- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
Synthwave #12372 üzenetére
En meg ugy hallottam, sokan jonnek at WOT-bol.
A CW alatt eleg sok az alacsony szintu jatekos, es megis nagyon jol toljak. Az 1.0 mento ov maguknak.Realt jatsz ha van hozza kedved. Sok mindent nem tudsz athozni Arkadbol. Minden gep mashogy mozog mint Arkadba.
Kezdhrted elolrol megtanulni az osszes gepet Realba.
Erre ratesz egy kicsit a tankreal, a vegen a szimulator. -
pc360
addikt
válasz
Synthwave #12372 üzenetére
Lehet amúgy, hogy már az elején érdemes inkább RB-zni. Nem fejlődsz lassabban vele, max földi targetezel, vagy durván oldalra mászol, amíg fejletlen a géped. Az újonnan megvásárolt gépekkel 10 ingyenes javítást is kapsz, amit sokkal jobban megéri reálban elhasználni. Pár hsz-em a repülés témakörben:
• arcade vs real
• sense of flight
• ezüst spórolás
• csapatok aranysasért
• legénység fejlesztése
• a topik Discord csatornája -
SP4C3
veterán
válasz
Synthwave #12364 üzenetére
Csiszolatlan gyémánt ez a game... Vagyis gyémánt, csak betemetve egy rakás -khm- sárral.
Joystick előnyt jelenthet, de ha szimulátorozni akarsz, akkor mindenképp joystick+head tracker.
Valamiért elég kevesen játszák a játékot, konkurenciához képest.
Napi ~20000 játékosa van steam-en, in-game 40-60k-t ír, amit nem hiszek el, mert van, hogy hosszú perceket kell várni egy-egy meccsre.
Személy szerint főleg tankcsatákat (real és sim) preferálom, ahol repülni is szoktam.
Amcsiknál eljutottam a jet-ekig, de a grind egyszerűen bírhatatlan (tankoknál sokkal rosszabb).
Nálam 27.4 GB-ot foglal a lemezen.
Énis repcsikkel kezdtem még annó, amerikai ágon indultam (árkád) és kifejezetten élveztem a játékot, de aztán felfedeztem, hogy vannak tankok is, lenyomtam pár kört és megtetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest