- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
-
pc360
addikt
War Thunder: The Shooting Range | Episode 89 4:23
Habár pont az április 1-jei videóról van szó, és elvicceltek a fegyver nélküli, tanokat azonnal a saját oldalra átállító egyedi mechanikával és társaival, de a többi infó megállja a helyét. Ez alapján az 1.79-ben a britek kapnak egy teljes, nagy magassági Spitfire HF szériát, plusz egyéb nemzeteknek is kijut pár prémium.
• francia: Spitfire F Mk IX
• német: Spitfire PR Mk XI, Spitfire V DB 605 (német motorral)
• japán: Spitfire F Mk 22 (egyedi festéssel)Habár ez utóbbi is inkább a poén kategória, ezért valószínűleg nem tamagocsi festéssel, de jön az is. Úgyhogy tele lesz a játék Spitikkel. A játékot meg ugye átnevezik Spitfire Thunder-ré.
-
csongi
veterán
A KI 84 KO elg durvan tol CW-be is.
Bar a gepek tablazatanak koze sincs a jatekba eppen beallitott valosagnak..
Egyszeruen baromsag ahogy van. Rosszabb parameterekkel rendelkezo fepekkel forognak emelnek csoda modon.
Ezekkel a fizetosok elonybe juttatasa baromsaggal addig szarozik, amg valaki ra nem harap a dologra, es masik uzleti modelt kovetve knyuvasztja a gaijint honapok alatt.
Erolkodik most is, erezni a probalkozasokat az ujabb fizetos tartalmakkal. De sajnos a 70ezres jatekos letszamot hetvegente sem nagyon lepi at.
Pedig ez a duplaja volt.
Tegye fizetosse, es nem kellenek a szopozasok..
A jatekosok jelentos resze rank3-4 kornyeken abba hagyja.
A sok premium ,es 100 szintu jatekos itt eli ki magat.
De hat ez is penz alapu, ebbol elnek a gadzsinal.
Sosem fog megvaltozni.
Jetekre nem koltok, es 6.3 fole nem megyek. Nem eri meg ingyenesen kinlodni veluk.
Rank 2 itt jatszhato, feljebb mar szivas.
Legutobb 7db premium p47 gep volt jatekba.
Mind 100 szintu jatekos. 6perc volt a jatek, 4 p47 lerendezte a mezonyt.
Ezert maradok tankrealba. Ott nem brilliroznak.
12.7 el leszedem a kis szutykokat.
Itt nincs meg csoda sebesseg, es gyebek. Nincs kijeloles.
Mar a cel megtalasa is gond nekik sokszor. Mint egy darab tusko ugy zuhannak a foldbe. Latszik ki jatszik zenet hallgatva.
. Siman lehet kovetni fogalma sincs van e valaki korulotte.
-
koppi999
csendes tag
Azért gondoltam mert jelenleg amd r7 260x-el teljesen max beállításokon FHD-n megvan a 60 fps repülve és 30-40 fps a szárazföldön.
Az 1060 pedig legtöbb teljesítményre 2x erősebb a 260x-nél.
60 fps nekem elég, csak maradjon is meg stabilan!
Persze lehet csak túl laikus és makacs vagyok azért hiszem hogy elég az 1060 ereje ! -
SP4C3
veterán
Külön meghajtókon vannak a steam játékok, nincs baj az írási jogokkal, direkt én védtem le ponttal kezdődő mappákat, mert túl sok baromságot írt oda a WT, így nem tud logolni hülyeségeket és nem menti el pl a launcher log-jait....
Vannak több gépem amin rajta van a WT, de mindenhol "upgrade"-elt verzió, azaz nem friss telepítés, ki fogom törölni és újratelepíteni, csak majd ütemeznem kell, remélem hogy egy éjszaka alatt lejön.
-
SP4C3
veterán
pontos mappákba nem tud írni a játék, elvettem tőle a jogot, mert telesz@rta a hülyeségeivel. (obsolete mappa kivételével)
Mindenre gondoltam azok közül amit leírtál, és énis arra jutottam, hogy újra kellene húzni, de majd egyszer a következő évszázadban, hátha addigra lesz normális netem és gyorsabban letudja majd húzni.
Screenshotokat is néztem, content mappa 18.2 GB...
config.blk-ról van mentés...
-
pc360
addikt
Most ki is próbáltam a takarítási procedúrát egy 4 hónapos telepítésen. A ponttal kezdődő, a cache és a Replays mappákat töröltem, ezzel visszanyertem pár GB-ot. Ez eddig tiszta sor, tudom ajánlani mindnekienk, ugyanis azok a "pontos" mappák a játékhoz nem kellő fájlokat tartalmaznak. Ugyanolyan állapotban, automata belépéssel fogadott utána a játék, ahogy máskor is.
A levels (1,46 GB) és a sound (442 MB) mappa újratöltése viszont nem változtatott a méreten. Itt nem voltak visszamaradt fájlok. Van még a content (10,5 GB) mappa, ami a textúrákat tartalmazza. Ezt is újrahúztam, de a méret változatlan. Ráadásul újra be kellett pipálni a kliensben, hogy a Full verziót kérném, hogy egyáltalán visszapótolja, de nem volt nagy macera.
A végén rájöttem, hogy javítottak a kliensen, hiszen az .obsolete nevű mappa pont arra szolgál, hogy az elavult fájlokat oda gyűjtse, úgyhogy ezért sem volt probléma a fő mappák méretével. És ezért is érdemes a pöttyöseket leszedegetni a nagyobb frissítések után.
-
SP4C3
veterán
Jaja, nagyon kellett az amúgy is használhatatlan (air csatákban, tank real-ban 1-2 szárazföldit szedtél ki jóesetben az előző rocket nerf óta) attacker-nek. Nerfeljük szét őket, ezaz. De a japán takony és balzafa gépeket neee, azoknak jár a valamire való ágyú és lőheted őket az .50-essel reggeltől estig. Az amcsi 20mm-es meg sz@rt sem ér, olyan mint a soviet 7.62-es, mert a soviet 12.7-es effektívebb... Migekről meg ne is mondjak semmit...
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Homerseklet szempontjabol igen. Csak hogy ritkabb a kozeg, es ritkabb a levego ami elszallitsa a meleget.
A nemet gepek fent, a szukebb levegeo atomlo resz miatt hamarabb rottyanak weppel.
Ezert a MEC ad lehetoseg gyujtas allitasra, es igy nagyobb teljesitmenyt kapsz ugy, hogy kevesebb weppel es kisebb melegedessel tudod hasznalni a motort.
Illetve a legcsavar szogallasa is hatassal van a szallitott levego mennyisegre. -
Francia91
veterán
Nem mondtam, hogy foglalkozz vele, mindössze próbáltam rávilágítani arra, hogy számodra marhaság, igenis van haszna Reálban, főleg a melegedős gépeknél tudsz ezzel nagy előnyre szert tenni, vagy éppen mikor 7-8 ezer m felett kell harcolni, és ott jem minden gép motorja a legerősebb, vagy éppen melegszik a ritka levegő miatt. Ilyenkor beállítod a megfelelő állapotra (amit szintén kitapasztalva ismersz meg). Nekem ib 1 másodpercbe telik beállítani, egyáltalán nincs jelentősége a játékélménybe, mert már rutinból megy, NumPad-ra be vannak állítva, és szinte automatikusan állítom, ahogy kívánja a helyzet. Van haszna, jelentős, attól függetlenül, hogy szerinted marhaság. Nekem ellenben nagy segítség, előtte nagyon sok géppel csak szenvedtem, mert 90-100%-on pillanatok alatt felforrt a motorjuk (F7F, F8F-1B). Aztán elkezdtem a motorállítgatást, tesztrepülésben kitapasztaltam, meg közben sok meccsen is, hogy állítsam, és ugyanazt a teljesítményt hozza a repcsi úgy, hogy még narancssárgára sem melegszik a motor, nemhogy 5 perc alatt már kritikus legyen, mint az F8F-1B-nél pl, hogy már 2.500 m-nél piros a hőfokod...
Ez kb ugyanaz a szint, mint mikor lehurrognak tankban, hogy minek viszek APCR lőszert is, az nem jó semmire... Nem hát, vannak olyan szituk, amikor a legjobb megoldás az APCR. Csak tapasztalni kell -
-Ronnie-
csendes tag
Köszi, nem reméltem ilyen részletes választ!
Beállítást/üzemanyagot kipróbálom legközelebb. 3,7-4-es gépeim vannak (német) ill 3 körüli angol. Pilótáknál a vitality-t eddig nem erőltettem, de akkor arra is rá kell még gyúrni. Lehet maradok még az árkádon amíg felfejlődnek. Még egy kérdés: W-S billentyűket meghagytad gáznak vagy érdemes átszokni az emelkedés/süllyedésre?
-
pc360
addikt
A motor finomhangolás a szimulátor módban oké, hisz valóban hozzátartozik a teljes kontrolláláshoz, de a "reál" módban, ami még mindig egy árkád játék, nem kívánok ezzel foglalkozni. Számomra a MEC-szükséglet, a prémium gépek, és a matchmaking a 3 leginkább elidegenítő dolog a játékban.
-
Francia91
veterán
Vannak gépek, amik WEP-pel emelkednek a legjobban. Viszont felforr hamar a motorjuk. Na most ha tudod, hogy mit és hova kell állítgatni (légcsavarszög, hűtőnyílás, keverék), akkor megtarthatod a fasza emelkedésedet úgy, hogy közben nem melegszik túl a motor. Aztán más magasságokban (6 ezer m felett pl) megint más keverék az optimális a motornak, mert ott már csökken a teljesítmény. Nem kell tamagocsozni, ha tudod, hogy mikor mit és hova állíts
Ellenben nem marhaság, ha tudod rendesen kezelni, jól érezhető haszna van -
csongi
veterán
Azt tudom
De itt nem kell. Csupan egy legenysegnel legyen berakva. De hasznalni sem tudod.
Pont ugy kell mint real-ba. kivalsztod a hasznalni kivant jarmuvet, es masikat mar nem lehet.
A kivalsztott gepet ha lelovik, akkor annyi volt.
Azt nem tudom, hogy a tartalek jarmuvek ebben a modban felhasznalhatoak vagy sem. -
csongi
veterán
Egy picit sikerult jatszanom Sqad csatat.
Egy ujabb lepcsofoka a repulesnek. Meg nehezebb mint az RB. A gepek egy lepessel kozelebb vannak a szimulatorhoz. Itt nem kell tankozni, csak lenni kell egynek valamelyik legenysegnel.
Magasabb BR elteres is lehetseges, akar tartalekossal is lehet menni a 5.7 br ellen.
Sokkal elvezetetesebb. Nincs kijeloles, nincs tavolsag meres. A latotavolsagok emiatt mar 1000meteren szinte megszunnek. Itt mar biztos van ertelme a latotavolsag fejlesztesnek. A csapat tarsak jelolese is itt megszunik. Az egesz a kommunikacion alapul. Ki uldoz kit, es merre?
Nem tudod milyen elosztasban jon az enemi. Volt, hogy 2vs4. De van, hogy nincs enemi repulo, csak akkor a legvedelemmel kell kuzedni, es egy ugyes jatekos leszed mint a legyet..Vegyes nemzetekkel lehet jonni.
A csatater kicsi mint arcadba, tul sokat taktikazni nem kell, viszont egyuttmukodni annal tobbet.
Energia harcot vivni teljesen mas. Nem fog 4km-rol radzuhanni, mert nem lat.
Nem lesz 850km/h zuhanas. A P47 itt a raketakkal jol alkalmazhato. De konnyebb leszedni is.
Nem fog Fenysebesseggel zuhanni, mert se a celt nem latja, illetve eselye nem sok lesz a felemelesre.
Mas, ez kozelebb all szerintem a valosaghoz.
Hatranya.
'
Csak szazadok jatszhatjak. A sorsolas lassu. Minden kor veget meg kell varni, mert csak egyutt lehet menni ujabb csatakba.Volt olyan enemi, mi 60mp alatt szedte szet a csapatot. Iszonyatosan egyutt dolgoztak, fel sem fogtuk, mar vegunk volt. Itt mar elvezheto a Spiti br 5.7-be. fordul, a palya es egyeb korulmenyek miatt mar sebessegben felveszi a versenyt. A tuzero elegendo.
-
Laszmen
aktív tag
Én most szereztem meg a Yak15-t, hozzáteszem nem repülők, csak tank reálban, és ezt is ott fejlesztettem ki, de 2 sorozat és üres a tár, úgy szór mint egy sörétes puska, és a 37mm még úgy ahogy jó lenne, de kevés van belőle, a 45mm lőszer meg egyenesen nevetséges, 10 méteres körzetben szór, elbaszott egy gép, lassú sugárhajtáshoz képest, de valamennyire jól fordul, de engem nem győzött meg....
-
-
csongi
veterán
jah
. Most mar megertem, miert nem kell modern gep a jatekba. A hajam kihullik, mire lerepulom mind.
.
Most a Nemet gepekkel vagyok eredmenyes, az is br3-4
Az a helyzet, minden nemzetbe vannak jo gepek, de sokat kell repulni veluk, mire mindent kitapasztal az ember.Kulon vettem a ket kalibert, keresgelnem kell mikor melyik az aktiv, gepektol fugg melyik kaliber eppen hova van sorolva.
De megszokhato, csak meg ido kell hozza.
Egyik eredmenye. A rettenet BV. Biztos fejletlen volt..
-
csongi
veterán
Akkor az en fulemmel vam baj. 300meterrol mogotte vagyok es nem hallom a gep hangjat amit uldozok.
Mikor ram lonek, abbol sem hallok semmit.
A tobbi rendben van, es az tetszik.
Amugy meg de. Pont ez volt az egyik felderito eszkoz a haboruban, a fuleles.
Kodbe felhobe, ezt alkamaztak.
Nah most hiaba veszem le a teljesitmenyt 40%ra, semmivel nem lesz nalam hallhatobb a masik gep.
Mar annyi finomitas elegendo lenne ha azt az efektet feljebb nyomnak. -
pc360
addikt
A probléma max az lesz, hogy miként tudod WT-ben átállítani a kamerát az eredetihez nagyon közeli nézelődésre... Elfelejtettem, hogy mivel lehet ilyet - már ha még mindig megvan rá az opció. Hiába nyomorászom végig az összes F-gombot Shift-tel, CTRL-lal és minden anyám kínjával is kombinálva, csak nem találom.
Anélkül pedig, ha csak a seggét követi a gépnek, nem lesz érthető egy csomó jelenet. Nem látni majd, hogy miért fordultál rá egy takaros felhőre, vagy adott esetben miért verted magad a földhöz hirtelen felindulásból, mikor semmi fenyegető nem látszott a képernyőn.
-
pc360
addikt
[ OBS Studio ]
A telepítésnél szól majd, ha hiányzik a Visual Studio 2013 Runtime, ezeket érdemes előtte felnyomi. Az első indítással megjelenő varázslóval szépen belövi automatikusan a minőséget, AMD-n nálad is valami ilyesmit kellene látnod (lehetett választani streamingre, és csak felvételre optimalizált módok közt).
Alul, a Sources résznél tudod kiválasztani a képforrást:
+ > Game Capture > OK > OK
A Mixer boxban csak a Desktop Audio maradjon, a mikrofon legyen letiltva - hacsak nem akarsz aládumálni.
A beállítások Output / Recording szekciójában a Recording format-ot állítsd MKV-ra, és ugyanott tudod belőni a célmappát.
A Hotkey-eknél a Start Recording és a Stop Recording funkciókhoz kell csak gombot rendelni (pl:
F11
ésF12
). Nagyjából ennyi. -
pc360
addikt
Ha a bombázó(ko)n kívül van még olyen attacker, amit nagyon megszeretsz, akkor a Number of Experienced Gunners skillen kívül dobálgathatsz pontokat a Gunner részhez. Nekem pl. a P-61C-1 az egyik kedvencem. Azon a gépen ugye csak egy turret van, viszont a játék egyik legmókásabb darabja:
Thunder Show: EPIC TAIL GUNNER 1:28Plusz egész jó kis 1st bombázó árkádban a 4x1000 fontjával, az attackerek szintjéről ilyen mozgással süllyedve: Brachistochrone.
Nézd meg, nagyon jó videó! Annyi különbséggel, hogy a WEP és a légellenállás bekalkulálandó, tehát akkor kell légvonalba hozni a tankok felé az útvonalát, amikor eléri a max sebességet.
-
PAtr0n
addikt
Én is csak azért játszok ott mert ott még sok a buta, rengeteg meccset lehet nyerni pusztán abból, hogy a sok tudatlant megszívatod. Csináltam direkt ilyen "farmolós" lineup-ot németeknél 8 slottal, kábé fele-fele vadász-bombázó felhozatallal, 1-2 prém géppel. Erre aktiválok 1-1 nagyobb SL boostert, lehozom a meccset, aztán 100k fölötti SL üti a markomat. Sőt, múltkor egy 500-as gold vágert is összelapátoltam egyedül ezzel a kombóval, 1 meccset veszítettem a 11-ből, de azt is csak azért, mert nem volt 1 killem sem, mivel ott is a bombázásra fókuszáltam.
BR 4.0 - 4.3 fölött már nemigen lehet se wágerezni se farmolni (mondjuk azt még csak-csak), ott már több a skilles játékos, ezért maradok a BR 3.7-nél. -
BogyóBP
addikt
Igen ezeken gondolkodtam én is, csak sajnos annyira gyenge a légvédelme ennek a bombernek hogy szinte a leggyengébb vadász is darabokra lövi. A B17 egy brutális gép csak az nekem nagyon messze van főleg hogy meg sincs inditva az az ág..
A halifax tetszik de azt még nemtudom megvenni, (12 ezer lionom van, vicc).
Most lementem egészen tier 2 be minden mást szabadságra küldtem de még így se tudok előrehaladni, pedig van egy tök jó kis gépem ami darálja lefele a vadászokat valami beaufighter talán, twin rotoros.
-
Micsurin
nagyúr
-
Alg
veterán
Nálam szintén gáz a görgő, görgőklikket nem használok, bal klikk normál tűz, jobb klikk a célpontkövetés, egér oldalán az elöl lévő gomb a rakéta, a hátul lévő a zoom. Ha nagy kaliberrel snipe-olok vagy kicsivel földi célpontot lövök ahhoz meg elég a fenti számsor(1-2) a billen.
-
pc360
addikt
Amit folyamatosan érdemes használni, az a
C
gomb, ezt nyomvatartva tudsz körbenézni. Ezt tudod kombinálni azY
-nal is, tehát bezoomolhatsz távoli pontokra - nem csak az orrod elé, hanem szabad irányokban, miközben a gép beáll az egérrel előzetesen belőtt irányba. Rendszeres taktika, hogy belövöm egérrel a gép irányát, akár egy 180-as fordulót, de közben már aC
segítségével kiválasztom a következő enemy-t. Amíg nem nyúlsz bele a manőverbeQ
ésE
gombokkal, le fogja követni nézelődés közben az előirányzott manővert.Tudom, hogy nem vagy kezdő, és nem kérdezted ezeket, de én örültem volna anno, ha ezeket leírják nekem, és gondoltam összeszedem a praktikákat ebbe a 2 hsz-be.
-
pc360
addikt
Na jó, mondjuk az olasz 2.0 elver minden mást.
Múltkor a C202-vel árkádban 4x (!) ütköztem le valakiket (és szakadtak darabokra), de vígan repültem tovább. Köhm... Gyakorlatilag a legnagyobb kaliber a játékban, egy 2,5 tonnás skuló - csak kár, hogy pontot nem ad a ramming. Pedig arckifejezésből és hangelemzés alapján megállapíthatná a játék, hogy szándékos mentésként indult-e a dolog. Az adott esetben igen értékes lehet, jutalmat érdemelne...
-
-
-
Francia91
veterán
Abbahagytam a japánozást, mikor a Ki-84 ko-nak 36 ezer volt a javítása 4.3-as BR mellett... Azóta feltolták 5.3-ba, javítást csökkentették 24 ezerre, de adtunk a szarnak egy pofont, mert BearCat-ek és Griffonok ellen szopok így...
Aztán hozzáfogtam volna fejleszteni az N1K2-esemet, mert nagyon fasza gép már stockon is, de hát természetesen Gaijin 7.3-ba felb@sz full R2Y2-es csapat mellé minden meccsen, akik 3.000 m magasról, és 13 km-rel előrébb indulnak... Konkrétan nekem szar sem jut, mindent leszednek előlem, üldözni sem tudok, mert míg én propos géppel nyomom jó esetben 600-as tempóval, ők röhögnek 7-800-as tempóval, és ami véletlen jutna nekem ellenfél, azt is elviszik előlem...
14 meccset mentem az N1K2-esssel, mind a 14 full R2Y2-es csapattal... konkrétan nemtudom fejleszteni a gépet, mert 0 pontos meccseket zárok.... Ebből elegem lett, egy bő éve szinte nem is repülök, a tankos részt is egyre jobban cseszik szétfele, mostmár azt sem csinálom, csak ritkán...Szerk.: Bocs, 4 ezer m körül indulnak az R2Y2-esek, meg 14 km-rel előrébb...
A kép a spawnt követően azonnal készült... -
Alg
veterán
AB-t nem bírom, de RB-ben azért a top propokkal is megvan kb. egálra, mire unlockolok egy gépet össze is jön rá a pénz.
Ha meg nagyon fogy, csak átmegyek egy másik tree-re ami kevésbé fejlett (pl japán rank2), vagy előveszek egy olyan gépet amire korábban kaptam talizmánt (109F4-on pl. pont van egy, az jó ilyenekre). Vagy visszamegyek kétfedelűekkel szórakozni, az is jó móka
Múltkor volt 150ezer lion is egy körben - 4 kill meg egy 300%-os booster kellett hozzá
-
Alg
veterán
Azért próbáld ki a tracerst is a Browning-oknál, .50 buff óta az az M20 lőszer olyan mintha napalmmal lövöldöznék, egy rövid sorozat és "Goodness gracious great balls of fire". Földön úgyis csak péncélozatlan célpontokat lövök vele, azoknak meg mindegy.
20mm és felette pedig azt kell nézni melyikben van a legtöbb HE lőszer ha légi célpontok ellen mész - megesik hogy ez pont a default (talán az AN/M2-nál van 50% HE a defaultban), de olyan is van hogy a ground belt, talán a japánoknál(?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest