Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
3psilon
üzenetére
Az első idézeted egy olya perspektívát mutat, ahol csak embereket látsz. Az emberek nem Isten. Azt akarják játszani, de csak parciális igazságokig jutnak, amik más környezetben már nem érvényesek, relatívak. Nincs abszolút igazság, nincs abszolút etikai értékrend, csak az ÉN igazságom és az ÉN jogrenszerem igazi. ÉN ezt megtehetem, mert jogosnak tartom, meg tudom magyarázni, érdekeimet szolgálja, nem veszik észre, el tudom hitetni, hogy nem is azt teszem stb....
Az már jó, hogy ezt látod, és nem tetszik, de vsz másokban... a következő lépés az, mikor ezeket a mechanizmusokat az ember magában is észreveszi... ez már nehezebb ügy, mert kiderül, hogy én sem vagyok más, és ami nekem másokban szemetszúr, azt magam is viselem. Majd az ember arra is rájön a sok önhazugság után, hogy ezeket nem lehet levetni magunkról. Nem ruha, hogy átöltözzek, nem leszek bíróvá a bírói talárban, nem leszek orvossá az orvosi köpenyben... bár megjátszhatom magam, de az a jó, ha lelepleződik, hogy nem tudok magamtól más lenni...Ekkor jó, ha meg tudjuk hallani Istent, aki azt mondja, hogy én el tudlak fogadni olyannak, amilyen vagy. Így is szeretlek, így is fontos vagy Nekem.
Isten azt mondja: Elég jó vagy ahhoz, hogy megmentselek, ha akarod.
És ha erre igent tudsz mondani, elkezdődik egy izgalmas élet, ahol már van abszolút igazság, abszolút etikai rend és abszolút szeretet is.... és ez az idő múltával egyre inkább az életed részeét jelentheti... és mindez egy "igen" kimondásával kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest