Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Akinek az iGO nagyobb (pl. teljes Európa) SpeedCam adabázis konvertálásakor memóriahiányra panaszkodva leáll, annak javaslom az ingyenes spudtxt nevű konvertert.
Tud txt fájlból az iGO által megemészthető spud fájlformátumot előállítani, és ugyanezt tudja visszafele is.
A program letölthető az aláírásomban szereplő weblapról.
A programot nem én írtam, azt az interneten találtam, és úgy gondoltam hasznos lesz. -
Vandor76
tag
Éppen alaplapokat nézegetek a PC-mbe és ott is nagyon észnél kell lenni, meg kell nézni a gyártó honlapját is. Egyes kereskedők képesek egészen vad dolgokat behazudni a termék paramétereinél (1-el, sőt 2-vel újabb chipset, 4 memóriaslot, amikor a képen is jól látszik hogy csak kettő van, stb... ) Szóval nem szabad bedőlni, mindig minden technikai paraméternek nagyon alaposan utána kell nézni.
Nem árt ha annak is tudatában vagyunk, hogy melyik paraméter mit takar, mert gyakran rövidítések mögé próbálják bújtatni a termék silányságát. A hozzá nem értőnek lövése sincs mi micsoda és az ember olyan, hogy hajlamos átugrani amit nem ért és csak azokat a paramétereket figyelni, amikről tudja hogy micsodák és az alapján dönteni.
A másik véglet, hogy sokszor félrevezetően nem a hivatalosan használt standard megnevezést használják. Ezt a trükköt alkalmazták a sok MPEG2-es LCD TV eladásakor is, amikor bár már eldőlt, hogy Magyarország MPEG4-re áll át, vagyis azok a TV-k csak külön tunerrel fogják tudni venni ezeket a HD adásokat (mondjuk egy ilyen tuner nem annyira drága) még hónapokig hirdették, hogy "A készülék alkalmas digitális adások vételére". Elvileg nem hazudtak, gyakorlatilag csúnyán átverték a vevőket (akit lehetett lebeszéltem akkor)
Azért nem tettem OFF-ba, mert a fentebbi tanácsnak úgy tűnik PNA-k esetén is létjogosultsága van.A fényérzékelővel ellentétben a memória esetében nehezen tudom elképzelni, hogy egyszercsak duplaannyival kerül forgalomba. De persze legyen úgy

-
Moon70
tag
ja, mert nagyker.
Jó lenne utánanézni, hogy tényleg mennyi RAM van benne, májusban is, amikor ők kezdték el az elsők között forgalmazni a sima 820-ast, még "fényérzékelő" is volt benne. Persze, mint utóbb kiderült, az első szériákban ez nem volt beépítve. Lehet a 128 MB is csak egy marketingfogás? -
Moon70
tag
Szia, a HRP nagyker hírleveléből :
Kijelző méret 4.3" Érintőképernyős TFT LCD
Kijelző színek száma 65 536 árnyalat
Kijelző felbontás 480 x 272 (16:9 képarány)
Kijelző tájolása fekvő
Processzor (CPU) Dual Core 500 MHz, SiRF Atlas IV
Memória 2 GB (tárhelynek használható)
Memória (RAM) 128 MB (programok futtatásához)
Bluetooth van
GPS-vevő Atlas IV, (40 csatorna)
Memóriakártya MicroSD, MicroSDHC foglalat
Hangszóró Beépített
Fülhallgató kimenet 3.5mm Jack
Operációs rendszer Windows CE 6.0
USB: Mini-B USB foglalat
Akkumulátor típus Lithium
Térkép szoftver Opcionális
Méret 119,6 x 76,3 x 13,5 mmára: 20 450 Ft
-
plajos
aktív tag
Figyelem szolgálati közlemény!
Aki ma este letöltötte a 3.7 Riks skinemet legyenszíves töltse le újra mer a Driver Alert funkció
hangjelzésébe hiba csúszott. Bocsi. -
gezatata
aktív tag
sikerült - végre
köszönöm mindenkinek
jók ezek a fórumok -
Lxa
csendes tag
köszi!
tényleg... ezek a bt-s gépek ki tudják tolni a hangot bt-s intercomra (headsetre/fülesre)??? vagy csak telefon kihangosítóként működnek. van valakinek tapasztalata? -
Lxa
csendes tag
Sziasztok!
Navit keresek autós és motoros használatra. (Motoros használat közben nejlonelejű tartóban lenne). Preferált sw sorrendben: Igo, Garmin, Sygic
Ami fontos: BT, jó fényerő, ami nice to have: TMC, FM transm.
x820 BT környéki árban és készülékben gondolkozom. Van egyátalán konkurenciája? Lehet ilyet már kapni?Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
gezatata
üzenetére
Van, de nem tudsz bejutni, mert tudomásom szerint jelenleg nincs regisztrálási lehetőség.

Nyilvánosan sehol sem lehet róla beszélni, mert az üzemeltetőt azonnal perbe fogják, ezt meg senki sem szeretné.
Bár ezen a fórumon [link] sem lehet warez dolgokat megtárgyalni, közzé tenni pedig semmiképp, de azért regisztrálj be, ott is sok hasznos infót találsz.
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb iGO 8.3.4-es verzióhoz készítettem egy módosított 3.7-es Risk skint, amelyben
már használható a Driver alert funkció. Ehhez a skinhez kell a legújabb data.zip is.
Letölthető az aláírásomban szereplő weblapról.
Ugyanitt letölthető egy Magyar nyelvi fájl is, valamint egy magyarországi speedcam (sebességmérő kamera) adatbázis.Használjátok egészséggel, vezessetek óvatosan!
-
-
snowdog
veterán
válasz
gezatata
üzenetére
A számok a különböző verziókat jelölik. Ebben elég nehéz eligazodni, mert a neten keverednek a PDA-ra és a PNA-ra készült feltört verziók. Ezek a számok tulajdonképpen azt jelölik, hogy melyik verzió melyik géptípusra, és melyik régióhoz készült.
Az R1 verzió alapvetően az iGO8 8.0.x, az R3 pedig az iGO8 8.3.x sorozatot jelenti. Ezt azért fontos észben tartani, mert ennek a két főcsoportnak a térképei egymással nem cserélhetők fel. Természetesen az iGO 2006 térképei sem jók egyik 8-as verzóhoz sem.
Térkép nélkül szerintem nem éri el a 10 Mb-ot, bár pontosan nem mértem meg.
-
Moszy
tag
Kapható az x820BT !
végre 128 M memória van bent.... -
snowdog
veterán
válasz
gezatata
üzenetére
Akkor lássuk időrendben:
1. iGO 2006 - egyszerű kezelhetőség, sokan ragaszkodnak hozzá,
2. iGO8 8.0.0. - 8.3.4.-ig - véleményem szerint jelenleg ez a legjobb választás,
3. amigo - az iGO8 leegyszerűsített, látványosabbá tett változata, csak azoknak ajánlom akik nem szeretnének elveszni az iGO8 sok lehetősége között.Összegezve, én az iGO8 valamelyik verzióját ajánlom.

-
gezatata
aktív tag
elnézést kérek elöre mindenkitől a kérdésért de nagyon új vagyok
- már sok helyen próbáltam utána nézni a netten de nem találtam meg mi a különbség az igo amigo , my way esetleg más között
- melyiknek mi az előnye, hátrányade a fő kérdésem melyiket érdemesebb feltenni erre a masinára
-
plajos
aktív tag
válasz
papsoka
üzenetére
Köszi!
Van benne digitális és analóg sebességmérő is. Baloldalt van 4 mező azokra lehet kiiratni különféle információkat (sebesség, érkezési idő, stb) Kattints rá (baloldalt középtől lefele)
és a 4 mezőt oszd be ízlésed szerint. Van olyan skin amelyiknél több információ is megjeleníthető (pl. Gurjon), de szerintem azoknál épp a sok információ vezetés közben zavaró.
De tudod kinek a pap, kinek a papné. -
snowdog
veterán
válasz
hillbahil
üzenetére
De ez egy eredeti IGO8!
Már az előbb is írtam, ezen a gépen nem megy az eredeti, legális iGO.

Gondolom ez elkerülte a figyelmedet. Az eredeti változatot hiába másolod le, azzal még a másik géped sem fog működni. Próbáld ki! Ponossan erre való a program védelmi rendszere. Ha csak úgy lehetne másolgatni, akkor hazánkban ki a fene venné meg, persze az első vásárlón kívül?

Javasolom a hozzászólásom ismételt elolvasását, mindent leírtam benne, amit itt ellehet mondani.
-
-
kaliber
aktív tag
-
snowdog
veterán
válasz
hillbahil
üzenetére
Ezzel a kéréssel kapcsolatban a következő a probléma. Ezen a gépen nem megy a legális iGO8. Tehát minden olyan segítség, ami a warez verzió telepítésére vonatkozik tilos ezen a fórumon (is). Amit le lehett írni, azt betették az első hozzászólásba.
Ha már van működő verziód, akkor próbáld meg azt bemásolni ebbe a gépbe, és jó esélyed lesz rá, hogy ezzel is működni fog. Főleg ha most is SD kártyáról működik. Akkor egyszerűen másold át a 820-a SD-jére, és már mehet is. Amitől óvnálak, hogy amíg nem láttad rendesen működni, addig a NE tedd a navi programot automatikus indításba. Ennyi.
-
hillbahil
csendes tag
Üdv
Én az elmúlt napon vettem egy ilyen WayteQ x820-as készüléket és olvasgattam itt a fórumot de a leírtak közül csak azt tudtam megvalósítani, hogy a windows-t elindítottam rajta a "YFGo2CE.bld" fájl segítségével! Na már most az lenne a kérésem, hogy ha valaki szánna rám egy ksi időt, hogy erre a navigációra egy IGO8-at fel tudjak varázsolni annak végtelenül hálás lennék! Amit itt a fórumban olvasgatok az a baj h nem értem őket úgyhogy valaki olyan segítsen aki egyszerűen el tudja magyarázni nekem h mit hogy csináljak! Amúgy IGO8-am már van az előző navigációmon is ezt használtam és ezt szeretném most erre is feltenni! KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK mert itt TI vagytok az agyak én meg sajnos béan vagyok ezekhez! Előre is köszönöm! -
snowdog
veterán
válasz
SixStitch
üzenetére
Azt én jól tudtam, h sok progi nem megy 6.0-án, de azt nem gondoltam, h a régebbi igo-k sem hajlandóak elindulni.
Mikor az iGO 2006-ot fejlesztették még láthatáron sem volt a WinCE 6.0. Akkor hogyan tudták volna rá felkészíteni? Ezt a verziót a fejlesztés már régen túlhaladta. Csoda hogy még lehet a térképeket frissítik. Nem akarok vészmadár lenni, de feltételezem egyszer csak abbahagyják ennek a verziónak a térképfrissítési lehetőségét.
-
papsoka
aktív tag
Nagyon jó a skined! Főleg hogy megy rajta csont nélkül az mp3 lejátszó navigálás közben!
Nekem hiányzik róla egy sebesség mérő, és az iránytű talán jobban látható lenne sima fehér háttérrel. Vagy esetleg csak én nem tudom előhozni ezeket a dolgokat? Mindenesetre gratula!! -
ult1mate
tag
Tud valaki leírást adni nekem hogy hogyan lehet telepíteni az igo8-at erre a masinára?
Köszönöm! -
snowdog
veterán
Mi kell ehhez a térképhez, hogy lássam rajta az épületeket?
Szerintetek a navigálás könyebb akkor, ha mutatja a házakat?
Valamint ehhez a térképhez valaki belinkelhetne egy olyan fájlt ami a benzinkutakat is mutatja a saját logojuk szerint.1. Megfelelő building fájlok.
2. Szerintem nem, és még a gépet is lassítja.
3. branding_SwD_ver.0.2 [link] -
Raga
senior tag
Üdv.
Tegnap volt szerencsém végre igazán éles helyzetben kipróbálni a Wayteq X820 navimat a legújabb 2009.08.11. térképpel.
Bebarangoltam Pestet és Budát alaposan.
Tökéletesen elnavigált a kis kütyüke.
Mi kell ehhez a térképhez, hogy lássam rajta az épületeket?
Mert most nem volt semmi épület benne.
Szerintetek a navigálás könyebb akkor, ha mutatja a házakat?
Valamint ehhez a térképhez valaki belinkelhetne egy olyan fájlt ami a benzinkutakat is mutatja a saját logojuk szerint.Már kapizsgálom ezt az egészet de még nem tiszta.
-
-
G.Tom
csendes tag
A számítogép látja az sd-t ha összkötöm az x820-al, de nem tudom beállítani sehogy, hogy ne a belső memóriát használja média lejátszásánál, hanem a micro sd-t.
-
G.Tom
csendes tag
Sziasztok!
Leszögezem, hogy nagyon új nekem ez a GPS világ, úgyhogy ne kövezzetek kérdésem miatt.
Vettem a az x820-hoz egy micro sd hc 8GB-os kártyát, de vmiért nem akarja meglátni a kütyű. Segítsetek, hogy hogy tudnák összhozni a kettőt valahogy.
Köszi: G.Tom
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
Készítettem egy 3.6-os Riks skin módosítást, ahogy azt már korábban jeleztem.
Az Mp3 lejátszó, FM Transmitter stb. MINDEN arra alkalmas készüléken használható, egyes "népszerű" készülékeket felismer (pl. Wayteq 820), ezeken ezen programok elérési útját nem kell beállítani (de tetszés szerint később megváltoztatható), a többin meg kell adni, és szintúgy később változtatható.
A Bluetooth gomb MINDEN arra alkalmas készüléken használható vezetés közben a térképről, nem szükséges átlépni a gyorsmenübe (de ott is működik)
További apró változtatások pl. magyar iránytű, menü gomb hosszú klikkre választhatóan kilépés-kérdés-háttérbe, kijelzi a következő manőverig várható időt stb.
Ez a skin nem használható a legújabb 8.3.4-es verzióval!Letölthető az aláírásomban található weblapról [innen]
-
BiharyG
csendes tag
-
BiharyG
csendes tag
Szép jó estét...
Igyekszem végigolvasni a fórumot, de még csak kb. 1500 hsz-nál tartok. Addig is egy kérdés: iGO 2006-ot sikerült valakinek életre kelteni x820-on? Nekem nagyon hiányzik pár tulajdonsága...
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
elellenőrizi valahol bárki is hogy warezes Igo van a WayteQ X820 -on
kell e izguljak miatta vagy nyugodtan kitehetem a szélvédőre, mert senkit nem érdekkel, hogy milyen soft fut rajta -
Vivec
csendes tag
Tudna valaki egy stabilan működő gyors videolejátszót ajánlani winCE 6.0 alá? TCPMP sajna elég instabil, coreplayer nekem kapásból fagy.

-
PrinczA
őstag
Ezzel a készülékkel megoldatható, hogy ha USB-n keresztül áramot kap, akkor bekapcsoljon?
Akár belső aku nélkül. -
pumpido1
csendes tag
Sziasztok x820-ra hogyan lehet játékot pluszba rakni és elindítani!
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy Waytwq N710Bkészüléket, hogy frissítsem fel. Azt szeretném kérdezni, hogy ha letöltöttem egy Igo8-at ami a Wayteq x820-ra lett optimalizáva akkor az feltölthető erre a készülékre is?
Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv.:
Soockit -
nyehu
csendes tag
Eltelt egy hónap, hátha azóta:
Navitel 3.2.6 működik valakinek x6(8)20-on? -
Vivec
csendes tag
Sikerült valakinek bármilyen módon megoldania, hogy a GAPI működjön winCE 6.0-val?
Feltelepíteni még fel tudtam, de a Select Device rész nem működik, kicsit gondolkodik, majd nem történik semmi. Emulatorral működik, TCPMP be is tölti, de nincs gyorsulás GDI-hez képest, ráadásul bizonytalanabbul is megy.Amúgy nekem minden módosítás nélkül megy az automata fényerőszabályozás iGO-val, nem kellett semmit beírni sys.txt-be. Csak arra kell figyelni, hogy az autoBacklight process fusson a háttérben.
-
papsoka
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ok! Meg van, de az éjszakainak nem látom a hatását!
-
papsoka
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Megtettem de nem változott semmi!

-
PLaci58
addikt
válasz
snowdog
üzenetére
A 8.3.4-ben megjelent pár új funkció, de azok csak az eredeti data.zip-pel, meghatározott térképpel (NV 2009 Q1) egy speciális license fájl, és egy megfelelő skin (Gurjon) használatával jönnek elő.
Licence ok, de a 8.3.4 alapskinnel is tudja ezt a funkciót. Talán ez az egyetlen újdonság benne. Magyar térképeken nincsenek rajta ezek az adatok! Csak TA-s térképpel működik és talán A, D, GB országoknál. Tudtommal az utolsó NV-s magyar térkép a 2008 Q4. A többiben TM-es térkép van.A sebességhatárok is a térképen vannak tárolva. Exe független. Ezért nem érdemes programot cserélni, de térképet igen, az új TM-es magyar térképre (2009.08.11)
A skinek mindaddig ugyanazt a sebességet jelzik, amíg új értéket nem találnak a térképen :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak előtte én is behajtom, akitől a tuti infót kaptam.

Jelen pillanatban vadul keresek egy N770-et, x820-at adok érte!
Már értem! Szóval a kérdés nem az volt, hogy kap-e fesz.-t, hanem lehet-e parancsot adni neki kintről a bekapcsoláshoz. ...na ezt nem tudom.