Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz pc360 #11110 üzenetére

    Így van. A stealth kifejezetten jó AB-ban, főleg ha head-onozik az ember, ha jó a célzókád elengedsz 1km-en belül egy sorozatot, aztán kitérsz. A játékosok java része, mindig megvárja az aim marker megjelenését, ha fentről lefelé, vagy lentről felfelé támad, hogy pontosan célozzon. Az meg ugye 0.75km-nél jelenik meg. Addigra te meg már útjára engedtél akár 100 golyót is, neki meg jön a meglepi pilot knocked out, leszakadt szárny stb.. formájában. :)

    csongi:
    Ahogy pc360 is írta, mindig nézd meg a befűzéseket. Repülő ellen a leghatásosabb a HE, HEI, HEF stb. golyók, ezek robbannak. Amibe "ball" van (default), az pl semmire se jó, az AP lövedékek gyengén páncélozott járművek ellen faszák vagy pl bombázó ellen se rossz, ha a motort akarod kilőni, de akkor már olyat érdemes nézni ami API (páncéltörő-gyújtó). Az universal az tipikusan a "mindenre jó, de semmire se igazán", de sokszor nincs értelmesebb választás 1-2 repülőnél mint az.
    Egy jó példa stealth hevederre, USA-nál A Hispano (20mm) gépágyúknál a leghalálosabb befűzés. Én mondjuk RB-ben is előszeretettel használok stealth lőszert.
    Nagy ágyúval rendelkező gépeknél (HS129 B3, 75mm, PBJ-1H 75mm, Mosquito 57mm stb..) egyes változata ha arra mész hogy vaskos földi célpontokat lőj, egyértelmű, hogy az AP kell. Pl. a Moszkítónál nincs lőszerfejlesztés arra az ágyúra, tehát alapból a jó befűzés van. A HS129 meg sunyi, mert az alap lövedéke bár csak tisztán AP, de az "csak" 135mm-t üt át, a fejlesztett HVAP-T viszont már 175mm-t. Igazi tankvadász, vagy bunkerromboló, kinek mi tetszik :)

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák