00010000 0x00000000 0x00000003
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Modules Name BaseAddr BaseSize
--------------------------------------------------
toolhelp.dll 0x40130000 0x00006000
coredll.dll 0x40010000 0x000a7000
fpcrt.dll 0x400d0000 0x00012000
oleaut32.dll 0x40590000 0x00031000
ole32.dll 0x40550000 0x0002f000
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Threads TID BasePrio DeltaPrio
--------------------------------------------------------------
0x072c0002 251 0
--------------------------------------------------------------Exception: 0xc0000005
At address: 0x000161a4
Access violation reading address: 0xd1dc0001
0x000161a4 (A)WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\iGO8\iGO8.map not found):
0x400291f8 (A)
0x005fc848 (A)
0x005fc764 (A)
0x005fbbb4 (A)
0x005fbcb0 (A)
0x001a6690 (A)
0x000850c8 (A)
0x40076ca0 (A)
0x400580e4 (A)
0x400522b4 (A)
0x4002a48c (A)
0x4002a77c (A)
0x400523b4 (A)
0x000161a4 (A)
0x00015cd4 (A)
0x00015c1c (A)
0x000141e8 (A)
0x0008507c (A)
0x000854c0 (A)
0x001a5bf8 (A)
0x001a3868 (A)
0x001a4714 (A)
0x00484488 (A)
0x00486f50 (A)
0x00486e68 (A)
0x00492ea0 (A)
0x00490340 (A)
0x001a956c (A)
0x00476638 (A)
0x000a4eac (A)
0x0009cdec (A)
0x000636d4 (A)
0x00063748 (A)
0x000a212c (A)
0x000a4f38 (A)
0x000a5f48 (A)
0x001ac860 (A)
0x001a60b0 (A)
0x001a6604 (A)
0x0061fa40 (A)
0x4003c124 (A)Global status:
bInFocus: 1
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos: (0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)------------------- Crash Log End --------------------
-
Karavik
veterán
Megvan a legfrissebb speedcams EU adatbázis (2009-07-03) 63000 bejegyzett radar hellyel. Érdemes ezt feltenni a gépre, vagy ez már nagyon belassítaná a navi működését?
-
Karavik
veterán
Hali,
nem bírtam kivárni az x820BT megjelenését, úgyhogy szert tettem én is egy BT nélküli típusra. Első csupasz (sw nélküli) navim, ezért aggódtam kicsit a szoftveres "sufnyituningtól", de megoldottam! Köszönöm a segítő hozzászólóknak.Immáron iGO8 v8.3.2.93112 fut a gépen 4GB MicroSDHC-ről, és simán elindult mindenféle hibaüzenet nélkül, így nem is kellett törölni semmit a .zip fájlokból sem.
Kipróbáltam viszont az előző iGO8 verziót is (v8.3.2.91972) ezzel már nálam is jelentkezett a szokásos FFUI ERROR hibaüzenet betöltéskor, ezért ajánlom mindenkinek a frissebbet feltolni.
sys.txt nálam csupán csak 3 sorból áll (sztem nem is kell jobban bonyolítani):
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"
content="SDMMC\iGO8\content"Leteszteltem rendesen, több mint 600 km-t toltam vele a ami napon. Nincs olyan hibája amivel ne lehetne együtt élni. Vannak apróbb dolgok (lehetne hangosabb, nagyobb fényerő, bikább akksi hálózati töltő) de ki nem sz.rja le ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest