Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
Saccco #10621 üzenetére
Itt egyenlőre nem akarnék xp-t használni, majdnem minden maxon van a pilótánál. Vagy hova érdemes tenni?
Földi kiszolgálás fontos? A gunner a vadászgépnél nem érdekes. VAgy tegyem oda, és később már a bombázóhoz kiképzett legénység lesz?Tényleg mit lehet tenni? Nem tudok a saját szintemhez lévő gépek ellen repülni. L2 gépekkel ellen vagyok folyamatosan. Semmi esélyem, se repülési sebességbe, sem tűzerőbe semmibe. Nekem miért nincs Level1 egy ellenefelm ha felmegyek a 2-es géposztályba? ez valami hack, amivel módosítani tudnak? Roppant bosszantó, hogy egyik pillanatról a másikra lelőhetettlenné válnak az ellenfelek, és mintha sosem játszottam volna szintre esek vissza.
-
csongi
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz
Saccco #10561 üzenetére
Érdemes kipróbálni, majd később, amikor már unod az agyaggalamb lövészetet.
RB-hez viszont sok gyakorlás és türelem kell, az irányítás nehezedik sokkal, ott már érzed a gép súlyát, a szárnyak nagy sebességű manővernél törhetnek, az olaj/víz felforrhat, ezáltal a motor károsodik, a lőszer nem töltődik újra stb... Ja és csak 1 szem géped van, ha lelőnek, mehetsz pihenni. Nem mindenkinek való, de ha ott le lősz valakit, jobban dagad a melled tőle, mint AB-ban, azt garantálom.Vissza AB témára. Nekem van egy "paklim" direkt Gold wagerezésre, abban BR 2.3-tól 3.7-ig van minden gép. Szóval gyakran sikerül magasabb besorolású gépet likvidálnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged