- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
Laszmen #12295 üzenetére
Érdekes, nekem a Tank real repülés nehezebb.
De sokkal jobban élvezem. Most még kis Br-be vagyok, de eredményes viszonylag.
A repülős real-ba meg változó. A valóságnak kb megfelelően a Német repülők fejlettebbek a Spitiknél.
Azokat máshogyan kell kezelni. A fegyverzet is jobb. Valamikor 1943 környékén vette fel a versenyt a németekkel, de a legnagyobb gyengesége a pilóták voltak, ezért lett mégis a RAF a nyerő.
Egy olyan pilótát aki csak azt repüli, nagyon nehéz leszedni.
Ha sikerül kis sebességű fordulókba csalni, akkor a spiti elintézi, még a gyengébb fegyverzettel is.
Viszont igazán az MKV 20mm-ek ütősek. De ez ritka. VC-be van majd jó nagy szünet, és 5,7-től megint feltűnnek.
Az MK2-3 gépágyúknak a gyengesége ott érezhető leginkább, hogy fordulókban jóval nagyobb előre tartás kell, mint a német fegyvereknél. Nem olvastam utána, de feltételezem kisebb torkolati energiával bírnak.
Lehet ezt is sikerült a Gazsinak beletenni a motorba.
Sajnos nemzetek közötti ugrálás miatt ez a távolság változik, és nehéz megérezni a pontos célzási pontokat.
Viszont van rálátás a többi gépre. -
csongi
veterán
válasz
Laszmen #12288 üzenetére
A tankot mostanaban kezdtem el, Amcsi fronton, de csak a csapat miatt
, illetve, hogy erdemben tudjak repulni. A kis Br-be nagyon elvezem a repulest, sokkal jobb mint a real repules.
Ismerkedem a tankokkal, bar volt kozeli idoszakom veluk az eletben is..
Repuloknel a britekkel eljutottam a 6.3 ig. Sajnos itt bajos a spiti, nagy kuzdelem lesz a jetekig eljutni, mert a legtobb enemy jet.
A Gaji megy a fizetos iranyba nagyon eroteljesen. Tegnap 6.7 gepet ossze tette az 5.0 val.
Este 6-7 tol 10ig nagyon jatszhatatlan, a sok premium. es event jatekosok miatt.
Elotte es utana mar simabb a palya.
Par karikat linkelek..
Ezt a harom kort nagyon elveztem.
[link]
[link]
[link] -
csongi
veterán
válasz
Laszmen #12285 üzenetére
Nalam meg meg leginkabb verik a japanok az ellent.
Magasabb Br-be, Britkkel jatszva meg nem is igazan talalkozok veluk. Amcsikkal megyek, akkor surun van Japo ellenfel.
Vegre a Britekkel eljutottam 5.7-ig, es erdemben is lehet a Nemetek Olaszok ellen harcolni.
A br4.0 kornyeke nagy szenvedes volt.
Nagy konstrukcios hibajuk a Spirltiknek, hogy az olaj es vizhutes koroket nem lattak el vedelemmel.
Ha betalalnak, akkor egybol folyik az olaj, es a viz. Lehet kesobb javitottak. -
Alg
veterán
válasz
Laszmen #12281 üzenetére
Ezekkel a nagy kaliberekkel az első lövés pontos, a többit szanaszét szórja. A megoldás hogy nem lősz sorozatokat hanem egy-egy célzott lövést, a tár is jobban bírja. (így persze észben kell tartani mikor milyen lőszer következik épppen, ha nem egyformák vannak a hevederben)
@vollnerd:
Honnan tudja hogy jobban látják őt mint ő a többeketEgyébként felhőben is látni a pöttyöt talán valami 1-1,5 km-től távolabbról, közelebbről meg lehet hang után menni vagy kondenzcsíkot nézni pl. (RB tapasztalat, de gondolom AB is ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Hardverkemping június végén
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest