- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Scrake^;DD #10505 üzenetére
Pedig azt kell mondjam, hgy a Griffonok rendesen odatesznek a német gépeknek...
. A Tempest Mk. V-öst és II-est még nem is említettem...
. Egyedül a D-s Fókákkal lehet pariba kerülni ellenük
-
Colos1
őstag
válasz
Scrake^;DD #7043 üzenetére
A Messerek nagyon pontosan meg vannak csinálva... De amíg vannak UFO -k, addig hiába jó, nagyon nehéz velük. Az Amcsik is elég pontosnak tűnnek, bár nem repülök velük, lövöm őket
Ott olyan problémák vannak, hogy pl. a P-47 -est nem volt ennyire egyszerű lelőni.
Az Oroszok egész jók lettek a legutóbbi Patch óta - őket is csak lövöm - , csak ezeknek meg túl nagy a sérülésállóságuk. Egy fából készült karosszék nem bírhat ki 7-8 db 20 mm -es HEI -t. Az FM -be csak annyit lehetne belekötni, hogy oké, hogy az adatok alapján így repül, de a valóságban nem sikerült őket ilyenre legyártani. De ez igaz a Messerekre is, G-10 fölött.
Jelenleg az angolok a legnagyobb UFO -k. A Sz@rfire csak akkor tudott ilyen jól fordulni, miután már belassult, ítt minden sebességnél jól fordul. A Typhoon meg valami vicc, tegnap kipróbáltam. A Typhoon fordulóköre 2000 m alatt egyezett az Fw-190 -ével, fölötte az FW jobban fordult. Itt a Typhoon úgy fordul, mint egy Zero.A Japánoknál megint csak abba köthetünk bele, hogy a valóságban nem voltak ilyen jók, de csak azért, mert nem tudtak tiszta benzint gyártani. Már leírtam párszor, de ismétlés a tudás atyja - a Ki-84 háborús körülmények között kb. azonos volt a P-51D -vel. A háború utáni amerikai összehasonlításnál, amikor jó minőségű, magas oktánszámú repülőbenzint kapott, akkor minden tekintetben legyőzte a P-51D -t.
-
RG4L
őstag
válasz
Scrake^;DD #7041 üzenetére
Szerintem igen.
-
RG4L
őstag
válasz
Scrake^;DD #7039 üzenetére
Azt mondtad a németeket preferálod, ebből mertem következtetni arra, hogy nagyjából képben vagy, hogy ott milyen gépek vannak, ezáltal a másik 4 nemzetet említettem csak meg.
-
RG4L
őstag
válasz
Scrake^;DD #7035 üzenetére
Minden nemzet jó nagyobb szinten. Amcsi F7F, F8F, japán N1K, Ki-84, angol Tempest, Griffon Spit, orosz La 9, de én az angolokat vagy a japánokat csinálnám a helyedben, mert ők fogják a legtöbb új gépet kapni a következő 2-3 patchben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest