- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
-
stellaz
veterán
válasz
gergo5991 #11968 üzenetére
lehet, hogy félre értettem valamit
szóval olyat mutatott nekem is, hogy fél óra használat után 100%-on voltak a fülesek, meg az első pár használat során eléggé ugrándoztak is a számok, 5 perc használat után esett 20%-ot, de csak az egyik oldal, stb.
De már kezd beállni, szerintem kalibrálja magát a használat során, vagy nem tudom.
A sony is tud 2 eszközre csatlakozni (egy firmware frissítést követően), de nincs bekapcsolva ez a funkció.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gergo5991 #11920 üzenetére
Nincs két egyforma akku, a töltöttség visszajelzése eleve pontatlan, és jellemzően csak 10% lépésekben ugrál, tehát még kerekítési hiba is befigyel, ha esetleg csak 1-2% lenne is a valós eltérés.
Akkor lenne gond, ha közvetlenül teljes töltés után is ilyen különbséget jelezne a kettő közt, használatban ilyen egy fokozatnyi eltérés teljesen normális. -
válasz
gergo5991 #11911 üzenetére
ANC leginkább az egyenletes zajokat tudja kiszűrni. Nézd majd meg egy mikróval pl. Szinte nem is hallani hogy megy. Beszéddel nehezebb a dolga, ezért az áthallatszik, de érzékelhető mértékben csökkenti azt is.
Én az irodában beszélgetést, billentyű csapkodást, rádiót és hangos zenét is szűrök vele. Teljesen jó ha szól is benne valami, természetesen zenével a legjobb, de egy beszélgetős youtube videó is nagyon sokat dob.
Magas hangok szűrődnek be a legjobban. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gergo5991 #11806 üzenetére
A megoldás: Revolut (ahogy kp78 is írta). Nem csak netes vásárlásnál, de külföldi utazásoknál is hasznát fogod venni. Aztán, ha olyan banknál vagy, amit nem támogat a Google Pay, akkor ott is ... szóval a lista (miért is jó) hosszú.
#11808 4264adam
Sajna eléggé korlátozott, és messze nem ingyenes. A Revolut szerintem jobb.#11810 gabo9201
Ha jól értem laptop-on kell megoldani (Win). Szerintem ez inkább szoftver kérdése, mint headset-é. Időm most nincs kipróbálni, de úgy látom, hogy a kulcsszavak, amire rá kellene keress, az a "how to use stereo mix and microphone at the same time windows 10".
Esetleg nézz bele még ebbe az írásba. -
Degeczi
nagyúr
válasz
gergo5991 #11806 üzenetére
Mint alább említettem, nem postával, hanem UPS futárszolgálattal küldik. Valszeg velük van olyan szerződésük, amiben vmiért nincs benne pár EU-s ország.
A váltási szempontodat nem értem, hiszen semmi nem akadályoz meg abban, h akár az ajánlott Revolutnál, akár a Wise-nál regisztrálj, és a lehető legkedvezőbb feltételekkel fizess USD-ben. -
kp78
addikt
válasz
gergo5991 #11804 üzenetére
Innen rendeld dollárban a nemrég írt kóddal, mert az €-s ár magasabbra jön ki.
Ilyen külföldi vásárlásokhoz egy Revolut regisztráció előnyős lehet sok szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest