Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Nagyon ellent akarsz mondani nekem, csak nem tudom, miért. Talán ez is a neuronhálózatodból adódik.
Az értelmi fogyatékos is egyértelműen kapja meg az információt, de mégis másképp dolgozza fel az agya. És kifelé hiába nevezi Istent Istennek, a valódi gondolatai különbözhetnek a tiédtől. Mégha a fontosabb hitbeli dolgokról ugyanúgy is kommunikáltok. De ez csak azért van, mert az eltéréseket ugyanatzzal a szókésztlettel nem lehet elkülöníteni. Ehhez kvés a szavunk. És minden egyes szó minden embernek kicsit mást jelent. Kifelé ugyanannak tűnik, az asztal az asztal, a fény az fény. De amit ez a szó az agyban kivált az mindenkinél kicsit más.
Ennyi. És nem arról beszélek, hogy valaki számára Jézus nincs, ms számára pedig van, és ugyanabból a bibliából vontak le két ilyen eltérő következtetést.
Hanem arról van szó, hogy a világot,a hitet IStent mindenki máshogy látja. Még ha ugyanazokkal a szavakkal is írja le. De ez ne mbaj, sőt, ez a szép és a jó. És a hitet ez nem befolyásolja negatív irányba. Csak tudni kell, hogy amhogy én képzelem el, azzal egyedül vagyok, mert minddenki más máshogy képzeli a fejében kicsit. Ezt Iste is tudja, Igy alkotott minket.
A vilég teljesen más mint amilyennek látjuk ezt a képet is csak az agyunk hozza létre. Az üzenet objektív, a leképeés mindenkinél más. De ez a jó, és így jó. Én elfogadom. És ez semmit nem von el az értékéből, csak hozzárak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest