- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha a másik félnél visszhangos a hívás, az hogyan függ össze az én telefonommal? Eddig nem volt gondom a Newman N2-esemmel, de mostanában többen is mondták, hogy visszhangzik nekik, amit mondanak. Ugyanakkor, ugyanazt a felet pc-ről felhívva viszont nála is kiváló a hangminőség. Lehet, hogy láma a kérdés, de nem értem, ez hogy függ össze az én telefonommal, szóval kisegíthetnétek, akkor talán tudnák változtatni rajta. Kösz! Ja, és csipsimple-t használok.
-
Zeki
nagyúr
válasz
georgkovacs #11297 üzenetére
Nem értem a kapcsolatot...
-
Guszti
aktív tag
Nekem mobilevoip nem epul be. (sima Hongmi V5-os)
Viber tudja azt, hogy a gyari telefonkonyvbe a nevjegyeknel kulon meg is jelenik a viber, ill viber out lehetoseg.
CSipSimple ugy csinalja, hogy csak ha hivok a gyari tarcsazobol, vagy a nevjegyekbol, akkor kozepre feldob egy ablakot (szerintem ezt a CSipSimple csinalja) es egymas alatt kilistazza a CSipSimple-ben beregisztralt szamokat, es legalulra pedig, hogy gsm hivas es lehet valasztani, ha viszont itt gsm-et valasztom ki, akkor itt feldob egy masik cuccot, ami szerintem mar a beepitett tarcsazohoz tartozik, ahol egymas mellett felajanlja, kis ikonokkal, hogy a gyari tarcsazo hivjon, vagy a fritzfon app.
Ha zoiperbe beallitom a tarcsazo integralast, akkor automatikusan az tarcsaz ha van kapcsolat.
MobilVoip-ot nem tudtam meg semmi hasonlora se ravenni.
Ha kicsit zavaros amit irtam, akkor tudok felrakni kepeket. -
törölt tag
Ez furcsa. Vmelyik régebbi verziónál volt olyan hiba, hogy nem jelent meg hívásindításkor a menüben, de ezt már javították. Nem lehet, hogy másik (pl. a gyári) hívóalkalmazás már ki van jelölve alapértelmezettnek és ezért, híváskor nem ajánlja fel a lehetőségeket? Ha ez a helyzet, akkor a beállítások - alkalmazások menüben törölni kell a jelenlegi hívóprogram alapértelmezését.
-
Zeki
nagyúr
Valaki használ xiaomi hongmit?
Hogy lehet beállítani a VOIP (internetes hívás)-t, hogy az valóban menjen is? Nem kínálja fel a telefonkönyvben a lehetőséget.
Hogy lehet a letöltött és telepített mobilevoip alkalmazást beállítani alapértelmezett hívásra?
Ezek sehogy sem jönnek össze.
Köszönöm! -
Guszti
aktív tag
válasz
schferenc77 #11290 üzenetére
Köszi!
Úgy látom, hogy ha a proxy-nál nincs megadva az nem baj, viszont a másik kettő kell hogy tudjon kapcsolódni. -
törölt tag
válasz
antal750 #11283 üzenetére
VOIP -hoz képest nem tudsz spórolni vele. Ez akkor jó, ha egyáltalán nincs neted, vagy butatelóról. A lényeg, hogy egy beregelt számról felhívod a Dellmont bp. -i, vezetékes számát, ahol egy gépi hang kéri, hogy add meg a hívandó számot. Ezt lehet úgy is, hogy a két számot szünettel veszed fel a névjegyzékbe. A Telenornak ingyenesen aktiválható a vezetékes hívó szolgáltatása, ami legutóbb még 7Ft/perc+5Ft kapcs díj volt. Ehhez jön hozzá a VOIP hívás percdíja, kapcs díj nélkül, mivel ez nem callback.
-
Guszti
aktív tag
Sziasztok!
Valaki, aki használ FritzBox-ot ephone-os accal, plz keressen meg, mert sajnos nem jutok egyről a kettőre.
Folyamatosan timeout-ot dobál, és nem csatlakozik. Browsercalls simán felcsatlakozik, illetve zoiper is simán felcsatlakozik az ephone-os accal a FritzBox wifijéről. Megpingelem a sip.ephone.hu-t, 4ms-t ír RTT-nek. Nem igazán tudok rájönni, hogy miért szarakodik az ephone...
Köszi! -
törölt tag
válasz
gabesszg #11280 üzenetére
A BC (vagy valami egyéb Dellmont klón) mindenképpen kell. Ezzel megfelelő kliensapp esetén elvileg mindhárom módon kéne működjön. Azért csak elméletileg, mert csak a VOIP hívás és a Callback működik. Sztem a Local Access -nél a Dellmontos kliensalkalmazásokban rosszul van megadva a Dellmont budapesti száma és ezért folyton azt mondja, hogy a szolgáltatás az én körzetemben nem elérhető. Ha viszont manuálisan bepötyögöm (vagy névjegyzékből indítom) a vezetékes számot, akkor működik. De Local Accessel csak Telenor kártya esetén (vezetékes hívó szolgáltatás) lehet spórolni a szolgáltatós mobil-mobil tarifához képest.
-
felhasználóx
tag
válasz
gabesszg #11280 üzenetére
Èn általában sima voip on hívok, ha azon gyenge ès nagyon csúszik vagy kèsik a hang akkor szoktam callback funkciót használni, no meg a fontos beszèlgetèseknèl is inkább az utóbbi "drágább" hivás opciót választom. A Browsecalls szolgáltatófüggetlen te adod meg a telefonszámod, hogy melyiket jelezze ki a hivásnál. ( többet is megadhatsz) Èrdemes a www.fakeusaddres.com ról címet választani mert akkor beljebb vagy az adóval is.
-
gabesszg
aktív tag
válasz
lugosi #11279 üzenetére
Srácok nagyon szépen köszönöm az infókat. Csak azt szeretném eldönteni, hogy a browsecalls-ba vagy amit írtatok, callbackbe(bár ha jol eml írtatok vmit de az szolálgatófüggetlen vagy hogy van?)mert annak is kb az első p 10 ft-ra jönne ki és a jelenlegi 30-40 ft helyett bőven jobb lenne. Szóval az itt jártas és jól tapasztalat közönség mit ajánlana nekem? 1. browsercalls?2.a visszavívásos dolgot3. vmi mást?(szerencsére hw-es probléma v akadály nem lenne "4g" ill android lenne a kiinduló pont)
-
válasz
gabesszg #11275 üzenetére
nem kétszeres hanem kettő díj, mert a két irány nem mindig kerül ugyan annyiba
pl mobilról hívsz vonalast
mobil $0,005/perc (onnan hogy te felvetted még a hívott kicsengése alatt is)
vonalas $0,001/perc (onnan hogy a hívott felvette)
callback kapcsolás $0,039/kapcsolás, de még a sikertelen is)az első perc 0,005+0,001+0,039 = $0,045
további percek 0,005+0,001= $0,006nem veszi fel és fél perce után lerakod 0,039$ (jó fej a szolgáltató, csak a kapcsolási díjat számlázza)
nem veszi fel és másfél perce után lerakod, hívás nem sikerült 0,039+0,005= $0,044 (szolgáltató számláz rendesen, de még itt is rendes volt és nem két percet számláz ki)
mobilnet max csak pár kilobyte fogy, amin az utasítás elmegy
-
gabesszg
aktív tag
Köszönöm a segítségeket. Még akkor 2 gyors kérdés és én már nem is lámáskodok itt
Browsercalls-al valakinek gyakorlati tapasztalata van e (átlagosan jónak mondható vagy nem stb) callback-nél 2x eres díjat számít fel a voip szolgálltató "és ennyi?" ha jól tudom utánna ha "visszahív" nem is használ mobilnetet majdhogynem olyan mint egy sima mezei hívás?(valahol olvastam megragadt sorry ha full hülyeség)
-
törölt tag
válasz
gabesszg #11272 üzenetére
3. Ez több összetevős. A beépített SIP klienst jobban kezeli a rendszer. Állítólag, ha ezt használod, akkor nem fog belecsörögni egy bejövő GSM hívás a folyamatban levő VOIP -ba. Viszont szabvány protokollon kommunikál, amit korlátozhat a szolgáltató, ha olyan csomagban vagy.
Ha pl. MobileVoipot használsz, akkor az:
-titkosított kapcsolaton kommunikál, a szolgáltatók nem tudják korlátozni
-állítható a mikrofon érzékenysége. Gyakori, hogy tolni kell rajta, különben halk
-működik a Callback funkció
-látod a kliensben a kreditedet és az aktuális hívással kapcsolatos költségeket.
Most ennyi jutott eszembe, de biztos van még érv pro és kontra. -
Zeki
nagyúr
válasz
gabesszg #11272 üzenetére
1, a cellák terheltségétől meg a voip szervertől is függ milyen a minőség.
2, callback a mobilevoip programban van. Ha azzal telefonálsz, megadod a te számod alap számnak, ő pedig minden hívásnál felhív téged, te felveszed, ő meg ekkor megcsörgeti azt, akit hívni akartál.
3, passz, nincs droidom. -
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Sajnos igen hosszú lenne a fórumot átböngészni illetve az 1ső hsz átolvasása után nem jöttem rá ,hogy: 1.Broswercall (szolgáltató?)nál vásárolt krediteket vásárolnék androidnál (note3) és 3g(vagy 4g) nél megfelelő lenne a hangminőség illetve ez mitől függhet? 2: Olvastam még régebben vmi callback ről valaki esetleg "tisztába" tenne vele , hogy ez mi vagy hogy? 3: Megnéztem internetes hívásokat nálam be lehet állítani tárcsázónál a beállításoknál akkor nekem kellene külön program erre? (köszönöm előre is a válaszokat és ne b*szatok le, hogy google meg olvass vissza mert sajnos nagyon kevés a szabadidőm mostanában munka miatt és nincs időm erre)
-
mike1334
veterán
válasz
zseniális19 #11268 üzenetére
hm..köszi...bár a honlapjukon nem így írják, vagy csak nem pontos, esetleg én olvastam csak az egyik verziót..de így kicsit zavaró, viszont örvendetes, hogy önmagában is vásárolható
-
club1
veterán
válasz
interstate76 #11266 üzenetére
A bejövő hívást miért nem terheli roaming díj?
-
mackrisz
csendes tag
Üdv!
Ha Németországból callbackelek haza, akkor roaming díjat kell fizetni?
-
törölt tag
Hogyhogy a többit nem ajánlod? Biztos, hogy a túlforgalmazásért fizettél? A Telenornál talán 1-2 olyan tarifacsomag van, aminél van túlforgalmazás. Viszont a hó közben aktivált netcsomagnál, a következő hónapban felszámítják a teljes csomag árát, az elsejéig terjedő időszakra. Persze "cserébe" megkapod a teljes adatforgalmat, ami nem biztos, hogy örömteli a számodra. Nekem legalábbis nem volt az, amikor közölték, hogy 26. -ától, 1. -jéig fizessek 3rugót, viszont ezért lesz 2GB -om. 4 napra. Köszi, de ha mobilneten akarnék TV -zni, akkor nem 2GB -os havi csomagot vennék!
-
Murphys2
tag
válasz
Dluinet #11254 üzenetére
Mert a tarifa lemondása után 90 napot várni kell, hogy újra akciósan igénybe vedd. Nem a regisztrálás időpontja számít, hanem az a nap, amikor utoljára használtad.
"A kedvezmény igénybevételére meglévő blue mobile szolgáltatásán akkor van lehetősége, ha azon a bekapcsolást megelőző 90 napban nem aktiválta az adott blue Net adatdíjcsomagot."
Vagy lehet, hogy én értelmezem rosszul?
-
KTU
addikt
Voip-ra a TréMobil dominót használjuk.
1. hónap, akciós Domino netplusz M 500MB: 190Ft
ezt a harmincadik napon lemondani és,
2. hónap, Domino netplusz S 200MB: 690Ft / hó
nincs túlforgalmazás, csak lassítják ha felhasználtad.A telenor netezz mobilon 100MB, 500Ft, és a többit nem ajánlom.
100MB után, 35 vagy 45MB-ér képesek voltak 1400 akárhány forintot elkérni,
túlforgalmazásba. -
mike1334
veterán
válasz
taranis #11256 üzenetére
Köszi..az edigital honlapján nem írja, de ahogy nézem az apró betűt : "Az ajánlat zártkörű, csak az Extreme Digital üzleteiben, 3G képes, Wi-fi-s tabletek, valamint notebookok vásárlásával érvényes." Ahhoz képest a telefonoknál is reklámozzák ezerrel, hogy válaszd hozzá...
-
mike1334
veterán
Az e betűs digitális boltnál telókhoz, tabletekhez lehet választani kedvezményes hipernetet 500 mb 990ft...ez alkalmas a VOIp hívásra korlátozás, adatfogyás utáni lassítás stb szempontjából?
Mert ha igen, akkor veszek egy Nokia 515öt abba megy át az előfizetésem, a lumia 620ba meg az adatkártya..
Köszi! -
otps
aktív tag
válasz
Murphys2 #11247 üzenetére
Szia! Blue netet 2 havonta kell másik csomagra váltani, addig akciós. 90 naponta lehet egy net csomagot újra megrendelni akciósan. 3 csomag van, te döntöd el, hogy hogyan kombinálod. Bőven 3000 ft alatt lesz egy év.
OK, számoljunk!1. hónap - 33 MB - 90 Ft
2. hónap - 133 MB - 90 Ft
3. hónap: - 33 MB - 490 FtÖsszesen 3 hónapra: 670 Ft
Egy évre: 2680 Ft
Így gondoltad?
OK, az akciókat nyilván máshogy is be lehet osztani, hogy ne kelljen olyan gyakran váltani, mindenesetre pénz szempontjából ennyi az annyi, ha jól értem.
Biztonsági rendszerekbe is ez tökéletes.
Ezt a mondatot nem vágom.
-
Murphys2
tag
válasz
Dluinet #11248 üzenetére
Akkor kicsit bővebben...
Az akciós net csomagokat 2x30 napig lehet igénybe venni. Ezek a 33 MB, 133 MB és 333 MB-os elérést biztosító előfizetések.
A feltétel csupán annyi, hogy az igénybevétel pillanata előtt 90 napig nem lehetett aktív azt a csomag, amelyiket aktiválni akarod.1. hónap 133 MB-os csomag aktiválása. --->90 Ft
2. hónap --->90 Ft
3. hónap 33 MB-os csomag aktiválása. ---> 90 Ft
4. hónap --->90 Ft
5. hónap 333 MB-os csomag aktiválása ---> 790 Ft (Vagy hagyod a 33 MB-os csomagot 490 Ft-ért)
6. Elölről az egész az 1. hónaptólFontos, hogy csak a 90. nap után érvényes az akciós ár. Az utolsó napon lemondod és a következő napon aktiválod csak a következő csomagot.
-
felhasználóx
tag
Értem. Vagy mégse.
a topiknyitóban jól le volt írva, a butatelefonnal is a voip hasznàlat....de ahogy làtom eltűnt
.
Esetleg nokia 6330i vel is működik, és ha igen hogyan? (Wap+gprs van rajta)
Nagyon köszönöm a segítséget, kérlek ha lehet szàjbaràgósan irjàtok le, mert a butatelókhoz màr nem értek -
-
korfa
aktív tag
Jól látom hogy a net-telco.net-nél már nem lehet asteriskre irányítani a hivásokat? Ismertek másik szolgáltatót aki ad free uk földrajzi számot?
-
Zeki
nagyúr
válasz
felhasználóx #11242 üzenetére
Veszel egy Nokia E52-t, ráteszed a Nokia sip klienst, aztán beállítod hogy alapértelmezett legyen.
Nyomógombos telefon, és bárkit hív, voip lesz. Hangminősége magasan a legjobb. Már 2 különböző droidos telefonhoz viszonyítva. -
KTU
addikt
válasz
Valami olcsó android telefon, launcher-be csak 1 lap, azon 1db ikon,
az alkalmazás kezelését be kell gyakoroltatni.
Én még mást nem találtam.
Bár gondolkodtam valami olcsó Nokia telefonon, de nem tudom mennyire bonyolult azon a Voip használat időseknek.Hátha kapunk infót.
-
válasz
VoIP router és egy analóg készülék. PAP2T megfelelő a célra.
-
felhasználóx
tag
Sziasztok
Sajnos a szolgàtatók "elszaladt" percdíjai miatt a családom -informatikailag analfabèta- idõsebb tagjaival is szeretnèm megismertetni a VOip adta gazdaságos telefonálás lehetôsègeit.
Elöszô idôsôdô Èdesanyámnak szeretnèk valami okoskèszûléket venni, de sajnos a butatelefon kezelèse is sokszor megerôltetõ számára. Milyen kèszûlèket javasolnátok az alsó árkategóriából ami egyszerûnek mondhatô és átláthatô a menûrenszere? Csak a mobilWoip és a cleanMaster app ot tenném rá, no meg a adatmobil widget- et. Kôszônôm a javaslatotokat -
KTU
addikt
Help please!
Android, Zoiper alkalmazásba nem tudok bejelentkezni semelyik Delmont account-tommal. (SIPDiscount, BrowserCalls, FreeVoipDeal stb.)
Persze más alkalmazással működnek az account-tok.#11238 joelke HU:
Valóban. -
KTU
addikt
BrowserCalls, 10$-t választva,
10,74USD, PayPal-al fizetve,
PP oldalon nekem 7,89 Euro, OTéPé vált, 2478Ft levonva.1Euro = 314Ft
1$ = 230,726Ft -
joelke HU
őstag
válasz
felhasználóx #11235 üzenetére
Tudom, de a bc saját oldalán meg 1 dollár 288. Szóval akkor nem olyan rossz.
-
felhasználóx
tag
Hát erre gondoltam èn is, de itt nem az euro usd àtváltàs miatt dràga hanem alapból brutál rossz àtváltási árfolyamon számol. Mint pl. a mekiben, ha euroban szeretnèd a hamburgeredet megenni. Mindig paypallal fizetek, de az is alap hogy euroban vàsàroljunk ha europay kártyaelszámolóhoz tartozunk, ès usd ben ha visa csoporthoz tartozó kàrtyánk van. Ezèrt kèrdeztem mert relatív lehúzás az ahogy a hanstel vált, akkor valóban jobbnak tűnik a szolgáltató oldala, mint ahogy többen jeleztètek, igaz ott csak 10 usd vagy 10 euro a minimális feltöltès.
-
otps
aktív tag
Ezt eredetileg a Blue topikban kerdeztem, de ti sokkal tajekozottabbak, segitokeszebbek vagytok:
Hogy hogy lehet sakkozni a kedvezmenyes honapokkal a Blue mobilnettel, hany havonta hivhatsz le egy akciot (a 90 Ft-os, 33, vagy 133 megas ajanlatra gondoltam), ill. ez csak egyszer mukodik, vagy a masodik evtol is? All in all, mennyi a mobilnet koltseg a teljes evre, (2. evtol), ha eleg a minimum csomag, csak hogy legyen, adatokat szinkronizalni?
Tenyleg, mintha itt, a Voip topikban olvastam volna ilyesmirol.
-
joelke HU
őstag
Nem biztos. Én az előbb akartam mobilról feltölteni a browsercalls számlám és hiába kattintottam a maestros fizetésre, akkor is átutalást akart. 10 dollár értékben 2880 Ft-ért. Hanstelen pedig ment egyből a maestros fizetés. És volt rá 5% kedvezmény is, így lett 2660 és egyből megjelent a számlámon, de kedvezmény nélkül is 2800 lett volna, igaz az 5 dolláros feltöltés az húzós 1550-ért
-
LámaZ
addikt
válasz
felhasználóx #11226 üzenetére
Az nem eurós csereárfolyam?
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Úgy tünik a hanstel egy-egy Delmont klón viszonteladója.
Hol érdemes tehát feltölteni? Hát az adott klón weboldaláról az accountodból
indítva a fizetést (és Paypal vagy bankártyával) -
válasz
paypal vagy bankkártya
-
felhasználóx
tag
Sziasztok,
Most nézem hogy a hanstel elég szép átvàltàsi dolláràrfolyamon számol.....235 ft helyett 310 ft ot.....màrmint az 5 kredites feltöltésnél. Ti hol töltitek fel az egyenleget? Egyàltalàn hol érdemes? -
n@p@lm
őstag
válasz
Dluinet #11212 üzenetére
tessék:
Lidl Mobile Smart S (Németország)
8 euro /hónap ~ 2480 huf
tartalmaz : 300 perc, 300 sms, 300 mb internet.
ebben a tarifacsomagban már benne van az az ingyen opció amivel a többi lidl ügyfelet ingyen hívom.
ez pont elég lenne nekem meg az asszonynak (meg ha képbe jön akkor a gyereknek is)
de szerintem sok magyar embernek is -
LámaZ
addikt
válasz
roti86 #11217 üzenetére
Ne gondoljátok, hogy más szolgáltatóknál jobb a helyzet.
Tavalyelőtt volt egy nagyon bosszantó ügyem az e.on-nal.
Hagyatéki tárgyalás után bementünk az e.on keszthelyi ügyfélszolgálatára, hogy kifizessük az esetleges tartozásokat, mert tehermentesen akartuk eladni a lakást. Nálunk volt a jegyző végzése, amellyel megállapítja az örökösöket. Nem voltak hajlandóak számlát adni és sárga csekket, mert ahhoz át kell íratni a fogyasztási helyet az új tulajdonos nevére. Átíratni minek, ha azonnal eladja?
Átíratástól függetlenül, megvan az új tulajdonos, az örökös, és milyen jogon tagadja meg az e.on a számla kiadását azért, hogy befizessük a tartozást?
A fogyasztóvédelem – a másik sóhivatal - később azt írta, hogy vigyük bíróságra az ügyet. Ennyi.
Szerintem ezekbe a kényelmes állásokba kifejezetten a legnagyobb idiótákat, a bennfentesek rokonait ültetik be mindenütt, hogy ezzel is élhetetlenné tegyék ezt az országot. -
törölt tag
válasz
n@p@lm #11218 üzenetére
Majdnem 3 éve fizetek nekik havidíjat egy asztalfiókban levő kártyára, amin soha, semmilyen forgalom nem volt. Az tény, hogy elmadásban voltam. Ma bementem, hogy tegyünk pontot az ügy végére. Először kicsengettem a havidíjak kb. dupláját, majd közölték, hogy ezzel nincs vége, mert folyamatban van még egy mittudoménmi. Kérdeztem, hogy mennyi az, ami még "folyamatban van", mert én erre most érek rá, most szeretném lezárni. Azt nem tudják megmondani (egy használaton kívüli kártyánál), de írjak alá egy papírt. Abban az állt, hogy kötelezem magam a T által, a továbbiakban még kiszámlázandó összeg azonnali kifizetésére. Kérdeztem, hogy ebben arról az összegről van szó, amiről még ők sem tudják, hogy mennyi? Hááát igen... Na, ezt nem írtam alá. Ugyan mitől nem tudják, hogy mennyi és mikor van ügyfélfogadás annál a bizonyos Rendszer úrnál, aki szerintük tudja?
-
Zeki
nagyúr
Nekem gyanús hogy a mostani tenderben sem fogy nyerni a Digi mobilos frekvenciát, nehogy véletlen verseny legyen. Jó ez a kartell vailág. Egyen 50Ft körüli feltöltős árak, egyen mobilnet árak. Piszok nagy a verseny köztük.
-
roti86
őstag
válasz
#79335424 #11214 üzenetére
K*rva jól döntöttem, amikor felmondtam az előfizumat és átálltam feltöltőkártyára idén Februárban. Azóta 1K-t beszéltem le (persze rátaláltam a voip topicra
, azelőtt minimum 3.5K/hó volt a díjam ha beszéltem ha nem.
Most jött pár napja az sms, hogy 08.01-től megint változik az ászf, gondolom nem lefelé módosulnak a percdíjak
-
Siriusb
veterán
válasz
#79335424 #11214 üzenetére
T-ét ne is emlegesd, ritka egy idióta banda, no meg kapzsi és szemét, az utóbbi 1 évben nagyon megcibálták az idegeimet. Ha rajtam múlik, nem is szerződök velük sehol.
Na meg ott az ELMŰ is, ennyire antiügyfél orientáltságú szolgáltató szerintem nincs még egy.Vissza a T-hez. Naiv ügyfél - értsd én - vettem 3 feltöltőkártyás SIM-et GSM modulokba, azt a változatot, amit benzinkúton, Tescóban stb árulnak. Gondoltam csak aktiválni kell, semmi herce-hurca. Aha. Hülye bürokrata banda.
pfffffffff, gőz ki...
-
LámaZ
addikt
A megoldás egyszerű: be kell vetni a rezsifegyvert itt is!
-
törölt tag
válasz
instantwater #11211 üzenetére
Közben a rádióban egyfolytában úgy reklámoz a Voda, hogy a Telenor júliustól emel és ha a kedves ügyfélnek ez nem tetszik és egy pénzügyileg megbízhatóbb szolgáltatót szeretne, akkor térjen át a Vodához.
Tényleg, mennyivel jobb, hisz csak augusztustól emel! Sztem egyik kutya, a másik eb. Ma a T ügyfélszolgálatról jöttem el, mert nem voltam hajlandó aláírni azt az aljasságot, amit elém toltak. Közben végig egy név világított a gondolataimban: Molotov. -
válasz
Dluinet #11212 üzenetére
Angliaban hasonloan olcso.
Ha a megfelelo szolgaltatot valasztod 1-3-5 p (4 - 19 Ft) a MAGYAR mobil hivasa, es ugyebar ez kulfoldi iranyu hivas.
UK bol HU iranyMagyarorszagrol HU bol UK irany kb 150 Ft lenne
Ja, csak a 10x eseUgyanaz a tavolsag, ugyanaz a 2 vege a vonalnak...
Valaki nagyon sokat nyer az egyik iranyon, de a masik iranyon is van szep haszon az biztos.
(Ertsd: meg az 1p s percdijon is van legalabb 30-50% haszon + ado + miegymas)
Az 50 Ftospercdij kb igy nezhet ki:
5 Ft hivaskoltseg
25 Ft profit
20 Ft ado -
válasz
instantwater #11211 üzenetére
röhej,
az osztrákoknak meg kártyás csomagban 0,068€/percsima 3000Ft-os előfizetéshez kapnak 1500 percet országon belül bárhova + 2GB mobil netet
-
-
LámaZ
addikt
Híreim vannak - lihegte a maratoni futó.
-
-
Guszti
aktív tag
válasz
instantwater #11207 üzenetére
Ilyesmire gondoltam en is, de optikan jon a net, mertem egy speedtestet, 10 alatti ping, es 20/10 a sebesseg.
Designate RTP packets amit allitottam 0 volt az ertek 50-et irtam be helyette, bar fogalmam sincs, hogy mit csinal. -
-
Guszti
aktív tag
válasz
Guszti #11200 üzenetére
Nah, egy resze megoldodott a problemamnak, browsercall-os accountot sikerult beallitanom a fritzboxon.
Viszont az ephone-os nem igazan megy, allandoan azt irja, hogy: "Remote site not responding. Timeout."
Valakinek otlete, hogy hol mit kellene meg allitgatni? (7170-es Fritz!Box)Nah, most meg megy, ugy hogy mar vagy 10 perce nem allitottam semmit, nem ertem en ezt...
-
-
válasz
instantwater #11202 üzenetére
sajnos megint nem értem a kérdést, mivel ezek az összehasonlító oldalak a kedvezményeket is felsorolják, így úgy gondolom, hogy feladatukat tökéletesen ellátják.
az összehasonlító oldalak mért nem jók erre, vagy mi a baj velük?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest