-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Eleve nem is 7.7-be való az IS-4M, hanem max 7.3-ba
Aztán amíg nincs javítód és poroltód, csak az ágyúd lesz ellőve, vagy gyújtva leszel az első találattól, és így pusztulsz meg minden meccsen. Aztán ahogy megvan a javítószett és poroltód, nem fognak kigyújtani csak szökőévente, meg ágyút is 10 meccsből 1x lőnek talán. De minden rendben, semmi manipuláció....Az M56-osomat, azt a fika nyitott szart csak gyújtani tudták, meg csak ágyút tudtak lőni, amíg nem lett javítóm és poroltóm... Rohadt érdekes, pedig 7 mm-es MG-vel ki lehet szedni azt a talicskát, de gyújtani kellett, meg ágyút ellőni azon a kis fika szaron....
-
PAtr0n
addikt
Persze a példa nem pont ide való, csak a szándékos manipulálást akartam ezzel nyomatékosítani.
Én is prém user vagyok a WT-ben, immáron 3 éve, kis kihagyásokkal, mindig leárazásokkor hosszabítottam a tagságot, de azt vettem észre, hogy engem kevesebbszer szopat, mint azt akinek nincs. De azt nagyon érezni, amikor egyik nemzetet erősítik, a másikat gyengítik.gabro0:
Igen, kezd már kicsit sok lenne a furcsaság, és a véletlen. Ha ez így folytatódik (és mitől lenne másképp), végleg lemondok a WT-ről, és megyek IL2-zni, úgyis egyre kevesebb az időm játszani. -
Tactical
tag
Nem azzal van a bajom, hogy oda tesz le, hanem az, hogy például míg a 57.2 tonnás, 1162 LE-s Chiftain Mk10 simán veszi ugyanazt az akadályt, addig a csak minimálisan nagyobb súlyú, 62 tonnás, de 2290 Le-s motorral rendelkező Challenger meg sem moccan. De tulajdonképpen mondhattam volna más példát is, mert a leglomhább, leggyengébb tank sem pusztul így el egy kis emelkedőn indulástól.
-
PAtr0n
addikt
Azokat kupolázom én is alapból. Mondjuk 800-ról betalálni pont a kupolát, elég nagy makker. Ha nagyjából szembe álltál vele, akkor csak így történhetett. Máskülönben bug. De ezeknek hiába a bugreport, minden meg van magyarázva, mint pl ez az esetem is, azzal, hogy szar a magyar net, mert már sokan sírtak magyar játékosok, és ők ezt állapították meg, hogy nagy a ping meg a packet loss: [link]
Itt mindenki arról ír, hogy egyszer belő mindenkit mindennel, jönnek a victory-k, aztán ugyanazzal a preset-el, kínlódik napokig, hetekig, minden pattan, vereség hegyek. Manipulált a játék, mint a WoT, ez bebizonyosodott. Főleg a tapasztalt játékosokat szopatja, hogy a statjuk ne legyen annyira kiugró. Hogy mi ebben a ráció, nem értem.
-
Francia91
veterán
Az a baj, hogy a heti 30-40 meccsből kapok 1x használható csapatot, a többi mind ilyen hulladék, mellé meg folyamatos +1.0...
A stock Caernavon-nal meg minden meccsem 2 féle képpen zajlik:
- Vagy ágyút lőnek a meccs első 20 másodpercében, persze javítóm nincs
- Vagy kigyújtanak, persze poroltóm nincs...De azért legyen kedvem tankot fejleszteni... Tortoise-zal ugyanez volt a helyzet, mióta fullos, ágyút sem lőnek, és nem gyújtanak ki... Csak egylövéseznek a 7.7-es tankok...
-
Tactical
tag
-
Francia91
veterán
APCR-t felejtsd el a németeknél, amúgy belőhető az IS-6-os Tiger II-essel is
Még egyszer Walker Bulldog-gal
-
-
PAtr0n
addikt
Nekem attól függetlenül is az kedvenceim az összes Párduc, de az tény, hogy a tolatástól agyérgörcsöt lehet kapni. Sokszor ezért is nyírnak ki. Bezzeg a Tiger I (P), hátrafele is annyival megy mint előre
Francia:
Eze(ke)n a pályá(ko)n még nem is voltam. Mondjuk rég tankoztam. Tegnap egy kicsit, Tiger 2 P-vel RB-ben, ment is, de meguntam hamar, meg késő is volt. -
SP4C3
veterán
Sneak Peek about Update 1.59 'Flaming Arrows'
Feltehetően a jövő hét folyamán, mindenképp ajánlott előre letölteni!!!
-
-
maximilian4
addikt
Ismerős. Critical, mindene kimegy, mégis mielőtt visszatöltök közepes tankkal (~10sec), kilő. Egyébként nekem az angolokkal nagyon adja. Viszont tier 5-ben az orosz közepes tankok (3db T-54), sztem sz*rrá vannak nerfelve. Olyan helyekről,meg olyan tankokról pattogok az apds-sel, amit 5x át kéne vinnie. Régóta így megy, egyszerűen nem tudok mit kezdeni tier 5-ben a 3db T54-gyel. Ja bocs 2, mert at 1951-es bár ki van fejlesztve, nem lesz sose pénzem rá.
Azt beismerem, hogy a T-10M iszonyat op, de mivel közepes tankokat fejlesztettem és az Is3 sincs kifejlesztve így nagyon messze vagyok tőle. Viszont az orosz közepes tankok tier5-ben hulladékok.
-
PHOENIX129
csendes tag
a BH- s BP- s cica van berakva mellé meg a H1 és a wirbelwind nem folyamatosan de elég sűrűn találkoztam is- 4 el meg m103- al egérkével stb
maximilian4: az IS-1- et felejtsd el ha azt berakod folyamatosan bedob 4- es tierbe T34-85 D-5T a SU-152 a KV-85 és a nagy fej ( KV-2 ) ezzel a kombóval nem fog bedobni 4- es tierbe nagy ritkán lehet bedob 1- 2 BP- BH keveréket de azok 1000% h. frissek tehát nincs semmi fejlesztésük su-152- vel vigyél 2-3 repeszrombolót mer ha azzal megküldöd a BH v. BP tornyát annak sanyi
olcsii: azért vannak vicces jelenetek pl. a killkam mikor kilövöm úgy az ellenfelet h. lepattanok róla, ezt a haverommal megnézegettük customba h. mi a fax és teljesen mást mutat az ellenfélnek mint neked az volt a legviccesebb mikor banánhéjas ágyúval lövöldöztük egymást T32 BH kombóval odamentünk egymás mellé és belelógott a cső a tanktestbe, elsütöttem az ágyút és az én lövedékem az ő tankjából indult visszafelé az én tankom felé, majd visszafordult a tankján belül pattogott párat és szétszedett mindent XD
ezt párszor eljátszottuk és mindig ez volt. -
D.Orion
veterán
Volt, de többet nem lesz. Megmondta a Gaijin, hogy az ő statisztikájuk szerint erre nincs igény. Volt pl. egy SB tankos móka ahol csak tank vs tank harc folyt.
Behozták helyette azt ami szerintük jó: Majd ők előre megmondják, hogy milyen tankkal mehetsz SB csatába, de soha nem sikerült megfelelően alakítani a balance-t. Továbbá folyamatosan szövetségi légi fölény van SB tank mókában...Churchill meg állítólag azt mondta, hogy: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"
-
PAtr0n
addikt
-
sith7
félisten
Van itt is APCR lövedék ami nagyobb átütésre képes de az nem olyan hatékony mint a sima robbanó mert nem robban fel a tankban így kisebb károkat is okoz.
ergo itt a HE lövedék a tuti ?
tehát nem a nagy átütés számít, hanem a he robbanás ?
akkor egyelőre alaplőszer a legjobb ?Pz III - nál már 3 fajta lőszer van, és van egy kis táblázat, hogy milyen távolságról mekkora páncélt üt át - gondolom én - , akkor ott most mit nézzek ... ne a legkisebb, ne is a legnagyobb átütést ?
mert azért át is üsse, meg robbanjon is, az a lényeg, nem ?
-
D.Orion
veterán
Nézd végig a ládákat, az idő múlásával egyre jobbak jőnnek. Pl. az említett +10% 20csatán keresztűl, van credit, xp és allies is.
Van később +100GE, meg teljesíthetetlen wagen is.
Plusz ott s főnyereményre a kiszámolhatatlanul kicsi esély a végén. Összességében wahahaha nesze semmi fogd meg jól...
-
PAtr0n
addikt
Ne is mondd... én sem hittem el, mennyire idióta barmokkal rak össze. SB event: Amikor egy spawn van Poland-on merre indulnak az ökrök rögtön az elején? Egy irányba! Tisztelet a kivételnek, amikor jött velem még valaki a másik irányból. Ha már 3-man mentünk másfele az igazi csoda volt. Persze, hogy lemorzsolnak már az elején, aztán meg azt kell néznem, hogy pörögve hullik le a parasztja a repülővel amivel bejött. Azt hiszi ez arcade. De az este fénypontja az volt, amikor KV-1B-vel bementem, épp átmentem a hídon eastern europe pályán az elején, erre lő valaki, lánctalp sérül. Nézelődök,semmi, erre kapok egy találatot, gunner megsérül, torony pirosodik. Hátranézek, egy Pz IV F2 lődöz rám, írom neki, álljon le, persze belém enged még egyet, addigra megsérült a csövem is, pedig már készültem keresztüllőni a parasztot. Kábé az 5.-ik lövésére kivégzett. Reportoltam volna, de nem tudtam hirtelen hogy kell, aztán megnéztem az adatlapját, kemény 7-es szintű játékos, ez az első csatája SB-n, mondom kezdő idióta, aszitte mert KV1, akkor biztos lőni kell rá, nem baj, hogy ugyanarról a spawn pontról indultunk, meg ott virít a lovagkereszt a tornyon...
Szóval ez a repcsiszerző dolog rendesen rányomta a bélyegét az egész hétvégi játékra, paradicsomok mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest