- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Én imádom, ha kiismered a határait, akkor veszélyes gép lesz belőle
Itt van vele egy gyors héjázásom, gyors 3 öléssel... Lecsaptam, mint a héja
-
Kissssss
csendes tag
de le írtam már négy alkalomal is hogy miért és hogyan... a szavaknak pedig még mindig ugyan az a jelentésük mint tegnap,múlthéten,1 évvel ez élőt, és így tovább... csak értelmezni kellene már egyszer neked hogy mi mit jelent
sajnálom de a labda a te térfeleden pattog.
amúgy képen ezt gajjob már többször is csinálta(kivesznek vagy áthelyeznek gépeket) és már bevett szokás a játékban, ha figyelemmel kisérted volna az elmúlt 3 évben a játékot akkor te is tisztában lennél ezzel és nem kellene négyféleképpen szájbarágósan magyarázni neked ezt a faék egyszerű frissítést.
megkaptad a válaszokat már rég, olvass vissza.
-
pc360
addikt
Szóval a jelenlegi (kifejlesztetlen) olasz gépeket törlik, nem lesznek többé? Az eddigiekből ezt tudtam leszűrni. Nem arról van inkább szó, hogy simán át lesznek pakolva az olasz branch-be? Mert ha ez utóbbi az eset (hisz miért törölnének bármit is), akkor az eddigi hsz-eidnek tényleg semmi értelme nem volt.
Na jó, inkább utánaolvasok most már, mert hiába tudsz valamit jól, ha képtelen vagy azt átadni más számára. Tiszta újbeszél hatás...
-
Kissssss
csendes tag
arról meg én nem tehetek hogy még mindig nem tudod értelmezni a szavakat, ha jól számolom akkor most kellene negyedszerre is szájba rágni neked miért fognak a német ágon meg az olasz ágon is meglenni a mostani olasz gépek néhány olyan embernek akik szeretnek gyűjtögetni ritkaságokat.
-
Kissssss
csendes tag
nem, nem kell semmit se fordítani... egyszerűen csak értelmezni kellet volna a szavakat, és nem kell semmit se kifejleszteni újra mert már nem fognak megmaradni az olasz update után a német ágon az a néhány olasz gép, ezért kellene beszerezni még most azoknak akik szeretnek gyűjtögetni ritkaságokat a játékban.
ahh..
-
Kissssss
csendes tag
(facepalm)
na akkor újra, ha most még nem szereztétek be a német ágon az olasz gépeket akkor később már update után nem fognak megmaradni a gépek a német fejlesztési fán, csak azok tudnak ezekkel majd játszani akik update előtt beszerezték úgy mint régebben a német brit meg japán kétfedelű gépeket amik szintén eltűntek egy frissítés alkalmával.
nem tudom mit nem lehet ezen érteni...
-
Kissssss
csendes tag
ahogy én is ab és nagyobbrészt rb tapasztalat alapján 3300+ órával a hátam mögött,gondolhatod hogy nem a levegőbe beszélek.
[steam profil] -
Kissssss
csendes tag
yak-ok pontosan nem úgy szakadnak szét mint a német vagy brit gépek de ez ne zavarjon, azok a német 20mm fegyverek max a brit meg ruszki bombázók ellen jók... de még ezekbe is belekel pumpálni a lőszerkészlet felét.
a hangnemből meg visszavehetsz, nem emlékszem hogy én így szóltam volna hozzád.
-
Kissssss
csendes tag
nincsen ennek semmi köze a szerencsének... mikor szépen átrepül előttem a causal gyerek a yak gépével én pedig a motortól kezdve a farka végéig végigszántom 20mm lövedékkel akkor illene legalább egy "central gear leg"-nek leszakadnia, aki játszott már legalább 1000 órát a játékkal az tudja miről beszélek ha a leszálló kerekekről van szó.
-
Alg
veterán
Melyik 20-asról is van szó?
Az AN/M2 eddig is nagyon jó volt, legalábbis nekem az egyik kedvenc gépem a c-Corsair. Hispanokat annyira nem érzem mostanában, de nem rémlik hogy gyengék lettek volna (igaz csak mkII-ig vannak vele gépeim még).
Mondjuk nekem pont a BF-ek tűzereje nem túl meggyőző, az F is a gunpodokkal lett egész jól használható.
-
pc360
addikt
Közben kijavítottam, csináljatok accountot! Nem kerül semmibe. Ha kényelmesebb, a böngészőben továbbra is elérhető belépés után. De szerintem sokkal praktikusabb a kliensek használata hosszabb távon.
Jól működött amúgy? Este már leszek én is, tolhatnánk pár kört.
Gyula84: Invite link azért kell az új beállítás szerint, hogy egyszer csatlakozhass. Utána már nem lesz szükség rá, hisz már hozzá lesz kötve a csatorna a létrehozott accountodhoz. Eredetileg is így terveztem, és remélem, ebből nem lesz gond, tényleg nem nagy művelet egy regisztrálás. A HotS-nál bevált, és így véletlen sem lesznek random, a csatornára nem illő belépők a nyíltan elérhető link miatt.
-
csongi
veterán
Szuper!
Nekünk van TS, de este rá beszélem a többieket ennek a kipróbálásra.
Igen, hangos csettel már jobb lesz.laskr99: Bocsi, tegnap nem tudtalak tovább védeni, ketten voltak, és csak 7,7 volt fent a gépen. A másikat leszedték amin a 40-es volt. Azzal megoldottam volna a dolgot
-
pc360
addikt
Újabb Air Assault: 8 földi és 35 légi egység leszedve 8 assist mellett, 0 halál, 10 ezer fölötti pontszám (az Me 410 B6/R3 a legtökéletesebb a feladatra, hisz gyors, jól mászik, erős, és tele van 20 ill. 30 mm-es lőszerrel). Persze lose, még úgy is, hogy direkt elosztottuk, ki melyik hullámra megy rá. Ráadásul nem is a japók voltak, mert azok ellen esély se lenne (esetleg, ha sokszoroznám magam...).
Végül erre kaptam 860 research pontot, meg 13 ezer silvert... nevetséges. Kár a gőzért, innentől fogva arról fog szólni a mission, hogy berakom a legolcsóbb alapgépen, és addig alt-tabozok, amíg vége nincs. Remélem, nem csak X% részvétel után adja meg a napi boostert.
Egyébként szívesen repülnék árkádot vagy realistic-et valakikkel. Mi kell hozzá, elég csak az ingame nickem? Kuszkusz
-
csongi
veterán
En sem szeretem oket, ezert legtobbet rajuk vadaszok, Nemet es Amcsikkal.
Britek meg kb 2.0 br-nel vannak, es ott lehet vadasz vadasz ellen harcolni a daraloba rendesen.
De magasabb BR szinten mar lassul a jatek, es ott mindig kapaszkodassal kezdek. Menni kell a bomberekre, mert gyorsan lerendezik a meccset. En is szeretem es alkalamazom a hullamvasut modot, ha van vizszintesen sebesseg akkor eleg nagyot lehet egy zuhanas utan emelkedni, de ehhez 6-700Kmh zuhanasba es onnan emelni.
Aztan ha mar felmasztam, megyek elejuk, mert a sajat bazisnal ha maradok, rendre bezuhannak, es akkor cefet nehez leszedni oket. Ezert elejuk megyek, akkor fentrol es alulrol csapok le rajuk, lehetoleg oldaliranybol, 10bol 9x egyet magammal viszek mielott szet lyuggat engem is. Igaz ezek mar a nagyobb dogok. A kisebbek lejonnek elso racsapasra is. Akkor uncsi ha nincs bomber, en meg felmaszok, es johetek lefele, mert lent hadakozik mindenki
.
Az biztos, a COD ota nem elveztem ennyire online jatekot, egy eve jatszom, es nem unalmas, es a felenel sem tartok.. Remelem mire eljutok a turbinas gepekhez, lesznek mai gepek is.
Akad par joszag ami tetszik. Es akad par turbinaval hajtott legcsavaros masina is.
Amugy szivesen jatszanek masokkal is., ha valakinek van kedve tovabbra is vagyok
Csonglee neven,.... -
Urna
tag
Pontosan!
A német 20mm- esek az utóbbi patch óta nyomjelző nélkülivel mindent visznek, még a 13mm-esek is , sanszos hogy következő patch-re elrontják őket , ki kell élvezni. A német Tier 4 most nagyon kellemes lett, mentem pár kört utána az orosszal is .. ég és föld a használható repülők száma , pedig ott is jó volt régen repkedni.
-
csongi
veterán
Az Arcad erre pont jo. Sajnos nekem is volt ilyen, es betalaltam a koleganak. De azert megnyugtat, hogy a meccsek zomenel megkapom a csapatmunka jelvenyt.
Az szokott meg a kedvencem lenni, mikor menekulok, nah akkor otthagynak, vagy ravetik magukat a mogottem levo ellenre, es lovik mint az allat. Nah ekkor mar konnyu dolga van, mert felig a sajat cspatom le szarra.
Neha neha egy ket jatekos eszreveszi, hogy nem veletlen csinalok egyenletes fordulokat, igaz ezzel magamat teszem ki nagyobb veszelnyek, es csak ritkan szedik le az uldozt, pedig talcan kinalom nekik. Foleg mikor mar kritikus talalatot kaptam. Minel tobbet jatszom, annal jobban kozeledik, hogy szintet lepjek!.
Csak ahhoz meg csapat tarsak kellenek, mert egyedul mar nem jo. -
pc360
addikt
Most, ahogy tesztelgetem, annyira jöttem még rá, hogy a sima Aim sensitivity felel a gép irányíthatóságáért, ez maradt 16%, több nem is kell. Az Aim control sensitivity pedig a lövés közbeni érzékenységet jelenti, ami így, 50%-om most sokkal reaktívabb, mint eddig alacsony értéken. Szerintem így könnyebb lesz a kitérő manőverekre reagálni. Csak a Mouse aim részen turkáltam.
-
-
Francia91
veterán
A G2/trop Reálban fullra fejlesztve, és gunpodokkal nagyon jó masina, imádom. A G6-ost nagyon szerettem, azzal akkor hagytam abba a repülést, amikor megjöttek a WT-be a BearCat-ek és F7F-ek, azok sorra picsáztak el...
G10 átlagos, se nem szerethető, se nem utálható számomra. A G14 fullosan elég szerethető masina, de ezt is gunpodokkal használom, bombázók ellen egyszerűen kevés az alapmennyiség a 20 mm-es lőszerekből
Csak a reálos észrevételeimet írtam le, Arcade-os tapasztalatom nincs, repcsiben és tankban is csak RB-t és SB-t nyomok. -
PAtr0n
addikt
A prémiumozás megint más kérdés, az csak egy szorzó. Sajnos prémmel sem annyit ad már mint régen. Vegyél részt mindenben, így téve minél többet a győzelemért.
Tehát ha kidobsz pár AI tankot/bunkert stb-t, kiszórsz bázisra x tonna TNT-t, aszisztálsz, foglalsz, több XP-t meg SL-t kapsz.fi:zi'k:
Nem nagyon nyomtam még EC-t, de amikor igen, akkor nekem ilyen bajom nem volt. Lehet valamit megint eltoltak Gazsiék. -
csongi
veterán
Igazad van! Csak felrottyan az agyvizem
, mikor egy game alatt 5*ugyan az lo ki. 😂
Igaz, 4.4 BR volt a srac. Es premium vasralas gep volt.
De A6M2 volt.
Meg azt sem ertem, hogy ekkora elteres lehet az emelesi sebessegbe? Mert a repsebesseg kb egyformak. Vagy a turbo ekkora teljesitmeny tobletet tud adni , gepenkent elteroen?Francia91:
Japan gep volt.
A horizontalis fordulast ertem. Fordulna p39 .is csak a pilotam nem birja. Egy fordulas es beajul, mert kepzettsege nulla. De a kepzett nemet pilotam is 3 -4 fordulo es befarad. Ok elfogadom, igyekszem ezen belul poziciot fogni es tuzelni. A magassagi fordulokat nem ertem. Olyan magasra emelkedik amit en nem tudok, es csucsponton tehetetlenne valik a gep. Ez gondolom azert van mert a huzo ero elfogy es a sebesseg tul alacsony lesz. Igy atesik a gep. De ha nem nyomom neki a vegletekig akkor meg nem tudok tuztavolsagon belul kerulni. Igy ezekben a szitukban mindig vesztes vagyok. Ha hamarabb otthagyom , es elfordulok akkor utannam jon es megint vesztes pozicioba kerulok.
Hogy lehet ezt kitaktikazni? -
PAtr0n
addikt
Így van. A stealth kifejezetten jó AB-ban, főleg ha head-onozik az ember, ha jó a célzókád elengedsz 1km-en belül egy sorozatot, aztán kitérsz. A játékosok java része, mindig megvárja az aim marker megjelenését, ha fentről lefelé, vagy lentről felfelé támad, hogy pontosan célozzon. Az meg ugye 0.75km-nél jelenik meg. Addigra te meg már útjára engedtél akár 100 golyót is, neki meg jön a meglepi pilot knocked out, leszakadt szárny stb.. formájában.
csongi:
Ahogy pc360 is írta, mindig nézd meg a befűzéseket. Repülő ellen a leghatásosabb a HE, HEI, HEF stb. golyók, ezek robbannak. Amibe "ball" van (default), az pl semmire se jó, az AP lövedékek gyengén páncélozott járművek ellen faszák vagy pl bombázó ellen se rossz, ha a motort akarod kilőni, de akkor már olyat érdemes nézni ami API (páncéltörő-gyújtó). Az universal az tipikusan a "mindenre jó, de semmire se igazán", de sokszor nincs értelmesebb választás 1-2 repülőnél mint az.
Egy jó példa stealth hevederre, USA-nál A Hispano (20mm) gépágyúknál a leghalálosabb befűzés. Én mondjuk RB-ben is előszeretettel használok stealth lőszert.
Nagy ágyúval rendelkező gépeknél (HS129 B3, 75mm, PBJ-1H 75mm, Mosquito 57mm stb..) egyes változata ha arra mész hogy vaskos földi célpontokat lőj, egyértelmű, hogy az AP kell. Pl. a Moszkítónál nincs lőszerfejlesztés arra az ágyúra, tehát alapból a jó befűzés van. A HS129 meg sunyi, mert az alap lövedéke bár csak tisztán AP, de az "csak" 135mm-t üt át, a fejlesztett HVAP-T viszont már 175mm-t. Igazi tankvadász, vagy bunkerromboló, kinek mi tetszik -
SP4C3
veterán
Ha nemtudok pozitívban kijönni egy meccsen, akkor inkább nem is játszok akkora tierben. Mégis mit gondoltok miért nincs annyi tier 5 US tanker, mint GER és USSR? Fairplay level gaijin.
Éscsodálkoznak, hogy ott teljesen kihalt a játék. Még így is német F2-es szutyok képes 1shot-olni az amcsi nehéztankomat SZEMBŐL. (realistic battle - PHersze, az f@szom) T-34-85-ről nem is beszélve.Ezután jönnek a 90mm-es sz@rrakás us ágyúk, amivel egy lövésből (oldalba) 1 embert tudsz kiszedni a tigris II H-ból, és a KV-1 lánctalpa felfogja a lövedéket. M41A1 könnyű tank kapot BR 6.3-at, csak senki sem tudja, hogy mire.... Nemsokkal gyorsabb, mint a rákos soviet T44-ek, gaijinka azt mondta OFF-ROAD 70km/h EASILY, látszik, hogy még sosem játszottak vele...
Majd megmutatom a br 5.0-tól felfelé lévő tankjaim statját... szégyen.
-
PAtr0n
addikt
Szép eredmény!
De még mindig azt tudom mondani, hogy már egy jó ideje gusztustalan a silver jutalmazás. Amikor elkezdtem játszani, simán nőttek a milliók, volt hogy 10 misim volt. És most se azért nem gyűlik, mert nagy tierben játszom és drága a javítás + lőszer, (általában BR 4-5 környéke), hanem mert egyszerűen nem ad annyit a játék mint régen. Anno ha AB repcsizés közben lőttem 3-4 gépet, bombáztam pár tankot, netalán még foglaltam is, volt hogy prémmel 70-80k is jött. Most nagy nehezen ugyanilyen mutatvánnyal kb. 50k .
RB repkedést is ezért hanyagolom. Amennyi időm van játszani, az pont arra elég, hogy kicsit farmoljak meg fejlesszek. Tank RB, SB is nevetséges, múltkor jó köreim voltak, RB-ben 4-5 killek, és 30-40k körül kaptam. Pedig ott aztán nagyon a szerencsén is múlik, hogy milyen az ember köre, nem úgy mint AB-ban.
Hiába boostolták az RP jutalmat, ha közben meg nincs pénz új gépet vásárolni. A maradék 6 millámon úgy ülök mint tyúk a halott tojáson, nem fogom elkölteni, inkább játszogatok kisebb tierben.
Persze repkedhetnék, meg csapathatnék prém járművekkel, mert van egy pár, de azzal a meglévő gépeimen modulfejlesztései nem haladnak. Na mind1, hagyom is a témát.panaszkönyvünket olvashatták....
-
csongi
veterán
Eetem, bar nekem nincs ingerenciam a sporolashoz. Amihez oroszlan kell, ahhoz van elegndo, meg villanykortem is tobb szazezer. Javulgasson, mert egy game alatt altalaban minden gepem lelovik.
Most delelott 10bol 7x pilotat lottek. De hogy hogy? Minden pancel fullon, de ha 30-al jonn akkor sokat nem er az tuti. Volt aki a premium jet geppel jott be. Majdnem levadaszott, de a vegere sikeult leszednem, addigra meg az egesz ellenseg a nyakamon volt.
4.5 perc csata idovel 4gepem veszett.
Aztan meg a kis tompa orru I16 al 7 et szedtem le.
Volt olyan ket sorozatbol 3 gepnek nnyekk. Uldoztek a tarsam es pont jo szogbol elso sorozatra ket gep, a masodik sorozatba meg egy. De igy ia marad meg 2 gep akik leszedtek a csapattarsam. Szoval pont jokor lottem a tomegbe -
pc360
addikt
Na most így néz ki a dolog:
A Bf-nél nincs meg a kívánt repair rank, az Fw-nél viszont igen. Ennek ellenére ugyanúgy pirossal jelzi mindkét gépet, és nem ír sehol javítási időket (a csapat skilljeinél olvashatóakon kívül). A javítási összeg az, ami folyamatosan csökken.
Így viszont, hogy azért sok-sok óra javítási időkről van szó, lehet van értelme több nemzetet egyszerre használgatni. Amíg az egyik piroslik, addig a másikkal lehet nyomulni. A napi utolsó játéknál pl. biztos értelmetlen az auto javítás, gyakorlatilag kidobott összeg. Csak használat előtt érdemes ezüstöt dobni rájuk, ha még nem készült el a javítás.
Tehát végeredményképp a repair speed az, ami a javítási költségek mihamarabbi csökkentéséért felelős, feltéve, ha megvan az adott géphez illő minimum repair rank.
-
csongi
veterán
p51 p63 al repult. En Fw es Bf el mentem.
Config? Ha ha be lehet lepni a jatekba a launcher nelkul, akkor a config fajl igencsak atirhato. Valmikor regen COD 4 es BF - ben is szinte mindenki hasznalta. Tuti lehet a serulekenysegen is allitani. Delutan dontetlennel rosszabb statom nincs. Este minden megvaltozik. Ez van -
Találtgyerek
veterán
Szerintem az Il2 Battle of Stalingrad-nál nem igen találsz jobbat. Viszont ha reálban untat a pár perc emelkedés,akkor ez se lesz neked az igazi. Itt se úgy indul a játék,mint a WT arcade-ban.
Szerintem a WT reáljában sem kell 4-5 percnél tovább emelkedni,hogy találkozz ellenséggel. -
Tomdriver
őstag
Ja, csak meg kéne tanulnom programozni. MX8000-nek van annyi funkciója, de én csak 3 gombot találok rajt!
Őszintén még nagyon nem foglalkoztam vele, eddig nekem az egér (még ha gamer is), leragadt a kurzor mozgatásnál...
De persze igazad lehet és köszi, akkor ezt az irányt kell követnem! -
csongi
veterán
Hat en ala is buknek, de par szaz meteren mar nincs hova
Tegnap elott talalkoztam hangsebesseggel kozlekedo p38- al.
. 400Km/h val uldoztem, es 15-20mp alatt a koztunk levo tavolsagot, meg duplazta egy serult fustolo geppel.
De volt olyan, hogy a ketfedeles metogazdasagi geppel egyszerre 3 tamadot szedtem le, egyedul vedve a bazist.
Lassan a leszallas is menni fog, egyre tobbszor sikerul letennem a gepet egybemaradt futomuvel, es legcsavarral
Jeee.
Ez nem tudom jo taktika e de ugy tunik mukodik. Egy permetezo gepet hagyok bent, igy alacsonyabb szintu szeeverekre kerulok. Ha oda beteszek egy erosebbet, akkor BR 4.o al repulok egyutt, de en meg ott nembtartok. legmagasabb a BR3.3 es az erosebb pilotakkal geppel leszednek mint a pinty.
-
fi:zi'k
nagyúr
A nálam sokkal többet repdesőktől hallottam, hogy az oroszok szeretnek égni, de nem leégni. Mert hát a sztálinfából készült repülők jól bírták a tüzet.
Ez olyan tipikus WT dolog, mint a KV-2 esetében az APFSSGTHB (Armor Piercing Fin Stabilized Stalin Guided Tovarisch Hydrogen Bombs) lövedék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest