Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz stellaz #11891 üzenetére

A Linkbuds S-t kifejezetten zenehallgatási célra én nem is igen ajánlanám senkinek. Nyugodt környezetben, esténként én speciel nagy élvezettel hallgatom, de ezen kívül van még jópár szituáció, amikor az ember erre használná, ott meg a kialakítása miatt könnyen elvérezhet - egy ANC nélküli sima füldugóval szemben is. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mik a prioritások, ettől függetlenül egy nagyszerű termék, amiben én speciel egyáltalán nem hittem, amíg ki nem próbáltam.
    A Buds Live érdekes egy darab azért is, mert a behelyezéstől (és adott fül formájától) függően tud nyitott és viszonylag zárt is lenni. Ha beletolod a hallójáratba, akkor ugye iszonyat bass heavy lesz, mivel marhára leszigetel, a zajszűrés is hatékonyabbá válik, de a beszélgetési minőség meg romlik, nameg eleve nem erre való az eszköz. Várok egy hibrid megoldást valamelyik gyártótól, ahol egy eszközben megoldják az izolációt is a transzparenciát egyszerre, fizikai módon. Olyasmire gondolok, hogy egy alapból jól illeszkedő, a hallójáratot kitöltő füldugón (kézzel) meg lehetne nyitni egy csatornát, ami átengedi a hangokat, aszerint, hogy éppen mire van szüksége az embernek.

Új hozzászólás Aktív témák