- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
milkabrams #11794 üzenetére
Jah az olasz a másik fajta... 1 tár 100% ,hogy nem elég bele.
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams #11786 üzenetére
Jó, T29, T34 szarrá buffolt amcsi tankok, persze, hogy lehet velük farmolni...
A Tiger II-est meg olyanná nerfelték, mintha egy BT-5-ösben ülnél, minden mindenfelől kiszed belőle... -
pc360
addikt
válasz
milkabrams #11777 üzenetére
Az RB maximum az adott gép fejlesztéséhez jó (már ha fejlettebb modulok nélkül képes vagy legalább 1-3 enemy gépet lőni), ezüst gyűjtögetéshez nem igazán. Lényeges, hogy RB után 3x annyiba kerül rendberakni a gépet, mintha AB-ban törnéd össze.
AB-ben minimum 15 ezreket elhozok, de booster nélkül fel szokott menni 35-ig is, miközben 6 gép rendbetétele 5-8 ezer (rank 3 most épp, szerintem itt többet kapsz aránylag, mint 2.0 környékén). Ez az, ami farmolásra való. RB-ben elunnám az életem, mire összegyűjteném ugyanazt a mennyiségű ezüstöt.
-
csongi
veterán
válasz
milkabrams #11777 üzenetére
RB-t nem nagyon repulok
. AB- ba 20K lion ossze jon. Azt sosem nezem mennyi marad stb. De igy is van 2M, es 4 nemzet tart 4.0 korul.
-
pc360
addikt
válasz
milkabrams #11761 üzenetére
Itt csak 2 féle van, az AP és a HE, a default mindkettőt tartalmazza. Az előbbi a tankok ellen jó, a második meg a bunkerek, kisebb járművek és repcsik ellen.
-
Francia91
veterán
válasz
milkabrams #11759 üzenetére
Földi célpont elleni lőszert használok a 75 mm-esbe
-
pc360
addikt
válasz
milkabrams #11749 üzenetére
"Célpontok elleni". Milyen célpontok elleni?
Az amcsi 12,7-esek stealth lőszerrel a legerősebbek szerintem. Az univerzális fel van dúsítva tracer bullettel, a földi egységek elleni pedig nem tartalmaz gyújtóst, ezért az meg nem lesz jó egyáltalán repcsik ellen. A 20 mm-esnél hasonló, ott az air heveder a legerősebb (az amerikaiaknál abban sincs tracer).
-
csongi
veterán
válasz
milkabrams #11744 üzenetére
Persze vannak anomaliak.. sokszor idegoloek.
Milyen loszer tipusokkal tuzelsz egyszerre?
Sajnos en mindet tuzelem, pedig nem kellene, de mar igy szoktam meg. Azokkal a gepekkel amiken egy caliber van erdmenyesebben talalok. 20mm-ek durvak, de 12.7 es 6db is megteszi a dolgat.
A nagyobb urmeret tavolabb hatasosabb mint a kicsi.
Optimalis tuzelesi tavolsagrol a kisebb kaliber de tobb, is ugyan olyan hatasos lehet. A pilota vagy lovesz vedelmet a nagyobb urmeret konnyebben lekuzdi. Kosebb urmerettel Az uveget kell lonni, ott eredmenyes.
Persze ezek jol hangzanak, de megcsinalni.... haat nekem sem megy
De a valosagban nem csak az urmeret szamit. Pl
A regi MI24 fulke 7.62 kaliberig allta a sarat. De ez resz informacio.
Ugyanis egy 7.62*39 karabely loszer ellen ved. Egy geppuska hadi loszer ellen, aminek a lopor tartama tobb, az acelmag merete nagyobb mar keves. 7.62*52 . Pedig az urmeret ugyan akkora.
Szerintem lehetetlen egyenlore egy programba leszimulalni minden lehetoseget , foleg ugy, hogy ez csak egy jatek..
Bosszanto sokszor ez teny, es erthetetlen. Vannak gepek amiket nem tudunk lelolni, vannak amik lezuhannak, pedig csak a szivargo hutovizem erinti meg.
BR4 egyre nehezebb, Legnagyobb tarolasokat BR2 be ertuk el. De a 4es szinten mar valtozik a harcmodor, alkalmazkodni kell a gepekhez. A bomberek tamadasi iranyait is valtoztatni kell.
Nehez, es fugg az egesz az internetes halozattol, szolgaltatastol.
Estenkent fent vagyunk, es sokat szamit a csapatba repules. A bombereket tobben jo tamadni.
Piszkos nehez celozni, legalabbis nekem Ritkan sikerul celzottan loni a motort, loveszt stb.
Messzirol tuzelek, 1000 vagy +. Nalam mindig betalalnak. Ha razuhanok, ha alulrol lovom mindig..
Vonzom.
Eddig a legjobban elolrol-oldalrol tudtam leszedni oket. Ez talan egy vakfolt, es ha ram mozdul akkor azt meg tudom javitani.
Amugy ez a szarny leszakadas 1.67 ota van, ami szerintem is tulzo lett. Elotte nehez volt leszedni az ellent, most meg az ellenkezoje, jo lenne ha gajzsi megtalalna az arany kozeputat. -
Francia91
veterán
válasz
milkabrams #11746 üzenetére
Január fele nerfelték az M2 Browningot, előtte csodálatosan vitte a Medium tankokat a seggüket lőve, meg a Light Pillboxokat. Aztán meg mintha 7,7 mm-essel köpködted vna, majdnem egy tár kellett egy Light Pillboxhoz. Most elvileg kapott buffot a Browning, de még nem próbáltam, hogy ugyanolyan jó földi célpont pucoló, mint régen
Amúgy a 75-ös tankkt, kis bunkert lazán visz egy találatból, ha pontosan találod el -
Francia91
veterán
válasz
milkabrams #11744 üzenetére
A PBJ-1H-ra gondolhatsz
Reál tankba szoktak bevinni amcsiknál, T-34-85-öst keresztülviszi -
Találtgyerek
veterán
válasz
milkabrams #11741 üzenetére
Elég kis BR- besorolást kaptak. G55-ös nagyon OP a saját BR-jében.
Még a kezdők is simán 4-5 ös k/d-t lőnek vele...
Gondolom majd kapnak új beosztást. -
csongi
veterán
válasz
milkabrams #11741 üzenetére
Miinden lövész aszt ami fel van húzva ezt csinálja.
Nálam az első, hogy a motorom nullára lövik két találatból. A gyange lövészekkel nincs baj.
Lehet a gép csak Br2- de pilóták kimaxolva maxon akkor bajos a dolog -
Alg
veterán
válasz
milkabrams #11738 üzenetére
Meg kell nézni a torpedónál, kiírja a max magasságot és sebességet amikor még nem "fullad meg a hal".
-
csongi
veterán
válasz
milkabrams #11738 üzenetére
A 300Km+. Sok lesz szerintem, nekem valahol 250 környékén sierült ledobnom.
De sokkal jobban élveztem mikor zuhanó bombaként alkalmaztamcsak éppen xart e ért, de legalább talált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest