Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Szép eredmény!
De még mindig azt tudom mondani, hogy már egy jó ideje gusztustalan a silver jutalmazás. Amikor elkezdtem játszani, simán nőttek a milliók, volt hogy 10 misim volt. És most se azért nem gyűlik, mert nagy tierben játszom és drága a javítás + lőszer, (általában BR 4-5 környéke), hanem mert egyszerűen nem ad annyit a játék mint régen. Anno ha AB repcsizés közben lőttem 3-4 gépet, bombáztam pár tankot, netalán még foglaltam is, volt hogy prémmel 70-80k is jött. Most nagy nehezen ugyanilyen mutatvánnyal kb. 50k .
RB repkedést is ezért hanyagolom. Amennyi időm van játszani, az pont arra elég, hogy kicsit farmoljak meg fejlesszek. Tank RB, SB is nevetséges, múltkor jó köreim voltak, RB-ben 4-5 killek, és 30-40k körül kaptam. Pedig ott aztán nagyon a szerencsén is múlik, hogy milyen az ember köre, nem úgy mint AB-ban.
Hiába boostolták az RP jutalmat, ha közben meg nincs pénz új gépet vásárolni. A maradék 6 millámon úgy ülök mint tyúk a halott tojáson, nem fogom elkölteni, inkább játszogatok kisebb tierben.
Persze repkedhetnék, meg csapathatnék prém járművekkel, mert van egy pár, de azzal a meglévő gépeimen modulfejlesztései nem haladnak. Na mind1, hagyom is a témát.panaszkönyvünket olvashatták....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest