- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
lehet úszni vele, csak tönkremegy tőle.
ez viszont úszásra van. -
<Adamsky>
nagyúr
www.azla.co.kr → Find Your Earfit
• Standrad
• forTWS
• for Galaxy Buds2 Pro
... érdekes, hogy a Linkbuds S-hez nem ajánlja a "sima" TWS-es verziót. -
-NoVa-
veterán
Nem ez a legdrágább eartipem
Az anyagjellemzők, izoláció mértéke, kényelem, és bőrsemlegesség, meg a hallójárat falára vetülő teljesen egyenletes nyomás indokolja ezeknél, hogy miért ennyi. Sima orvosi szilikon eartip nem kínai gyártótól sem sokkal olcsóbb, 1 pár 12$.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... simogatom ezt az érintős felületet és visszajön ... "
Ebben van viselés érzékelés / proxi. szenzor? Ha azt "simogatva" visszajön, akkor lehet el van koszolódva az "ablak" vagy szimplán hibás.
A laptop-on kívül más eszközzel is ezt csinálja? És mindig csak a jobb? Próbáld meg a viselés érzékelsét kikapcsolni, és/vagy az auto power off-ot (ha van ilyen) átállítani (esetleg kikapcsolni). Mióta van meg? Az elején nem volt vele gond? -
-NoVa-
veterán
-
patomi
őstag
Kár.. bakker. Esetleg a gyártóval is érdemes lenne levelet váltani.
Ha még nem adtad fel teljesen a külföldi rendeléseket, esetleg itt is megnézheted: [link] Ezek tuti működnek. Én is itt vettem final ze3000-et, meg pureplay z7-et(fiamnak). Mindkettő szuper. Igazából mióta a ze3000 megvan, nem is hallgatok más tws-t. .. Még a ze8000 után ácsingózom, de csak Japánból találtam eddig. Jó sok pénzért. -
-NoVa-
veterán
Amennyit akarsz, appból rakhatsz rá. Én nem akartam.
ANC ügyben a LinkBuds S teljesen jó repülőn is, nem sokban marad el a Bose teljesítményétől.
Ami meglepett, a Poly Voyager Focus 2. Azt a fajta ANC-t csinálja, mint a Samsung Buds Live, csak ez hibátlanul. Kiveszi a mély, fárasztó dübörgést a hajtómű hangjából, de minden más tartományt transzparensen átenged, így nincs meg a teljes ANC bezártságérzete. Ezek közül bármelyikkel jó utazni. -
goccer
aktív tag
A gond az az, hogy a nem szokásos rendelési mennyiségeddel megsokszorozod az esélyét annak, hogy Jabránál felfigyeljenek a hibára, manuálisan beavatkozzanak, és nem csak a tiedet fogják visszamondani azzal a lendülettel, hanem mindenki másét is aki ma rendelt és még nincs megerősítve... de szerencsére a nagymamának meg az unokatesónak nem rendeltél, így még talán van valami kis esély, hogy a kapzsiságod ellenére megkapjuk
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ez tényleg végig fog menni srácok?" - jó ég tudja. INGJOKE-nak már úton van (azt írta)
Én most próbáltam türtőztetni magam (hogy ne rendeljek az egész családnak), de ha feladták, - és még működik az "akció" - lehet rendelek még párat
#10651 pècsimunkás
Én nem PayPal-oztam. Már nincs is sok értelme, mióta nem fizetik a "vissza utat", ha gariztatni kellene a cuccot. Szóval megadtam a virt. Revolut kártyám, és pikk-pakk ment a dolog. -
patomi
őstag
Hiby wh2 kicsit jobban szól mint az o5, de sokkal kisebb a tokja. Néha itthon is előfordul horror áron. Hangja kicsit színesebb, mint az o5-nek. Több magas több mély. Lehet szeretni ezt is. Én ilyen illesztékkel használtam az o5-t, jobban szigetelt, kellemes lett a hangja tőle és az örökkévalóságig lehet hallgatni.
Basszus most látom, hogy jelenleg nincs.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen routert?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest