- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Sony wf-ls900n (LINKBUD S) mennyire vízálló? Lehet benne esetleg úszni? Ha nem, esetleg tudtok ajánlani olyan fülest amivel llehet úszni?!
-
-
-
Megjött a Sony LinkBuds S... elég jó cucc. Tetszik.
-
Én is elkezdtem keresni magamnak ISMÉT fülhallgatót. Korábban akciós volt a Hiby WH 2, ebből vettem is kettőt, de az egyik kibontás után MÁR nem volt jó. A bal oldali fülhallgató nem tölt. Visszaküldeni nem fogom, mikor 15-20 ezer Ft a posta kínába, így csak megtartom. A másikat az asszony használja nagy megelégedéssel. Viszont én itthonról akarok venni valamit.
Ami fontos lenne, hogy zenére és telefonálásra is alkalmas legyen. ANC nem fontos, ha ANC kell akkor felrakom a BOSE fejhallgatót,de ha van benne és jó is akkor az nekem csak plusz
Szeretem az olyan füleseket amiben kicsit több a basszus. Ár 0-70 ezer Ft-ig mehet.
Sokat írtatok a LinkBuds S-ről, olvastam is NoVa kolléga tesztjét. Kérdés, hogy basszus mennyi van benne?
-
Sziasztok
Van ez a fülhallgató: Galaxy Buds2 Pro
Egyik ismerősöm nagyon szemezget vele, de szerintem rettentesen túl van árazva, ennyi pénzért már kap (szerintem) ettől jobb minőségű fülhallgatót is. Bár kipróbálni nem nagyon lehet, max megvenni és visszaküldeni ha nem tetszik. Mi erről a véleményetek? Én javasoltam neki még Jabra füleseket is, illetve a Bose EarBuds-ot (bár az 20ezer Ft-al drágább).
Saját tapasztalatom az, hogy amit adtak a telefonhoz vezetékes fülest(Note10+), nekem nagyon nem jött be. Az is AKG volt, de valahogy a basszus hiányzott, a magas meg rengeteg volt.
-
válasz
INGJOKE #10659 üzenetére
Ha azt látod, hogy én eladok egyet is, a teljes árát átutalom neked. Ezt itt írásban adom Neked, mert én nem nyereségvágyból vásárolok akciós fülest.
Viszont még mindig nem írtad le mi a gond azzal, hogy rendelek 3 fülhallgatót a prémium kategóriából ami fullra le van árazva és a családnak fogja használni?
-
válasz
INGJOKE #10654 üzenetére
Persze, hogy rendelek a családnak. Mi a gond ezzel? Nekem is cserés a fülhallgatóm, asszonynak nincs, már rég szeretne egyet. A gyerek meg folyamatosan maxon pörgeti a tabletet, így Ő is kapna egyet, hogy kussba üljön a nappaliban. Szerintem itt elég sokan fognak többet venni.
-
Ez tényleg végig fog menni srácok? Valóban meg is kapom 4300 Ft-ért egy 60-70-80 ezrest fülhallgatót? Rendeltem 3 db-ot belőle, 2 titánium és egy fehér színűt.... Kicsit fura ez nekem, de lehet valami hacker támadás volt a központban és egy "jóakaró" csinálta ezt
-
válasz
Speeedfire #10544 üzenetére
50 környékén milyen vezeték nélküli fülest nézzek meg? Tudsz esetleg abban az árkategóriában javasolni valamit?
-
válasz
Speeedfire #10541 üzenetére
ATH E40 az egy jack dugós fülhallgató ha jól látom?!
-
Sziasztok,
3 éve vettem egy mifo o5 fülhallgatót, mostanra már elég gatya lett, szerintem nem sok nagy csütörtökje van hátra. Kérdés, hogy hasonló vagy esetleg ettől egy picivel jobb fülest tudtok ajánlani? Amit nagyon hiányoltam ebből, hogy kevés volt a basszus. Ezen kívül minden rendben volt, a telefonálásnál tökéletesen hallottak. Mondjuk ez is fontos szempont lenne, hogy a mikrofonja is jó legyen a kövi fülhallgatónak
-
-
Üdv,
Kérdés erejéig: BOSE fülhallgatók mennyire jók? Fejhallgatóm már van, Quietcomfort 35 ii. Azt nem adnám el semmiért, viszont a fülhallgatóját nem ismerem.
Van ezzel kapcsolatban vlakinek valami tapasztalata?
-
válasz
RetepNyaraB #3532 üzenetére
Akkor ne kekeckedj
Ennyi leírás van, ettől többet én sem tudok, max annyit, hogy f@sza a füles. Vegyél egyet te is
-
válasz
RetepNyaraB #3520 üzenetére
Inkább ezt olvasd el
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest