Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Most ki is próbáltam a takarítási procedúrát egy 4 hónapos telepítésen. A ponttal kezdődő, a cache és a Replays mappákat töröltem, ezzel visszanyertem pár GB-ot. Ez eddig tiszta sor, tudom ajánlani mindnekienk, ugyanis azok a "pontos" mappák a játékhoz nem kellő fájlokat tartalmaznak. Ugyanolyan állapotban, automata belépéssel fogadott utána a játék, ahogy máskor is.
A levels (1,46 GB) és a sound (442 MB) mappa újratöltése viszont nem változtatott a méreten. Itt nem voltak visszamaradt fájlok. Van még a content (10,5 GB) mappa, ami a textúrákat tartalmazza. Ezt is újrahúztam, de a méret változatlan. Ráadásul újra be kellett pipálni a kliensben, hogy a Full verziót kérném, hogy egyáltalán visszapótolja, de nem volt nagy macera.
A végén rájöttem, hogy javítottak a kliensen, hiszen az .obsolete nevű mappa pont arra szolgál, hogy az elavult fájlokat oda gyűjtse, úgyhogy ezért sem volt probléma a fő mappák méretével. És ezért is érdemes a pöttyöseket leszedegetni a nagyobb frissítések után.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest