- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olutin
csendes tag
Sziasztok !
Ugyan erre a cinikus megjegyzésre " Gondolom Ferrarit is adjanak 5.000Ft-ért, mert azt bírod megfizetni nem? " nem akartam válaszolni de ha már írok máshoz, akkor már megválaszolom ezt is.
Nem ,nem kell , hogy adjanak Ferrarit 5.000-ért de azt elvárnám , hogy korrektül áljanak a hazai felhasználókhoz is, ne csak a külföldiekhez. És valjuk be, hogy a költségei a full programnak 10 - 15 ezer Ft-nál / db nem igen lehet több. És mielőtt páran megtámandnátok ...ezt a játék árak alapján gondolom mert ,hogy a több 10 millió dolláros játékokat is ilyen áron adják.
Bog Így utólag is kösz a cikket, elég korrekt lett.
Csak halkan jegyzem meg , hogy a rémhír terjesztése is bűncselekmény.
Mellesleg , bár velem szerencsére nem történt ilyen de az itt elhangzottakból ugy vettem ki , hogy voltak olyanok akik megvették az ájgót kügyüvel együt legálisan . És egy idő után mégis megszünt a támogatásuk, mert az nng összeveszett a forgalmazóval.
1: attól , hogy ők összevesztek az etikus az lett volna ha a frissítéseket továbra is megkapják a felhasználók. MÍg ki nem fut az a széria...
2: mi a garancia , hogy nem történik meg ugyanez azokkal a "10%" - kaldrágább kütyükkel ?
És már ne haragudjatok meg de ez a feljelentősdi olyan gyerekes - jaj ovonéni nem én kapom a nagyobb szeletet a tortából....
Amúgy az tény ,hogy ,ha az üzletpolitikai korrektségnek nem is, de a feljelentgetéseknek nagy hagyománya van nálunk.... -
snowdog
veterán
Az N800 engem is érdekelne, mármint a ROM.
Tudom hogy neked nincs, csak hangosan gondolkodom. Ugyanis van egy ilyen gépem, ami jelenleg beteg, éppen műtik. Az is lehet, hogy műtét közben meghal, és nem lesz tovább ilyen verzióm. Ezt most még nem tudom.
De egy tartalék ROM sohasem árt. Kiindulván az N770BT-s korszakomból, meg a válalkozó kedvemből. Bár azóta sokat tanultam, és már a BT Azure is megúszta a sok kísérletezést. Most az N800-an a sor. Tehát jobb az óvatosság.
-
Orizen
csendes tag
válasz
snowdog #3894 üzenetére
Nekem 770-es van, kollégáimnak van x820. Verziószámot most nem tudok mondani. De ha kell igen, van itt x820, meg BT, meg n800 is. Ha jól tudom, az egyik épp a 60000. customer, még külön ajándékcsomagot is kapott
Wayteq-es matrica, Wayteq-es autóillatosító, baseball sapka meg ilyenek
-
snowdog
veterán
Orizen
Neked jelenleg milyen ROM verzió van a gépeden? Meg tudnád nézni a gépen?Ez akkor jó lesz húsvétkor?
Csak akkor, ha majd a nyuszi hozza!
Ez egyébként most milyen, sima, vagy BT-s?
Az N770-nél BT-s volt, de fel lehetett tenni a sima gépre is. Ennél még nem tudom a választ.
-
snowdog
veterán
válasz
snowdog #3890 üzenetére
A honlapon a jobb felső sarokban át lehet váltani angol nyelvre.
Fogalmam sincs, nem tudom kipróbálni. Ugyanis nics ilyen gépem, és ha lenne, most akkor sem tenném fel rá.
CSAK azoknak ajánlom a letöltést, és a telepítést, akiknek már nincs vesztenivalójuk. Vagyis a gépük már csak egy papírnehezék. Senki se tegye fel egy jól működő gépre!
-
Orizen
csendes tag
Kösz, sohasem szerettem ezeket a kandzsikat, de úgynézki már csorog
Ez egyébként most milyen, sima, vagy BT-s?
-
snowdog
veterán
A file letöltése:
1. elmész a [link] oldalra,
2. letöltöd a Raysourece programot [link] majd telepíted (megtettem, nem vírusos),
3. elindítod a Raysourece-t, majd visszamész az első pontban található linkre,
4. megnyomod a Raysourece gombot.Arra most nem emlékszem hogy azonnal elindul a letöltés (bár ez rémlik), vagy a kliensben meg kell nyomni a zöld indítás gombot.
-
Orizen
csendes tag
RÍM-es kollégát megkérhetném arra, tegye ki vmi elérhető link-re ezt a szóban forgót, a kínaiaktól nekem nem sikerült leleechelni
Bejön 4 db kard és vmi hotmail-es reget kér
-
Schaf
tag
válasz
ATM_automata #3877 üzenetére
EMBEREK!
Mi a bánatós lószerszámot lovagoltok már ezen az iconX témán. Legyen már kedves valaki egy linket betenni, amiben én akárhol is ódákat zengtem akár a G400-ról, akár a G300-ról.
Vagy akár csak azt állítottam, hogy a vas jobb, mint bármi a piacon...Vagy egyszerűen a Luissimóhoz hasonló warezhuszárok elterjesztették ezt a hülyeséget és máris mindenki készpénznek veszi? A szoftveres részére van rálátásom, mert volt hozzá közöm, de ennyi.
Vajon melyik forgalmazónak az érdeke, hogy hiteltelenné tegye a mondandómat?
Na mindegy, holnap futunk egy kört a hivataloknál... ha mást nem ezt elérték az egy IP-ről jövő userek. Öntsünk tiszta vodkát a pohárba,
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nos, eljött az idő, takarítunk. Snowdognál a pont.
-
ATM_automata
őstag
Szerintem lassan le kéne zárni a jogi dolgokat ezen a fórumon, mert a kutyát nem érdekli. Kaptam 70 mailt 2 óra alatt az új hozzászólásokról amikben semmi sincs a készülékről, csak a hülység megy...hazudok volt egy link, hogy egy kínai oldalról, amit megnézve több infóhoz jutottam még kínai nyelven is, mint itt az elmúlt hét postjait olvasva....
Hogy milyen a készülék, azt mindenki el tudja dönteni, mér egy ideje kinn van, használjuk, nem több a szar közte, mint pl az iconXg400-ból, amiből láttam olyat, amit ha betettek az autós karba megszűnt érzékelni a kijelzőjét és a szerviz kicserélte egy olyanra, ami meg nem fogta a műhold jelet.....szóval mindenben van szar és jó is.
Az NNG témát megint csak kipipáltuk, hagyni kéne már pihengetni.
Örülnék neki, ha végre olyan postokat olvashatnék, hogy hogyan lehet a készüléket moddolni, meg ki mit tudott rajta elindítani stb...a jogi izéket meg mindenki tartsa meg magának. A gyártó majd szól, ha nem tetszik neki valami, az NNG is megtette.
Písz.
-
snowdog
veterán
No akkor adjuk össze az eddigieket:
1. lopni nem szabad sem kicsiben, sem nagyban,
2. olcsó húsnak híg a leve, ezt mindenki tudja, az is aki ilyen gépet vesz, de ha meg megveszi, akkor bevállalja,
3. több ezren használnak nagy megelégedettséggel Wayteq gépeket, őket nem fogja izgatni ez a szócsata,
4. ha az egyszerű vásárlót nézzük, akkor nekik valóban nem kell ezekkel a céges belügyekkel foglalkozni, bemegy egy üzletbe, vesz egy gépet, ami neki tetszik, meg úgy gondolja megéri az árát, fizet, kéri a számlát, a garlevelet, és ezzel a részéről teljesen rendben van a dolog, a többi nem rá tartozik,
5, végül a garancia, addíg amíg a garjegyre, meg a számlára rá van írva, hogy érvényes 1 évig, és a cég már jó ideje működik, megtalálható, esetleg az ügyfél már máskor is kapcsolatba került velü (gondolok pl. a gyorsboltra) akkor szerintem ezen sem kell sokat aggódni.A többi meg legyen a cégek belügye. Csak egyet kérek, ne itt tárgyalják ki. Tegyék ezt borvacsorákon, szállodákban, tengerparton, vagy ahol csak akarják. Ez a fórum had maradjon meg azoknak, akik tényleg a gép kezelése miatt jönnek ide!
-
PLaci58
addikt
Csak azt próbáltam jelezni, hogy a trükköket minden cég igyekszik megjátszani. Vagy bejön vagy nem. Nem hiszem, hogy ezeket pont nekem kéne itt előadni, hiszen a forgalmazók, importőrök ezeket jobban ismerik.
Tudok olyan cégről amelyik megbukott és most legális minimál igoval forgalmazza a készülékeit is így is megy nekik a bolt. NNG csendbe van mert mégiscsak sikerült eladni egy csomó hologrammos kártyát.
-
hojos
aktív tag
Na most már tuti az alvás.
Jé éjszakát emberek.
Talán holnap visszatér minden a rendes kerékvágásba. -
Orizen
csendes tag
mi közöm van nekem ahhoz, hogy egyes nagykerek trükközéseit a kereskedők és rajtuk keresztül a vevők szívják meg?
Ha miattad megemelik a wayteq pna-k árát, azt többen megszívják, megszívja a wayteq, mert kevesebbet fog eladni, mert az eddigi 23 helyett lehet hogy 27 lesz, a BT meg 32. Te pedig boldog lehetsz, mert az eddigi 1 db ikonx helyett eladhatsz már 5-öt is talán.
Egyébként engem ez nem érint, mert mint említettem már van GPS-em, N770 és még sokáig meglesz!
-
PLaci58
addikt
Mellesleg megint sok dologban van igazad, és igen, jót tenne a piacnak, ha szépen feljelentene mindenki mindenkit és kihullana a férgese. Rögtön más lenne a helyzet
Ha a piac az eladót jelenti, akkor természetesen jó lenne, de ha a vevő is a piacon van, annak is jó lenne?
Mindenki tudja, hogy a 2 GB Flash alapvetően nem MP3 tárolására szolgál ezeknél a készülékeknélMinden adathordozónál megfizettetik velünk a jogdíjat, még akkor is, ha a saját fényképeimet, videoimat tárolom rajta.
A VPOP meg nagyon jó fogásokat csinál. Most vagy jók a nyomozóik vagy gyakran csörög a telefonjuk -
Schaf
tag
Nekem?
Mi közöm volt ahhoz, amikor az NNG a dobozos termékkel trükközött? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy neked nem tellik GPS-re?
Vagy nem jobb lett volna nekem a Bog által említett vacsin telezabálni magam és bólogatni, meg segget nyalni, mint oly sokan a kollégák közül?
Vagy mi közöm van nekem ahhoz, hogy egyes nagykerek trükközéseit a kereskedők és rajtuk keresztül a vevők szívják meg?...hát igen.. érdekes kérdés. Jobb lenne leszarni, ahogy teszik ezt sokan ebben az országban. Gondolom attól jönne rendbe minden.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
PLaci58 #3841 üzenetére
Te vitán felül állsz, tudod jól
Mellesleg megint sok dologban van igazad, és igen, jót tenne a piacnak, ha szépen feljelentene mindenki mindenkit és kihullana a férgese. Rögtön más lenne a helyzet
Egyébként az van, hogy mindenki vérmérséklete szerint megy neki a konkurenciának. Szakmai lapok is támadtak egymásra (Mobilkor-Terminal-Mobilport), nem lett épp jó vége, én pedig élből ugrok akkor, ha a saját cikkeimet máshol látom engedély nélkül.
Hosszan lehetne azon vitatkozni, hogy egy kereskedőnek / forgalmazónak mennyire kell gyanakvónak lennie egy nagy adag szállítmány átvételekor. Ám tény, hogy ha a VPOP olyan cuccot talál, ahol a szoftver eredete nem igazolható, akkor azt jól elveszi, a kereskedőt/forgalmazót pedig eljárás alá vonja. Lásd hamis iGO8 dzsunka cuccokon.
-
PLaci58
addikt
Az én IP-m azt hiszem még nem szerepelt ebben a vitában
Egyébként mivel biztosan itt van az ATComp képviselője is (tuti értesítette a megfelelő ember), jelzem, hogy holnap "első dolgom lesz" az Artijust-tal, és a vámhivatallal lejátszani, hogy akkor most rendben van-e minden a készülék körül. Gondolom ezt senki nem bánja, hiszen nekem, mint kereskedőnek ez kötelességem is.
Ez a holnap "első dolgom lesz" . Csak kérdeznék párat.
1, Ez minden kereskedő kötelessége, hogy feljelentgesse a konkurenciát?
2, Meg kéne nézni, hogy a forgalmazott készülékek rendben vannak-e, mert akkor mehetnek a feljelentgetések a másik irányból is.
(Iconx G300: Wince matrica, RAM, ROM, visszahívták a hibás szériát?)
(A410: be van fizetve a 2 GB belső memória után a szerzői jogdíj?; visszahívták az első szériát, merthogy elég gyorsan megváltozott rajta a program?)
3, Utána nézett valaki Kínában, hogy az itt emlegetett "lopott romok" hogyan kerülnek a készülékekre?
Annyira nem nézem gyenge cégnek a YF-et, hogy hagyná, hogy ilyen mennyiségben kerüljenek a tőlük "lopott romok" a PNA-kra. Ráadásul szerintem a HW-t is ők gyártják, hiszen ezek a készülékek az ő kinálatukban (is) szerepelnek. Mintha láttam volna 1x egy videót a gyártásról.
Tudomásul kell venni, hogy ezeket a termékeket a Kínai gyártók rásózzák a világra, vagy kínai cégeken, kereskedőkön keresztül vagy eladják más forgalmazóknak. Mivel egy szalagról jönnek le, ezért nem sok értelme van egyiket jobbnak, másikat rosszabbnak titulálni. Az, hogy milyen szoftver és hol kerül rá, az egy más dolog, de szerintem a shellt is Kínában teszik rá, itthon legfeljebb a honosítását végzik ha gond van vele. -
hojos
aktív tag
Igaz, hogy azt írtam, hogy nem érdemes a dologgal foglalkozni, de...
Mondja már meg legyen szives valaki, hogy mit tehet ez ellen egy átlag ember aki elment a hivatalos üzletbe. Hivatalos számlával megvette a készüléket garanciával. Észre veszi, hogy nem működik helyesen a számológép. Keres egy fórumot ahol másoknak is előjött a hiba.
Olvasgat, majd egy idő után a ROM és RAM erdőben elveszíti a fonalat.
Lehet, hogy el kell menni aludni. Holnap felkelni és használni a készüléket. Ha végképp megáll (vagy ilyenek) fájjon a fejünk akkor.
Addig pedig nyúzzuk ezerrel. -
Bog
HÁZIGAZDA
Az az írás arról szól, hogy jellemzően hogyan lehet kiszúrni a nem tiszta forrásból származó ROM-okat. Érdekes módon pont ez a jellegzetesség bukkan fel néhány felhasználó más típusú eszközénél is (többek között WayteQ), amely továbbra sem bizonyít semmit, maximum felkelti a témában jártas felhasználók gyanakvását, amelynek hangot adnak. Ennyi történt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem haver. Életünkben beszéltünk össze-vissza két mondatot, amiben benne van a köszönés is. Végighallgattam egyszer, ahogyan megmondja a frankót a Mio vezérkarnak, olvastam az írásait és azt is tudom, hogy mennyi helyen tenyerelt bele a szaros palacsintába. Néha lukra fut ő is.
Mint ahogyan azt pont olvashattad, a megfelelő lépéseket megteszi.
A véleménynyilvánítás szabad, eddig is az volt. Ha szerinte egy eszköz szar, akkor azt megírhatja, te is megteheted és még millióegy júzer SE, Nokia és Samsung telefonok kapcsán, meg is teszik nap mint nap. Néha szembeszállva a tényekkel (Innov8 vs. Satio), de ez az ő privát véleményük.
Nem kell a WayteQ-nek cáfolnia. Nem kötelező. Csak egy lehetőség. Sok cég, sokszor élt már ezzel (pl ASUS). Azt viszont nem tartom szerencsésnek, ha mezei júzernek adják ki magukat, s így próbálnak igazságot szerezni. De ez is az ő dolguk.
-
Schaf
tag
Vedd már a fáradtságot wazze, hogy legalább elolvasod miről beszélünk, mielőtt hozzászólsz... szánalmas amikor valaki hajtogatja a magáét, miközben alap dolgokkal nincs tisztában..
Olvastad a téma hazai egyik legnagyobb szakértőének cikkét a témában? Aki kvázi hetek óta írogatja, hogy bezony hamarosan előfordulhat ez néhány készüléken.. és mit ad isten, X ezer db kattintás után ez a kis érdekesség megjelenik a Wayteq készülékeknél.
Szerintem fogalmad nincs miről beszélünk, csak hozzászólsz és gyenge tereléssel próbálod a témát elbagatelizálni.
-
Barnaa
csendes tag
Ha jól értem, schaf állít valamit, amire nincs bizonyíték (húsvéti tojások) az okés, pusztán mert haver? De most komolyan, teóriákat kellene cáfolniuk a wayteqeseknek? Ha gond van a cuccal schaf bátyó írjon meg egy feljelentést azt kész.
Akkor ha most ideírom, hogy a Garminon lesz húsvéti toji és március 15-től nem megy a magyar térkép, akkor gárminéknak cáfolniuk kell?
-
Schaf
tag
Én speciel érdekesnek találom. Ahogyan azt is, hogy a Schaf ellen támadók egy része ugyanazon IP-ről jön, jellemzően az újonnan felbukkant júzerek.
Az a helyzet, hogy ez sejthető.. minden fórumon így van. Csak ezek a userek azt felejtik el, hogy a legtöbb fórumüzemeltető ismeri egymást és bizony vagyunk már páran, akik a cégek szócsöveit már IP alapján ismerjük. Éppen ezért mindig csak vigyorgok a fika nickek megjelenésén egy-egy ilyen témában..."...hogy Schaf stílusa milyen. Mellesleg élőben nagyobbat üt, én ott voltam, amikor valami borvacsorán szépen kiosztotta a komplett Mio managementet az új Moov széria megjelenése után..."
...és mennyi idővel utánam is jött rá a magyar user, hogy átb....-ták? ...pedig akkor is jó előre szóltam. Mint az iGO8 dobozosnál.
Egyébként mivel biztosan itt van az ATComp képviselője is (tuti értesítette a megfelelő ember), jelzem, hogy holnap "első dolgom lesz" az Artijust-tal, és a vámhivatallal lejátszani, hogy akkor most rendben van-e minden a készülék körül. Gondolom ezt senki nem bánja, hiszen nekem, mint kereskedőnek ez kötelességem is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nyugi, követem az eseményeket. Én speciel érdekesnek találom. Ahogyan azt is, hogy a Schaf ellen támadók egy része ugyanazon IP-ről jön, jellemzően az újonnan felbukkant júzerek. A magam részéről azt várom, hogy a WayteQ is megjelenik a fórumon és tételesen cáfolja az eddigi vádakat. Az easteregg pedig igencsak érdekes téma, ez ráadásul nem is Schaf fejéből pattant ki, hanem hbk írását linkelte, akinél mondjuk kevesebben vágják jobban a témát.
Ez a történet éppen eléggé szól a WayteQ készülékről megítélésem szerint. Akkor bezzeg senki sem pampogott, amikor iGO hekkelésről volt szó, ami viszont nem létezhetne ebben a témában, you know.
btw: az iconX G400 egy haveromnál is beadta a kulcsot, ha rásütött a nap- Ugrált a kép, az iGO meg eltervezett a susnyásba, úgyhogy azt is bőven lehet fikázni (huhú, és az első iconX-nél milyen fikahegy volt sok helyen, hogy behazudták a RAM méretet, bezzeg most valahogy mindenki tojik rá, hogy a WayteQ kütyük egy részénél csak feleakkora RAM-ot kapsz).
Ha én WayteQ lennék, akkor most szépen idejönnék, megmondanám, hogy én vagyok a WayteQ és nem álcáznám magam mezei felhasználónak, aki hol tudja, hogy mi az a ROM, hol fogalma sincs róla, szépen hoznék tényeket és érveket, aztán lehet szakmai vitát folytatni, miközben a személyeskedést szépen kigyomlálom. Szerintem így fair, függetlenül attól, hogy Schaf stílusa milyen. Mellesleg élőben nagyobbat üt, én ott voltam, amikor valami borvacsorán szépen kiosztotta a komplett Mio managementet az új Moov széria megjelenése után.
Itt most az a helyzet, hogy írogat valaki, aki véletlenül eléggé benne van a témában. Lehet, hogy egy része marhaság, lehet, hogy feltételezés, miközben sok szempontból baromira igaza van. Lehet őt szakmai érvekkel megcáfolni, az nyilván nehezebb, mint rálegyinteni, hogy engem nem zavar, ha nem jogtiszta a WinCE a gépen, ami még ettől simán lehet jogtiszta, csak éppen ezzel az ember nem cáfol semmit, hanem leszarja, miközben ez azért egyáltalán nem mindegy.
Úgyhogy megnyugodhat mindenki, ha nagyon elfajul a téma, akkor majd takarítok.
-
Orizen
csendes tag
Látod Schaf, vkinek már sikerült bogarat ültetned a fejébe, gratulálok. Én személy szerint nagy ívből tennék az esetleg vmelyik verzióban rosszul működő calc.exe-re. LOL.
-
hojos
aktív tag
Megnéztem a Wayteq oldalt. Csupa ismeretlen szaki (Mobilarena,Technet,PC World) tesztje alapján írtak jókat róla.
Ennek a vitának egyszerű a megoldása. E-mail a Wayteq-nek és megkérdezem, hogy mi lehet a gond a számológéppel és mit reagálnak a cikkre.
Ha válaszolnak közkincsé teszem.
Ennyit érdemel az ügy, nem többet.
Ja még egy kérdés ?Schaf ! Neked milyen készüléked van ? Csak nem X820 és azért vagy ezen a fórumon. Nem a cikk megjelenése óta irogatsz itt.
-
devergo135
csendes tag
Csak csendben jegyzem meg, illetve kérdezem az illetékestől, hogy support nélküli iconx-et árulni nem ütközik valamilyen jogszabályba?
-
tomi07
tag
Tudod több mint egy éve vettem a wayteq 720-ast, ami azóta is hibátlanul működik. Hosszú ideig igo-t majd amigot használtam, de már egy ideje jogtiszta sygicem van. A lenézett olcsó gépemmel soha semmi gondom nem volt!
Egyik ismerősöm vásárolt egy iconix g310-et /lehet, hogy pont tőled, mert Veszprém megyei/. A nyár számára egy folyamatos szívás volt, mert a szélvédőn keresztül ahogy a nap rásütött a gépre az azonnal akadozni kezdett! A gépen hiába volt jogtiszta az igo a hiba folyamatosan jelen volt!
Ezek után meggondolandó, hogy mi köze van az nng támogatásának a hardver minőségéhez?
Azért mert valaki megvette a licenszet még nem lett jobb a gépe és fordítva!
Azért mert te nem árusítod még nem lett rossz a gép!
Ha nem használod miért húzod le?
Talán csak az fáj, hogy ezt veszik amikor az neked csak konkurencia?
Hát ez van, hálistennek szabadverseny van a vevők kegyeiért! -
Barnaa
csendes tag
Itt előbb volt a tojás, mint a tyúk.
Valóban illendő lenne legalább a hibát megvárni.
Valakinek márkaundorból táplálkozik a fantáziája.
Ez egy fórum, konkrét dolgokról kéne hogy szóljon és nem feltételezésekről. Ha hiba van húzzuk le, írjuk meg, szedjük szét, de feltételezésre ne alapozzunk, mert pusztán ellenérzésünk van egy márka iránt.
MODERÁTOR! VÉLEMÉNY? HAHÓ BOG BÁCSI!
-
Orizen
csendes tag
Nem tudom milyen fogalomzavarban szenvedsz, de nálam a "jó berendezés" fogalom sok mindenre ráillik, de nem egy olyan eszközre, amit toldozni-foldozni kell, hogy tudja azt, amit elvárnak tőle.
Mit kellene foltozni az n770-en? Tökéletesen megy rajta körülbelül majdnem 100 darab program, telepítés, beállítás nélkül. Na jó, talán 30-hoz be kell állítani a GAPI-t, amit be lehet, könnyedén.
Lehet, hogy több PNA-t láttál mint én, de azt a hülyeséget azért itt ne szónokold, hogy a 770 egy szar készülék, mert egyrész körülbelül 2000 ember röhög ki, az első pillanatban, meg kb. 20-an fognak válaszolni rá, hogy nem így van.
Egyébként meg egyszerűen meg kell nézni az n770 topik temérdek HSZ-einek a számát, szerintem az mindent elárul.
Az ilyen emberek pedig már eleve belekalkulálják, hogy ha olcsóbb, akkor lehet vele gond, de még mindig megéri majd javítani.. és emiatt kalkulálnak némi utólagos plusz összeggel..
Semmit sem kellett több mint fél éve ráköltenem, 1 Ft-os sem. Tökéletesen üzemel, pedig elég sokat használom.
Van ROM-od a Wayteq N700-hoz? :-))))) Tudod mért van? Én tudom... és éppen ezért tudom, hogy az 800-820 szériához nem valószínű, hogy mostanában lesz.
Nem tudom miért van, de te mivel annyira mindent tudsz, még az lcp asztalánál is ott ültél, biztosan elmondod nekünk. Annyira kíváncsi vagyok...
-
Luissimo
veterán
Figyeljetek, ha szóbaálltok vele, akkor elérte célját !!
Hagyjátok reakcio nélkül, nézzetek rajta keresztül és akkor nincs táptalaja az elhintett méregnek !!
Hagyfőjjön a saját levében !!
Keserű a csokoládé, savanyú a szőlő, dögöljönmeg a szomszéd tehene is effektus van nála!!Szánalmas vergődés...
-
Moon70
tag
Schaff, hány forumtopicot csukattál ezidáig be? Van olyan érzésem, hogy ide is azért jöttél, hogy ezt a célod elérd.
Remélem most nem jön össze ! -
Orizen
csendes tag
..."húsvéti tojás"-ok egyikének aktiválódásával, amely a ROM másolását "idegen" készülékre lenne hivatott megakadályozni. (Értsd a lopott ROM használatát akadályozza)
Nekem, mint egyszerű végfelhasználónak, mi közöm hozzá, hogy a kínai Wayteq hogyan, milyen módon szerezte a, hogy is fogalmtztad, valami RíM vagy ROM, egyáltalán mi az?
Kell azt nekem tudnom? Nem. Benne van a készülékben, én ezt a készüléket a Bp, Dohány u. XY üzletben vettem, számlával gari papírral, 1 évvel. A német autógyártók is lopnak a japánoktól design-t, mert nélkülök csupa unalmas autókat tudnának csak készíteni 1000 évig, a cégek van úgy hogy egymástól lopnak ezt azt, nekem mi közöm hozzá?
A 3 vihogó modul az olyanoknak szól, mint te is, akik vélhetően érintettek a témában, de fogalmuk nincs hogyan lettek megvezetve. Persze az NNG ellen, vagy a Mio ellen össznépi felháborodást kelt a sok vevő...
Nincsen semmilyen megvezetésről szó, semmilyen általad tojásnak nevezett akármit senki sem tapasztalt még. Az NNG szerintem meg is érdemli hogy szídják, több ezer embert cserben hagyott M.-on. Egyébként meg n770BT-m van, érdekes mód lassan 1 éve nem jött még a húsvéti nokedli, lehet hogy 2012-ben fog?
Jaaa.. hogy nem vevők vagyunk, hanem Wayteq forgalmazók, akinek ott a polcán a sok kütyü iGO-val? Meg a csomagtartóban?
Nem tudom kinek a nevében beszélsz, én 1 db n770BT boldog tulajdonosa vagyok és örülök, hogy ezt a gépet választottam jó fél éve, mert egy nagyszerű készülék és drukkolok a 820BT-nek is. Az hogy te nem tudsz esetleg eladni, vagy csak kevesebb egyéb más készüléket, az a te problémád, emiatt nem itt kellene sírni. Egyébként meg nem vagyok benne biztos, hogy ezért a wayteq-ek kellene igazán okolnod.
a kereskedők marhán nem tudják, hogy a készülékenkénti 3200 Ft-ot állam bácsi bizony be fogja rajtuk hajtani év végén
Lényegében a Wayteq ezt nem tette bele a nagyker árba? A Garmin meg stb meg beletette? Érdekességnek végül is az, de nekem mint végfelhasználónak ehhez sincs közöm, rajtam/rajtunk már biztosan nem fogja állambácsi ezt behajtani.
-
snowdog
veterán
Ezen a fórumon személyeskedésnek helye nincs, lásd alapelvek.
Én megnéztem az alapelveket:
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat."Azért ez másról is szól, mint csak a személyeskedés tíltásáról. Mondjuk érdekes az utolsó része is.
-
Barnaa
csendes tag
De lehet, sőt biztos.
Ma elmentem az eDigitalba és megnéztem egy x820-at és egy bt-t, jól működik a számológép. Na puff, ezek szerint a probléma megoldva.Szerintem hívd fel reggel wateqéket, biztos tudják a megoldást.
Schaf aligha tud segíteni, ahogy olvastam wayteq-et nem árul, iconX-es kérdéssel, viszont bátran.
-
Schaf
tag
válasz
Gabriell1974 #3799 üzenetére
Mert warez iGO-t használsz... azért.
-
snowdog
veterán
Csak halkan kérdezem mert nem értem, tényleg szét akarjátok offolni ezt a topikot?
Ehhez miért nincs egy-két szava a Moderátornak?
-
Schaf
tag
Nem tudom milyen fogalomzavarban szenvedsz, de nálam a "jó berendezés" fogalom sok mindenre ráillik, de nem egy olyan eszközre, amit toldozni-foldozni kell, hogy tudja azt, amit elvárnak tőle.
De zárjuk le a vitát, nyugodtan használd egészséggel a Wayteq kütyüdet. Meg az is, aki úgy gondolja megveszi... hiszen ahogy a cikkben is írtam, mindegy, csak olcsó legyen.
Az ilyen emberek pedig már eleve belekalkulálják, hogy ha olcsóbb, akkor lehet vele gond, de még mindig megéri majd javítani.. és emiatt kalkulálnak némi utólagos plusz összeggel... a probléma ott van, hogy ennyiért már kapott volna megfelelően tiszta körülmények között forgalmazott készüléket is.Van ROM-od a Wayteq N700-hoz? :-))))) Tudod mért van? Én tudom... és éppen ezért tudom, hogy az 800-820 szériához nem valószínű, hogy mostanában lesz.
-
Orizen
csendes tag
nem csodálkoznék, ha a több fórumba betett ugyanazon írásodért szankcionálnának
Aki több topic-ba is berakta ugyanazt az írást, az először te voltál: ugrás ide.
-
hojos
aktív tag
Helló Schaf !
Mivel engem is érint a dolog, mármint az X820 számológép hiba, laikus kérdésem lenne hozzád.
Nem lehet egyszerű szoftver hiba ? Nem lehet, hogy ebből a készülékből túl sok fogyott és a cíkk írója(írói) nem örül (örülnek) ennek ? Én olvastam olyan cikkeket is ahol teljesen korrektnek tűnő írásban, nagyon is jókat írtak a készülékről ! Többek azokra a cikkekre hallgatva vettem ilyen PNA-t. Most akkor kinek higgyek ? Rosszul döntöttem ? Mit tegyek ? Vigyem vissza és kérjem a javítást ?Várom hiteles, szakmai véleményed.
-
Schaf
tag
Mivel ma egész nap olvasgattál látom sok minden felett szemet hunysz, vagy egyszerűen nem érdekel, mert nem illene bele a képbe, amit ki szeretnél alakítani...
Ne keverjük össze egy alkalmazás hibáját a ROM-ba szándékosan beletett "húsvéti tojás"-ok egyikének aktiválódásával, amely a ROM másolását "idegen" készülékre lenne hivatott megakadályozni. (Értsd a lopott ROM használatát akadályozza)
A 3 vihogó modul az olyanoknak szól, mint te is, akik vélhetően érintettek a témában, de fogalmuk nincs hogyan lettek megvezetve. Persze az NNG ellen, vagy a Mio ellen össznépi felháborodást kelt a sok vevő...
Mért nem most tetszenek reklamálni? Most, hogy kiderült gond lehet?? Jaaa.. hogy nem vevők vagyunk, hanem Wayteq forgalmazók, akinek ott a polcán a sok kütyü iGO-val? Meg a csomagtartóban? Hát persze, hogy rossz üzlet lenne most mindent visszavenni, vagy nem eladni ami még van...
De mást mondok.. a kereskedők marhán nem tudják, hogy a készülékenkénti 3200 Ft-ot állam bácsi bizony be fogja rajtuk hajtani év végén, a forgalmazó pedig szét fogja tárni a kezét, mondván az, hogy a kereskedők nem tudták, hogy ez a törvényi előírás, az nem az ő dolga... no akkor majd azt is megnézem ők hová mennek panaszra.
-
Orizen
csendes tag
Megnézem hogy fogod gariba javíttatni, ha nem tudod bizonyítani, hogy nem miattad ment tönkre, vagy ha mondjuk januártól sehol sem lesz aki eladta neked.
Gondolom azt elárulhatom, hogy aki ért hozzá, az nem veszi a vaterán meg egyéb helyeken, hanem vmi full legális infóboltban (megjegyzem vaterán is adtak már itt olvastam srácoknak, garis papírt, miért ne adhatnának? megvette kispista, nem tetszett neki, eladta, na és? ugyanígy eladhat garis mosógépet is, jahh hogy fenn maradt vmi szoftver? elnézést, ne haragudj, hozd vissza letörlöm...). Olyan infóbolt meg ahol x820-at árulnak van néhány tucat, ugyan Veszprémben persze lehet nincs ilyen..., de megsúgum, Bp-en van vagy 50 és nem fog mind megszűnni.
az következne, hogy a hazai forgalmazó azonnali hatállyakl visszahívja a készülékeket ROM frissítésre, a saját költségén. (Na persze ehhez kellene olyan ROM, ami ehhez a hardverhez készült nem kis pénzért...)
Ez mekkora költség? Kirakják a ROM-ot a Wayteq honlapra, user leszedi, SD-re rá és reboot. Ennyi. Azt pedig, hogy ezt nem tudja megoldani a Wayteq, én jelenleg nem hiszem el! Sőt, tök felesleges olyan dolgokról beszélni, aminek jelenleg semmi realitás alapja nincs és kizárólag csak álhír és rémisztgetés.
A 720-as meg a 770-es wayteq-ek már 1 meg 2 éve szépen üzemelnek, semmi gond nincs velük és ahogy írtam neked Schaf, a 770-hez ROM-unk is van, ebből arra következtetetk, hogy előbb utóbb lesz a 820-hoz és a 800-hoz is. Mert ez egy jó berendezés, azért.
-
hubi1
csendes tag
Sziasztok.Nekem is a video lejátszó részével van bajom.Valamit tökéletesen lejátszik,de valamelyikhez nekem is kiírja hogy túl hosszú vagy sérült a fájl.Több programmal,illetve beállítással,bitrátával próbálkoztam eredménytelenül.A segítséget megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest