Új hozzászólás Aktív témák

• tildy
    nagyúr
    válasz dr faustus üzenetére #2129

Nade érted, ha meglehet szólni egy magamutogató csoportot (pl. aki Viszlátot is megzavarta, és amiről logoutra írt , vagy ott van pl. a Budapest Parádé, ami szintén képes kiváltani rosszalló érzést pár emebrből ) , akkor ezek a zenészek mennyivel különbek?
    Ennek örömére kicsit át is írtam amit Viszlát írt, remélem nem fog szerzői jogok megsértése miatt perelni.

Nem tudom ki miként viseli a divatkereszténykedést, de nekem egyre inkább tele a hócipőm. Sikerült minap belefutnom egy önjelölt jézuskövetőbe. (. Nyíltan és minden lehetőséget megragadva mondja el magáról, hogy ő bizony istenhívő, és hogy mindannyian eredendően bűnösek vagyunk . Azt most hagyjuk, hogy mit gondolok a keresztényekről, igazából nem fontos, a problémámat nem ez okozza. Csak egyszerűen nem fér a fejembe, tulajdonképpen mit is akarnak ezek az emberek. Azt hiszem, naivitás azt gondolni, hogy ezek a kirakat és magamutogató emberek az üdvözülésemért küzdenek, de az sem igaz, hogy mindenki aki az ügy érdekében tesz, feltűnési viszketegségben szenved.

Ha abból indulok ki, hogy mit mondanak , akkor azt kell mondjam, nagyon rossz módot választanak az elérésükre. Ha engem attrocitás ér azért, mert valamit másképpen csinálok, mint a nagy többség, kötve hiszem, hogy a megoldás az nyomulás lenne. Egyszerűen nem értem, miért kell kimenni a legforgalmasabb térre és onnan a világba kiáltani, hogy Jézus szeret téged, meg aki nem él úgy , ahogy az Istennek tetsző, az elkárhozik , vagy miért kell ezt az emberek arcába tolni. Megmondom őszintén, alapvetően magasról tojok rá, hogy ki miben hisz , de finomabban fogalmazva azt mondanám: nem érdekel, nem vagyok rá kíváncsi. Nademost komolyan, hogyan néznének rám az emberek , ha kiállnéka térre és énekelnek, hogy így buddha, meg úgy buddha, vagy Shiva , és kövessétek és boldogok lesztek és ....!!! Azt hiszem mindenki el tudja képzelni. Mégis a ''másik oldal'' ebben látja a megoldást, fel nem foghatom miért. Miért kell nekem a másik vallási hovatartozásával foglalkozni? Azt mondom a sok szürke egér próbálja meg elfogadni, hogy nem szükséges mindenáron az ő hitük szerint élni ahhoz, hogy legyünk valakik az életben.

Új hozzászólás Aktív témák