- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pc360
addikt
Az a repair speed. A rank az, hogy egyáltalán hatással legyen a speed skill az adott jármű javítási sebességére (legalább akkora rank kell, mint maga a gép). Anélkül hiába pakolsz bármit is a repair speed-re.
Elvileg le kell tiltani az auto-repairt, hogy a saját szervizes dolgozzon a gépen a csaták után (gondolom plusz idő alatt), és az úgy olcsóbban jön ki - én legalábbis így értelmezem.
"This skill can save a lot of money on repair fee on planes that have short repair time and high cost but to make this skill useful, make sure to disable autorepair (on the lower left of the main hangar screen) or it will repair your plane as soon as the battle end without taking advantage of the skill."
Eddig erre én se figyeltem oda, most fogom kipróbálni.
-
Saccco
nagyúr
Igen.
Ki kell fejleszteni, aztán lehet használni. AB-ban automatán aktiválódik, ha csak egy tag maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest