- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
mi van a dellmontal? Már mobilevoipból használva is csörög a kikapcsolt telefonra a végtelenségig, nem hallani be a "hívott szám jelenleg nem...". Eddig működött, csak SIP-en használva volt a végtelen csörgés... Komolyan most mindenkit meg kell csörgetnem hagyományos telefonon először, hogy tudjam be van-e kapcsolva, vagy nem?
-
togvau
senior tag
válasz
Victoryus94 #23944 üzenetére
"Maximum Digi Mobilnet."
Úgy írod mintha hangra több sávszél kellene mint netre. Pedig nagyon durván fordítva van a hanghívások nevetséges sávszéligényével.
-
togvau
senior tag
kérnék egy immmr linket, én is kipróbálnám
-
togvau
senior tag
a dellmont cuccoknál mennyi a callback díja?
-
togvau
senior tag
Lehet különbség az android alap SIP kliensét használás, és a mobilevoip app-os telefonálás minősége között?
-
togvau
senior tag
az mitől van, hogy ha voipblazeren hívok valakit, akkor az ő hangja visszhangzik saját magának, és én meg késve hallom, őt? Majd 1 óra múlva újra ugyan így hívom és minden jó, pedig ugyan úgy HSPA-n van a telefonom.
-
togvau
senior tag
Ezeket a dellmont klónokat lehet valahogy hívni normál telefonról? Vagy csak 1 irányban működnek?
-
togvau
senior tag
voipblazerrel hívtam valakit, SIP-el is, meg mobil appal is próbálva. Kicsöng, de nem veszi fel. Erre kipróbáltam a hagyományos mobilszolgáltatóval, és "a hívott szám jelenleg nem kapcsolható...".
Szóval a voipblazer cseszik jelezni, hogy ki van kapcsolva a hívott telefonja... ezdegáz. -
togvau
senior tag
válasz
gorbep #23048 üzenetére
15.55 eur a kínaiaktól.
Nem úgy jó ahogy van, mert ha hívni akarok át kell dugni, az 1-es telefoncsatiba ha fogadni akarok akkor meg vissza a 2-esbe, mert a voipblazerrel csak hívni lehet, a fogadásra használt neophone hívásra meg olyan drága lenne, mint a sima vezetékes.
Ezen kívül a csörgés is tökmás mint a hagyományos telefonvonalon. -
togvau
senior tag
nettem ócsóért egy ilyen Linksys PAP2T cuccot.
Beállítottam rajta a a voipblazeres accountomat hívásra, és a neophone-ost hívásfogadásra.
De az a gáz, hogy az egyik telefon aljzaton csak az egyik megy. Nem lehet valahogy közössé tenni, hogy mindkettőn ugyan az legyen?Hol van egyáltalán ehhez a cucchoz egy normális manual? Van vagy 1000 beállítása, de mindenhol csak az alapok vannak leírva.
-
togvau
senior tag
valaki nézte már, hogy a dellmontos cucc, a saját app-jukkal használva hogy kommunikál? Mert a weboldalon írja, hogy melyik hívás ment app-al, és melyik SIP.
Lehet előnye/hátránya egyiknek a másikkal szemben? -
togvau
senior tag
Na hát androidos telefont SIP-re korlátozottan (szívással) lehet csak használni, mert bugos mint az állat
-
togvau
senior tag
ATA adapterrel használ valaki voipot? Hívásfogadás hogy megy? Csak olyan voippal amihez jár szám, vagy hogy?
-
togvau
senior tag
voipblazert ki lehet próbálni valahogy? Androidban beállítottam a sip kliensnek, de híváskor szerverhibával végez, igaz hogy nincs pénz a voipblazeren, de nem is akarok feltölteni amíg ki nem próbáltam :\
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest