- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 fülhallgatót. Alapvetően telefonhoz csatlakoztatva használom, tökéletesen működik. Gondoltam összekapcsolom a PC-vel is (van alaplapi bluetooth), ami megtörtént, de használat közben folyamatosan megakad, elhalkul, használhatatlan. Hiba okaként arra gondoltam, hogy a wifi jellel interferál, wifit kikapcsolva is ugyanúgy viselkedik. Mi lehet a hiba? Hogyan tudnám elhárítani?
Alaplap driverek, BT driver friss.Köszi. Viktor
-
bwoay
nagyúr
válasz
-NoVa- #11895 üzenetére
közben megtaláltam a részletes leírását
-
-NoVa-
addikt
válasz
stellaz #11896 üzenetére
BKV használatban egyetértek, kertészkedős pakolós cipelős izék közben válik a kábel végképp nem használható opcióvá. Ha nem csinálsz efféléket, akkor megúsztad
Illetve a transzparens, de zajszűrt hibrid módja repülőn megintcsak jó, jellemzően a fiam kapja a Poly Voyager Focus II-t, a lányom a Bose-t, én meg ezt, 4-5 órás utaknál nem kell félúton kiugrani ejtőernyővel, és nem lesznek fáradtak/hisztisek. Meg én sem.
-
stellaz
veterán
hmm hmmm most jöttem vele buszon, metrón, nem rossz, de azt hiszem inkább feltolom az apóba
Igazából az Etymotic - iFi go blu páros jobban szól és hasonlóan izolál, az áteresztését pedig nem biztos, hogy meg tudnám szokni a sonynak. Meg aztán hasonló célra nem kell két eszköz. Mondjuk egy mindenesnek tényleg jó lenne a sony, mert az ár-hangminőség-használhatóság tekintetében egy elég jó termék.
Lehet, hogy inkább nézek egy sima Linkbudsot, mert az tuti jobb a samsungnál nyitottságban és hangban.Elvileg a veszteséges tömörítésű zenék magasait skálázza fel a jobb hangminőség érdekében.
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #11893 üzenetére
hozzátenném: nekem a mikrofonos megoldás is működött a Linkbuds S-nél - mármint meg tudtam szokni, hogy csak az egyik van a fülemben, és azon az oldalon a környezeti hangok digitális(abb) változatát hallom
de ilyen felhasználás mellett az ambient mód miatt a füldugó kb 6 órát bír, a Linkbuds meg kb 50%-ra merült a (munka)nap végére. Ha közben végig szólna a zene is, akkor vélhetően nem lenne érdemi különbség köztük üzemidő tekintetében, de így, hogy az egyik végig aktív, a másik meg kvázi készenléti módban elvan, nagyságrendbeli az eltérés.
A dolog summája, hogy a Linkbuds számomra egy kiváló céleszköz, egy meghatározott célra az eddigi (általam ismert) legjobb termék, a Linkbuds S pedig egy szinten kiváló mindenes, ami a sokoldalúsága miatt szerintem sokkal több ember igényeit képes kielégíteni.és az eredeti, DSEE-vel kapcsolatos kérdésedre pedig nem tudok válaszni
de az biztos, hogy nem lossless esetén van értelme használni!
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #11891 üzenetére
A Linkbuds S-t kifejezetten zenehallgatási célra én nem is igen ajánlanám senkinek. Nyugodt környezetben, esténként én speciel nagy élvezettel hallgatom, de ezen kívül van még jópár szituáció, amikor az ember erre használná, ott meg a kialakítása miatt könnyen elvérezhet - egy ANC nélküli sima füldugóval szemben is. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mik a prioritások, ettől függetlenül egy nagyszerű termék, amiben én speciel egyáltalán nem hittem, amíg ki nem próbáltam.
A Buds Live érdekes egy darab azért is, mert a behelyezéstől (és adott fül formájától) függően tud nyitott és viszonylag zárt is lenni. Ha beletolod a hallójáratba, akkor ugye iszonyat bass heavy lesz, mivel marhára leszigetel, a zajszűrés is hatékonyabbá válik, de a beszélgetési minőség meg romlik, nameg eleve nem erre való az eszköz. Várok egy hibrid megoldást valamelyik gyártótól, ahol egy eszközben megoldják az izolációt is a transzparenciát egyszerre, fizikai módon. Olyasmire gondolok, hogy egy alapból jól illeszkedő, a hallójáratot kitöltő füldugón (kézzel) meg lehetne nyitni egy csatornát, ami átengedi a hangokat, aszerint, hogy éppen mire van szüksége az embernek. -
stellaz
veterán
Sajnos a Linkbuds S is azon IEM-ek kategóriájába sorolódik nálam, aminek egyszerűen nem kedvelem a hangját. Mármint egyáltalán nem rossz, szerintem hozza pl a Soundmagic E11 és talán talán az E80 szintjét is (bár azokat már bő fél éve nem hallottam), de nem tudom megofogalmazni, hogy mit nem kedvelek az összes ilyesmi hangú fülesben, de szerintem a basszus és közép tartomány környéki lágy összemosás lesz a ludas (vagy nem). Ettől meg nem lesz élő a zene és inkább átmegy idegesítőbe, mint nyugtatóba. Nálam legalábbis.
Az Etymotic IEM téren pont ezt ugrotta át jó nagy távolságba, hogy azt imádom hallgatni, mert a mélyközép is szépen szeparált, sokkal sokkal élőbb előadást tud. És a 20 dolláros Monk v2s vagy pláne a Nova féle épített eaerbud is tudja ezt.
A sony féle csendet viszont nagyon élvezem a tömegközlekedésen és utcán, meg hogy azért lehet állítani, hogy mennyi zaj jöjjön át. Így az idegrendszerem sem fárad a zajban és kizárva sem vagyok a külvilágból. Az Etyomotic is baromi jól izolál, de akkor az annyi, még kikapni sem tudom gyorsan a fülemből. Egy vonaton nem probléma, de buszon, utcán azért ennek is van hátránya. Szóval hangminőség vs praktium, majd 1-2 hét használat után eldől melyik a fontosabb a hétköznapokban.
A Samsung pedig építési minőségben remekel, a tok és a füles anyaga is nagyon jó, masszív, jól összerakott érzése van. A hangja tényleg inkább csak elmegy, a sima Lunkbuds nagyobbat gurít a lyukas driverrel és jobb hanggal. A Samsung nyitottnak pont zártabb, mint kéne, tehát ha beszélek valakivel, ki kell szedni a fülemből, de ugye nem is zárt. Ettől még jó kis cucc, csak már van jobb a Linkbuds személyében.
-
gergo5991
őstag
irtam nekik amúgy mert a cimből 1-2 betüt kimaradt gondolom ľ,š,č,ť,ž,ý,á,í és társai betüket nem kezeli jól a rendszer, aztán nem hogy emiatt nem fog ideérni
osztrákokból pont nem néztem volna ki ilyen technikai hibát, erre pont velük jól ráfáztam.. annyi helyre kellett irni ,hivni googlen kapcsolatokat keresni, amig elértem a csomagkezelőket mert hozzánk az osztrákból küldött csomagokat valami külső logisztikai cég veszi át és azután ők átadják egy másik cégnek és csak úgy a futároknak.. -
gergo5991
őstag
válasz
AndrewTdi #11867 üzenetére
nekem is UPS hozza, ups aztirja kedden itt van. Csak van pár anomália az útvonalban
Lengyelből elvitték csehországba kb 400km-el messzeb tőlem.. vagy nincs közelebb logisztikai eloszto központ, vagy valamit nagyon hülyén csinálnak..
Dobra PL-ből le kellett volna hozni Katowiceba és úgy szlovákia
ehelyett DOBRA PL-BRNO CZ - és úgy Szlovákia
nincs messz az a kedd, csak 400km fölöslegesen.. azért ez nem mondható eco meg zöld cégnek.. jobban tetszene ha környezet tudatosabbak lennének, mert pont az ilyen nagy futárcégek mennek a legtöbb km-eket, szennyeznek legtöbbethangmérnök kolegákkal kellesz irnom egy nyilatkozatot, hogy csakis az igazat mondhatják ha oda adom nekik meghallgatni hogy szól a füles
-
Janaboy
veterán
Buds livenal írjátok többen is, hogy jó nagyon a mikrofonja, meetingre is pcvel? Irodai környezetben is?
-
bwoay
nagyúr
válasz
stellaz #11884 üzenetére
Szerintem a Buds Live-nak sokkal inkább a Linkbuds az ellenfele, miután mindkettő nyitott. A Linkbuds S-t inkább a Buds 2-vel, de talán inkább a Buds Proval lehetne érdemben összevetni, mármint ha Samsungoknál maradunk. A Live-nál a kialakítása miatt eleve különlegesség az ANC, de ez a fajta zajszűrés nyilván nem is arra hivatott, hogy minden környezeti zajt kiszűrjön, hanem mindössze a mély tartományban levőket képes némileg tompítani.
A Sonyknál (nem csak a Linkbuds S-nél) az érintések konfigurálásával kapcsolatos megkötések számomra is érthetetlenek, ezek ostoba, teljesen szükségtelen korlátok, és bízom benne, hogy idővel el is törlik egy sw frissítéssel. -
stellaz
veterán
Sony Likbud S tulajokat kérdeznék.
A DSEE Extreme funkció hoz hallható változást? Próbálgattam, én nem vettem észre semmit, de elve flac filekat hallgattam, azon nem nagyon van mit javítania. Illetve mennyire meríti az aksit?
Elsőre jó ez a kis sony, sok mindent tud, jó a hangja, de azért a tok minősége, a vezeték nélküli töltés hiánya és a csak csoportokban programozható érintések azért kissé szemöldök felhúzásra késztetnek. A Samsung Buds Live ezekben azért jobb.
ANC és hangzás terén meg nyilván sokkal gyengébb. Ezekben a Sony elég jól teljesít. Telefonálásban még elválik, abban nagyon jó a Samsung, a sony zajosabb helyről mintha gyengébben teljesítene, de még nem sokat próbáltam.Használom 1-2 hétig, aztán meglátjuk, hogy ez összeségében jobban használható-e, mint a meglévő cuccaim. Ez az adaptív ANC mindenestre eléggé meggyőző eddig, jól ötvözi a nyitott és zárt fülesek utazás közbeni előnyeit.
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Instant kérdés, lehetséges lehet egyszerre két fülest párosítani egy android/ios eszközzel, és egyszerre ugyanazt a tartalmat hallgatni?
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Ha a Huawei Freebuds 4i vagy Realme Buds Air 3 között kellene döntenetek melyiket választanátok? -
zseko
veterán
Üdv, ha egy nem túl drága, nagyon max 20e körüli árban gondolkozom, amit ha használati módot kell mondanom akkor egyszerűbb sport, zene, filmnézés este, és szeretem ha van normális mély hang, akkor milyen lehetőségek vannak ilyen agybadugós füleseknél? Nézegettem, de teljesen elvesztem... Jelenleg S8+ van, de valószínűleg S21FE-re fogok váltani.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Atee94 #11862 üzenetére
Az ATH-M50X-et jól ismerem, régóta használom, imádom, de a hangja korántsem neutrális. Tudom, rengeteg helyen így jellemzik, de attól ez még nem igaz. Ha viszont ilyesmit keresel füldugóban, akkor a Linkbuds S-et merném ajánlani. Jó ANC, jó ambient mód. Üzemidőben nem túl acélos, cserébe nagyon kicsi, nagyon könnyű és nagyon kényelmes. Plusz rengeteg hasznos dolgot tud.
stellaz:
ha csak a transparency mód számít, az ANC és/vagy az izoláció pedig nem szempont, akkor én is a sima Linkbudsot javasolnám. Ilyen célra az egy zseniális termék, és a mélyeket leszámítva elképesztő hangja van - mondjuk ha valaki neutrális hangzást keres, akkor ez sokkal közelebb áll hozzá, mint az említett fejhallgató. -
Janaboy
veterán
válasz
RetroFighter #11869 üzenetére
Én inkább apróról vennék Sony Linkbuds S-et..
-
stellaz
veterán
Most már használom egy ideje a Samsung Buda Live-ot és azt kell hogy mondjam nagyon megkedveltem.
Pici a tokja, jó anyagokból is van, nem karcolodik, vezeték nélkül töltést is tudja, azonnal kapcsolódik, ha kiveszem a tókból, az érintés jól megy rajta, telefonálni perfekt, a legzajosabb helyen is elég halkan beszélnem. A fülembe tök jól illeszkedik. A hangja inkább csak elmegy, de mint termék, egészen kiváló kis cucc. -
rmartin94
aktív tag
válasz
RetroFighter #11869 üzenetére
A plusz betű mindössze a fülhallgató színét jelöli, angolúl. Pl. : G-Green, B-Black. Semmi hátrányod nem fog származni belőle, ha a Media Marktból veszed.
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Éppen fülhallgató vásárlás előtt állok, keretem kb. 20-30 ezer forint. Visszaolvastam a témában és ebben a kategóriában a Sony WF-C500-at ajánlottátok a legtöbben. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Annyi negatívumot olvastam, hogy a fülhallgató bekapcsolt állapotban (zene/hang nélkül) kicsit sistereg. Ez mennyire zavaró, ha zene mellett PC-s (Teams/Discord) beszélgetésekre és podcastek hallgatására is használnám?
2. A fülhallgató árukeresőn magasan a MediaMarkt-ban a legkedvezőbb árú. Annyi különbséget véltem felfedezni, hogy a termék nevében szerepel egy plusz G betű. Ez jelent a gyakorlatban valamit? [link]
3. Ennyi pénzért zenére/PC-s beszélgetésekre/podcastre van jobb alternatíva a Sony-nál vagy best buy a kategóriájában?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
Rellind
senior tag
válasz
Atee94 #11862 üzenetére
3-4 hete használom, iPhone 11, app nekem elég hektikusan megy, van hogy disconnectnek mutatja bármit csinálok, közben rögtön, ahogy a fülembe rakom már mondja is, hogy "connected".
Ambient mode.
Nekem soha nem volt még ilyen fülesem, így nincs viszonyítási alapom. De én többet vártam ettől. Ha zene megy nem igazán értem mit mondanak nekem. Podcast esetén még csak-csak.Mély.
Igen, eléggé arra van kihegyezve, bár én azt szeretem -
-NoVa-
addikt
válasz
<Adamsky> #11860 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom, hogy a hossza, mérete még éppen megfelelően elfér a tokban, és jót tesz az ANC-nek a rendes méretű tip.
Komfortban a Spinfit CP360 jobb volt, de izolációban ég és föld a kettő. Repülni mindig az Azla-t teszem fel, hétköznapi sokszor kivevős időszakban meg a gyárit, azon át még van esélyem meghallani, hogy beszélnek hozzám.
-
-
Atee94
tag
Üdvözlet fórumtársak,
Earbuds-sal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Jelenlegi fülesem egy Earfun Air Pro 2(otthon egy ATH-M50X van három éve, és nem is tervezem lecserélni még ki nem purcan, nekem tökéletesen megfelel).
Nem vagyok "audiophile", de az eddigi tapasztalataim, és egy jópár tucat fejhallgató kipróbálása után úgymond a "neutrális" hangzás mellett maradtam, plusz ezek a fülesek fértek bele anno a budgetembe.
Most is nagyon fontos az ár/érték arány, de mivel ezt az eszközt napi 6-8 órát is használom ,így ebben az esetben kivételt tudok tenni.
Az ATH-M50X és az Earfun Air Pro 2(Anno egy XZ1 Compacthoz lett vásárolva, de azóta átnyergeltem Iphone-ra) is tökéletesen megfelelt az igényeimnek,de sajnos az Air Pro 2 közeledik az élettartama végéhez, napi 6-8 óra zenehallgatás a munkában 2-3 éve folyamatosan, lassan kezdi kikészíteni szegényt, ezért úgy döntöttem hogy új earbuds-ot szeretnék venni.Ez mellett egy olyan idegesítő probléma áll fent az Air Pro 2-nél, hogy random időközönként egy pillanatra megszakad a zene a fülesben, mintha egy pillanatnyi pause lenne, aztán folytatódik tovább.
Rtings-et használom alapvető kiindulási pontnak, de ebben az esetben sajnos még nem jött ki az Air Pro 3-ról a teszt, early accessben van, így nem tudom hogy mennyire lett mély orientált a hangzása. Sok review-et olvasgatva mindenhol kiemelik, hogy nagyon erős a basszus, aminek én speciel nem örülök, de ahogy előttem írták a fórumtársak, ez az első frissítéssel megszűnt.
Ez mellett fontos az ANC, és aminek nagyon örülnék, az a jobb transparency mód,mert az earfun air pro 2-nél még nem az igazi, és néha ha a kolegák szólnak az irodában,akkor fülesben nem hallom tisztán a kérdést, így sok esetben még egyszer fel kell tenniük ugyanezt a kérdést, miközben kiveszem a fülest.
Nos, az earbudsot amit használnék, leginkább iphone-val együtt használnám együtt, így két opció között gondolkozok:
-Az egyik az Earfun Air Pro 3(Az esetleges AIR Pro 2-nél fennálló pillanatra szakadozó hangot okozó bugokat, ha azt egy bug okozza, ennél a fülesnél talán szoftverfrissítéssel tudják javítani, ha ilyen történne a jövőben, de a mélyorientált hangzás elrettent egy kicsit, viszont az Air Pro 2-vel nagyon megvoltam elégedve)
-A másik az Apple AirPods Pro 2(Tudom, teljesen más árkategória, de nekem fontos az ár/érték arány, és az rtings alapján is hangzásban nem annyival jobb a füles, mint amennyivel többe kerül, itt a kérdéses, hogy az ANC és Transparency mód jobb-e SOKKAL, mint az Air Pro 3 esetében, plusz az Apple ökoszisztéma se elhanyagolható tény)Kérdés hozzátok az, hogy aki próbálta a fent említett füleseket(Air Pro 3,Air Pro 2, esetleg Apple Airpods 2 Pro), melyiket ajánlaná.Mennyivel jobb a transparency mód az Airpods 2 Pro-n mint az Earfun Air pro 3-on, és az elődjén az Air Pro 2-on? Sikerült-e hasonló neutrális hangzást elérni az Earfun air pro 3 esetében a frissítés után, mint az Earfun Air Pro 2 esetében? Nem feltétlenül dobnék ki 100k+-t egy fülesre, de ha sokkal jobb, és jobban lefedi az igényeimet mint az air pro 3, akkor beáldozom érte és veszek egy Airpods 2 Pro-t
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
<Adamsky>
nagyúr
www.azla.co.kr → Find Your Earfit
• Standrad
• forTWS
• for Galaxy Buds2 Pro
... érdekes, hogy a Linkbuds S-hez nem ajánlja a "sima" TWS-es verziót. -
iceQ!
addikt
-
-NoVa-
addikt
Nem ez a legdrágább eartipem
Az anyagjellemzők, izoláció mértéke, kényelem, és bőrsemlegesség, meg a hallójárat falára vetülő teljesen egyenletes nyomás indokolja ezeknél, hogy miért ennyi. Sima orvosi szilikon eartip nem kínai gyártótól sem sokkal olcsóbb, 1 pár 12$.
-
stellaz
veterán
válasz
Logapeti #11852 üzenetére
Nem ismerem ezt a típust, de annyit megérne, hogy utána keresel, ennyiért lehet-e nagyon jó vétel, vagy ajánl helyette valaki valami mást.
https://www.sennheiser-hearing.com/hu-HU/p/ie-80-s-bt-refurbished/cl8aem4j0i13o0cw29tt8mfyj/
-
Logapeti
tag
Sziasztok!
Kiegyensúlyozott hangú, ANC-s, behajtható párnás fejhallgatót mit ajánlotok a relatíve olcsóbb ársávban? Mondjuk úgy 40-50e Ft-ig. Klasszikus zenét hallgatnék rajta elsősorban, sima SBC-t tudó forráseszközről.
Ugyanerre fülhallgatót esetleg?...
-
krono.
tag
válasz
aaronlukacs #11842 üzenetére
Visszaküldöttekkel óvatosan, a replikák nagyon jók, sokan megveszik a replikát, megveszik az eredetit, majd kiveszik az originalt, és visszaküldik a replikát. Én legalábbis ezt hallottam.
-
coco2
őstag
Sziasztok! Vajon kérhetek itt tippeket fejhallgatóra is? Jelenkori laptophoz kellene net meetingekhez egy mikrofonos füles. Vezetékes van most is, de ha vezeték nélkülit lehet találni emberi áron, szívesebben váltanék zsinórmentesre. Hangminőség nem kell, túl hosszú akku idő sem követelmény, esztétikai igényeim sincsenek, márka meg főleg nem, épp csak működjön. Bármilyen tippet köszönök.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
aaronlukacs #11842 üzenetére
Szia,használtat is lehet venni,de fertőtlenítení kell mindenképp.
-
aaronlukacs
csendes tag
Sziasztok!
Főként súlyzós edzéshez, futáshoz keresek TWS-t, de nyilván használni akarom otthon youtube-os videók nézéséhez, zenehallgatáshoz is. Teló iPhone 13 mini, laptop asus zenbook ux433f.
Első körben ezeket néztem:
1. JBL Reflect Mini - 33ezer
2. Sennheiser Sport TWS - 50ezer
3. Sony WF-SP800N - 50ezer - vagy 37ezer alzán használt megjelölésselValakinek van tapasztalata valamelyikkel vagy nagyon max 50-ig (inkább 40-ig) van jobb javaslata?
Gondolkoztam Airpods 2. generáción is (54ezer), de tartok tőle, hogy kipotyogna a fülemből.
Illetve alzán ezek a használtak mit takarnak? Valaki visszaküldte 2 héten belül?Előre is köszi a válaszokat!
-
gergo5991
őstag
válasz
Janika(1982) #11839 üzenetére
nah, akkor jól írták a weboldalon, szerdánként van postázás, ma elküldték, most várni kell. Az árut az Amazonon keresztül küldjük. Ne aggódjon, azonnal megkapja az e-mailt az Amazon Warehouse-tól, amint rendelkezésre állnak a legfrissebb szállítási információk.
#earfun
-
waffenelit
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy jó hangminőségű fülhallgatót ami jo lenne futáshoz, úszáshoz egyaránt ha egyáltalán lehet még ilyet kapni. Volt a JBL endurance Dive, de már nem lehet kapni sajnos... Valami hasonló terméket vagy jobbat tudtok esetleg?
Előre is köszönöm a segítségetek!
-
Zsöti90
tag
Sziasztok!
SteelSeries Arctic 1 Wireless vagy HP HyperX Cloud Stinger Core 7.1? Csak játékra lenne lényeges és drágább nem játszik.
Köszönöm
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Páromnak keresünk fülest.
In ear kialakítás TWS és ANC mindenképp kellene. 20000ig mik az ajánlott vételek? Elég kis füle van, sokszor a legkisebb szilikonnal is kiesik a füléből mert nagy. -
-NoVa-
addikt
válasz
Rusher4587 #11822 üzenetére
FiiO LC-BT2, és rádugod valamelyik olcsó közkedvelt mélyerős aktuális kínai sztár vezetékest. Átértékelheted a régi Sony élményeidet.
Én Mangird Tea-vel használom néha, az inkább sub-orientált, nem rúg akkorát, hanem testet ad a hangnak, barokk operametálra tökéletes
-
gergo5991
őstag
én csütörtök reggel rendeltem, de ahogy tapasztaltam nem csak hétvégén nem dolgoznak már az emberek, de pénteken se kezdenek bele a rendelések feldolgozásába, ma hétfőn van, még mindig nem jött email hogy feldolgozásra került volna a rendelésem. Eddig csak 1 email jött hogy leadtam a rendelést..én a német oldalukról rendeltem mert ott euróban volt az ár.. kiváncsi vagyok a héten fel-e adják legalább
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atirag #11826 üzenetére
"Egészen sokat használom. Néha néha van,hogy halkan hallom ... "
Ezt passzolnám (nincs ilyen fülesem), de a viselésével kapcsolatban volna egy tippem. Nem garantált a siker, és annyira nem is olcsó a próba, de ha gondolod, akkor keress rá itt, hogy milyen "harangot" ajánl a fülesedhez az oldal. Nekem a SednaEarfit Crystal for TWS van (ezt a Life P3-hoz is hozza), és ez tényleg más anyagból van, mint a tucat gumi-harang. Jobban képes betapadni. Persze ehhez sem árt a tiszta, zsírmentes fül, ill. anyagából / tulajdonságából fakadóan gyakrabban kell tisztítani. -
atirag
őstag
válasz
<Adamsky> #11824 üzenetére
Egészen sokat használom. Néha néha van,hogy halkan hallom telefonálás közben,de akkor minden híváskor.
Nem akarom cseréltetni mert nem is igazán tudom sokáig használni mert nem marad hosszan a fülemben. Mindig nyomkodnom kell befelé.( próbáltam más mérettel) Amire vigyáznom kell mert bontja a vonalat. Szóval inkább nem ajánlott általam és megy a fiókba majd ha jön valami új.
Az airpods pro 2 már lehetséges a hangerő állítás. -
norbiv8
tag
válasz
Rusher4587 #11822 üzenetére
Ilyen walkman mobil headset engem is érdekelne, most is azt használok, de már nem tudok utánpótlást szerezni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atirag #11823 üzenetére
Ez érdekes. Azért a Life P3 annyira nem rossz ...
... az, hogy a tiéd "gyengécske" (nem tudom ez mit jelent), adódhat abból, hogy kifogtál egy hibásat. Én a helyedben kicseréltetném, amennyiben kimutatható hibája van.
Az Airpods-os kérdést passzolnám. Nálam eleve nem játszana egy olyan füles, amin a hangerőt nem lehet állítani ... -
atirag
őstag
Üdv. Vettem egy anker p3 life-ot és hát elég gyengécske füles. Néha ráadásul halk a másik fél mikor beszélek. Többször is van így vennem kell valamit helyette.
Előtte airpods pro volt,de tönkrement és már nem éreztem biztonságosan a fülemben. Bár ebben az anker is profivolt.
Néztem az airpods 3-at. Sok különbség van a airpods 2 és a 3 között? Zajszűrés értelemszerűen nincs egyikben sem azt tudom.
Esetleg az airpods pro és pro 2 között van különbség vajon kialakításban? -
Rusher4587
tag
Sziasztok!
Kérlek, ajánljatok in-ear fülest zenehallgatáshoz, androidos telefonhoz, főleg rock/metal, illetve techno, tehát basszusban erős kéne legyen, de ez ne menjen teljesen a többi frekvencia rovására!
A neckband kialakítást részesítem előnyben a nagyobb akkuidő, gombok, és az elvesztés lehetőségének csökkentése miatt, de ehhez nem ragaszkodom foggal-körömmel!
Sony WI-C310-et próbáltam eddig ilyenből, számomra az "elmegy" kategória hangban, túl halk volt, és a mélyek érezhetően elnyomták a többi hangot.
15 éve olyan (igaz, vezetékes) Sony headset-eim voltak a W800i Walkman mobiltelefonokhoz, hogy az ember esze megállt az éles basszusaiktól, a többi hang is szép volt bennük, a hangerő brutális, és nem hiszem el, hogy ma nem csinálnak ilyet, csak én nem találkoztam vele. -
Degeczi
nagyúr
válasz
hard74 #11816 üzenetére
Február 3 pénteki rendelést hétfőn, 6-án adták föl, és pont egy hétre rá, 13-án hozta ki a futár.
A 21-i második vásárlást még nem indították útnak nálam sem, valszeg fölszaporodtak a rendelések.
@kp78: a linken pont azt írják, h az EU-s, Amazont is kiszolgáló raktárból naponta van szállítás. Mondjuk fene tudja van-e nekik több.
-
kp78
addikt
válasz
hard74 #11816 üzenetére
Jan. 31-én rendeltem, február 6-án jött meg.
Azóta már lassabban érkeznek a rendelések.
Egy itteni topictárs azt írta, h azt a választ kapta tőlük, h szerdán van postára adás náluk.
De lehet, h itt is írnak róla: [link]
Ha ez így van, akkor simán lehet, h a Te rendelésed ezért van még abban a státuszban. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gergo5991 #11806 üzenetére
A megoldás: Revolut (ahogy kp78 is írta). Nem csak netes vásárlásnál, de külföldi utazásoknál is hasznát fogod venni. Aztán, ha olyan banknál vagy, amit nem támogat a Google Pay, akkor ott is ... szóval a lista (miért is jó) hosszú.
#11808 4264adam
Sajna eléggé korlátozott, és messze nem ingyenes. A Revolut szerintem jobb.#11810 gabo9201
Ha jól értem laptop-on kell megoldani (Win). Szerintem ez inkább szoftver kérdése, mint headset-é. Időm most nincs kipróbálni, de úgy látom, hogy a kulcsszavak, amire rá kellene keress, az a "how to use stereo mix and microphone at the same time windows 10".
Esetleg nézz bele még ebbe az írásba. -
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni a fórumban, de nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre, ha esetleg volt már szó ilyesmiről, akkor előre is elnézést.
Egy Aerobic edző keresett meg azzal, hogy szeretne egy olyan Headsetet amibe ha beszél, akkor a Bluetooth hangszóróján szól a beszédhangja
Eddig csak a zene szólt a hangszóróból a laptopjáról és ő a saját hangján beszélt a résztvevőknek, de érthető módon ez megviseli a hangszálait. Tudomásom szerint Bluetooth eszközökkel ezt nem igazán lehet kivitelezni, de ha van rá mód, akkor kérlek javasoljatok valamit.
Tehát a lényeg, hogy egyszerre kellene a laptopról szólnia a zenének és az edző hangjának a Bluetooth hangszórón keresztül.
Köszönöm -
4264adam
veterán
OTP is tavaly augusztus óta. 0Ft a csomag hogy középárfolyamon váltson mint a Revolut.
Egyszerűen csak aktiválni kell Internet bankban mint plusz csomag, hasonlóan mint az SMS kontroll vagy utalást stb
Booking nyaralást akartam utalni amikor kerestem a Revolutot és találtam meg a cikket, hogy az OTP-nek is van ilyen beállítható csomagja méghozzá még ingyenesen is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gergo5991 #11806 üzenetére
Mint alább említettem, nem postával, hanem UPS futárszolgálattal küldik. Valszeg velük van olyan szerződésük, amiben vmiért nincs benne pár EU-s ország.
A váltási szempontodat nem értem, hiszen semmi nem akadályoz meg abban, h akár az ajánlott Revolutnál, akár a Wise-nál regisztrálj, és a lehető legkedvezőbb feltételekkel fizess USD-ben. -
gergo5991
őstag
csak az a baj valuta váltásért vagy külföldi valutával való fizetésért a bank nekem 10 eurós dijat számit fel..
najó, szerintem hagyom a francba, a support se képes válaszolni, dollárban fizessek akkor kb olyan mintha kupon nélkül venném meg, SK-ba se szállitanak (nem tudom milyen logisztikai gebaszra hivatkoznak mert feladják a postán a többi meg le van (b.va) a postát kihozza, úgy nézem ez egy komplett szopóroller
hogy lehet a mai világban valamit úgy meghirdetni és eladásra szánni, hogy kb eladni se akarják.. azt hittem a vásárló az első, főleg ilyen infláció mellett, hogy minden pénzt meg kell fogni -
kp78
addikt
válasz
gergo5991 #11804 üzenetére
Innen rendeld dollárban a nemrég írt kóddal, mert az €-s ár magasabbra jön ki.
Ilyen külföldi vásárlásokhoz egy Revolut regisztráció előnyős lehet sok szempontból. -
gergo5991
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
4264adam #11796 üzenetére
A gyártó, a webshop kínai, de írják, h EU-s raktárból küldik Magyarországra (viszont érdekes, h mint Gergő is írja, pár EU-s országba egyáltalán nem...), és így is van (szép fekete UPS futárautóval, más cégtől nekem még nem jött azzal)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Jófogás tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bezámítás! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG OLED Televíziók -30%
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest