- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha olyan a kialakítása a beömlő csatornának, akkor lehetséges.
Szerk: Úgy tűnik, hogy ennek olyan.
Néztem más képeket is, a légterelők simán kelthetnek olyan örvényeket, amelyektől furulyaként kezd el működni a beömlő.
-
superecneB
őstag
Általában jobban másznak úgy tapasztalom.
Tehát ha megindulunk egymással szemben és olyan 270-280 körül mászok, akkor felettem lesz. Ezt a plusz h-t kihasználva rám tud esni, hiába kezdek zuhanni WEP-pel meg minden.
Köszi a tippeket srácok! Lehet simán hanyagolom ezt a gépet, annyira nem csípem csak a 37mm az azért nem kérdez még egy bombázó ellen sem.Az amcsiknál az F6F uncsi, az F4U borzalmas, P38-cal csapnivaló vagyok, P47-nekem olyan F4U hoz hasonló lomha lajhár, jó a tűzerő, de balfsz vagyok és lefordulnak, mögém kerülnek, onnan meg nincs esélyem csak a katapult...
-
Francia91
veterán
Én 80% motorerővel repülök a Yak-9K-val, csak akkor nyomom fel 100-ra, ha azt kívánja a helyzet. Zuhanást még sosem próbáltam a Yak-kal, nem volt rá szükségem
A durrogtatásról: Aki sokat repül a Yak-9-essel és megtanulta, az nem nagyon durrant mellé
. Hagyni kell időt a két lövés között (már persze, ha szükség van a másodikra
). Én a 29 töltényből elég ritkán lövök mellé, meccs végére is kb csak a felét használom el, ezalatt 3-4 kill megvan. de én külön használom a 12,7 mm-es MG-t meg a 45 mm-es cannont. Előfordul, hogy csak a 12,7-essel ellövöm a Tail Control-ját az ellenségnek, esetleg olyan sérülést adok neki, hogy nem tudja irányítani (ez nem sűrűn fordul elő, de volt rá jópár eset már). A 45 mm-es mindegy hova talál, a hatás garantált
-
Francia91
veterán
Ma Tu-2-essel akartam menni, be is adott eloszor Kryms mapra. Fentrol indulok, mire a kikoto fole erek, hogy bombazzak (kb 4500 m magasan), 3 db F7F szetlo a fenebe. Errek 6 perces Crew Lock-ot kapok
. Miutan lejart (mentem egyet a nemetekkel kozben), megint nekifutok, asszem Berlin map. Ugyanez, csak ott 2 db F7F, szinten cafatokra lottek, megint 6 perc Crew Lock.... Kulonboztesse mar meg kerem szepen, hogy otthagyom a meccset, vagy szetlonek a picsaba, es nem akarok még 30 percet Spectator modban nezelodni...
-
PAtr0n
addikt
Nem is a proto mivolta miatt írtam amit írtam, csak tényleg lufivadászatnak tűnt amit csináltál, holott múltkor még (a nagyobb peccs előtt) arról ment a diszkurzus, hogy mennyire egyenlőtlen Japán vs USA magasabb Tierben. Akkor ezek szerint javult a peccs óta, de még mindig kiegyenlítetlen, főleg hogy vannak kifejezettem rossz damage modellel rendelkező japó gépek Ezt nem tudtam, köszi hogy leírtad.
-
RG4L
őstag
Na itt van a felvétel a replayről. Beercans get rekt.
Az első Beercan valszeg afk mászásban volt, na de eddig...? Nem értem.
A második srác konkrétan... nem tudom mit csinált. Az utolsó két áldozat pedig szintén vak ... ?Ez csak egy dolgot jelenthet: 5.3 BR-t az F8F-1B-nek!
-
Micsurin
nagyúr
Azt nem szereztem meg , még mindig nem tudom , hogy lehet
más: Ez az F8F-1B minden edigi szívásért amitt az amcsiknál elszenvedtem kárpótol
gyors , emelkedik , úgy ahogy fórdul és a tűzereje valami lehegerlő
igazi troll
De jól veszem észre , hogy minden meccsen lesz 1-2 jet vele ?
Ja és a legfontosabb: Melyik lőszert ajánlanátok hozzá ? Rakétát vigyek ? Ne vigyek ?
-
-
Micsurin
nagyúr
Igazad van , DE neki is, olvass azFB-n , az emberek 90% He kapott , akkor itt kurv@ sok kél ladba volt , szóval megint nem volt fair a dolog , mert nem volt meg a szerencse faktor , pont mint ha van 20 labda 5-5-5-5 féle , arra , 5-en húznak , és 5-ből 4-en kékett húzzanak szinte nincsen esély , de itt még is ez történt , de ez van , ingyen volt , ilyenem még nincs... Tegnap amúgy is játszottam volna , szóval olyan mindegy...(nekem példáúl , lehet , hogy ő beleélte , hogy fog kapni egy Lagg-ot vagy valamit ...)
-
D.Orion
veterán
Nekem csak az a bajom az event-el, hogy hazudtak. Nem volt random a gép kisorsolása. A semmire való gépeken még plusz szorzó sincs, míg kettő v. három opciós gép prémium szorzóval rendelkezik. Ezen kívül kb. okés az event. Nem célom vitázni és egyébként sem szoktam ide a topikba írni, csak ezt a ferdítést akartam belinkelni.
-
Fel
addikt
Igen a legutóbbi (10.30.) mikor patchben jött.
-----------------------------------------
Reggel 8-tól hétfő reggelig ilyen "akció" is lesz: [link] Random ajándék prémium gép a felsoroltak közül 5 bármilyen, de nem AI ellenfél ki-/lelövése után.
Details:
You may destroy your enemies in any gaming mode except Custom Battles;
You are free to destroy planes or tanks, or both;
Bots are out of score;
Right after the task completed, you will recieve one of the planes randomly, but you are guaranteed to get an aircraft you never had before in your hangar.A másik akció ez lenne: [link]
Ezek sem nov. 11-ig (vagy nov. 1. 11:00?) tartanak. -
-
PAtr0n
addikt
Húúú, értem én a célzást, de akármennyire is hiszed, hogy ez könnyen megoldható lenne, rohadtul nem lesz az. Számold bele azt is, hogy éppen hányan várakoznak egy meccsre, és ez a szám AB-ről RB-re és RB-ről SB-re radikálisan csökken. Épp taglalják a fejlesztők is, hogy nehéz olyan MM-et létrehozni, ami a mind2 csapatnak kedvez. Egy idő után úgy fog az MM gépeket bepakolni ahogy tud, ergo felborul az egyensúly, mert nincs más választása, különben 10 percet vársz egy normálisan kiegyensúlyozott RB meccsre. Azért érthető az is, hogy ha várakozási időt akarnak csökkenteni, ahhoz, nagyobb felhasználóbázis kellene, az MM finomítása csak a rendszer ellen van.
Nehéz dolog azt is eldönteni, hogy bizonyos gép, bizonyos kifejlesztett modulokkal éppen melyik kategóriába sorolható. Persze, erre mondhatnánk azt, hogy törlődjön el a fejlesztési rendszer, de egyértelmű, hogy ez pénz bevételi forrás a fejlesztőknek, így soha nem fog megtörténni.
Pont olyan bonyolult ennek a rendszernek a tökéletesítése, amilyen hosszú a hsz.-ed a problémát leírva. Nem vagy fejlesztő, nem tudod mit rúgsz fel azzal, ha az egyik problémát orvosolod.
Jelenleg nekem az a meglátásom, hiába nagyon jól játszható nemzet a Japán, alig vannak váróban ezzel a nemzettel. Miért van ez? Azért amiért te is írod? Mi ennek az oka?torz on borz:
Pulykavadászat. Az amerikaiak a radar segítségével nem kis előnyre tettek szert. Elébe mentek a mit sem tudó japán támadásnak. Na ott mondhatjuk, hogy a technika győzedelmeskedett a "túlerővel" szemben. -
PAtr0n
addikt
Szépen összeszedted, elég sok a hiba a BR rendszerben. Szerencsére tudják a fejlesztők, és valószínű lesznek változások. Aki esetleg nem olvasta még: Dev_blog oct. 02. Egyik kulcs mondat:
"1) We plan to completely remove BR from RB. Instead, we will have tables which will show what vehicles of what country can meet each other in the battle. This table will be available to be viewed by players directly inside the game."
Legalábbis az RB-t minimum meg kell piszkálni, épp az általad említett egyenlőtlenségek miatt. Viszont ez azt is magában hordozza, hogy megint egy másik oldal lesz túl erős. (úgy ahogy a háborúban lett volna, csak ott sajnos a túlerő döntött, nem a technikai fejlettség)Szóval a készítők mellett szóljon, hogy legalább foglalkoznak a bajokkal, de itt is igaz a mondás: ennyi embernek nem lehet úgy jót tenni, hogy mindenkinek jó legyen.
De legalább nem intézik el annyival mint SerB a másik oldalon, hogy "How terrible!"
Tudom, sírásra mindig lesz ok, de vegyétek figyelembe, hogy ez a játék napi szinten több százezer embernek kell hogy megfeleljen, minden játékmódban. Egyértelmű, hogy nem tud megfelelni.Csak azokon a dolgokon fognak változtatni, amik miatt napi szinten huzamosabb ideig megy a sírás az official fórumon.#6739) Francia91:
Igen az A20 valahogy mobilisabb, de a B-25 jobban védett, és szemből is meggondolja bárki, hogy rámenjen. Igaz utóbbi nagy magasságban már nem akar fordulni, meg úgy eleve mozogni sem.Szerintem vadászni viszont egyértelműen jobb a B-25 ha földközelben van az ember.
-
Találtgyerek
veterán
Én elég sokszor találkoztam A6M5-kel,amikor Corsair-el mentem.Nem is az A6M5 a zavaró.A legtöbbször FW190 D-széria meg BF109-K4-G10 mellé dobált be vele,ott aztán felköthettem a gatyámat.Amikor 1km-el felettem repkedtek,gyorsabbak is voltak,a Corsair meg annyira jól azért nem manőverezhető,hogy ha többen jönnek kiforduljam őket.
-
Szőrös
veterán
Naja most vettem észre hogy japó ágon a mod11 nincs még megvéve , nosza rajta bezsebeltem .
Aztán mentem vele 2 meccset hát had ne mondjam milyen gépek jöttek szembe.
Baromira fel van nyomva a japó BR így könnyű őket molesztálni bár teszem hozzá hogy az egyik meccset lehoztuk de a másiknál se kellett volna sok.
Mert ott van csapatmunka ahogy már mondtad is korábban. -
Találtgyerek
veterán
Most egy ideig nem lesz ilyen.Nyomtam egy uninstall-t.Az elmúlt 2 napban 20 gépnél többet elveszettem a netem szakadozása miatt.Amikor meg végre ment jött a szokásos.Lelőttem 2-3 gépet és a többiek semmit nem csináltak,a végére meg maradtam 5v1-ekben.100 alatti pontokkal haltak meg.Kicsit felment a pumpa.Majd egy hét múlva újra felrakom.Ha addigra idetolják a képüket a T-online-osok.
-
Francia91
veterán
Jó, hát a G6-os BF-et és a Yak propelleres szériát én pl nagyon kedvelem, de meg kell hagyni, hogy ez az első jet gépem, és a kezdeti nehézségek után elég jól megy már, főleg a német Ho 229 és He 162-esek ellen
A japán jetek nagy falatok a P80-assal, a Meteorok ellen sem könnyű. IL-28-ról nem is beszélek, kilőnek a fenébe mindig....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest