- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
Most laggol a WoT szóval inkább WT-zek. Viszont nagyon fel tud cseszni, ha az első lövéssel ellövik az ágyúmat, szóval összességében én még mindig szívesebben WoT-ozok, nekem ez a realisztikus dolog nem nagyon jön be. Mondjuk ez részben annak köszönhető, hogy mindig úgy kezdek egy csatát, hogy kapok egy pofont, ez nyilván az én núúbságom, de a WoT-ban tudom kompenzálni, itt meg nem.
Viszont annak akinek bejön ez a realisztikus lövöldözde, annak biztos sokkal jobban tetszik, mint a WoT.
Meg nyilván ez még egy béta játék, de vannak furcsaságok benne bőven. Például ez a PzIII ausf.M ahogy alázza a KV-kat, meg a T34-eket, hát elég furcsa annak tudatában, hogy olyan esetekről vannak feljegyzések, hogy egy KV-1 3 napig tartotta fel a német előrenyomulást, mert addigra tudtak úgy mögé állítani egy Flakot, hogy ki tudják lőni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest