- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
-
printer
csendes tag
Vaterán az egyik eladó azzal nyugtatta meg a leendő vevőt ,( aki a gyenge akksi képességeiről kérdezett ) ,hogy lehet bele tenni 2000 MaH-s Nokia akksit . Ha ez lehetséges megérné a befektetés.
Egyébként az én 820-asom is 4 órát bírja ,ha teljesen lehúzott fényerőnél zenét hallgatok rajta .
-
WindyJoe
aktív tag
Hm, dehát ebbe 128 MB van, amabba meg 64... Akkor hogyhogy ez reklamál amaz meg nem? (Vagy az még a 64-es verzió volt?)
Tényleg, ha dugok bele SD kártyát, akkor csak azt fogja látni, vagy attól még a belső memóriát is látja?
Uhh, ennyire egyforma a 2 belseje, hogy ugyan az a skin használható mind2ben???
Amúgy melyiknek mennyit bír az akksija pl navigálás, vagy film közben?23-ért csak a 4,3-as stylus van. ):
Wayteq is van 24-25-ért...Erről az aktív szinkronizálhatóságról tudtok valami bővebbet mondani? Mire jó ez?
-
WindyJoe
aktív tag
Köszi,
Kb ezek miatt vacillálok én is.
A 2 év gart nem mindenhol adják meg egyébként. (bár nem utolsó szempont)
BT alapból nem kellene, de ha van, az csak jó.
Hálózati töltő sem lényeges, mert gépről USB-n keresztül bárhol tölthetem, ráadásul valami mp3 lejátszóhoz anno kaptam USB-hálózati adaptert...
Az, hogy hivatalos vagy nem hivatalos rajta a navi, nem kifejezetten hat meg, futni meg fut mind2n.
Eddig kb 1:1 az állás.
A ROM és a RAM nagyobbsága a Wayteq felé billent inkább. Az ára pedig icipicit a CNS felé. Az oprendszerükről meg nem sokat tudok, hogy melyiket lehet jobban buzergálni. Ez lenne inkább a döntő, mert a többi paramétereiben meg kb. egyeznek.Valahol föntebb olvastam, hogy akkor most 2 féle Wayteq x800BT van, egy régebbi 64 MB RAM-mal és csak az újabb kiadásúaknak van 128 MB? A dobozukon/készüléken ez föl van tüntetve, vagy miről tudom egyértelműen megállapítani?
Apropó, ha volt 820-asod, miért váltottad le egy stylus-ra?
-
snowdog
veterán
A Nav N Go akciója 2009. október utolsó napjáig érvényes, amikor az iGO My way 2006 verzióhoz frissítéseket és technikai támogatást kínáló my.navngo.com portál megszűnik.
Én meg beletrafáltam?
Nemrégen írtam, hogy szerintem ennek a verziónak a támogatását hamarosan megszüntetik.
-
ATM_automata
őstag
Egyet értek veled és Olutin-al. Ezt mondom én is már egy ideje.
Az NNG azt a vonalat követi, mint a MOL és OTP. Hazai cégek, akik a világpiacon gazdagodnak és mégis a magyart húzzák le a legjobban. Itthon drágák, mert monopol helyzetben vannak, külföldön meg olcsóbbak akár az itthoni áraknál is, mert ott piaci verseny van és minket húznak le nem mást...vagy mondhatnám a T csoportot is, akik németbe 1 euróért adják azt a telefont, amit itt 2 év rabsággal 10-20.000-ért veszel meg.
Igaz az, hogy kicsik vagyunk és egy világcégnek nem számít a magyar piac....ezért teheti meg az NNG azt amit tesz és azért is, mert pl. a hazai szaksajtó nem lobbizik erőteljesen azért, hogy ez publicitást kapjon. Nem bírálatként, pusztán ötletként mondanám azt, hogy pl. Bog és kollégái is tehetnének valamit azért, hogy ez változhasson....persze széllel szemben pisilni ők sem tudnak, meg lehet nem is érdekük, de azért elég jó cikket lehetne kerekíteni abból amit már itt leírtunk pro és kontra, és szerintem nagyon sok dologban igazunk van....hogy legyek törvény tisztelő, ha a törvények és gyártók csak korlátoznak nem segítenek és nem kínálnak nekem megfelelő megoldásokat....
-
snowdog
veterán
Azt hiszem óriási tévedésben vagy.
A fórumomon is közzétettem, hogy ők mit gondolnak rólunk, de ha netán ott nem olvastad volna (egy vezető munkatársuktól származik az idézet):
"Mindegy milyen szart hozunk be csak az a lényeg olcsó legyen. A sok parasztnak úgyis ez számít. Warez ájgó mindig lesz és mindig lesznek fórumok ahol a sok hülye segíti egymást a bajból."
Ha ezek után is segítséget várnál tőlük, akkor no comment.
-
Degeczi
nagyúr
az év vicce
Szegeden keress már rá pl. a "Szerb" utcára és szólj ha megtalálja...
(több km hosszú utca, legalább száz éve változatlan névvel - de nem is ismeri, keveri a "Magyar" utcával)a házszámokról már ne is beszéljünk (bár abban a Topmap sem tökéletes, de így is kategóriákkal jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest