Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pc360

addikt

válasz pc360 #12367 üzenetére

Most ki is próbáltam a takarítási procedúrát egy 4 hónapos telepítésen. A ponttal kezdődő, a cache és a Replays mappákat töröltem, ezzel visszanyertem pár GB-ot. Ez eddig tiszta sor, tudom ajánlani mindnekienk, ugyanis azok a "pontos" mappák a játékhoz nem kellő fájlokat tartalmaznak. Ugyanolyan állapotban, automata belépéssel fogadott utána a játék, ahogy máskor is.

A levels (1,46 GB) és a sound (442 MB) mappa újratöltése viszont nem változtatott a méreten. Itt nem voltak visszamaradt fájlok. Van még a content (10,5 GB) mappa, ami a textúrákat tartalmazza. Ezt is újrahúztam, de a méret változatlan. Ráadásul újra be kellett pipálni a kliensben, hogy a Full verziót kérném, hogy egyáltalán visszapótolja, de nem volt nagy macera.

A végén rájöttem, hogy javítottak a kliensen, hiszen az .obsolete nevű mappa pont arra szolgál, hogy az elavult fájlokat oda gyűjtse, úgyhogy ezért sem volt probléma a fő mappák méretével. És ezért is érdemes a pöttyöseket leszedegetni a nagyobb frissítések után.

Új hozzászólás Aktív témák